• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
همون تیم سال های پیش ... همون روند لامصبه سینوسی !!!
نیاز به تغییرات داریم ... تیمی که تو 4جام داره رقابت میکنه چرا باید فقط 5تا مدافع داشته ؟! اونم 5تا مدفع برا پرکردن لیست و نه در حد نام آرسنال !

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
نخریدن یک دفاع اینجا ضربه خودشو زد. یکی بگه این کمپل چرا فیکس نباید باشه؟!! از وقتی که اومد تیم زیر و رو شد!!!
اینکه چطور بازی که خیلی عالی شروع کردیم را اینگونه سخت کردیم برای خودم درکش سخته!
خیلی راحت داریم گل می خوریم! 3 حمله داشتن و 2 ضربه ی در چارچوب و 2 گل!!! مقابل چلسی هم همینطور بود دقیقا !!!
کمپل هم حقیقتا بازیش چشم نواز و کاملا برجسته بود! چطور ونگر اینو تا به حال گذاشته بوده رو نیمکت؟! این چمبرلین هم 90 دقیقه گند زد و پودولسکی را نیاورد تو!!! اگر پولدی جای مونرئال بود توی اون صحنه ی دقیقه 90+6 تورو پاره می کرد! و من هنوز نمی فهمم فلامینی چی داره که کوکلن نداره!
تعارف های بیش از حدمون جلوی دروازه حریف هم خیلی مسخره است!!! انگار داریم ادای بارسلونا رو در میاریم و به جای اینکه شوت زنی کنیم ولی تو محوطه جریمه بازی نمایشی و تک ضرب انجام میدیم! این ایرادی است که به طور کلی در فوتبال آرسنال شدیدا حس میشه!
اوضاع تیم اصلا خوب نیست! سازماندهی و نظم خودمون را از دست داده ایم! به 2-3 برد پیاپی نیاز داریم تا شرایط را برگردونیم! اختلاف با صدر به 11 رسیده و رسما از قهرمانی جا موندیم!
خدا رو شکر مصدومیت ویلشر جدی نیست و ونگر بعد از بازی گفته که حالش خوبه!
امیدوارم بازگشت ولکات شرایط را به نفع ما تغییر بده!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
بابا من دوفصلی هست شوت از راه دور ندیدم تو تیممون!
قبلنا همه از خوف شوت از راه دور یه جور دیگه جلومون دفاع میکردن که به نفعمون بود! الان فقط شده پاسکاری! :|
اصلا شوت نمیزنن حتی شوت زن هامون!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
جالبه بهترین بازیکنامون سانچز و مرتساکر بودن !

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ونگر بعد از بازی 1 ساعت با بازیکنا تو رختکن صحبت کرده! و بعد هم همه رو ممنوع المصاحبه کرده!
البته قبلا هم از این کارا کرده که فک نمی کنم جواب داده باشه!

برای بازی با اندرلخت ژسنی که محروم هست(اخراج) و اوسپینا هم یه مصدومیت خفیف پیدا کرده و مارتینز دروازبان تیم جوانان درون دروازه خواهد ایستاد!!
مانولاس هم تائید کرده که پیشنهاد آرسنال و یووه را برای رم رد کرده! آنچلوتی هم گفته خدیرا در ژانویه جایی نمیره!!!(از اون حرفا بود)

• Like
Reactions: usl

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اوسپینا 2-3 ماه نیست
من نمیدونم کشتی کجم اینقد مصدوم نمیدن تیم ما چرا اینقد مصدوم میده
این که اصلا بازیم نکرده !
اینم دروازه بان ذخیرمون بازی فردا !

cdfb5a0jpxoges3nforq.jpg

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مصدومیت اوسپینا هم گویا 3 ماه طول می کشه! باید دید که ونگر در ژانویه دروازبان خواهد خرید؟! کاسیاس یکی از گزینه ها می تونه باشه که تابستان هم شدیدا لینک شد به آرسنال !
هفته پیش در نشست سالیانه باشگاه، AGM، که مسئولین باشگاه و کادر فنی باید به هوادارن پاسخ گو می بودند، یکی از گروه های هواداری آرسنال در این نشست قانع شده که بودجه ی نقل و انتقالات در ژانویه 42 میلیون پوند خواهد بود!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
با همین 42 میلیون هم میشه 20 تا داد یه دفاع توپ خرید، 22 تا هم داد یه هافبک دفاعی توپ خرید، 80 درصد مشکلات تیم از نظر بازیکن رو با این پول میشه حل کرد...

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
با همین 42 میلیون هم میشه 20 تا داد یه دفاع توپ خرید، 22 تا هم داد یه هافبک دفاعی توپ خرید، 80 درصد مشکلات تیم از نظر بازیکن رو با این پول میشه حل کرد...
هوودس 10 تاس!
دفاع نهایتا 20 تا میشه!
احتمالا پودولسکی هم میره!

• Like
Reactions: usl

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
امروز دیلی اکسپرس ادعا کرد که مسئولان آرسنال قصد دارند تا در صورت نتیجه نگرفتن تیمشان در این فصل، آنچلوتی را جایگزین آرسن ونگر کنند.

sahand.i

Registered User
لایک‌ها
107
اغا کسی نمیدونه بازیو از کجا پخش میکنه؟

saeedrz70

Registered User
لایک‌ها
207
Nsport+ on hotbird
همین الان دارم نگا میکنم(حرص میخورم)

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
به به چه شود اندرلخت زد مارو...
ونگر همی بود تیمی که میگفتی برا قهرمانی اروپا بستم............................

بالا