داریم درباره ی یک فوق ستاره ی در حال ظهور صحبت می کنیم که همین الانش هم در 20 سالگی یک ستاره است و بالای 40 میلیون پوند تو بازار ارزش داره! اینجا دیگه جایی برای بحث نمی مونه! قبلا در مورد ضعف های تیم صحبت کردیم و همه ما متفق القول می دونیم که به 2-3 خرید نیاز داریم! اما اینطور فرض کن که تو بازار دنبال خرید مدافع هستی تو رنج حداکثر 15 میلیون پوند و یهو یه ایمیل میاد از طرف رئال مادرید و میگه گرت بیل را می خوایم بفروشیم، می خواید؟ : )) دیگه تو این شرایط نمی تونی بگی نه!!! همین استرلینگ که الان 40-50 میلیون پوند ارزش داره دو فصل دیگه باید برای خریدش 70 -80 میلیون هزینه کرد!@RuDiger
چند تا تیم هستن که دنبال چک هستن! یکیش ماییم. یکیش یونایتده، که فکر نکنم بره یونایتد، چون به نظر من ده خه آ میمونه. یکی دیگشون psg ه. حالا میمونه ما و psg. قطعا چلسی و مورینیو ترجیح میدن بفرستنش یه تیم خارجی! مگر اینکه خودش به خاطر مسائل زندگی و راحتیش بخواد لندن بمونه...
استرلینگ رو من اولویت نمیدونم. البته سمت راستمون فلجه! چپ که سانچزه. سمت راست یه ولکاته که بلد نیست دریبل بزنه و فقط می دوه، اون یکی هم چمبرلینه که متاسفانه الان چند ماهه یه مصدومیت سادش خوب نشده!!!!!!
با 50 تا ما نمیتونیم نقاط ضعفمون رو برطرف کنیم! الان اگر بگیم چک هم بیاد حد اقل 10 تا میره واسش! میمونه 40 تا! 40 تا رو بدیم استرلینگ؟!!!!!!!!!!! پس هافبک دفاعی چی؟!!! پس مهاجم چی؟!!!!!!!!! هر طور حساب کنی 50 تا واسه کامل کردن تیممون کمه! حالا دفاع وسط رو هم تازه مشکل داریم...
لاکازیته(لاسازیته) رئیس باشگاهشون گفت قیمتش بالای 50 میلیون یوروست!!! پس عمرا نمیاد آرسنال با این قیمت!!!این ترکیبو دوست دارم برا فصل بعد:
4-2-3-1
چک(اوسپینا)
دبوشی(بلرین یا جنکینسون هر کدوم بهترن)
کوشیلنی(چمبرز)
گابریل(مرتساکر)
مونرئال(گیبس)
کوندوگبیا یا اشنایدرلین(کوکلین)
رمزی(ویلشر)
اوزیل(کازورلا)
چمبرلین(والکات)
سانچز(ولبک)
لاکازته(ژیرو)
نظرتون؟
انتظار داشتم ولکات ترکیب اصلی باشه!team to play Sunderland: Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Ramsey, Cazorla, Wilshere, Ozil, Alexis, Giroud
subs: Szczesny, Gabriel, Monreal, Coquelin, Flamini, Rosicky, Walcott