• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
دیلی میل :
انتظار میره آرسنال این هفته انتقال 7 میلیون پوندی الننی رو نهایی کنه ولی به نظر می رسه این تنها خرید آرسنال باشه چون ونگر باور داره که با بازیکنای فعلی هم می تونه فاتح جام بشه.
آرسنال در نظر داشت برای انتقال گرانیت جاکا هم اقدام کنه اما از اونجایی که مونشن گلادباخ قصد فروش نداره باید تا تابستون صبر کنن.
---
خبرگزاری مصری کینگ فوت:
توپچی ها جهت خرید محمد الننی 23 ساله با بازل به توافق رسیدن. تست پزشکی بازیکن روز سه شنبه در پاریس انجام خواهد شد و قرارداد روز چهارشنبه در سوییس به امضا خواهد رسید.
آرسنال 5 میلیون پوند پرداخت میکنه که با توجه به خدمات بازیکن برای باشگاه میتونه تا 7 میلیون هم افزایش پیدا کنه.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@sadeghbb چی نوشته بودی مگه؟:eek:
نکنه به ونگر فحش دادی؟ :general304:
الان چک کردم!! اون پست که گفته بودی تحویل بگیر ثبات رو پاک شده :general304::general304::general304:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
@sadeghbb چی نوشته بودی مگه؟:eek:
نکنه به ونگر فحش دادی؟ :general304:
الان چک کردم!! اون پست که گفته بودی تحویل بگیر ثبات رو پاک شده :general304::general304::general304:
والا دیگه به ونگرم نمیتونیم انتقاد کنیم :rolleyes:
تا میای به تیم اعتماد کنی میره از ساتهمتونی که 5-6 هفته هست نتیجه نگرفته 4تا میخوره !
///
دقیقا هم اون بازیکن هایی به ما ضربه میزنن که تو لیست خرید فرضیمون!!! هستن ! اون شب هم که وانیاما فقط گل نزد وگرنه وسط زمین رو خورده بود ...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خوب، ونگر تایید کرد ویلشر روند ریکاوریش کنده و حتی نمیشه با اطمینان گفت فبریه بر می گرده!!!

saeedrz70

Registered User
لایک‌ها
207
ترکیب بازی امروز، امیدوارم با یه برد خوب از زیر سایه شکست سنگین قبلی بیرون بیایم...
db8b022797fbb94581abb5dca073f30f.jpg

تغییرات زیادی هست توی ترکیب، ببینیم نتیجه میده یا نه!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
بازی با ساوتمپتون، منو یاد دو فصل پیش انداخت، که تو بازی های سخت، تیم کم میاره و فرت و فورت گل می خوره! بازی با بایرنم اوضاع همین بود... خدا بازی تو زمین اورتون، تاتنهام، لیورپول، استوک، سیتی و یونایتد رو به خیر کنه...

saeedrz70

Registered User
لایک‌ها
207
بازی با ساوتمپتون، منو یاد دو فصل پیش انداخت، که تو بازی های سخت، تیم کم میاره و فرت و فورت گل می خوره! بازی با بایرنم اوضاع همین بود... خدا بازی تو زمین اورتون، تاتنهام، لیورپول، استوک، سیتی و یونایتد رو به خیر کنه...
متاسفانه این مشکل چند فصلی هست گریبان تیم رو گرفته، ونگر هم نتونسته توی این فصل که اوضاع واسه قهرمانی مهیا هست، پیشگیری کنه.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خوب، به سلامتی، فلامینی هم مصدوم شد و بازی رو از دست داد...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من قبل از بازی هم گفته بودم که بازی سختی خواهد بود! و دلیل نتیجه نگرفتن در اون بازی هم به نظر ضعف بدنی بود! الان چند بازی هست که با ترکیب ثابت داریم بازی می کنیم و طبیعی بود که بالاخره یه جا کم بیاره تیم! و اگر مصدوم های تیم به زودی برنگردن و نیمکت رو تقویت نکنن باید باز هم منتظر چنین نتیجه هایی باشیم!
خوشحالم که بازی دیشب هم با تغییرات زیاد در ترکیب اصلی نتیجه گرفتیم! باید دید در ژانویه چه خرید یا خریدهایی خواهیم داشت! البته به نظر نمی رسه به جز یک خرید در پست هافبک دفاعی خرید دیگه ای داشته باشیم که همین هم خوبه!
و نکته جالب اینکه همه ی مهاجم هایی که تو لیست خرید ونگر بودن در تابستون الان در بهترین فرم خودشون هستن:هیگواین، بنزما، اوبامیانگ!

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
جان کراس
الننی تست پزشکی خودش رو پشت سر گذاشت و به محض باز شدن پنجره ی نقل و انتقالات، انتقالش کامل خواهد شد.
دستمزد این بازیکن 60 هزار پوند در هفته هست.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
قهرمان نیم فصل شدیم!
به لطف لستر و سیتی...
دو فصل پیش تو ژانویه خرید های غیر منطقی مثل کیم کالستروم کردیم که نه تنها تیم تغذیه نشد بلکه روحیه اش رو هم از دست داد...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
جان کراس
الننی تست پزشکی خودش رو پشت سر گذاشت و به محض باز شدن پنجره ی نقل و انتقالات، انتقالش کامل خواهد شد.
دستمزد این بازیکن 60 هزار پوند در هفته هست.
با توجه به سن نسبتا کمش-23- میشه امیدوار بود که یکی از خریدهای موفق ونگر باشه! حقیقتا با توجه به حضور کوکلن و حرف های ونگر انتظار خرید بزرگی هم نداشتم اما همین که بازیکن جوانیست میشه حداقل امیدوار بود که بازی به بازی و فصل به فصل بهتر بشه! سایت GunnersTrust هم گزارشی ازش نوشته بود که خلاصه اش این میشه که یه جورایی هندونه سر بسته است! البته حدود 40 بازی ملی داره و تو ترکیب اصلی بازل است و حدود 100 بازی انجام داده!
گزارش کامل از او را در اینجا بخوانید!

///

پایگاه خبری GunnersTrust: پتر چک با بسته نگه داشتن دروازه خود مقابل برونموث، رکورد تعداد بیشترین کلین شیت در تاریخ لیگ برتر را شکست.(170 مرتبه) هم تیمی ها و رقیبان سابق او بخاطر این دستاورد به او ادای احترام کردند.

دیوید جیمز: رکوردار سابق کلین شیت در لیگ برتر
پتر، بابت شکستن رکورد کلین شیت در لیگ برتر بهت تبریک میگم. باید بگم بین تمام گلرهایی که مقابلشون بازی کردم، تو سرسخت ترینشون بودی. رکورد تو ثابت می کنه باید اون رو حفظ کنی و مطمئنم که حالا حالا ها اون رو افزایش میدی. نمی تونم تصور کنم گلر بهتری در این جایگاه باشه. کارت درسته.

مانوئل نویر، گلر بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان
پتر، تنها می خوام بخاطر این رکورد بهت تبریک بگم. می تونم بهت قول بدم که قادر به شکستن این رکورد نیستم، کمی بیش از اندازه برای این کار مسن هستم و فکر نمی کنم این همه سال در لیگ برتر بازی کنم! تمام چیزی که می تونم بگم اینه که برای شکستن این رکورد کلاه از سر بر میدارم و دوست دارم چیزی رو بهت بگم: این رکورد رو افزایش بده و تا جایی که می تونی بازی کن. می دونم حالا کمی مسن تر شدی اما امیدوارم بدنت بهت اجازه بده سال های بیشتری در لیگ برتر و آرسنال سپری کنی.

ادوین وندرسار، گلر سابق منچستر یونایتد
پتر، چه بازیکن فوق العاده ای هستی. کاملا شایسته این رکودی. یک مرد عالی و یک گلر فوق العاده که جام های زیادی رو با چلسی بدست اوردی و مبارزات تاریخی رو مقابل هم تجربه کردیم، باید به دیدار سال 2008 موسکو اشاره کنم. موفقیت های زیادی رو برات در آرسنال آرزو می کنم و امیدوارم بتونی جامی رو بدست بیاری و با حضورت اون جام به شمال لندن بیاری چون قبلا عناوین بسیاری رو در غرب لندن تصاحب کردی. مراقب خودت باش و بهترین ارزوها رو برات دارم.

فرانک لمپارد، بازیکن سابق چلسی و باشگاه نیویورک سیتی
تبریک فراوان به دوست خوبم پتر چک که رکورد بیشترین تعداد کلین شیت در تاریخ لیگ برتر رو شکست. می تونم به اندازه کافی در مورد چک خوب صحبت کنم، یه مرد فوق العاده، یه دوست خوب و یه حرفه ای خارق العاده. نه تنها این، فکر می کنم شاید در 15 سال گذشته او یکی از معدود گلرهای درجه یک باشه. بازی کردن در کنار تو باعث خوشحالی بود و بخاطر این دستاورد بی اندازه بهش تبریک می گم.

دیوید دخیا، گلر منچستر یونایتد
بابت شکستن رکورد بهت تبریک می گم. یکی از بهترین گلرهای تاریخ لیگ برتر هستی.

دیدیه دروگبا، مهاجم سابق چلسی
به دوستم پتر چک تبریک می گم. این یه دستاورد بزرگیه و فکر می کنم هواداران آرسنال واقعا از داشتن تو تو باشگاهشون خوشحالند.

تیری هانری، مهاجم افسانه ای آرسنال
بارها مقابل تو بازی کردم. فکر می کنم از نظر من باید به عنوان یکی از بهترین گلرهای جهان و نه تنها لیگ برتر نامت در تاریخ ثبت بشه. فوق العاده ای، خارق العاده بودی و هنوزم هستی. تاثیری که تو روی چهار مدافع و تیمت داری حیرت انگیزه و نه همیشه، اما لذت بخش بود که مقابل تو بازی کنم! خوبه که می بینم برای آرسنال بازی می کنی و امیداورم بتونی به ما کمک کنی تا در نهایت عنوان قهرمانی لیگ رو به بخش درست لندن برگردونیم.:general304:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
کنفرانس مطبوعاتی ونگر

ونگر: الکسیس می تونه برای بازی مقابل ساندرلند بر گرده!
ونگر در مورد انتقال الننی: شما بیشتر از من می دونید اما متاسفانه نمی تونم چیزی را اعلام کنم!‌ (یعنی شایعات صحت داره؟!)
ونگر: فلامینی برای بازی شنبه مقابل نیوکاسل در دسترس است!
ونگر: ویلشر آخر فوریه بر می گرده! مشکلی برای حضور در یورو 2016 نداره!!
ونگر: کمبود بازیکن داریم؛ در ژانویه فعال خواهیم بود!

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
به نقل از دیلی میل :
بعد از صحبت با آرسن ونگر، دبوشی آماده است تا از آرسنال جدا بشه.
دبوشی دوست داره در ژانویه به تیم دیگه ای بره تا شانس حضور در یورو 2016 رو داشته باشه.
دو باشگاه رم و لیون به این بازیکن علاقه دارند.
---
استیو بروس گفته هایدن به آرسنال برمیگرده چون تو هال سیتی فرصت بازی بهش نرسیده و هایدن هم میخواد بازی کنه.
---
گفته میشه که الکسیس روند بهبودیش پیشرفت داشته و این بازیکن به بازی با نیوکاسل میرسه
---
در نظرسنجی که سایت gol.com انجام داده هکتور برلین به عنوان بهترین مدافع راست جهان تا مقطع کنونی فصل6 1/ 2015 انتخاب شد
همچنین بعد از هکتور فیلپ لام از بایرن و آئوریر از پاریس ژرمن در رده ی دوم و سوم آرا قرار گرفتند
دیوید آلابا از بایرن هم به عنوان بهترین مدافع چپ این نظرسنجی قرار گرفت
مارسلو از رئال و ناچو مونرئال در رده بعدی آرا قرار دارند
---
سانچز از ونگر خواسته تا خاویر هرناندز را به تیم اضاف کنه

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
1- خوب افتضاح بودیم! اما با هل و تل توپ رو زدیم تو گل! تیم واقعا نا نداشت و باید ژانویه خرج کنیم! امیدوارم ونگر مارو درک کنه و شده بازیکنی که از لیگ قهرمانان هم محرومه بخره! ما انتظاری نداریم از این تیم با وجود تیم های غول در لیگ قهرمانان نتیجه بگیره با این اوضاع مصدومین! اما لیگ رو باید هرطور شده نهایت تلاشمون رو بکنیم واسش. با پیشنهاد خوب میشه هر تیمی رو وسوسه کرد.
2- این برد رو مدیون چک هستیم که اون تک به تک رو گرفت تا تیم عقب نیفته.
3- کمپل نشون داد چقدر بهتر از چمبرلینه، اوج بی عدالتی که چمبرلین فیکس باشه اما کمپل نه.
4- واقعا واسه رمسی متأسفم! ونگر باید باهاش صحبت کنه! این بشر توپ لو دادن هاش به کنار! واقعا داره در موقعیت های گلزنی در حق هم تیمی هاش نامردی می کنه! دقیقه 90 با یه پاس ساده می تونست توپ رو بده کمپل تا گل خالی رو بزنه تو گل اما به جاش خودش می خواست گل بزنه.
5- بازی بعد توی جام حذفی با ساندرلند هست! اوزیل قطعا باید استراحت کنه.
6- هفته دیگه بازی تو جام حذفی رو بذاریم کنار، یه جورایی بزرگترین مانع فصل رو پیش رو داریم! در 10-12 روز باید با لیورپول و استوک سیتی در خارج خونه و با چلسی داخل خونه بازی کنیم. در فصول پیش در چنین بازی هایی، بین 0 تا 2 امتیاز می گرفتیم، امیدوارم این دفعه بچه ها از جون مایه بذارن. حداقل 6 امتیاز از این 3 بازی گرفتن فک می کنم قابل قبول باشه، هرچه بیشتر بهتر! اما کمتر از اون، واقعا ضربه بدی به تیم خواهد زد. واقعا بازی های سختی هستن. مهمترینشون هم بازی اول یعنی تو زمین لیورپوله، اگر اینو گند بزنن مطمئنم بقیه رو هم گند می زنن، اما اگر این بازی رو ببرن، واقعا بمب روحیه خواهد بود. اینا البته در حد حرفه، برای موفق شدن تو این بازی ها باید فوق العاده بازی کنیم، یه چیزی تو مایه های بازی با بایرن و المپیاکوس...

Last edited:

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
سیتی در حالی که تا دقیقه 82 1-0 عقب بود، در نهایت 2-1 برد! بازی با سوانزی، کریستال پالاس و نوریچ هم همینطوری بردن! یعنی تو دقایق پایانی 8 امتیاز گرفتن، چیزی که تو تیم ما نیست، یعنی تیممون عقب که بیفته دیگه تمام!..

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
آرسنال، گنابری رو از وست برومویچ برمیگردونه.
گنابری دوره ی سختی رو پشت سر گذاشته و طی نیم فصل فقط 12 دقیقه برای وست برومویچ بازی کرده و آرسنال میخواد به تیم دیگه ای قرضش بده.
برایتون به این بازیکن علاقه منده.
---
الکسیس سانچز دهمین نفر از با ارزش ترین بازیکنان جهان در بازار نقل و انتقالات محسوب میشه( 82 میلیون یورو) ،! ( موسسه تحقیقاتی clEs مورد تایید یوفا)

بالا