باز اودین رو شکر کنید یه احمق هلندی تو یه روز کل دودمان تیمتونو به باد نداده!بازم تا دقایق پایانی، دست به ***، همگی دور همیم پشت پی سی...
نقل و انتقالات دیگه مسخره شده...
اگر یادت باشه ونگر پارسالم کلی خرید کرد بعد روزای آخر ته دفاع رو درآورد (کاری مشابه با احمق هلندیتون:دی) و فروخت بعد ولبک رو خرید!باز اودین رو شکر کنید یه احمق هلندی تو یه روز کل دودمان تیمتونو به باد نداده!
(توضیحاتش یکی دو صفحه آخر تاپیکمون!)
Sent from my Lenovo X2-AP using Tapatalk
آخر دخه آ رفت یه لیگ دیگه!@AslanSalarkia
میبینی وقتی بهترین بازیکنت یک سال از قراردادش مونده و میگه من می خوام برم و بیانیه میده که دیگه مسیر من و تیم از هم جداست، هوادارا چه حسی پیدا می کنن! اونم بازیکنی که یک عمر ضعف هاشو تحمل کردی که بشه ستاره! حالا باز دخه آ داره میره کشورش! کاپیتانتون هم نبود! بعد به ما آرسنالی ها می گفتین فن پرسی کار درستی کرد و شما نباید هوش کنید!
هیچی نمیشه بگم آقا. به کل حق میدم بهتون.@AslanSalarkia
میبینی وقتی بهترین بازیکنت یک سال از قراردادش مونده و میگه من می خوام برم و بیانیه میده که دیگه مسیر من و تیم از هم جداست، هوادارا چه حسی پیدا می کنن! اونم بازیکنی که یک عمر ضعف هاشو تحمل کردی که بشه ستاره! حالا باز دخه آ داره میره کشورش! کاپیتانتون هم نبود! بعد به ما آرسنالی ها می گفتین فن پرسی کار درستی کرد و شما نباید هوش کنید!
چه حالی میده اصلا برنگرده [emoji14]چه حالی میده ونگر با زلاتان برگرده لندن[emoji14]:general304:
ونگر برمیگرده مثل شیر!چه حالی میده اصلا برنگرده [emoji14]