usl
Registered User
دمش گرم یارو چه جایی هم نشسته بودPer Mertesacker and Laurent Koscielny doubtful but Arsenal unlikely to spend
spend spend spend
پلاکاردشو دید ونگر؟
دمش گرم یارو چه جایی هم نشسته بودPer Mertesacker and Laurent Koscielny doubtful but Arsenal unlikely to spend
spend spend spend
این دلقک بازی های 2سال پیش یه عده تماشاگر نماست!دمش گرم یارو چه جایی هم نشسته بود
پلاکاردشو دید ونگر؟
میگم انقدر پول واسه ژکو یا بنزما خریته!اگه به خرج کردن بود! پاریس ان ژرمن و سیتی هر سال باید یه پای فینال بودن!
اگه به خرج کردن بود اتلتیکو از گروهی 2013 هم نباید میومد بالا!
اگه به خرج کردن بود ...
دقیقا اگه یه ادم تو دنیا از فلسفه ونگر(اعتماد به داشته های تیم) بخواد حمایت کنه اون حامدهمیگم انقدر پول واسه ژکو یا بنزما خریته!
عین چی میپری وسط میگی مگه قراره از جیب تو بره؟!
میگم هیچی خرج نکردیم!
میای اینو میگی!
من هنوز معتقدم اگر امسال فلامینی رو بندازیم بیرون با زوج کوکلین - آرتتا میتونیم توی 4 تا تیم باشیم...
عزیز پول خرج کردن خوبه! اگه قرار باشه پول درست خرج بشه!میگم انقدر پول واسه ژکو یا بنزما خریته!
عین چی میپری وسط میگی مگه قراره از جیب تو بره؟!
میگم هیچی خرج نکردیم!
میای اینو میگی!
من هنوز معتقدم اگر امسال فلامینی رو بندازیم بیرون با زوج کوکلین - آرتتا میتونیم توی 4 تا تیم باشیم...
این فلسفه ونگر نیست!دقیقا اگه یه ادم تو دنیا از فلسفه ونگر(اعتماد به داشته های تیم) بخواد حمایت کنه اون حامده
حالا مصدومیتا برسه میبینم از تیم چی ها میمونن هر هفته 5 6 تا بازیکن نیستن بزارین cl شروع شه بازیکنای ما هم اکثرا سوسول هیچکی زیر 5 هفته مصدومیت تو کارش نیس...
پس چند تا؟ :دیعزیز پول خرج کردن خوبه! اگه قرار باشه پول درست خرج بشه!
من با خرید و خرج کردن مشکل ندارم! ولی اگر نیاز باشه و به موقعش! نه به خاطر 4 تا هوادار که Spend Spend راه انداختن! خوشبختانه امسال از این خبرها تو استادیوم نیست!
توی 4 تا تیم باشیم؟
خرج کردن برای پوشوندن نقاط ضعف خوبه! که به نظرم راه های دیگه ای هم هست برای این مورد!@hamedovic5405
فوتبال الان با فوتبال سالهای 1990 تا 2003 زمین تا آسمون فرق کرده. فوتبال رو خرابش کردن. تیم های تکراری میان بالا! قدرت های تکراری! این واسه این نیس که تیم من هیچی نشده تو اروپا! بخاطر اینه که واقعا خسته کننده شده! هر تیمی که نتیجه نمی گیره سریع 300 تا خرج می کنه میشه مدعی!
خودم دوست ندارم فوتبال اینطوری باشه، اما الان اینطور شده! پس نظرمو درمورد شرایط الان میدم:
اگه به خرج کردن بود! پاریس ان ژرمن و سیتی هر سال باید یه پای فینال بودن!
اگه به خرج کردن بود اتلتیکو از گروهی 2013 هم نباید میومد بالا!
اگه به خرج کردن بود ...
یه چیزی هست به اسم احتمال! به اسم درصد شانس قهرمانی! وقتی بازیکن خوب بخری، شاید قهرمان نشی آخر فصل، اما قطعا شانست برای قهرمانی بیشتره! تیمی که نقاط ضعفش کمتر باشه شانسش بیشتره، قطعا قهرمان نیست! بدون خرج کردن، توی فوتبال حال حاضر شاید از هر 7-8 سال یک بار اوضاع طوری پیش بره که قهرمان بشی، اما با خرج کردن، از هر 3 سال قطعا قهرمان میشی یکبار.
در مورد psg و من سیتی. این دو تیم کلی خرج کردن و تو لیگ های داخلی هم قهرمانی گرفتن. اروپا بحثش جداست! این دو تیم خرج می کنن، اما اون ابر قدرت های اسپانیا بیشتر خرج می کنن.
من به عنوان یک آرسنالی متعصب میگم، کسی که بالا سرش پرچم آرسناله وقتی می خوابه! با این ترکیب و این تاکتیک ها، خیلی خیلی باید خوش شانس باشیم و رقیبامون هم گند بزنن که بتونیم لیگ رو ببریم! اروپا رو که حرفشو نزن!