• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اگه آرسنال حکم یه کسب و کار، رفیق، زن و این چیزا رو واسم داشت، بهش چوب هراج میزدم، فراموشش میکردم یا طلاقش میدادم.
بدبیاری، بدشانسی، طلسم، چه دردیه این تیم رو گرفته

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
ما اصلاً هم بدشانس نیستیم. یک فصل بدشانسی، 2 فصل بدشانسی. نه 10 فصل بدشانسی. نه پزشک مشکل داره نه کسه دیگه ای. تقصیر خود آقای ونگر هست، وقتی بازیکن فانتزی می خری، وقتی بازیکن با قدرت بدنی کم می خری، نباید تو 1 ماه 1000 دقیقه تو لیگ انگلیس بازیش بدی. این همه خودمو پاره کردم، بابا کمپل، روسیچکی، چرخشی، آقای حامدوویچ میگه ثبات، کمپل جوونه، آقا جوونه، حداقلش بهتره اینه که اوزیل 3 ماه مصدوم بشه، ما خو همرو باختیم یا مساوی کردیم، یه کمپل جوون هم یک بازی کنه، چی میشه؟ می بازیم؟ اصلا برینه تو تیم! کم ریده شده تو تیم؟! مساوی می کنیم؟ همین الانشم همش یا باخته یا مساوی. کاملاً قابل پیش بینی بود، تازه این اولشه. الان ولکات بر می گرده، انقدر بازیش میده تا دهنش صاف شه. تازه ولبک هم برنامه داره واسش ونگر.
تیم یکمی رقابت لازم داره، یکمی تغییر، یکمی ریسک، رمسی 90 دقیقه واسه ولز بازی کرده، فصل پیش هم مصدوم بوده، واسه چی 3 روز بعد باز باید فیکس بشه.

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
این کل آمار مصدومیت اوزیل تو تیمایی که بازی کرده
تو شالکه 04 : 7 روز
تو وردربرمن : 29 روز
تو رئال مادرید : هیچی
و تو آرسنال که خودتون در محضرید

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
برخورد گرم و صمیمی کاپیتان قدیم و کاپیتان آینده!
10725029_707564119330751_454981234_n.jpg

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خوب قانون سیدبندی لیگ قهرمانان هم عوض شد و با این اوصاف دیگه سرگروه نمیشیم، مگر قهرمان لیگ بشیم... البته اگر سهمیه رو کسب کنیم :D

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
تبریک میگم، کوشیلنی هم اردوی فرانسه رو به دلیل مشکل آشیل ترک کرد...

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
قانون سید بندی چمپیونز لیگ هم تغییر کرد و با قانون جدید دیگه آرسنال سرگروه نمیتونه باشه
S_13.gif
مگه اینکه قهرمان بشیم
قانون یوفا اینجوریه که مدافع عنوان قهرمانی + تیم های قهرمان لیگ برتر اروپا تو سید 1 میرن
یعنی احتمال اینکه چلسی، آرسنال، من سی تی و ... برن تو سید 2 هست و فقط یکی از اینا که قهرمان بشه میره تو سید 1 و یا بارسا و رئال هر 2شون تو سید 2 باشن
S_24.gif

---------------------------

سانوگو هم یه مصاحبه داشته و گفته که من 3 سال پیش تو خیابونا زندگی می کردم و وختی شروع به گلزنی کنم دیگه هیچی جلودارم نیست
S_14.gif
خطاب به طرفدارای ناراحت گفته

--------------------------

به نقل از روزنامه موندو دیپورتیوو آرسنال اول میخواسته پدرو رو به خدمت بگیره که هیچ مشکلی تو انتقال این بازیکن به آؤسنال نبود ولی وقتی انریکه اومده نظر خودش عوض شده و بعد سانچز میاد آرسنال
S_21.gif
S_32.gif

------------------------

اشنایدرن هم گفته که سران سات همپتون اجازه ندادن که بیام آرسنال چون هوادارا بد جوری تهدیدشون کردن و از ترس اونا بیخیال فروشش شدن
S_27.gif

---------------------

مصدومیت کوشیلنی به گفته خودش جدی نیست و فقط التحاب هست و برای بازی با هال سیتی کاملاً آماده خواهد بود

saeedrz70

Registered User
لایک‌ها
207
...وهمینطور اون دستیارش...راستی اسمش چیه?

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
فکر کنم منظورشون دستیار سابق ونگره، پت رایس
گفته میشه چمبرز مصدومه و به بازی هال سیتی نمیرسه...
فلامینی هم یا مصدومه یا محرومه و بازی با هال سیتی نمیتونه بازی کنه!!
ناچو هم که تا حدودی مصدومه اما میتونه بازی کنه!
درباره دیابی، من دیگه حرفی ندارم!
احتمال بازی گرفتن از بلرین و کوکلین زیاده
و خبر جدید اینه که لیست مصدومانمون با پارسال فرقی نمیکنه، احتمالا بیشتر هم شده، با این که بازیکن های کمتری نسبت به پارسال و دوسال پیش داریم...

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
به نقل از دیلی میل اوزیل قصد ترک آرسنال در ژانویه رو داره و آرسنال هم انگار مشکلی با این موضوع نداره و همونطور که اخبار پیرامون فروش اوزیل بود بایرن با 30 میلیون پوند میخواد به خدمت بگیردش

-------------------------

آرسن ونگر یه مصاحبه داشته و گفته که جراحی ژیرود خیلی خوب پیش رفته و احتمال اینکه زودتر از موعد مقرر برگرده هست

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
تصمیم که با اوزیل نیست! این یک.
دوم اینکه ونگر امکان نداره اوزیل رو بفروشه، چون اونوقت سر قضیه فابرگاس ضایع میشه. ونگر آدم لجبازیه.
سوم اینکه 30 میلیون ؟!!! ما 40 تا خریدیمش، بازیکن هایی که فرق پای چپ و راستشون رو نمی دونن 50 تا 50 تا فروخته میشن، ما اوزیل رو 30 تا بدیم؟!!!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
به نقل از دیلی میل اوزیل قصد ترک آرسنال در ژانویه رو داره و آرسنال هم انگار مشکلی با این موضوع نداره و همونطور که اخبار پیرامون فروش اوزیل بود بایرن با 30 میلیون پوند میخواد به خدمت بگیردش
-------------------------
آرسن ونگر یه مصاحبه داشته و گفته که جراحی ژیرود خیلی خوب پیش رفته و احتمال اینکه زودتر از موعد مقرر برگرده هست
من قبلا هم گفتم که اوزیل،ویلشر و رمسی هر سه پست اصلیشون No.10 است! و طبیعیه که نمیشه هر سه را در ترکیب اصلی قرار داد و واضحه که نمیشه هیچ کدوم را رو نیمکت گذاشت! با فروش اوزیل موافقم با توجه به اینکه از او بیشتر در گوشه ها استفاده می کنیم و عملکردش را به حداقلش رسانده ایم! و می تونیم زرنگ هم باشیم و در قبال فروش اوزیل، به عنوان بخشی از قرارداد بازیکنی مثل خاوی مارتینز را طلب کنیم! ضمن اینکه خرید خدیرا در ژانویه هم دور از دسترس نیست و گویا مذاکرات و توافقاتی هم صورت پذیرفته!

در مورد مصدومین هم خبرهای خوب اینه که آرتتا طبق برنامه باید آماده باشه برای هال و ولکات هم به تمرینات گروهی ملحق شده و ونگر باید در مورد بازی دادنش تصمیم بگیره! دیابی هم 2 هفته پیش 90 دقیقه برای زیر 21 سال بازی کرد و چند روز بعدش 60 دقیقه بدون مشکل مقابل ساوتهمپتون در جام اتحادیه بازی کرد اما هفته بعد ونگر گفت بدلیل خستگی و آماده نبودن رو نیمکت هم قرار نگرفت! امیدوارم کم کم به ترکیب اصلی برگرده و بهش بازی برسه در این بی بازیکنی!

این شایعه ی بودجه ی 30 میلیون پوندی هم حقیقتا خیلی مزخرفه! از تابستون حدود 60 میلیون پوند باقی مونده بود از بودجه یهو چی شد رسید به 30 میلیون تو ژانویه؟!؟!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تصمیم که با اوزیل نیست! این یک.
دوم اینکه ونگر امکان نداره اوزیل رو بفروشه، چون اونوقت سر قضیه فابرگاس ضایع میشه. ونگر آدم لجبازیه.
سوم اینکه 30 میلیون ؟!!! ما 40 تا خریدیمش، بازیکن هایی که فرق پای چپ و راستشون رو نمی دونن 50 تا 50 تا فروخته میشن، ما اوزیل رو 30 تا بدیم؟!!!!
بازیکن را نمیشه به زور نگه داشت! اوزیل از ابتدا که به آرسنال اومد فرم خوبی نداشت و هیچ وقت هم به حد مورد نظر نرسید! اوزیل تو رئال با توجه به آمارها یکی از بهترین های پست خودش بود اما تو آرسنال مقابل تیم های ته جدولی هم عملکرد خوبی از او نمی بینیم! ونگر بهتر می دونه که آیا او در آرسنال خوشحال نیست یا فرم ضعیفش صرفا به خاطر عملکرد ضعیف کل تیم است!
به نظر من در پست اوزیل بازیکنان خوبی مثل رمسی و ویلشر را داریم که می تونن جاشو پر کنن و حتی با فروشش نیازی به خرید بازیکن در اون پست نداریم! به جاش می تونیم با پول فروشش مشکلات دفاعی تیم را برطرف کنیم!

بالا