• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
هنوز شانس بالایی داریم برای قهرمانی! الکی جو ندین!
میدونم این چند بازی اصلا ثبات نداشتیم و رسما تر زدیم! اما اینو هم در نظر بگیریم که هیچ تیمی ثبات نداره!
واقعا قهرمانی به این تیم میاد ؟ اصلا حقش هست ؟
به هیچ وجه در حد و اندازه های قهرمانی نبودیم تو این 3-4 بازی گذشته ...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ونگر هیچوقت مربی تاکتیک بازی نبوده و نشده و نخواهدم شد !
همیشه به بازیکنا میگه برید بازیتونو بکنید و تمام ! اینو تمام کسایی که باهاش کار کردن میگن نه من ... این شیوه مربیگری برا عهد بوق یوقتایی جواب میداد !
الان هر بازی تاکتیک خاص خودش رو داره ولی ما همیشه همونی هستیم که حریف انتظارشو داره ...
امیدواریم نیمه دوم حداقل بازی مساوی بشه تا این خفت و خاری بیشتر از این نشه ... چلسی از هیچ تیمی تو این چند ساله بیشتر از ما امتیاز نگرفته ...
خاک تو سرتون با این دربی بازیتون ...
این دقیقا حرفیه که ویرا زده درباره اش! بهش گفتن بهترین خصیصه ی ونگر چیه گفت اینکه بهت نمیگه چکار کنی و چکار نکنی! گفتن بدترین خصیصه اش چیه گفت همین که بهت نمیگه چکار کنی و چکار نکنی!
ما كه همش كاپيتان ميديم به اين و اون! مرتساكر و ارتتا هم بديم يه فقيري چيزي بلكه به كارش بياد!
والا
تنها 2 امتیاز از 9 امتیاز حیاتی! همون آرسنال همیشگی...
ونگر جان مادرت این مرته ساکر رو دیگه بازی نده! بابا گابریل د رو 10 بازی بذار ببین چه می کنه! با یکی 2 بازی که نمیشه!
حقمون باخت بود! از حق نگذریم، داور هم یک پنالتی روی فابرگاس نگرفت...
@A1C1E
یک بازی! چون قرمزش به خاطر موقعیت گل بود نه به خاطر خشونت.
@hamedovic5405
ما کلاً همه تیم ها رو از بحران در میاریم! نمونش ساوتمپتون! داشت سقوط می کرد، 4 تا ازش خوردیم شد خدا.
در هر صورت من انتظارم از آرسنال خیلی بیشتر از این بود، فک می کردم این دفعه تو این سه بازی حداقل 6 امتیاز رو می گیریم، اما خوب همون 2 امتیاز همیشگی شد. واقعا با این شرایط، خیلی خیلی خیلی خوش شانس باید باشیم که قهرمان بشیم.
اینقدر این فصل خر تو الاغ هست که با همین تیم و اوضاع من باور دارم که هنوز شانس اول قهرمانی هستیم!

شرمت باد ونگر...
هر چند معتقدم با بازگشت سانچز و اوزیل تیم دوباره فرم ایده آلش را باز خواهد یافت و از بازی بعدی اوضاع به نفع ما خواهد شد!

یادی دوباره بکنیم از آقا ولکات که تولد 10 سالگیش در باشگاه را با بازوبند کاپیتانی جشن گرفت و تو این 10 سال جز بازی مقابل سیتی که گلزنی کرد و بازی خوبی انجام داد رسما و عملا هیچ غلطی نکرده برای باشگاه؛ موقع تمدید قرارداد هم کلی قر و فر داره آقا! حیف که ژیرو به جای ولکات تعویض شد، واقعا حیف! کدوم مربی ژیروی آماده و سر حال رو می کشه بیرون! خداییش تو همون دقایق هم کاملا موثر و قوی ظاهر شده بود! یکی به من بگه چی تو ولکات هست که من نمی بینم و درک نمی کنم اما ونگر می دونه و تو چنین موقعیت و وضعیتی هم حتی ترجیح میده ژیرو را به جای ولکات بکشه بیرون؟!

شرمت باد ونگر...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
واقعا قهرمانی به این تیم میاد ؟ اصلا حقش هست ؟
به هیچ وجه در حد و اندازه های قهرمانی نبودیم تو این 3-4 بازی گذشته ...
قبول دارم در حد قهرمان که هیچ در حد تیمی که میخواد تو لیگ بمونه هم نبودیم!
ولی کدوم تیم قهرمانی بهش میاد!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
دقیقا تنها دلخوشیمون اینه که تمام مدعیان فصول قبل دچار افت شدیدی شدن و هنوزم امید هست ...
یعنی این فصل هم اخرش بگیم: " ای کاش حداقل سهمیه بگیریم " باید این ونگر رو بجای اون ساعت معروف تو ورزشگاه بست ...

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
گزارشگر بازی استرسش از بازیکنا بیشتر بود :|
این اوزیل چرا اینقدر توپ هدر میده ... ونگر یه دونه پاسور میساخت و نمیفروخت تیم به کل جون میگرفت . کازورلا کی میرسه ؟ فصل تموم شد ...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گزارشگر بازی استرسش از بازیکنا بیشتر بود :|
این اوزیل چرا اینقدر توپ هدر میده ... ونگر یه دونه پاسور میساخت و نمیفروخت تیم به کل جون میگرفت . کازورلا کی میرسه ؟ فصل تموم شد ...
اوزیل تازه از مصدومیت برگشته بود و شاید خیلی آماده نبود! از اون طرف هم کم تعداد بودیم و کنار اوزیل بازیکنی نبود که باهاش بازی کنه و هر چقدر که توپ نگه می داشت کسی نبود که بهش پاس بده!
سانتی شاید تا یک ماه آینده هم آماده نشه!!! کوکلن و ولبک زودتر بر می گردن!

یه بار دیگه تاکید می کنم که: خاک تو سرت ولکات!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
انگلیسی بدربخور تو ارسنال ندیدم من!
یه اشلی کول بود که اونم جا..ش از آب درومد!
دیوید سیمن...
آقا تونی آدامز...
آقا مارتین کیون...
آقا استیو بولد...
آقا نایجل وینتربرن...
آقا ایان رایت...
البته اینا مال قدیماس! حقیقتا این اواخر بازیکنای انگلیسی خوب خیلی کم شده! به قول ونگر بازیکنای انگلیسی قیمتشون هم بالاست بی خود!
فقط نمی دونم چه بلایی سر چمبرلین اومده! همون روز اول تو 18 سالگی ترکیبی از سرعت و تکنیک بود! خیلی فوق العاده بود! حرکات انفجاریش عالی بود! ولی هر چی جلوتر میره بازیش افت پیدا میکنه و ضعیفتر میشه! الان گاها تو استپ توپ دچار مشکل میشه! گیبس هم که از اول تو باقالی ها بود! فقط امیدمون به جک ویلشره که خداوکیلی فوق العاده است! امیدوارم اینبار که از مصدومیت بر می گرده دیگه دچار مصدومیت های بلند مدت نشه و ونگر هم در قبالش محتاط باشه! دنی ولبک هم قلبا دوسش دارم! بازیکن سختکوشیه! سریعتر برگرده این ولکات رو نیمکت نشین کنه!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
دیوید سیمن...
آقا تونی آدامز...
آقا مارتین کیون...
آقا استیو بولد...
آقا نایجل وینتربرن...
آقا ایان رایت...
البته اینا مال قدیماس! حقیقتا این اواخر بازیکنای انگلیسی خوب خیلی کم شده! به قول ونگر بازیکنای انگلیسی قیمتشون هم بالاست بی خود!
فقط نمی دونم چه بلایی سر چمبرلین اومده! همون روز اول تو 18 سالگی ترکیبی از سرعت و تکنیک بود! خیلی فوق العاده بود! حرکات انفجاریش عالی بود! ولی هر چی جلوتر میره بازیش افت پیدا میکنه و ضعیفتر میشه! الان گاها تو استپ توپ دچار مشکل میشه! گیبس هم که از اول تو باقالی ها بود! فقط امیدمون به جک ویلشره که خداوکیلی فوق العاده است! امیدوارم اینبار که از مصدومیت بر می گرده دیگه دچار مصدومیت های بلند مدت نشه و ونگر هم در قبالش محتاط باشه! دنی ولبک هم قلبا دوسش دارم! بازیکن سختکوشیه! سریعتر برگرده این ولکات رو نیمکت نشین کنه!
گفتم بازیکنهایی که دیدم!
بیشتر بریم عقب بازیکنهای دیگه ای هم بودن! :D

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گفتم بازیکنهایی که دیدم!
بیشتر بریم عقب بازیکنهای دیگه ای هم بودن! :D
مگه دهه 80ی که یادت نمیاد اینا رو؟! : ))
اگه تو بازی اینا رو ندیدی پس به چه امیدی طرفدار آرسنال شدی؟! : ))

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
مگه دهه 80ی که یادت نمیاد اینا رو؟! : ))
اگه تو بازی اینا رو ندیدی پس به چه امیدی طرفدار آرسنال شدی؟! : ))
بازی چند تا شونو کم و بیش تو بچگی دیدم! ولی اون زمان آرسنال هانری و برگکمپ بود واسم! البته اون زمان پخش زنده درست درمون هم نداشت صداسیمان! یعنی از این داغون الان داغونتر بود!
بازی همشون رو تو کلیپها دیدم ولی زنده فقط کیون و سیمن یادمه!
تو سنت یکی دوسال ازم بیشتره دیگه! با رسم شکل توضیح بده بازی استیو بولدو چوگونه دیدی؟ یا مثلا رایت!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
بازی یان رایت رو من دیدم واقعا مهاجم خوبی بود سرعت و قدرت بدنی و ... اما من مارتین کیون را انچنان مدافع تاپی نبود مثل ادامز

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
بازی یان رایت رو من دیدم واقعا مهاجم خوبی بود سرعت و قدرت بدنی و ... اما من مارتین کیون را انچنان مدافع تاپی نبود مثل ادامز
جمله دومت کل تلاش های فردوسی برای زنده نگاه داشتن زبان فارسی رو زیر سوال برد! :D

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خب گویا کوکلن به تمرینات گروهی تیم ملحق شده و برای هفته آینده در دسترس است البته دوری 2 ماهه اش ممکنه حضورش در ترکیب اصلی را به تاخیر بندازه!
ولبک هم امروز به تمرینات برگشته اما چون مصدومیت بلند مدتی داشته کمی طول می کشه تا به ترکیب اصلی برسه؛ شاید اواسط فوریه آماده رقابت بشه!
روسیچکی هم جمعه برای تیم های زیر 21 سال بازی خواهد کرد!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
خودم ساختم ... دس به دس کن برسه به اون پیره خرفت ...
کیفیت فوقالعاده ای داره این نولیتو ... عجیب حرکاتی میزنه تو زمین ... تا کی باید به امثال ولکات و چمبو دلخوش کنیم ...
بازیکنایی که هر 2-3ماه یکبار به خودشون میان ...
5-6سال دنبال الشعراوی بود نتونست بگیره ... رم تو کمتر از 2روز قراردادش رو رسمی کرد !!! از رم هم کمتریم ...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خودم ساختم ... دس به دس کن برسه به اون پیره خرفت ...
کیفیت فوقالعاده ای داره این نولیتو ... عجیب حرکاتی میزنه تو زمین ... تا کی باید به امثال ولکات و چمبو دلخوش کنیم ...
بازیکنایی که هر 2-3ماه یکبار به خودشون میان ...
5-6سال دنبال الشعراوی بود نتونست بگیره ... رم تو کمتر از 2روز قراردادش رو رسمی کرد !!! از رم هم کمتریم ...
الشراوی اگر بازیکن بود که تو همون موناکو یه غلطی می کرد! بعد از مصدومیت بلند مدتش تو میلان تقریبا نابود شد! حالا شاید تو رم دوباره یه حرکتی زد!
جالبه ژروینیو 28 ساله که در رم تو اوج بود یهو رفت تو لیگ چین!!!
پاتو هم قرضی رفت چلسی!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
الشراوی اگر بازیکن بود که تو همون موناکو یه غلطی می کرد! بعد از مصدومیت بلند مدتش تو میلان تقریبا نابود شد! حالا شاید تو رم دوباره یه حرکتی زد!
جالبه ژروینیو 28 ساله که در رم تو اوج بود یهو رفت تو لیگ چین!!!
پاتو هم قرضی رفت چلسی!
منظورم بیشتر نفس عمل بود ... نمیشه انکار کرد که آرسنال یه مدت بدجور میخواستش ولی ...

بالا