A1C1E
Registered User
آخر هیچ خبری نیست؟
دراکسلر 1 روزه با شایعه اش رفت ولفسبورگ!
بعد 2 ساله کاوانی بنزما هیگواین به ما لینک میشن...
دراکسلر 1 روزه با شایعه اش رفت ولفسبورگ!
بعد 2 ساله کاوانی بنزما هیگواین به ما لینک میشن...
یونایتد با ما هم امتیازه!یونایتد هم که امتیاز از دست داد من موندم کی سیتی میخواد خراب کنه من چشم آب نمیخوره از سیتی امسال
خیلی دیگه امسال مهره دارن خیلی خیلی ...
پارسال جریمه بود هر چی فری ترنسفر بود برداشت مثه سانیای خودمون که زیاد با کیفیت نبودنیونایتد با ما هم امتیازه!
منظورت اینه چشت آب نمیخوره امتیاز بدن؟
سیتی همیشه تیم پر مهره ای بوده! تفاوتی نکرده زیاد!
پارسال که یووتیچ رو خرید همه فکر میکردن خیلی بهتر میشه تیمشون!
امسال هم بیفته رو دور باخت، آی میبازه!
ونگر خودش بخواد بخره مورینیو رو پشمش هم حساب نمیکنه صادق!:general106:مورینیو کار خودش رو کرد ... هدفش از اون مصاحبه ها همین بود ! یعنی دیگه ونگر از قبل هم محتاط تر میشه برا خرید
نمیدونم اون دفعه ریبری هم 3 هفته بیشتر طول نکشید که شروع کرد به بازی!@A1C1E
من گفتم اگر دندش شکسته باشه! تو گفتی دندش شکسته!!!! آخه با عقل جور در میاد کسی که دندش شکسته 10 روزه بازی کنه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کسی که دندش شکسته نمی تونه رو پهلو بخوابه! بعد چطوری میاد بازی می کنه؟ البته خیلی فرق هست بین شکستگی دنده و ترک مویی دنده!
تا ژانویه که 9 امتیاز از سیتی عقب می افتیم»» به نقل از برخی از روزنامه های انگلیسی ، مهاجم مدنظر آرسن ونگر ، ایگواین است اما مراحل جذب این مهاجم در ژانویه انجام خواهد شد نه در تابستان ! در پنجره نقل و انتقالاتی تابستان امسال ، در مجموع تیم های لیگ برتر جزیره ۷۰۰ میلیون پوند هزینه کرده اند که سهم آرسنال فقط ۱۰ میلیون پوند بوده که برای پیتر چک پرداخته اند و تا بدین جا در نقل انتقالات تابستان ، آرسنال کم خرید ترین تیم لیگ برتر جزیره بوده است و به نظر می رسد که پرونده آرسنال در این پنجره نقل و انتقالاتی به پایان رسیده باشد .
خدا خدامون باشه بیشتر از نه امتیاز نشهتا ژانویه که 9 امتیاز از سیتی عقب می افتیم
اصلا دلیل منطقی نمیبینم که 9 امتیاز از سیتی عقب بیوفتیم!تا ژانویه که 9 امتیاز از سیتی عقب می افتیم