• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

henry14

Registered User
لایک‌ها
210
بخدا موندم چرا بازيكني مثل اوزيل همه بازيها بايد 90 دقيقه بازي كنه اونوقت كمپل حتي دو دقيقه هم بازي نكنه!!! چرا؟؟

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
ماستن دفاع های ما
هر حمله ای هر تیمی میکنه آدم دستو پاش میلرزه یعنی چی آخه یعنی انقدر زدن توپ براشون سخته؟
سه نفر روی پا کاستا هستن باز راحت میندازه واسه هازارد تک به تک میشه

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
کوش کوش کوش
روی هر دو گل کوش مقصر بود
آخه کوش از کاستا جلو تر بود آخه چرا؟؟؟؟؟
روی گل اول مقصر نبود، هازارد سه نفر رو دریبل کرده، یا باید میزدش، یا میذاشت تک به تک بزنه، روی گل دوم مرته ساکر خو اصلاً روش حساب باز نکن، کوشیلنی مقصر بود و از نظر من ژسنی می تونست توپ رو بزنه، کاستا یه لحظه توپ از پاش جدا شد.
در مورد بازی، ما چیزی از اونا کمتر نداشتیم، بازی پایاپای بد، ما از موقعیت هامون استفاده نکردیم، ویلشر جایی که باید درست استوپ می کرد، نکرد. داور پنالتی رو نگرفت واسمون، دیگه چی می تونه پنالتی باشه!!!

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
دیگه دیدن باختهای ارسنال چیز‌ عجیبی نیست ولی دیدن اون حالت ونگر و عصبانیتش موقع هل دادن یارو ، من رو واقعا داغون کرد
اخه لعنتی اصلا ما هیچی ولی چرا با تصمیمات اشتباهت خودت رو نابود کردی که به این روز بیوفتی

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اگر نپرین بهم! به نظرم این بازی خیلی با برنامه تر بودیم نسبت به بازی های قبل! هر چند باخت رو بیشتر باید گردن داوری انداخت! 1اخراج و 1 پنالتی خودش میتونه سر نوشت یک بازی رو عوض کنه!
همون طور که گفتم تساوی هم بنظرم تو این بازی با باخت فرقی نداشت!
اختلاف چلسی با تیم دوم هم به 5 امتیاز رسید و کار سخت میشه! هر چند نباید فراموش کنیم ما هم 7 امتیاز اوایل فصل پیش جلو بودیم و در آخر قهرمان شد!
اون موقع ما هم آن بیتن بنظر میومدیم! البته شاید نه به اندازه این چلسی خوب و با برنامه!
هنوز اول راهه و باید امید داشت به افت و مصدومیت در تیم های رقیب وگرنه اگر چلسی همین طور که ابتدای فصل رو شروع کرده بتونه ادامه بده و در روندش خللی ایجاد نشه باید قهرمان دونستش!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
دیگه دیدن باختهای ارسنال چیز‌ عجیبی نیست ولی دیدن اون حالت ونگر و عصبانیتش موقع هل دادن یارو ، من رو واقعا داغون کرد
اخه لعنتی اصلا ما هیچی ولی چرا با تصمیمات اشتباهت خودت رو نابود کردی که به این روز بیوفتی
واقعاً فشاری زیادی روی ونگره و این فشار منتقل میشه به تیم!
بازی های آیندمون چجوریه!؟ با تیم های بزرگ منظورمه!
تا الان در بازی های مهم 1 امتیاز از 2 بازی گرفتیم که افتضاحه!
بازی بزرگ بعدی با منچستر هست یا لیورپول و کجا؟

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@hamedovic5405
آقا هیچی نگو! بازی با سیتی و تاتنهام میای میگی تساوی نتیجه بدی نیست، بعد الان میگی از 2 بازی بزرگ فقط یک امتیاز گرفتیم ؟!!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
@hamedovic5405
آقا هیچی نگو! بازی با سیتی و تاتنهام میای میگی تساوی نتیجه بدی نیست، بعد الان میگی از 2 بازی بزرگ فقط یک امتیاز گرفتیم ؟!!!
بازی با تاتنهام من اصلاً نت نداشتم اخوی!
بازی با سیتی هم 1 امتیاز خوب بود از نظر من! البته قبل بازی گفتم!
در مورد این بازی هم نظرم رو گفتم قبل بازی!
ضمناً شما هم مشکلی داری با نظرات میتونی چیزی نگی! از نظر تو 1 امتیاز بازی با سیتی افتضاحه از نظر من خوبه! واسلام!

Last edited:

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
در مورد درگیری دو مربی، اصلاً ونگر کاری به مورینیو نداشت، ونگر بلند شد که به داور اعتراض کنه، مورینیو اومده بهش گفته برو سر جات!!! مگه تو داور چهارمی؟!!!

بالا