hamedovic5405
Registered User
خوب داریم پیش میریم!
این هفته هم خوب مصدوم بدیم میتونیم صدر مصدوم ها رو از منچستر بگیریم!
این هفته هم خوب مصدوم بدیم میتونیم صدر مصدوم ها رو از منچستر بگیریم!
فکر کنم منظورشون دستیار سابق ونگره، پت رایساستیو بولد
من قبلا هم گفتم که اوزیل،ویلشر و رمسی هر سه پست اصلیشون No.10 است! و طبیعیه که نمیشه هر سه را در ترکیب اصلی قرار داد و واضحه که نمیشه هیچ کدوم را رو نیمکت گذاشت! با فروش اوزیل موافقم با توجه به اینکه از او بیشتر در گوشه ها استفاده می کنیم و عملکردش را به حداقلش رسانده ایم! و می تونیم زرنگ هم باشیم و در قبال فروش اوزیل، به عنوان بخشی از قرارداد بازیکنی مثل خاوی مارتینز را طلب کنیم! ضمن اینکه خرید خدیرا در ژانویه هم دور از دسترس نیست و گویا مذاکرات و توافقاتی هم صورت پذیرفته!به نقل از دیلی میل اوزیل قصد ترک آرسنال در ژانویه رو داره و آرسنال هم انگار مشکلی با این موضوع نداره و همونطور که اخبار پیرامون فروش اوزیل بود بایرن با 30 میلیون پوند میخواد به خدمت بگیردش
-------------------------
آرسن ونگر یه مصاحبه داشته و گفته که جراحی ژیرود خیلی خوب پیش رفته و احتمال اینکه زودتر از موعد مقرر برگرده هست
بازیکن را نمیشه به زور نگه داشت! اوزیل از ابتدا که به آرسنال اومد فرم خوبی نداشت و هیچ وقت هم به حد مورد نظر نرسید! اوزیل تو رئال با توجه به آمارها یکی از بهترین های پست خودش بود اما تو آرسنال مقابل تیم های ته جدولی هم عملکرد خوبی از او نمی بینیم! ونگر بهتر می دونه که آیا او در آرسنال خوشحال نیست یا فرم ضعیفش صرفا به خاطر عملکرد ضعیف کل تیم است!تصمیم که با اوزیل نیست! این یک.
دوم اینکه ونگر امکان نداره اوزیل رو بفروشه، چون اونوقت سر قضیه فابرگاس ضایع میشه. ونگر آدم لجبازیه.
سوم اینکه 30 میلیون ؟!!! ما 40 تا خریدیمش، بازیکن هایی که فرق پای چپ و راستشون رو نمی دونن 50 تا 50 تا فروخته میشن، ما اوزیل رو 30 تا بدیم؟!!!!