• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
به نقل از مطبوعات اوکراین، آرسنال با 23 میلیون پوند(30 میلیون یورو) برای خرید Andriy Yarmolenko وینگر 26 ساله ی اوکراینی دیناموکیف در تابستان به توافق رسید! دیناموکیف در مرحله حذفی لیگ قهرمانان با من سیتی دیدار خواهد کرد!
اورتون و بارسلونا از مشتریان او هستند! مخصوصا اورتون که برای خرید وی در ماه های گذشته خیلی تلاش کرده بود!

Martyn Macintyre، خبرنگار ESPN هم از قول ایجنت یارمولنکو در توئیتر خودش نوشته: می تونم تائید کنم که در حال مذاکره با یک تیم انگلیسی هستیم!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سال 1988 در چنین روز آرسنال لی دیکسون را به خدمت گرفت! (جووون)
article-2403513-1B7DDAD4000005DC-280_470x694.jpg

سال 1992 در چنین روزی ری پارلر اولینب ازیش برای آرسنال را انجام داد! (جووووووون)
78956502-football-premier-league-liverpool-england-gettyimages.jpg

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
مدتیه تیم خیلی افت کرده! چند بازیه که نبرده! دفاع هم خو ماسته! برنلی هم بمون گل زد! دفاع بخواد اینطوری بازی کنه، cl راحت رفت و برگشت 7-8 تایی می خوریم!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مدتیه تیم خیلی افت کرده! چند بازیه که نبرده! دفاع هم خو ماسته! برنلی هم بمون گل زد! دفاع بخواد اینطوری بازی کنه، cl راحت رفت و برگشت 7-8 تایی می خوریم!
وقتی نصف تیم برای یه بازی دچار تغییر میشه طبیعیه که تیم کیفیت و ریتم خودشو از دست میده! از نمایش تیم نسبتا راضیم!
کوشلنی هم برای بار چندم نشون داد که بازوبند کاپیتانی برازنده اش نیست و براش سنگینه! دو سوتی مرگبار داشت این بار هم! و برام جالبه که همیشه به مرتساکر می تازید و از کوشلنی به عنوان بهترین مدافع لیگ نام می برید! مرتساکر هر چقدر هم که کند باشه اما فراز و نشیب نداشته و به عنوان کاپیتان تیم با ثبات و قوی بوده همیشه!
الننی هم بالاخره رونمایی شد! همون طور که قبلا گفته شده بود او بیشتر از یک هافبک دفاعیه! زیاد نفوذ می کنه! خوب شوت می زنه و دوندنگی بالایی داره! امیدوار کننده بود!
ایوبی هم بازیکن با استعداد و آینده داری نشون داد! قبلا بیشتر به عنوان وینگر دیده بودمش که با تکنیک بود و سعی در نفوذ داشت اما امشب جای اوزیل بازی کرد و خیلی برام جالب بود که سبک بازیش هم به خاطر پستش تغییر داد که نشون میده چه فهم و شعور فوتبالی داره! خیلی خونسرد و مسلط بازی کرد! خیلی امیدوارم کرد! امیدوارم این فصل باز هم ببینمش!
آرتتا هم که زمانی با سانگ زوج فوق العاده ای تشکیل داده بودن و وسط زمین را در هر بازی لیگ در اختیار داشت حالا هر بار که میاد به زمین باید امیدوار باشیم که گل به خودی نزنه!!!
جوووون زوسیچکی!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
ولکات هم که طبق معمول دقیقه 94 یه تک به تک از وسط نیمه رو خراب کرد! حتی دروازه بان رو هم نتونست دریبل کنه!!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ولکات هم که طبق معمول دقیقه 94 یه تک به تک از وسط نیمه رو خراب کرد! حتی دروازه بان رو هم نتونست دریبل کنه!!!
اینو یادم رفت بگم!
وقتی تک به تک شد تو خونه هم گفتم که عمرا گل بزنه... و نزد!
آخه یه مهاجم چقدر می تونه بی خاصیت باشه؟!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
با تشكر از خانواده محترم روسيچكي!
دوست عزیزمون مصدوم شدن دوباره و این بار 6 هفته بیرون خواهند بود!!!
دیگه به طور جدی باید به خداحافظی از فوتبال فکر کنه! : (
/
الننی هم بیش از هر بازیکن دیگری در بازی دیشب به توپ ضربه زد!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خوردیم به هال سیتی، تو خونه!
Chelsea v Manchester City

Reading v West Brom/Peterborough

Watford v Leeds United

Shrewsbury Town v Manchester United

Blackburn Rovers v Liverpool/West Ham United

Tottenham v Crystal Palace

Arsenal v Hull City

Bournemouth v Everton

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
قرعه از این بهتر نمی شد!

Sent from my HTCSensation using Tapatalk

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
uploadfromtaptalk1454339449366.jpg

در بازی جام حذفی اتفاق افتاد! نوانکو کانو دوست داشتنی و همسرش، و آقا تیری آنری!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گویا منچستر یونایتد برای دبوشی پیشنهاد خرید قرضی داده که ونگر مخالفت کرده! ها ها
بعد از چلسی حالا پاریسن ژرمن هم به جمع مشتریان چمبرلین اضافه شد! ولی ونگر هر گونه احتمال انتقال چمبو را رد خواهد کرد!
دو بازیکن نوجوانان نیجریه (که اسمشون یادم رفته) گویا امروز قراردادشون را با باشگاه رسمی کردند!
همون طور که ونگر قبلا گفته بود خبر خرید بازیکنی در روز آخر نقل و انتقالات به گوش نمی رسه!
اما بمب خبری امروز حضور پپ گواردیولا در من سیتی بود! باشگاه سیتی رسما اعلام کرد که گواردیولا از فصل آینده سرمربی من سیتی خواهد شد!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گوارديولا هم رفت سيتي!
ببينيم اينكه مثلا بهترين مربي جهانه اينجا چند مرده حلاجه!
به نظرم دو خرید بزرگ انجام خواهد داد! با اینکه همین الان هم سیتی بازیکنان خیلی خوبی داره اما الان صحبت از اینه که گواردیولا مسی و نیمار رو می خواد با خودش ببره به سیتی! مطمئنا تیم بزرگی خواهد ساخت! او با بازیکنان بزرگ کار می کنه و جواب هم می گیره! شاید بزرگترین چالش مربی گریش را در سیتی تجربه خواهد کرد!
از اون ور هم به نظرم اصلا اقدام حرفه ای نبود که از الان سرمربی فصل بعد را انتخاب کنی و رسما پیگرینی را قهوه ایش کنی! خود پیگرینی هم امروز گفت که از یک ماه قبل می دونسته که مربی فصل بعد گواردیولاست!! مطمئنا تو عملکرد این فصل او و تیمش تاثیر منفی می ذاره!
ونگر هم در تابستان باید تیمشو تقویت کنه حتی اگر این فصل قهرمان لیگ بشیم!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ونگر: ویلشر 4 هفته دیگه بر می گرده!
ونگر: اگر امکانش باشه دوست دارم یک خرید دیگه در این ژانویه انجام بدم ولی بازیکنان خیلی کمی برای خرید وجود دارند!!!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خوب تابلو بود گواردیولا میره سیتی! چیزی که کاملاً قابل پیش بینی بود، گواردیولا تیم هایی میره که همه چی توش آماده هست، از طرفی کلی ستاره اسپانیایی زبان هم تو تیم سیتی هست. در اینکه گواردیولا مربی بزرگ و صاحب سبکی هست و یکی از بهترین تیم های تاریخ رو ساخت شکی نیست، اما من به شخصه برای یورگن کلوپ خیلی ارزش بیشتری قائل هستم تا گواردیولا، چون کلوپ با شجاعت کار می کنه. لیورپولی رو گرف که هیشکی جرات گرفتنشو رو نداشت، حتی اگر توی لیورپول هم موفق نشه من یکی خیلی براش احترام قائل هستم.
نمیدونم این خبر چقد روی سیتی در ادامه فصل تاثیر میذاره، اما هرچیزی که هست امیدوارم به نفع ما بشه...

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
خب اون سالی که نیم فصل خبر دادن پپ مربی بعدی بایرن هست! هاینکس با بایرن سه گانه گرفت!
احتمالا بیشتر از اینکه روی سیتی تاثیر منفی بزاره باعث میشه بوست بشن :دی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خوب تابلو بود گواردیولا میره سیتی! چیزی که کاملاً قابل پیش بینی بود، گواردیولا تیم هایی میره که همه چی توش آماده هست، از طرفی کلی ستاره اسپانیایی زبان هم تو تیم سیتی هست. در اینکه گواردیولا مربی بزرگ و صاحب سبکی هست و یکی از بهترین تیم های تاریخ رو ساخت شکی نیست، اما من به شخصه برای یورگن کلوپ خیلی ارزش بیشتری قائل هستم تا گواردیولا، چون کلوپ با شجاعت کار می کنه. لیورپولی رو گرف که هیشکی جرات گرفتنشو رو نداشت، حتی اگر توی لیورپول هم موفق نشه من یکی خیلی براش احترام قائل هستم.
نمیدونم این خبر چقد روی سیتی در ادامه فصل تاثیر میذاره، اما هرچیزی که هست امیدوارم به نفع ما بشه...
گواردیولا خیلی حرفه ایه! میره جایی که بستر برای قهرمانی آماده باشه! به نظرم من سیتی فصل بعد تیم وحشتناکی خواهد شد!
هاینکس چون فصل آخرش بود و بازنشسته میشد فرقی به حال خودش و بازیکناش نداشت و همه تلاششو کرد که با افتخار بره! ولی پیگرینی نه! دلم براش سوخت! خیلی رفتار بدی بود و تو مصاحبه مطبوعاتی امروز هم مشخصا ناراحت بود!

بالا