• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
@RuDiger
نیمکت تیم ضعیف نیست! الان فرض کن تیم مصدوم نداشت! ویلشر! رمسی! ولبک! آرتتا! کمپل! ولکات! روسیسکی! مرته ساکر و فلامینی همه رو نیمکت بودن! بازیکن بهتر از اینا هیچ تیمی رو نیمکت نداره باور کن! تیم اصلیمونه یه چیزایی کم داره! با توجه به اینکه احتمالا اکثر مصدوما تا ژانویه بر می گردن! فکر خرید رو از سرت بیرون کن!
و واقعا باید یه آفرین هم به چک گفت! که بنا بر سخن گهر بار 3 روز پیش علیفر، عین گربه توپ دلوفیو رو گرفت..
روی گلی که خوردیم، درسته که گابریل می تونست بهتر کار کنه! اما تو دو صحنه با سرعتش تیم رو نجات داد جایی که اگر مرته ساکر بود، مهاجم حریف یه استکان چایی هم خورده بود بعدشم میزد تو گل... اون فریادشم بعد اون توپی که درآورد عالی بود...
حق با توئه! مصدومیت زیاد داریم! اگر برگردن نیمکت خوبی خواهیم داشت! اما همون ابتدای فصل باید به جای تمدید با روسیچکی (دوست داشتنی) و آرتتا می رفت دو تا هافبک دیگه می خرید! به هر حال سابقه یکی مثل روسیچکی مشخصه که همیشه مصدومه!
گابریل عالی بود! یکی از بهترین بازی هاش بود اون هم در یک بازی سنگین عیار خودشو نشون داد! زوج خیلی خوبی بود با کوشلنی!

سلام تبریک بلاخره شده حتی موقت هم یه سری به صدر زدیم
چه بازی سنگینی بود
واقعا دراوازه بان چقدر میتونه تاثیر داشته باشه چک نبود کارمون زار بود مرسی چک:eek:
با اون حرکت گابریل تو دقیقه 90 بعد تکل زدن حال کردم معلوم بود روحیه تیم بالاست :general504:
تا همین جای فصل فک کنم 5-6 امتیازی برامون آورده همین چک! خدا وکیلی فک نمی کردم دیگه اینقدر تاثیرگذار باشه چک! به قول جان تری که گفت: "ژتر چک برای آرسنال 15 امتیاز خواهد آورد!"
اون حرکت دقیقه 90 گابریل هم بسی قشنگ بود!

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
شیشمی رو زد
جدول گلزنان لیگ رو محبت میکنه یکی بزاره؟

01071600.jpg

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
میرور گزارش داده که باشگاه آرسنال ، پیشنهاد تمدید قرارداد به رئیس داده
---
اوزیل تو 57 بازی که برای آرسنال تو لیگ انجام داده 21 پاس گل داده ینی هر 2.71 بازی یک پاس گل
از این نظر تو کل تاریخ لیگ برتر منحصر به فرده
بعد از اوزیل کانتونا با 2.79 . فابرگاس با 2.88 تو رده های بعدی قرار می گیرن

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خدا خیرت بده ونگر! چرا اینارو بازی دادی!
فقط ماییم که هر وقت تو اوجیم، تاریخی ترین اتفاقات واسمون میفته...

Last edited:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
جناب فلامینی با کوله باری از تجربه توپ رو عین یه بچه 2ساله میخواست دفع کنه و توی دروازه ...

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
تلفات که دادیم گل هم که خوردیم اونم 2 تا و احتمالا حذفیم!
فرا رسیدم ماه نوامبر را به همه آرسنالی ها تلسیت عرض میکنم!
دقیق ترین دلیلی که تو ماه نوامبر میرینیم به نطر تون چیه؟
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...nals-worst-month-Premier-League-November.html
کمبود بازیکن + مصدومیت!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
من حذف از کارلینگ 1 درصد هو واسم مهم نیس! مهم واسم اینه که ونگر چرا وقتی ما اوضاع مصدومیتمون اینه! ولکات وچمبرلین و چک و بازی میده! از آکادمی استفاده کن!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
مصدومیت ها زیاد شدید نبود ... یا بنظر میرسید شدید نیست ...
نهایتا یکی دوماه از میادین دورن ...
که ما شیرمردی مثل دبوشی رو داریم چند پسته ریپ میزنه !

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
یکی دو ماه کمه؟!!!!! خیلیه!
اینطور که به نظر می رسه، چمبرلین مصدومیتش جزئی بوده! یعنی در حد نهایت یک هفته چند روز به نظر میاد! این رو بر اساس اخبار اسکای می گم که گفته یه مشکل جزئی داشت به خاطر احتیاط آوردنش بیرون. اما ولکات رو فک کنم واسه سه چهار هفته از دست دادیم... اونم جایی که اوج بازیامونه! یعنی سوانزی! بایرن! تاتنهام!

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
عملا رو نیمکت هیچ بازیکنی در پست هافبک و مهاجم نداریم! فک کنم 2 ماهی را باید با یه ترکیب ثابت جلو بریم! اوضاع خیلی سخت داره میشه!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
گفته میشه ولکات و چمبرلین سه بازی رو از دست میدن. سوانزی! بایرن و تاتنهام! سر حساس ترین برهه ما همیشه مصدوم میدیم! اونم چه بازی های سختی!
بعد از این سه بازی دو هفته بازی های ملیه! بعد از این دو هفته، اگر اتفاق عجیبی که همیشه واسمون میفته نیفته ولکات، چمبرلین و رمسی بر می گردن!
الان رو نیمکت هیشکی رو نداریم! خالیه خالیه! از بین فلامینی و کمپل یکی رو باید بازی بدیم تو این سه بازی! تعویضی هامون هم در خط حمله فقط می تونیم از گیبس استفاده کنیم! امیدوارم مصدوم ندیم دیگه، هرچند میدونم همین 20 دقیقه اول بازی با سوانزی یکی ناکار میشه... خدا کنه این سه بازی به خیر بگذره...
به نظر من یکی از این سه بازی رو باید فدا کنیم! به ستاره هامون بازی با بایرن بازی ندیم بهتره! این بازی رو فدای اون دو بازی کنیم! با این تیم خسته با این همه مصدوم امتیاز گرفتن از بایرن خیلی احتمالش کمه! حداقل آماده باشیم واسه بازی با تاتنهام! در کل نتیجه بازی تو زمین سوانزی خیلی رو اون دو بازی تاثیر میذاره!!!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
ترکیب بازی با بایرن بهتره این باشه:
چک - بیرین - دبوشی - چمبرز - گابریل - مرته ساکر - کوش - گیبس - مونریال - کوکلین - فلامینی

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
ترکیب بازی با بایرن بهتره این باشه:
چک - بیرین - دبوشی - چمبرز - گابریل - مرته ساکر - کوش - گیبس - مونریال - کوکلین - فلامینی
به آبروی نداشتمون هم فکر کردی؟[emoji4]

بالا