sadeghbb
Registered User
بازی رو کانال canal +sport 2 HD پخش میشه احتمالا ... با شیرینگ هم بازه
اوزیل کی مصدوم شدگفته میشه اوزیل مصدومه و امروز بازی نمی کنه! خدا به خیر کنه!!!
کمپل اون شوتهای با کات داخل پا رو خوب میزنه! از نحوه ضربه زدنش مشخص بود این کارس!@sadeghbb
خوب بازی پایاپایی بود! یک صحنه بود کمپل به جای شوت، پاس میداد بلرین که از پشت فرار کرد، 100 درصد گل میزدیم! چمبرلین و کوشیلنی بالای 15 بار توپ رو لو دادن! دو تا پاس ساده هم نمی تونستن بدن!!!
از نظر من بهترین بازیکن هامون چک و البته فلامینی بودن! چک دو تا سیو پشت سر هم داشت، دومیش رو خیلی حال کردم، زودتر شیرجه زد وگرنه گل رو می خودیم. فلامینی خوب بازی کرد از نظر من. الان شد 2 بازی 2 امتیاز! من گفته بودم 6 امتیاز باید بگیریم از این سه بازی که البته این اتفاق دیگه نخواهد افتاد! ببینیم با چلسی چه کار می کنن! دیگه خداییش تو زمین خودی نباید امتیاز از دست داد! تیم هایی که می خوان قهرمان بشن باید تا می تونن تو خونه امتیاز جمع کنن.
امیدوارم اوزیل و الکسیس آماده هرچه زودتر به تیم اضافه بشن. واقعا بهشون نیاز داریم! بدونه این دو واقعا نمیشه!
لباس عروس هم ظاهرش همینطوره!این دیگه ته هواداریه
به جای لباس دامادی لباس ارسنال پوشیده
بازیکن باید اینجوری باشه زود برگرده نه مثل ویلشر توی مصدومیت هم مصدوم میشهکوک به تمرینات تیمی از امروز ملحق شد
ویلشر دفعه قبل زود برگشت دیگه! بعدش مصدوم شد!بازیکن باید اینجوری باشه زود برگرده نه مثل ویلشر توی مصدومیت هم مصدوم میشه
خبر دارم خبر:
1- اوزیل آماده بازیه.
2- سانچز هم احتمالاً آماده خواهد بود اما فکر نکنم از اول تو زمین بذارتش. ونگر گفته این دو روز تعیین کندست و احتمالاً این دفه دیگه جزء بازیکنها خواهد بود.
3- کوک به تمرینات تیمی از امروز ملحق شد :general604::general604::general604:
4- ولبک هفته دیگه به تمرینات تیمی ملحق میشه:general206::general206::general206:
5- روسیچکی فردا برای تیم زیر 21 بازی می کنه.
حساب منه داداش گفتم بقیه دوستانم بدونند کپی کردمکسی این یوزر کانون هواداری آرسنال رو میشناسه؟ چقد جمله هاش شبیه جمله ها منن :general304::general210::general210: به نظر کپی بوده! چون تعیین کنندست رو من یه ن جا انداختم، اونم جا انداخته!