• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
@hamedovic5405
نظرت در مورد بازی دیشب چیه؟! لابد می خوای بگی یک امتیاز گرفتیم :D
نه خوب مفت امتياز داديم! البته اين تو خونه حريف بود! نتيجه خوبي نيست ولي بدم نيست!
دليل اصليش هم ارتتا بود! و چمبرلين! و ولكات

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
welcome to the best club in the world
gun__1452778342_zp_Elneny_28_160112MAFC_5458.jpg

a new coquelin ؟

تورال هم باز واسه بیرمنگهام گل زد! پنجمین گل فصلش! تورال همون بازیکنیه که همراه با بلرین از بارسلونا خریدیمش! از اون بازیکن های باهوشه! یک سالی به دلیل مصدومیت شدید زانو نتونسته بود بازی کنه چند فصل پیش.
ولینگتون سیلوا هم بعد از دوری 10 هفته ای به دلیل پارگی همسترینگ، برای بولتون بازی کرد و پاس گل داد. کمپل همانطور که همه می گفتن بازیکن خیلی خوبیه و ونگر تازه به حرف ما رسید. الان هم دارم میگم، این ولینگتون سیلوا اگر بدشانسی و مصدومیت براش پیش نیاد، ستاره تیم میتونه بشه. طرفدارای شفیلد کف کرده بودن از بازیش.

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سانچز، کوکلن، ولبک همگی به تمرینات تیم اصلی برگشتن! البته کوکلن و ولبک تمرینات سسبک رو شروع کردن اما سانچز برای استوک آماده است! روزا هم که برگشته!
فک کننم حدودد یه ماه دیگه ولبک آماده خواهد بود و کوکلن کمی زودتر!
این تیم یه ماه تحمل کنه همه چی میفته ررو غلتک!

Sent from my K00E using Tapatalk

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
ما در بازی با لیورپول واقعا عالی بودیم به جز چند بازیکن مثل آرتتا ، چمبرلین ، ولکات ، کوشینلی ، مرته ساکر و مابقی بازیکنای تیم!
:D

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خوب می رسیم به بازی دوم از 3 بازی سخت پشت سر هممون. بازی اول رو اگر قبل بازی به من می گفتن که اختلاف با سیتی 3 امتیاز میمونه قطعا می پذیرفتم، اما خوب شرایط بازی طوری بود که الان احساس ناراحتی می کنیم چون که ما می تونستیم راحت سه امتیاز رو بگیریم و اختلاف رو زیاد کنیم اما به دلیل حفظ توپ بد و لو دادن های پیاپی و از همه مهمتر 10 نفره شدن تیم با اومدن آرتتا، مثل فصل پیش دقایق آخر گل رو خوردیم و اتفاقیه که افتاده و فوتبال همینه.
اما در مورد بازی با استوک، ما در 6 سال اخیر فقط یکبار استوک رو تو زمین خودش بردیم، همون بازی ای که شوکراس پای رمسی رو شکوند. استوک این یکی از بهترین فصل هاشونه، با 32 امتیاز در رده 7 امن. این فصل نتایج خیلی خوبی گرفتن، 3-4 اورتون رو خارج خونه بردن، سیتی، یونایتد و چلسی رو به ترتیب 2-0، 2-0 و 1-0 بردن تو خونه، بدون دریافت حتی یک گل. سه تا بازیکن اصلی دارن، کرکیچ، شکیری و آرناتویچ. دو تا بازیکن خوب دیگه هم دارن، یکیش دروازه بانشون باتلنده و دیگری والترز که همیشه به ما گل میزنه.
تو این بازی ها نباید گل اول رو خورد، به خصوص در دقایق اولیه بازی، ما فصل قبل همون اول بازی 3 تا گل خوردیم ازشون. بازی با لیورپول درسته اول بازی گل خوردیم، اما انقد دفاعشون داغون بود که تونستیم گل بزنیم (البته دفاع ما داغون تر). اما استوک دیگه گل بزنه به این راحتیا گل نمیخوره. به سه امتیاز این بازی شدیدا نیاز داریم، امیدوارم از همون اول بچه ها با قدرت برن تو زمین بازی و اجازه نفس کشیدن ندن بهشون، شل بازی و سوسول بازی رو این بازی باید گذاشت کنار. دفاع باید خیلی مستحکم تر بازی کنه، گل نخوردن تو این بازی شرط اوله واسه بردن. تو این بازی، از دست دادن امتیاز، چه مساوی و چه باخت اصلا قابل قبول نیست.
مهمتر از اون، امیدوارم مثل همیشه ورزشگاشون باد شدید نیاد :D

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
وقتی از ونگر در مورد محرومیت ریال از نقل و انتقالات پرسیدن گفت:
They will appeal, they will cancel the ban and they will be allowed to buy in the next two transfer windows. That's what will happen.
@rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
وقتی از ونگر در مورد محرومیت ریال از نقل و انتقالات پرسیدن گفت:
They will appeal, they will cancel the ban and they will be allowed to buy in the next two transfer windows. That's what will happen.
@rms
تجربه ست دیگه. اما چون بارسا محرومیت رو داشته و به تازگی تمام شده شک دارم بتونن راحت بپیچونن قضیه رو. ولی تابستون یه مجوز میگیرن که دورش بزنن.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
رادیو مارکا:
آرسنال این هفته قرارداد ناچو مونرئال رو تا سال 2019 تمدید کرد. باشگاه تصمیم میگیره که کی این خبر رو اعلام کنه.
انتقال قرضی متیو دبوشی به استون ویلا نزدیکه . این انتقال تا پایان فصل اعتبار داره . هدف دبوشی اینه که بیشتر بازی کنه تا بتونه تو یورو 2016 برای فرانسه به میدان بره
///
برا بازی امروز امیدواریم مرته , چمبو , ارتتا , گیبز و فلامینی تو ترکیب نباشن ... همین چند نفر برا یه گند حسابی کافین !
افت شدیدی داشته این چمبو بعد از مصدومیتش و حالا حالا ها مونده بیاد رو فرم و اون سبک بازی بچگانش رو بزاره کنار ...
هرچطور شده باید این بازی رو درآورد ! حتی با اتوبوسی که هیچوقت ونگر باش نتیجه نگرفته :general208:

• Like
Reactions: usl

ozil20

Registered User
لایک‌ها
565
من خوشبین هستم امسال تقریبا بیشتر رکورد های بد رو شکستیم سوانسی رو بردیم که چند وقتی گیر داده بود برد منچستر و برد چلسی توی سوپر کاپ این استوک رو هم می زنیم ولی با نتیجه خفیف شاید 1-0 سانچزم نیمه دوم احتمالا بیاد توی زمین

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@sadeghbb
مرته و فلامینی رو که فک نکنم بذاره رو نیمکت. حدسم اینه همون ترکیب بازی با لیورپول باشه... فقط امیدوارم اگر تعویض میکنه، نره تو لاک دفاعی، اگرم میره تو لاک دفاعی، با آرتتا نره!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
برا بازی امروز امیدواریم مرته , چمبو , ارتتا , گیبز و فلامینی تو ترکیب نباشن ... همین چند نفر برا یه گند حسابی کافین !
تو اینها که گفتی گیبز و چمبو کلاً ریتم بازیرو میگیرن!جفتشون پسرفت سریعی دارند!
مرته و فلا هم هستن! که نگرانی همیشه سرعت مرته هست رو توپهای تو عمق! فلا هم خوب بازیکنهای سوتی مونه!
گل زودهنگام نخوریم ژیرو درمیاره بازی رو! :)

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
@hamedovic5405
خداییش برو برنامه پخش زنده رو نگاه کن واسه امروز تو سایت ورزش 3! خندت میگیره...
دیدمش! رئال و بارسا با تیم محلات هم داشته باشن ارجحند به لیگ برتر!
باز تو یه شیرینگ داری! من چه کنم؟
Live24 خوب بود یه بار تست کردم رو گوشی

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593

saeedrz70

Registered User
لایک‌ها
207
یه سایته یا اپلیکیشن موبایل؟

Sent from my K00Y using Tapatalk

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
دیدمش! رئال و بارسا با تیم محلات هم داشته باشن ارجحند به لیگ برتر!
باز تو یه شیرینگ داری! من چه کنم؟
Live24 خوب بود یه بار تست کردم رو گوشی
من از وقتی bein اسپورت ها بسته شدن دیگه نگرفتم! 2 ساله!

saeedrz70

Registered User
لایک‌ها
207
بالا