hamedovic5405
Registered User
انصافاْ این ژسنی تو این چند سال چند تا بازی خوب کرده که حالا میخواد تو تیم بمونه!!!؟؟
پولدی واسه خودش هم بهتره جایی باشه که بازی کنه!! کلن انشاللا
پولدی واسه خودش هم بهتره جایی باشه که بازی کنه!! کلن انشاللا
بله! اومده آرسنال و اوسپینا هم رفتنی هست!خیلیی خوشحال شدم ازاین خبر:general304::general304::general304::general304:
حضور پیتر چک در تست پزشکی باشگاه آرسنال
امروز قرار است پیتر چک در تست های پزشکی باشگاه آرسنال شرکت کند تا هفته آینده روند انتقال او نهایی شود.
به گزارش "ورزش سه"، پیتر چک پس از توافق کلی با آرسنالی ها، در آستانه جدایی از چلسی قرار دارد. او سال 2004 به چلسی پیوست و فصل گذشته با آمدن کورتوا، جایگاه ثابت خود را از دست داد، مساله ای که سبب شد تا او به فکر جدایی از جمع آبی های لندن بیفتد.
امروز قرار است او در تست های پزشکی باشگاه آرسنال شرکت کند و پیش بینی می شود که هفته بعد، کار انتقال او به جمع توپچی ها نهایی شود. چلسی در شرایطی که تنها یک سال دیگر از قرارداد چک باقیمانده، قصد دارد 21 میلیون یورو برای انتقال دروازه بان خود از آرسنالی ها طلب کند.
مورینیو بارها از عدم تمایلش برای جدایی چک سخن گفته اما تصمیم نهایی در این مورد را بر عهده آبراموویچ، مالک باشگاه چلسی گذاشته است
حیف پیتر چک نیست ؟بله! اومده آرسنال و اوسپینا هم رفتنی هست!
کم پیدایی مایکل!
تاپیک آرسنال رو میگم!حیف پیتر چک نیست ؟
باید 5سال پیش میومد
++++++++
هستم داش حامد
فقط 8صبح تا 9شب مغازم بقیه وقتامم هستم تلگرام
خخخخخ
امیدوارم جف راست گفته باشه!وکیل لوکاس پودولسکی روز گذشته استانبول بود و با مسئولین گالاتاسرای پای میز مذاکره نشست. طرفین پیشرفت های خوبی در مذاکرات داشتن. گالا پیشنهاد حقوق سالیانه 3.5 میلیون یورویی رو به پودولسکی ارائه داده.
-----
کانر آرمسترانگ که تو سایت هایی مثل اسکای اسپورت و میرور کار میکنه و ارتباط نزدیکی با باشگاه ساوتهمپتون داره میگه ونگر از سال 2009 اشنیدرلین رو زیر نظر داشته و امسالم دیگه همه چیز برای انتقالش به آرسنال آماده بود ولی آرسن ونگر خودش یهو تصمیم گرفت که از این معامله کنار بکشه...
-----
جف گفته که ما دنبال بازیکنی بهتر از کوکلن هستیم نه در حد و اندازه های اون و اینکه آرسن فراتر از این ها رو نشونه گرفته، فراتر امثال اشنیدرلین و کوندوگبیا و...
نمیدونم جف رو تا چه اندازه میشناسین و معروف حضورتون هست یا خیر؟امیدوارم جف راست گفته باشه!
اینجوریها هم نیست!نمیدونم جف رو تا چه اندازه میشناسین و معروف حضورتون هست یا خیر؟
جف کسی هست که تو توئیتر یکی از منابع خبری موثق تیم آرسنال هست که میشه گفت 99% حرفاش راسته و تو توئیتر اگه دنبالش کنید میبیند که شر و ور اصلاً نمیگه و خیلی کم چیزی میگه و وقتی چیزی میگه همون حرف میشه و این خبر ها رو از منابعی که تو تیم داره میگه نه از خودش و همکاراش.
معتبرترین کسی که اخبار پیرامون تیم آرسنال رو میده بعد کادر فنی همین جناب جف هستند :general504:
منم گفتم 99%اینجوریها هم نیست!
سال پیش نقل و انتقالات دو تا توئیت ازش دیدم جفتش اشتباه از آب درومد!