از بایرن هم قوی ترن؟تو 7 بازی اخیر فقط 2 گل خوردن، دفاعشونم که دیدیم!
مهاجما مونم که میشناسیم!
مگر الکسیس کاری کنه، رمسی کجاست؟
ولکات 2 تا فرار خوب داشت که بعد از اون دستشو خوندن راهشو بستن نزاشتن توپ بهش برسه!
ای تو رحت ژیرو ، ای تو روحت ولکات!
اگه امید نبود که 10 سال پیش راحت شده بودیم از شر این پیرمرده لعنتیه بی شعوره دوست داشتنی [emoji20]از بایرن هم قوی ترن؟
آدمی با امید زندست!
شما لطف دارید سید جانیه زمانی ابروی انگلیس منچستر و ارسنال بودن....هی روزگار....هیچ موقع اون فینال 2006 یادم نمیره..لمن اخراجی...بچه لودویک ژولی اومد تو موقع جام گرفتن بارسا...حیف از منچستر و ارسنال..حیف...ای لعنت بر فوتبال الان که توش امثال پاری سن ژرمن و من سیتی ان...با اینکه منچستری تیرم ولی عاشق اون تیم ارسنال با تی تی دوست داشتنی بودم.
پست های من هست گفتم که شانس بالا اومدن لورکوزن بالاست، چون این تیمو میشناسمچه بازی ای کرده این لورکوزن ... کل دنیا امشب به ما خواهند خندید ... ونگر تو مقصر این خاری ها هستی و بس ... گوووو اووووووووت پلیززززززز
برو یه بار دیگه بازی بایرنو ببین اونا حدود 30 تا موقعیت داشتن ما فابیانسکیواز بایرن هم قوی ترن؟
آدمی با امید زندست!
2 گل رو زدن من خودم میرم تو زمین سومی رو میزنم!آره شاید 2 گل زدیم ولی 3 گل نیاز داریم بدون گل خوردن!
ما که چیزی برای از دست دادن نداریم، 3 گل تو خونه خوردیم، پس با خیال راحت بازی شونو بکنن درست هم حمله کنن@A1C1E
ما فقط در دو صورت شانس بالا اومدن داریم!
1- تو 15-20 دقیقه اول یک گل بزنیم!
2- تو 15-20 دقیقه اول تک به تک خطا کنن 10 نفره شن یا همچین چیزی!
که احتمالش زیر 2 درصده.
عالی بود حامد [emoji23] [emoji23] [emoji23]از صبح داشتم فکر میکردم چرا این مرحله هیچ شگفتی ای نداشت! نگو که ما خودمون شگفتی بودیم!
این تورال برای خودمونه
کلا دوست عزیز دیدن ارسنال و منچستر و میلان برای من نوستالژیه.....یه نوستالژی از سالهای دور...شما لطف دارید سید جان
سال 2011 هم داور به همون روال نزاشت بارسا رو حذف کنیم
اون سال قهرمان نمیشدیم ولی شاید تیم دیگه ای قهرمان میشد
پست های من هست گفتم که شانس بالا اومدن لورکوزن بالاست، چون این تیمو میشناسم
اما آرسنالو؟
حقیقتا اعتماد داشتن به آرسنال اونم تو این چند ساله واقعا ... :general509: :general602:
برو یه بار دیگه بازی بایرنو ببین اونا حدود 30 تا موقعیت داشتن ما فابیانسکیو
الانم اوسپینا بد نیست
ولی خوب 2 گل هم بزنیم آخرش حذفیم
آره شاید 2 گل زدیم ولی 3 گل نیاز داریم بدون گل خوردن!