• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
کارت زرد نیمه اول دیماریا اشتباه تلویزیون بود بعد تصحیح کرد و زد به نام هررا
رو صحنه ی تمارض کارت زرد گرفت و وقتی داور سرش پایین بود که اسمشو بنویسه لباس داور رو کشید و کارت زرد دوم رو گرفت!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یادی هم بکنیم از اوزیل که تو کل بازی عنصر خنثی بود! حالا بعضیا خوشحال بشن! :))

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
اقا قرعه بعدیم معلوم شد
خیلی خوبه
بردفورد یا ردینگ

1q76kubq3bwc20ymehsh.jpg

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
هنوزم تاکید میکنم ... تو تیم بچه بازی زیاده ... حرفه ای گری کم ...
این همه موقعیت دو گل که دومی هم روی اشتباه مدافع حریف بود
سانچر فقط و فقط به یه مکمل احتیاج داره ... یکی که درکش کنه و بتونه براش فضاسازی کنه /// چندین بار حرکتای خوبی کرد ولی کسی تو موقعیتی نبود که اون میخواست
///
اوزیل هم خوب بود امشب + مونرئال ( شما اینو مقایسه کنید با گیبزه کله پوک )
امیدوارم توپایی که امشب نرفت تو گل بازی با موناکو راهشونو پیدا کنن :دی

در کل تبریک ...

یادی هم بکنیم از اوزیل که تو کل بازی عنصر خنثی بود! حالا بعضیا خوشحال بشن! :))
حالا بیا و درستش کن :D
دیگه وجدانی امشب بهتر از قبلنا بود تو بازی بزرگ
امیدوار شدیم بهش ...

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
کارت زرد نیمه اول دیماریا اشتباه تلویزیون بود بعد تصحیح کرد و زد به نام هررا
رو صحنه ی تمارض کارت زرد گرفت و وقتی داور سرش پایین بود که اسمشو بنویسه لباس داور رو کشید و کارت زرد دوم رو گرفت!

بله مثل اینکه برا همین اخراج شده
پیرهن کشیدن حتی اخراج مستقیمم داره

دقیقه 77 دی ماریا در پشت محوطه جریمه آرسنال خود را به زمین زد و داور بخاطر تمارض یک کارت زرد به او. نشان داد. دی ماریا از پشت پیراهن داور را کشید و همین صحنه کافی بود تا داور او را از بازی اخراج کند.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
دقیقه 77 دی ماریا در پشت محوطه جریمه آرسنال خود را به زمین زد و داور بخاطر تمارض یک کارت زرد به او. نشان داد. دی ماریا از پشت پیراهن داور را کشید و همین صحنه کافی بود تا داور او را از بازی اخراج کند.
تو الکلاسیکو کشیدن پیرهن داور یه تفریحه برا هر دو تیم ... وجدانی ...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
جدا اوزیل خوب بود؟ من اصلا تو‌جریان بازی ندیدمش! فقط دقیقه ۹۰ چند بار صاحب موقعیت شد! چند جا هم باید از پاس های طلاییش می داد که نداد!
جدا قرعه کشی انجام شد؟ کی؟ کجا؟
صحنه ی تعویض چمبرلین رو داشتید؟ ولکات کنار زمین آماده بود بیاد تو ولی یهو دیدیم رمسی اومد تو!!!!! همین حرکت ونگر باعث باخت منچستر شد! :)))
خود سانچز هم البته این روزها خوب بازی نمی کنه! بعنی بازیکن نیم فصل اول نیست! جایی که باید پاس بده نمیده! یا پاس اشتباه میده و...
ونگر قبل بازی تاتنهام گفت ولکات بازیکنی در کلاس جهانیه! از همون بازی نبمکت نشین شده تا به حال!!!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
جدا اوزیل خوب بود؟ من اصلا تو‌جریان بازی ندیدمش! فقط دقیقه ۹۰ چند بار صاحب موقعیت شد! چند جا هم باید از پاس های طلاییش می داد که نداد!
جدا قرعه کشی انجام شد؟ کی؟ کجا؟
صحنه ی تعویض چمبرلین رو داشتید؟ ولکات کنار زمین آماده بود بیاد تو ولی یهو دیدیم رمسی اومد تو!!!!! همین حرکت ونگر باعث باخت منچستر شد! :)))
خود سانچز هم البته این روزها خوب بازی نمی کنه! بعنی بازیکن نیم فصل اول نیست! جایی که باید پاس بده نمیده! یا پاس اشتباه میده و...
ونگر قبل بازی تاتنهام گفت ولکات بازیکنی در کلاس جهانیه! از همون بازی نبمکت نشین شده تا به حال!!!
تو کار دفاعی و حجومی خوب اضافه میشد ... توپ کمتر لو میداد ... یکی دوجا هم یاداور اوزیله رئال شد ... همینا خوبه دیگه ... اونا 60تا پیاده شدن برا 70 دقیقه ما 40تا برا 90 دقیقه :D
آره بردفورد تیم بعدیه ...
آقا این سانچر بدجوری دلبری میکنه حتی تو همین زمانی که زیاد گل نمیزنه ... حس بردن و خواستن تو حرکاتش به وضوح دیده میشه ...
ونگر در مورد کازورلا هم گفته بود بهترین بازیکن تیمه پشت سرش تی تی هنری و برگکمپ و پیرس هم تایید کردن بعدش دو سه تا بازی رو نیمکت بود گزاشتش... تعویضی میومد گند میزد و میرفت :دی
...
آقا مصدومیت چمبو رو داشتین ؟ ما هم یکی اینجا داریم اگه با صدای بلند صداش بزنی مصدوم میشه ... بازم فکر کنم دلیل این دوست ما بهتر از چمبو باشه ...
...

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
من قبلا هم گفته بودم ولبک انتخاب خیلی بهتریه نسبت به ژیرو ، صحنه ای که ولبک دریبل دو طرفه زد دخیا رو مطمئن باشید ژیرو اصلا به توپ نمیرسید .
سانچز هم خودش توپ خراب کرد و هم توپ براش نساختن ، هر موقع کازورلا کنارش باشه کیفش کوکه :دی
منچستر کاملا بدون تاکتیک و شانسی بود بازیش ، با اولین حمله گل زدن ، و اگه پنالتی روی ولبک گرفته میشد و دخیا اون توپو از رو خط نمیکشید بیرون ، نتیجه واقعی شکل گرفته بود .
پاسکاری ها و هماهنگی تیمی آرسنال چندین لول از منچستر بالاتر بود ، شوتهای در چهار چوب دو برابر ...
داور هم واقعا تصمیماتش فوق العاده بود ، آینده بیشتر ازش میشنویم .
منچستر با این تیم خیلی باید خوش شانس باشه که سهمیه بگیره ، چون الان آرسنال و لیورپول خیلی سطح بالاتری بازی میکنن .

.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من قبلا هم گفته بودم ولبک انتخاب خیلی بهتریه نسبت به ژیرو ، صحنه ای که ولبک دریبل دو طرفه زد دخیا رو مطمئن باشید ژیرو اصلا به توپ نمیرسید .
سانچز هم خودش توپ خراب کرد و هم توپ براش نساختن ، هر موقع کازورلا کنارش باشه کیفش کوکه :دی
منچستر کاملا بدون تاکتیک و شانسی بود بازیش ، با اولین حمله گل زدن ، و اگه پنالتی روی ولبک گرفته میشد و دخیا اون توپو از رو خط نمیکشید بیرون ، نتیجه واقعی شکل گرفته بود .
پاسکاری ها و هماهنگی تیمی آرسنال چندین لول از منچستر بالاتر بود ، شوتهای در چهار چوب دو برابر ...
داور هم واقعا تصمیماتش فوق العاده بود ، آینده بیشتر ازش میشنویم .
منچستر با این تیم خیلی باید خوش شانس باشه که سهمیه بگیره ، چون الان آرسنال و لیورپول خیلی سطح بالاتری بازی میکنن .
.
ولبک و ژیرو دو مهاجم تو دو سبک متفاوت هستن! ژیرو بازیکنی فیزیکی و سر زن که از بالا تنه اش به بهترین نحو استفاده می کنه! و ولبک که سعی داره فانتزی بازی کنه مثل آنری اما تجربه ی کافی نداره و نیاز به بازی کردن داره تا بازیش را شکل بده! اما ویژگی که هر دوشون دارن اینه که کاملا در اختیار تیم هستن و دوندگی بالایی دارن! در حال حاضر ژیرو مهاجم آماده تر و با تجربه تریه! ولی امیدوارم ولبک رو بیشتر در نوک خط حمله ببینم تا خودش را نشون بده! چون اگر نتونه کیفیتش رو ثابت کنه تابستان باید یه مهاجم گلزن بخریم!
سانچز تو نیم فصل دوم بازیش نگرفت! نمی دونم چرا ولی برای فصل اولش تا همین جا هم عالی بوده! امیدوارم مقابل موناکو آتش بازی راه بندازه!
فن خال هم تو منچستر کاملا به بن بست خورده! با این تیم و شرایط بعید است که حتی سهمیه را بگیره!
داور هم انصافا عالی بود! چند تا اشتباه کوچیک داشت مثل خیلی از داورا اما تمام تصمیمات بحث برانگیزش درست بود! به قول خودت یه پنالتی روی ولبک هم می تونست بگیره حتی!

دیشب 9000 هوادار آرسنال تو اولدترافورد بودن!!! یه جور رکورد هست فکر کنم! تا به حال این چنین رقمی ندیده بودم! دم همشون گرم عالی بودن دیشب!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
در برخورد دو تا هلیکوپتر تو آرژانتین، 3 تا از قهرمانان المپیک فرانسه جونشون رو از دست دادن. ویلتورد هم اونجا بود...
I’m sad for my friends, I’m trembling, I’m horrified, I have no words, I don’t want to say anything.”
1000.jpg

بالا