ونگر فکر کردی اوزیل رو بفرشه، میره دفاع می خره؟!!! ونگر از بین مرته ساکر و کوشیلنی هیچ کدوم رو نیمکت نشین نمی کنه... من به یک نتیجه رسیدم، اونم اینه که به هیچ عنوان نمیشه به ونگر تو نقل انتقالات حساب باز کرد، هیچ وقت بازیکن جایگزینش هم سطح اونی که رفته نمیشه! ما اگر اوزیل رو بدیم، قطعاً ویلشر و رمسی مصدومیت هایی خواهند داشت که اونوقت هیچ طوره نمیشه کسی رو گذاشت جاشون، من ترجیح میدم تیم پر از بازیکن های بازیساز باشه، تا اینکه بخوام به ونگر اعتماد کنم تو فصل نقل و انتقالات.
اوزیل هم فرمش درصد زیادی به ونگر مربوطه، ازش درست استفاده نمی کنه، اوزیل رو باید واسش فضا ایجاد کرد، با این تاکتیک مالکیت توپ ونگر، همیشه اوزیل با 2 تا غول در حال درگیری سر توپه!!! شما نگاه کن پاس های گل و گل هایی که اوزیل زده، روی همشون فضای خالی اطرافش زیاد بوده!!!
اوزیل هم فرمش درصد زیادی به ونگر مربوطه، ازش درست استفاده نمی کنه، اوزیل رو باید واسش فضا ایجاد کرد، با این تاکتیک مالکیت توپ ونگر، همیشه اوزیل با 2 تا غول در حال درگیری سر توپه!!! شما نگاه کن پاس های گل و گل هایی که اوزیل زده، روی همشون فضای خالی اطرافش زیاد بوده!!!
Last edited: