• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
تبریک به بچه های ونگر ... پیشرفت خوبی بوده ... از شیش تا رسیدیم به دوتا انشالا در فصول آینده برا مساوی به میدون میریم و با معجره شاید هم برد !
در حقیقت ما الان تیم سوم لندن هستیم ...
تشکر میکنیم از تمام زحمات پروفسور رییس ونگر ولی دیگه وقتشه ... شور و هیجانی که از ونگر سراغ داشتیم به کل نابود شده ... چقد من برا این بشر احترام قائلم حتی یه موقع هایی بیشتر از خود آرسنال ...
ولی دیگه نمیشه تحمل کرد ... لیگ قهرمانان همیشه زنگ تفریح بودیم ... لیگ جزیره هم که آرزو شده ... جام حذفی شده نهایت دست یافتنی ها ما طی 9سال گذشته !
وقت خرج کردن بود ... ولی ...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
فابرگاس هم همونطور که پیش بینی می شد توسط هوادارا هو شد! اما در مصاحبه بعد از بازی از هوادارا تشکر کرد...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
هر چند 3 4 سالی میشه که از چشمم افتاده ولی صداقتش ستودنیه!
من احترام بسیار زیادی برای آرسنالی ها قائل هستم. آنها چیزهای زیادی به من دادند. بدون آنها من اینجا نبودم. من رفتار هواداران را از جنبه مثبت می بینم. می دانم که آنها من را دوست داشتند و این اتفاقات به دلیل این است که من زمانی آنجا بازی می کردم. اتفاقات طوری رقم خورد که چنین شرایطی رقم بخورد. من همیشه این را گفته ام و از چیزی نمی ترسم. آرسنال همیشه در قلب من خواهد بود. من اکنون با مربی، بازیکنان و هواداران فوق العاده ای کار می کنم. می خواهم به همه جام ها برسم؛ تشنه موفقیت هستم و امیدوارم بتوانم برای چلسی بهترین بازی ها را ارائه بدهم.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
AS Roma فکر می کنم 3 سال پیش به یک آمریکایی فروخته شد؛ شاید هم 2 سال پیش! و از اون موقع تیمشون با یک پیشرفت شگفت انگیز از هیچ چی رسیده به جایی که 2 فصله که مدعی جدی قهرمانیه سری آ شده و میاد لیگ قهرمانان جلوی من سیتی پر ستاره در منچستر تساوی می گیره! برید آمارهای این تیم رو ببینید که چطور با خرج کردن درست و با خرید بازیکنان درست و نه ستاره و گران قیمت چطور تیم قدرتمندی ساختند! آرسنال هم به چنین چیزی نیاز داره! نیاز به شوک داره! به هیئت مدیره ی تیم نگاه کنید! تقریبا همگی بالای 70 سال دارن!!! کادر مدیریتی و کادر فنی منفعلی داریم! به کنش ها واکنش خوبی نشان نمی دیدیم! درست عمل نمی کنیم و با زمانه جلو نمیریم!
وقت است که باشگاه دچار دگرگونی هایی بشه! هیئت مدیره، کادر فنی، زمین تمرینی و مخصوصا جوانان باشگاه باید بازسازی بشه تا به سطح اول اروپا برسیم!
اما تنها کاری که در جال جاضر میشه انجام داد اینه که امثال اوزیل و ژسنی برن رو نیمکت تا تحت فشار قرار بگیرن! در ژانویه هم نیاز به هافبک وسط، هافبک دفاعی، دفاع وسط و دفاع چپ و راست باید ترمیم بشه! پولدی و کمپل و مونرئال هم باید برن! البته این حد ایده آل است! اما به طور کلی باید ساختار دفاعی تیم به کل بازسازی بشه! و امیدوارم با مرتساکر هم تمدید نکنن!

henry14

Registered User
لایک‌ها
210
همين فابرگاس به نظرم اگه ميخريديمش اين فصل عالي بود هم كلاس بازيش بالاتر رفته بعد از چند سال تو بارسا هم تجربه ش خودش هم دوست داشت كه بياد حتي به باشگاه هم پيشنهاد داد كه ميخاد برگرده اما ونگر گفت بهش احتياجي نداريم به خاطر بازيكنايي مثل اوزيل و رمزي البته نميگم اونا بد هستن ولي كلاس فابرگاس كلاس وشخصيت تيم رو بالاتر ميبرد اونم كه ديد آرسنال نميخادش به پيشنهادات ديگه جواب داد ورفت چلسي واقعا حيف كه بازيكني كه ما ساختيمش الان چلسي سودشو ببره حيف

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
همين فابرگاس به نظرم اگه ميخريديمش اين فصل عالي بود هم كلاس بازيش بالاتر رفته بعد از چند سال تو بارسا هم تجربه ش خودش هم دوست داشت كه بياد حتي به باشگاه هم پيشنهاد داد كه ميخاد برگرده اما ونگر گفت بهش احتياجي نداريم به خاطر بازيكنايي مثل اوزيل و رمزي البته نميگم اونا بد هستن ولي كلاس فابرگاس كلاس وشخصيت تيم رو بالاتر ميبرد اونم كه ديد آرسنال نميخادش به پيشنهادات ديگه جواب داد ورفت چلسي واقعا حيف كه بازيكني كه ما ساختيمش الان چلسي سودشو ببره حيف

دیگه نمیشه مثل قبل فابرگاس رو دوست داشت. من که نمیتونم.
تازه برمیگشت یه چالش برای کاپیتان شدن درست میشد( هر چند اونها مثل تیمهای ایرانی نیستن ولی به هر حال فکر نکنم براحتی حل میشد)

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
تنها راه یه شوک بزرگ هست و اونم خداحافظی با رئیسه
با این تفکرش تا صد سال دیگه هم وضع همینه بدتر میشه و بهتر نمیشه

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
دقیقا الان موقع تغییرات نیست واقعا مسخره میشن تیماییی که از الان شروع به تغییرات میکنن
هرجور شده باید هوای رئیسو تا اخر فصل نگه دارن

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
بعضیا یه جوری صحبت میکنن انگار از یونایتد 8 تا خوردیم :general210:
خوبه فقط آرسنال و چلسی بودن که تا قبل از این بازی باخت نداشتن :general710:
این رو از هر کسی بپرسید بدون فکر کردن میگه که آماده ترین تیم لیگ برتر انگلیس چلسی هست و 99% قهرمان این فصل انگلیس
در ضمن انگار یادتون رفته که آرسنال 8 تا مصدوم که هر کدومشون جزئی از ترکیب اصلی تیممون هست رو در اختیار نداریم
به نظر من ما نسبت به بازی فصل قبل که تو همین ورزشگاه 6 تا از چلسی خوردیم خیلی بهتر بازی کردیم و بدون استرس شروع به بازی کردن کردیم
در ضمن اگه بخوایم منصفانه تصمیم بگیریم داور یک بازیکن از چلسی رو باید اخراج میکرد و 1 پنالتی 100% برامون نگرفت
همه چیزا رو نمیشه تقصیر مربی بیچاره انداخت که، منم دلم ازش پره ولی خدایی بی انصافیه همه چیزا تقصیر ونگر بندازیم

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
13930713000443_PhotoL.jpg

13930713000445_PhotoL.jpg

13930713000446_PhotoL.jpg

13930713000449_PhotoL.jpg

13930714000001_PhotoL.jpg

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
خبر می رسه که پودولسکی هم میخواد بره یووه!
اگر قرار بر فقط فروش باشه و نه معاوضه! بنظرم فروشش در شرایطی که هر روز داریم مصدوم میدیم احمقانه است!

saeedrz70

Registered User
لایک‌ها
207
و خبر میرسه در حال توافق با خدیرا هستند'نظرتون دربارش چیه دوستان?

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
چلسی ماتیچ رو میخره ما میریم سراغ خدیرای تموم شده رو... :|
اگه به جای خریدن جنش بنجل یکم بیشتر در خرید هامون دقت میکردیم + یکم هزینه بیشتر اینجوری نمیشدیم...
الان چمبرز خوبه ولی جنکینسون! :|
ولبک خوبه ولی ژیرو! :|
مثلا چرا پوما ماتیچ رو برامون تور نکرد؟؟!!
الان همون ویلیام کاروالیو و فابین دلف به نظرم خوبن ولی خدیرا مناسب تیم ما نیست
خدیرا = آرتتای 2
خودم میدونم اینقدر بد شانسیم ونگر نه به کوکلین میدون میده، نه دیابی اوضاعش تا حداقل نیم فصل درست میشه...
مشکل ما نداشتن حامی مالی درست حسابی نیست، ما درآمدمون از چلسی بیشتره...

saeedrz70

Registered User
لایک‌ها
207
faeb77d01c0cc286c0eafb292d413fa4.jpg

نظر خودمم در مورد خدیرا همینه!
تولد کاستا هم مبارک،هر چند رقیبه!اما دوست داشتنیه!

• Like
Reactions: L+X

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
خبر بد براي آرسنال،اوزيل سه ماه دور از ميادين

از سوي پزشکان تيم ملي آلمان امروز اعلام شد که اوزيل به مدت 10 تا 12 هفته بايد به دور از ميادين باشد.

ای خدا مردم از خنده ...:general208:

بالا