وقتی مقابل من سیتی در اتحاد 2-0 پیروز شدیم؛ اون هم با تغییر تاکتیک و بستن بازی، فکر کردم بالاخره ونگر فهمیده که در مقابل تیم های مختلف باید با تاکتیک های مختلف بازی کرد! اما
دیشب دوباره فهمیدم این همون ونگره و تغییرناپذیر! دیگه دورانش حداقل در آرسنال به سر رسیده!
خیلی بد بازی کردیم! کاملا سراسیمه و دستپاچه بودیم! یادمه وقتی بعضی مواقع نیمه اول را بد بازی می کردیم و حتی عقب می افتادیم نیمه دوم تیم خودشو جمع و جور می کرد و نتیجه را بر می گرداند اما دیشب بدترین بازی این فصل آرسنال بود!!!
چه دلیلی داشت که وقتی 1-0 عقب بودیم وحشت زده بازی کنیم طوری که در آستانه ی حذف هستیم؟! چرا باید کوکلن به عنوان هافبک دفاعی همیشه تو زمین حریف باشه!؟ چرا گیبس و بلرین باید دائما نفوذ کنن و بیشتر از اینکه تو دفاع باشن تو محوطه جریمه ی حریف باشن وقتی می دونن موناکو رو ضد حملات برنامه داره؟! نمونه ی گل دوم را بارها و بارها خوردیم؛ چرا باید مرتساکر وسط زمین باشه؟!
ونگر باید بین دو نیمه با بازیکنانش صحبت می کرد و بهشون می گفت که اتفاق وحشتناکی نیست اگر 1-0 ببازیم و باید خونسرد و آرام بازی کنیم!
توهین ها و هو شدن ژیرو مسخره ترین و زشت ترین اتفاق دیشب بود! ژیرو تنها بازیکنی بود که مردونه جنگید برای تیم! شب، شب او نبود! اما او حداکثر تلاشش را کرد! هر چی موقعیت گل داشتیم به واسطه ی ژیرو بود و دیدیم که وقتی تعویض شد دیگه هیچ توپی داخل محوطه جریمه نداشتیم!! ژیرو از معدود بازیکنانیه که با تمام کمبودهای تکنیکی که داره همیشه 100% در اختیار تیم بوده! هر چند اینکه وقتی ونگر از او به عنوان "مهاجم کامل" یاد کرده هم مسخره است!
تعویض های عجیب: بیرون کشیدن ژیرو اشتباه محض بود! در حالی که اوزیل تک تک توپ ها را لو داد و در زمین موند! بیرون کشیدن کوکلن هم فضا را برای موناکو بیشتر باز کرد!
من از ابتدای فصل گفتم #WengerOut هنوز هم میگم که
مصبب تمام این بدبختی ها و اینکه 5 سال پیاپی هست که از دور 1/8 بالاتر نمیریم خود ونگره! البته این بد نیست مهم اینه که ما فقط سهمیه لیگ قهرمانان را بگیریم! : |
حالا دو بازی پشت سر هم می بریم و یه عده دوباره میان میگن: In Wenger We Trust
ما یه بار 3-1 تو هایبوری به اینتر باختیم و بازی برگشت 5-1 بردیم! 4-0 به میلان باختیم و بازی برگشت 3-0 بردیم(و متاسفانه حذف شدیم
) به بایرن 3-1 باختیم و بازی برگشت 2-0 بردیم(و خب متاسفانه دوباره حذف شدیم
)! اینا نشانه هاییه برای اینکه بشه امیدوار بود که بازی برگشت چیزی شبیه به معجزه رخ بده! به هر حال
هنوز کور سوی امیدی هست! موناکو خیلی هم تیم فوق العاده ای نیست!