usl
Registered User
سلام ما که 11 روز تو پادگان اسیر بودیم خبری نداشتیم الان اومدم جدولو نگاه کردم دیدم سر جا خودمونیم خیالم راحت شد
ایشالا قهرمانی امسال
ایشالا قهرمانی امسال
با توجه به اینکه قرارداد فلامینی، آرتتا و روسیچکی پایان فصل تموم میشه و تمدید نخواهد شد، پتانسیل خرید هنوز وجود داره! خیلی دوست دارم Adrian Rabbiot رو در آرسنال ببینم!قرارداد قرضی زلالم با رنجرز تا پایان فصل تمدید شد.
---
ونگر بالاخره در کنفرانس خبری ورود الننی رو تایید کرد:"ماجرا کمی پیچیده شده ولی داریم به سختی روش کار می کنیم و امیدواریم طی دو تا سه روز آینده کار رو تموم کنیم"
واقعا من نمیدونم هدفش از آوردن آرتتا چی بود! تو که رفتی کپیدی تو دفاع! این چه جور تعویضیه!ولکات هم جز یه اسم نسبتا بزرگ هیچ چی نیست! جز گلی که به سیتی زد کار خاصی نکرده! امیدوارم ولبک بیاد این نیمکت نشین بشه!
چمبرلین هم تر زده اساسی!
نیمکت خالی و تعویض های افتضاح گند زد به ۳ امتیییاز!
Sent from my K00E using Tapatalk
از نظر من كل اين انگليسيا رو بايد بندازن اشغالدوني! هر كدوم يه مرضي دارن!واقعا من نمیدونم هدفش از آوردن آرتتا چی بود! تو که رفتی کپیدی تو دفاع! این چه جور تعویضیه!
برای موفقیت اولین کاری که باید انجام بشه اینه که یکی باید به این الاغا یاد بده که وقتی جلویی و توپ واسه ضد حمله گیرت میاد تک تک این توپا جواهرن! حوصله ندارم بشینم از تو بازی در بیارم اما راحت عین بازی با سیتی، حدود 7 بار توپ گیرمون اومد واسه ضد حمله که هافبکامون و بخصوص چمبرلین و ولکات توپ رو لو دادن! بردن این بازی می تونست یه جهش برای قهرمانی باشه...
سانچز اومد، باید ولکات بره رو نیمکت! بخدا اگه کمپل رو انداخ رو نیمکت خیلی خره...