sadeghbb
Registered User
به به عجب خریدی ! چشه بازارو کور کردن ...
الان این خداروشکر دلیل خاصی داشت ؟! چون دارم میبینم روزی رو که خرید آوبامیانگ هم دور از دسترس باشه !وست هم نزدیکه به تمدید قرار داد قرضی جنکینسون
-----
دورتمند هم اعلام کرد که آبامیانگ که گفته میشد آرسنال دنبالشه فروشی نیست (خدا رو شکر)
ولیس که نیست بخواد زیر و رو بشه که ناهماهنگ باشن!الان این خداروشکر دلیل خاصی داشت ؟! چون دارم میبینم روزی رو که خرید آوبامیانگ هم دور از دسترس باشه !
باشگاهی موفقه که بتونه سریع خریداشو انجام بده و شروع تمرینات رو استارت بزنه !
نه وضعیت الانه باشگاه که 10هفته اول رو بخاطر ناهماهنگی از دست میده ! بعدشم که دیگه انگیزه ندارن ...
مرده خواره بازار شدن اصلا روش جالبی نیست !پرسپ
ولیس که نیست بخواد زیر و رو بشه که ناهماهنگ باشن!
بازیکن اواخر اضافه بشه، اوایل بازی نمیکنه!
البته شکی نیست که خرید زودتر بهتره! ولی ما اگه زودتر خرید میکردیم اوزیل الان یه تیم دیگه بود!
آره مخصوصا 4-5بازی آخر که ترکوندیم ... یعنی سیتی با اون افت وحشتناکش مارو گرفت و بازم سوم تا چهارم شدیم !عملکرد همین تیم بدون چک اواخر فصل خیلی خوب بود!
اینجوری ها هم نیست!
ژانویه تا اپریل خوب بودیم!آره مخصوصا 4-5بازی آخر که ترکوندیم ... یعنی سیتی با اون افت وحشتناکش مارو گرفت و بازم سوم تا چهارم شدیم !
چرا خدا رو شکر نداشته باشه؟الان این خداروشکر دلیل خاصی داشت ؟! چون دارم میبینم روزی رو که خرید آوبامیانگ هم دور از دسترس باشه !
باشگاهی موفقه که بتونه سریع خریداشو انجام بده و شروع تمرینات رو استارت بزنه !
نه وضعیت الانه باشگاه که 10هفته اول رو بخاطر ناهماهنگی از دست میده ! بعدشم که دیگه انگیزه ندارن ...
کلوپ که رفت!جدی الان خوشحالید آبومیانگ نمیاد آرسنال!؟
منم خوشحال شدم
شماهم که خوشحالید دیگه چی از این بهتر
خدا این خوشحالی رو از ما نگیره
شاید تا 1-2 فصل پیش همینا آرزوی ما بودن ولی اینکه الان بخوایم آرزوی داشتن امثال اوبامیانگ رو داشته باشین رو قبول ندارم چون بهتر از اون رو الان تو تیم داریممنم با حرف شما موافقم که اینا دوای درد ما نیست ... ولی عملکرد ما نشون میده در نهایت همینا هم شاید آرزو بشه !
امید داریم که بعد از حل مشکلات مالی و نمودار خرید و فروش بازیکن باشگاه امسال شاهد چند بازیکن تاپ باشیم ...
نمیشه وسط این شلوغ پلوغی ایسکو، بیل و رونالدو رو ازشون بگیریم؟رئال مادرید پیشنهاد 21 میلیون پوندیش رو واسه کوشیلنی آماده کرده و میخواد واسه باشگاه بفرسته و این در حالیه که میرور ادعا کرده که این پیشنهاد در صورت عدم توافق رئال با راموس در تمدید قرار داد ارائه میشه و منچستر با 35 میلیون پوند خواستار راموس هست.
بنظر پرز دچار جنون شده ! بعید نیست ...نمیشه وسط این شلوغ پلوغی ایسکو، بیل و رونالدو رو ازشون بگیریم؟
رئال همینجوری بوده دیگه!بنظر پرز دچار جنون شده ! بعید نیست ...