حق با توئه! مصدومیت زیاد داریم! اگر برگردن نیمکت خوبی خواهیم داشت! اما همون ابتدای فصل باید به جای تمدید با روسیچکی (دوست داشتنی) و آرتتا می رفت دو تا هافبک دیگه می خرید! به هر حال سابقه یکی مثل روسیچکی مشخصه که همیشه مصدومه!@RuDiger
نیمکت تیم ضعیف نیست! الان فرض کن تیم مصدوم نداشت! ویلشر! رمسی! ولبک! آرتتا! کمپل! ولکات! روسیسکی! مرته ساکر و فلامینی همه رو نیمکت بودن! بازیکن بهتر از اینا هیچ تیمی رو نیمکت نداره باور کن! تیم اصلیمونه یه چیزایی کم داره! با توجه به اینکه احتمالا اکثر مصدوما تا ژانویه بر می گردن! فکر خرید رو از سرت بیرون کن!
و واقعا باید یه آفرین هم به چک گفت! که بنا بر سخن گهر بار 3 روز پیش علیفر، عین گربه توپ دلوفیو رو گرفت..
روی گلی که خوردیم، درسته که گابریل می تونست بهتر کار کنه! اما تو دو صحنه با سرعتش تیم رو نجات داد جایی که اگر مرته ساکر بود، مهاجم حریف یه استکان چایی هم خورده بود بعدشم میزد تو گل... اون فریادشم بعد اون توپی که درآورد عالی بود...
گابریل عالی بود! یکی از بهترین بازی هاش بود اون هم در یک بازی سنگین عیار خودشو نشون داد! زوج خیلی خوبی بود با کوشلنی!
تا همین جای فصل فک کنم 5-6 امتیازی برامون آورده همین چک! خدا وکیلی فک نمی کردم دیگه اینقدر تاثیرگذار باشه چک! به قول جان تری که گفت: "ژتر چک برای آرسنال 15 امتیاز خواهد آورد!"سلام تبریک بلاخره شده حتی موقت هم یه سری به صدر زدیم
چه بازی سنگینی بود
واقعا دراوازه بان چقدر میتونه تاثیر داشته باشه چک نبود کارمون زار بود مرسی چک
با اون حرکت گابریل تو دقیقه 90 بعد تکل زدن حال کردم معلوم بود روحیه تیم بالاست :general504:
اون حرکت دقیقه 90 گابریل هم بسی قشنگ بود!