majidhenry
Registered User
- نوشتهها
- 1,003
- لایکها
- 1,261
بذار من بگم منظورش چی بودهمنکه کلاً نمیفهمم چی میگی!
ژسنی خوب نبوده بعد این همه فرصت که بهش دادن! نمونه بارزش همون بازی با سوتون هست تو فصل پیش که میخکوبش کرد به نیمکت!
ولی ژیرو شوما بگو فصل پیش کجاش ضعیف بوده؟ کدوم موقعیت رو گل نکرده!؟ نمیگم بازی بد نداشته ولی خوب فصل پیش خوب بود انصافاً! و این توهم نیست انصافاً اگر بازیها رو دیده باشی! تازه مصدومیت بلندمدت هم داشت!
فلامینی به سبک بازیمون نمیخوره + توپگیریش خوب نیست + خوب توپ رو پخش نمیکنه + سورپرایز هم زیاد میکنه آدم رو ( 10 دقیقه بازی کنه کارت میگیره )!
من میگم با همین بازیکنها شانس داریم برای قهرمانی! ولی شوما میگی + بنزما و هیگواین هم قهرمان نمیشیم!
حامد جان منم خیلی طرفدار ژیرود بودم و هواش و داشتم ولی خدایی بدرد تیمی که میخواد قهرمان بشه نمیخوره (البته واسه نیمکت و مهاجم دوم خوبه ولی مهاجم نوک تیمی مثل آرسنال که میخواد قهرمان بشه بدرد نمیخوره)
بنزما و هیگواین، مارتینز و امثال اینا هم فوقش 1 کوچولو از ژیرود بهترن ولی بازم اون مهاجمی نیست که ما میخوایم
به نظر من با توجه به چند بازی آخری که از تئو دیدیم، چه سرعت و چه تمام کنندگی خوبش، اگه همون آمادگی رو داشته باشه تئو میتونیم امیدوار باشیم، ولی با سانوگو و ولبک و ژیرود نمیتونیم ، ژیرودی که تمام فکر و زندگیش اینه که بعد از موقعیت خراب کردن نگاه کنه به اسکوربرد و زبونش رو در بیاره و رو اعصاب تماشاچیا بره یا سانوگویی که من تجربه بازیم از اون بیشتره