• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
باتوجه به آمادگی بلرین و تمدید احتمالی قراردادش، جنکینسون احتمالا رفتنی هست!
عشق و علاقش به باشگاه رو بزاریم کنار فنی خیلی خوب نبود فصل پیش! حداقل اندازه بلرین خوب نبود!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
بازی با وستهم اگر اوایل بازی گل نزنیم خیلی بازی سخت میشه! دیده شده سم آلردایس اونقدر دفاعی بازی کرده و زیرتوپ زده که صدای مورینیو هم دراومده!
از طرف دیگه ما برای بازی موناکو 11 تا بازیکن آماده میخوایم نه خسته!
خوب بعد از بازی یه نه خسته ای بهشون میگیم!
چیکار مردم داری؟ ، چقدر اسپم میدی تو! :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
@usl
نمی دونم می دونی یا نه! ولی حساب توئیتر باشگاه بین تمام تیم های انگلیسی بیشترین فالوئر را داره! که نشان از محبوبیت باشگاه داره! «بياييد برويم ومبلي، کسي با ما مي‌آيد؟» ولی با این توئیتش خرابمون کرد! :(
@hamedovic5405
آلاردایس برای من مربی قابل احترامیه! یادمه تو بولتون که بود بازی های قشنگی مقابلشون داشتیم! با اینکه فیزیکی و جنگنده بازی می کردن اما وحشی نبودن! مربی خوبیه و این رو تو وستهم هم ثابت کرده! بحث "زیر توپ زدن" و ... هم در شان من و شما نیست! :دی
بلرین هم تا 2019 تمدید کرده! :) جتکینسون هم رفتنیه! رئیس باشگاهشون هم تلویحا اعلام کرده که قراردادش را دائمی می کنیم! میگن قیمتش 7 میلیون پونده! یادمه موقع خریدش یه چیزی هم دستی داده بودن! :دی
@موناکو
آه موناکو...!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
آلاردایس برای من مربی قابل احترامیه! یادمه تو بولتون که بود بازی های قشنگی مقابلشون داشتیم! با اینکه فیزیکی و جنگنده بازی می کردن اما وحشی نبودن! مربی خوبیه و این رو تو وستهم هم ثابت کرده! بحث "زیر توپ زدن" و ... هم در شان من و شما نیست! :دی
بلرین هم تا 2019 تمدید کرده! :) جتکینسون هم رفتنیه! رئیس باشگاهشون هم تلویحا اعلام کرده که قراردادش را دائمی می کنیم! میگن قیمتش 7 میلیون پونده! یادمه موقع خریدش یه چیزی هم دستی داده
من هم نگفتم قابل احترام نیست! البته باید قبول کرد بعضی کارهاش مسخره است! :D
بحث اینه که پتانسیل اینجور بازی کردن رو دارن!

Last edited:
  • Like
Reactions: usl

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من هم نگفتم قابل احترام نیست! البته باید قبول بعضی کارهاش مسخره است! :D
بحث اینه که پتانسیل اینجور بازی کردن رو دارن!
ما هم اگر پتانسیل اینجور بازی رو داشتیم شاید الان 7-8 امتیاز بیشتر داشتیم! و به جای اینکه برای سهمیه بجنگیم برای قهرمانی می جنگیدیم!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
Arsène Wenger has revealed the latest team news ahead of Saturday's game against West Ham United:

on Oxlade-Chamberlain…
It's a classic hamstring. That means he will be out for three weeks, four weeks maximum. He will not be available for England as well.

on Jack Wilshere…
I don’t know how long it will be before he returns because we have to respect the progression of his training.

on Flamini and Gabriel…
Flamini is back in the group today and available for selection. Gabriel should be back on Sunday.

on when Arteta will return…
In fact he’s in full training today. I think three weeks.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
بازی دادن مرتساکر تو بازی با موناکو خریته!عین اینه از اول 10 نفره بازی کنیم! با توجه به اینکه نیاز به حملات پرتعداد داریم! صددرصد روی ضدحملات جا میمونه و تیم رو به گاج میده!
گابریل رو هم که بدون بازی قبلی، برای همچین بازی مهمی نمیزاره!
بهترین تصمیم اینه چمبرز رو این هفته دفاع وسط یا راست بازی بده و بازی با موناکو جای مرتساکر بزارتش!
جلو هم بازی دادن به ولبز خریته! تنها مزیت ولبک استارت و سرعتش هست که وقتی موناکو تو دفاع چپیده باشه هیچ استفاده ای نداره!
سانتی هم گشادترین روزنه ی امیدمون هست برای بازی موناکو!! باید بهش استراحت داده بشه!!

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بازی دادن مرتساکر تو بازی با موناکو خریته!عین اینه از اول 10 نفره بازی کنیم! با توجه به اینکه نیاز به حملات پرتعداد داریم! صددرصد روی ضدحملات جا میمونه و تیم رو به گاج میده!
گابریل رو هم که بدون بازی قبلی، برای همچین بازی مهمی نمیزاره!
بهترین تصمیم اینه چمبرز رو این هفته دفاع وسط یا راست بازی بده و بازی با موناکو جای مرتساکر بزارتش!
جلو هم بازی دادن به ولبز خریته! تنها مزیت ولبک استارت و سرعتش هست که وقتی موناکو تو دفاع چپیده باشه هیچ استفاده ای نداره!
سانتی هم گشادترین روزنه ی امیدمون هست برای بازی موناکو!! باید بهش استراحت داده بشه!!
بدبختی اینجاست که وستهم هم تیمی نیست که دست کم گرفته بشه و رد موقعیتی هم نیستیم که بخوایم بیخیال این بازی بشیم!
ولی میشه به سانتی حداقل استراحت داد! میشه روسیچکی رو آورد به جاش که هر موقع بازی کرده خوب بوده و این فصل هم نشون داده خوب گل می زنه!
حتی سانچز هم میشه بهش استراحت داد که می دونم این کار رو نمی کنه!
ولی احتمالش هست برای بازی وستهم 2-3 تغییر را حتی شاهد باشیم!

اما در کل معتقدم باید با دو مهاجم بازی کنیم! بازی رفت به قول ونگر به جای اینکه با عقلمون بازی کنیم با قلبمون بازی کردیم! حالا اما مجبوریم با قلبمون بازی کنیم! ولکات اگر آماده باشه باید کنار ژیرو دو مهاجم ما باشن( خود ولکات هم گفته می خواد به دروازه نزدیکتر باشه و مهاجم مرکزی باشه حالا نیایید ما رو بگاید که وینگره و فلان!) سانچز و سانتی هم پشت سرشون! کوکلن و روسیچکی هم وسط! مرتساکر عمرا نباید بازی کنه! اگر گابریل آماده باشه از انظر فیزیکی باید به جاش بازی داده بشه! اگر نه هم چمبرز!
یه ترکیبی مثل 4-2-2-2 باید چیده بشه!
به بازی های این هفته و هفته قبل نگاه کنیم! حتی سال های گذشته! می بینیم که تو این مرحله چیزهایی شبیه به معجزه یا نزدیک به معجزه رخ داده! پس ما هم به معجزه زنده ایم! :دی

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
بدبختی اینجاست که وستهم هم تیمی نیست که دست کم گرفته بشه و رد موقعیتی هم نیستیم که بخوایم بیخیال این بازی بشیم!
ولی میشه به سانتی حداقل استراحت داد! میشه روسیچکی رو آورد به جاش که هر موقع بازی کرده خوب بوده و این فصل هم نشون داده خوب گل می زنه!
حتی سانچز هم میشه بهش استراحت داد که می دونم این کار رو نمی کنه!
ولی احتمالش هست برای بازی وستهم 2-3 تغییر را حتی شاهد باشیم!

اما در کل معتقدم باید با دو مهاجم بازی کنیم! بازی رفت به قول ونگر به جای اینکه با عقلمون بازی کنیم با قلبمون بازی کردیم! حالا اما مجبوریم با قلبمون بازی کنیم! ولکات اگر آماده باشه باید کنار ژیرو دو مهاجم ما باشن( خود ولکات هم گفته می خواد به دروازه نزدیکتر باشه و مهاجم مرکزی باشه حالا نیایید ما رو بگاید که وینگره و فلان!) سانچز و سانتی هم پشت سرشون! کوکلن و روسیچکی هم وسط! مرتساکر عمرا نباید بازی کنه! اگر گابریل آماده باشه از انظر فیزیکی باید به جاش بازی داده بشه! اگر نه هم چمبرز!
یه ترکیبی مثل 4-2-2-2 باید چیده بشه!
به بازی های این هفته و هفته قبل نگاه کنیم! حتی سال های گذشته! می بینیم که تو این مرحله چیزهایی شبیه به معجزه یا نزدیک به معجزه رخ داده! پس ما هم به معجزه زنده ایم! :دی
میشه گیبز رو این بازی داد و ناچو رو تازه نگه داشت برای بازی موناکو!
بازی دادن چمبرز و نیمکت نشینی سانتی زیاد از قدرت تیممون کم نمیکنه! زیادی تفاوتی با تیم اصلیمون ایجاد نمیشه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ونگر مذاکرات برای تمدید قرارداد ولکات را شروع کرده! ولکاتی که این دوشنبه 26 ساله میشه و تو تمام مدتی که تو باشگاه بوده(فکر کنم از 18 سالگی) جز مصدومیت چیز دیگری نداشته برامون!!!
ونگر با اشاره به تمدید قرارداد 2 سال پیش ولکات گفته:" او هر چقدر در زمین سریع است اما در بیرون زمین کنده!" و همچنین در مورد درخواست ولکات برای اینکه جایگاه ثابتی در تیم داشته باشه گفته:" به عنوان بخشی از یک باشگاه بزرگ باید رقابت را بپذیرید و برای جایگاهت تلاش کنی! نمی تونم به خاطر مصدومیت بلند مدت یک بازیکن، 6 ماه باشگاه را قربانی کنم!" "مصدومیت یک ماهه ی چمبرلین فرصت خوبی برای اوست تا خودش را اثبات کنه!"
من 4-5 سال پیش گفتم که این ولکات آش دهن سوزی نیست! جز سرعت چیزی دیگری نداره! تکنیک و پا به توپش بسیار ضعیفه! من چمبرلین را ترجیح میدم بهش که چند سال هم جوون تره و آینده درخشانی داره! به قول حامد قدرت ویرانگری داره!
ولی شاید اگر ولکات رو به عنوان مهاجم بازی بدیم به جای وینگر نتیجه ی بهتری بگیریم چرا که نشون داده گلزن خوبیه! در کل حدود 10 بازی تا آخر فصل فرصت داره که نشون بده لایق تمدید قرارداد است! وگرنه مهاجم های خوبی تو بازار است مثل دیبالا مهاجم 21 ساله ی پالرمو که "آگروی جدید" لقب گرفته و خواهان زیاد داره! 30 میلیون پوند هم قیمت گذاری شده!

بازی امروز هم معتقدم ولبک باید تو ترکیب اصلی باشه به خاطر بازی خوبش مقابل منچستر! الان روحیه و اعتماد به نفسش بالا رفته و نیاز به بازی داره! ولکات هم خیلی وقته نیمکت نشین شده! باید بازی کنه! می تونیم ژیرو هم برای موناکو نگه داریم!

• Like
Reactions: usl

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
David Ospina
Calum Chambers
Per Mertesacker
Laurent Koscielny
Nacho Monreal
Francis Coquelin
Aaron Ramsey
Mesut Ozil
Theo Walcott
Alexis Sanchez
Olivier Giroud
--
Wojciech Szczesny
Kieran Gibbs
Hector Bellerin
Mathieu Flamini
Santi Cazorla
Danny Welbeck
Chuba Akpom

چمبرز بازی با موناکو دفاع وسط خواهد بود به امیدخدا! اگر این بازی تر نزنه!:D

Last edited:

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
آخیش خیلی وقت بود از این بازی ها نکرده بودیم که خیمه بزنیم سر دروازه حریف خیلی حال کردم
رو ولکات پنالتی اخراج بود
دهن ولکات سرویس چقدر خراب کرد ولی خوب تو موقعیت هست همش
دم ژیرود گرم

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
من که گفتم ژیرود در کارهای تک ضرب یه پای ثابت تیمه! اما این همشهری ما خندید بمون...

بالا