hamedovic5405
Registered User
من عاشق دفع توپهاش شدم تو بازي كه يك هيچ برديم!@hamedovic5405 جوووون!
وای خدا گیبس! اصلا داغونه داغونه!
يعني ميچرخيد ميريد! ميچرخيد ميريد!
من عاشق دفع توپهاش شدم تو بازي كه يك هيچ برديم!@hamedovic5405 جوووون!
وای خدا گیبس! اصلا داغونه داغونه!
نه خوب مفت امتياز داديم! البته اين تو خونه حريف بود! نتيجه خوبي نيست ولي بدم نيست!
تجربه ست دیگه. اما چون بارسا محرومیت رو داشته و به تازگی تمام شده شک دارم بتونن راحت بپیچونن قضیه رو. ولی تابستون یه مجوز میگیرن که دورش بزنن.وقتی از ونگر در مورد محرومیت ریال از نقل و انتقالات پرسیدن گفت:
They will appeal, they will cancel the ban and they will be allowed to buy in the next two transfer windows. That's what will happen.
@rms
![]()
تو اینها که گفتی گیبز و چمبو کلاً ریتم بازیرو میگیرن!جفتشون پسرفت سریعی دارند!برا بازی امروز امیدواریم مرته , چمبو , ارتتا , گیبز و فلامینی تو ترکیب نباشن ... همین چند نفر برا یه گند حسابی کافین !
دیدمش! رئال و بارسا با تیم محلات هم داشته باشن ارجحند به لیگ برتر!@hamedovic5405
خداییش برو برنامه پخش زنده رو نگاه کن واسه امروز تو سایت ورزش 3! خندت میگیره...
live24 خوبه سعید! اگه اونها رو هم جمع نکنن!این سایت طرفداری رو که فیلتر کردند، سایتی نیست بشه بازی رو انلاین دید؟؟؟
Sent from my K00Y using Tapatalk
من از وقتی bein اسپورت ها بسته شدن دیگه نگرفتم! 2 ساله!دیدمش! رئال و بارسا با تیم محلات هم داشته باشن ارجحند به لیگ برتر!
باز تو یه شیرینگ داری! من چه کنم؟
Live24 خوب بود یه بار تست کردم رو گوشی
اوکی،تو تلگرام برو کانال زیر!
http://Telegram.me/live24
اینو برید بقیش راحته! پستو حذف میکنم یه ربع دیگه! مشکلی ایجاد نشه برای تک روزنه امیدمون!![]()