جان کراس
الننی تست پزشکی خودش رو پشت سر گذاشت و به محض باز شدن پنجره ی نقل و انتقالات، انتقالش کامل خواهد شد.
دستمزد این بازیکن 60 هزار پوند در هفته هست.
با توجه به سن نسبتا کمش-23- میشه امیدوار بود که یکی از خریدهای موفق ونگر باشه! حقیقتا با توجه به حضور کوکلن و حرف های ونگر انتظار خرید بزرگی هم نداشتم اما همین که بازیکن جوانیست میشه حداقل امیدوار بود که بازی به بازی و فصل به فصل بهتر بشه! سایت GunnersTrust هم گزارشی ازش نوشته بود که خلاصه اش این میشه که یه جورایی هندونه سر بسته است! البته حدود 40 بازی ملی داره و تو ترکیب اصلی بازل است و حدود 100 بازی انجام داده!
گزارش کامل از او را در اینجا بخوانید!
///
پایگاه خبری GunnersTrust: پتر چک با بسته نگه داشتن دروازه خود مقابل برونموث، رکورد تعداد بیشترین کلین شیت در تاریخ لیگ برتر را شکست.(170 مرتبه) هم تیمی ها و رقیبان سابق او بخاطر این دستاورد به او ادای احترام کردند.
دیوید جیمز: رکوردار سابق کلین شیت در لیگ برتر
پتر، بابت شکستن رکورد کلین شیت در لیگ برتر بهت تبریک میگم. باید بگم بین تمام گلرهایی که مقابلشون بازی کردم، تو سرسخت ترینشون بودی. رکورد تو ثابت می کنه باید اون رو حفظ کنی و مطمئنم که حالا حالا ها اون رو افزایش میدی. نمی تونم تصور کنم گلر بهتری در این جایگاه باشه. کارت درسته.
مانوئل نویر، گلر بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان
پتر، تنها می خوام بخاطر این رکورد بهت تبریک بگم. می تونم بهت قول بدم که قادر به شکستن این رکورد نیستم، کمی بیش از اندازه برای این کار مسن هستم و فکر نمی کنم این همه سال در لیگ برتر بازی کنم! تمام چیزی که می تونم بگم اینه که برای شکستن این رکورد کلاه از سر بر میدارم و دوست دارم چیزی رو بهت بگم: این رکورد رو افزایش بده و تا جایی که می تونی بازی کن. می دونم حالا کمی مسن تر شدی اما امیدوارم بدنت بهت اجازه بده سال های بیشتری در لیگ برتر و آرسنال سپری کنی.
ادوین وندرسار، گلر سابق منچستر یونایتد
پتر، چه بازیکن فوق العاده ای هستی. کاملا شایسته این رکودی. یک مرد عالی و یک گلر فوق العاده که جام های زیادی رو با چلسی بدست اوردی و مبارزات تاریخی رو مقابل هم تجربه کردیم، باید به دیدار سال 2008 موسکو اشاره کنم. موفقیت های زیادی رو برات در آرسنال آرزو می کنم و امیدوارم بتونی جامی رو بدست بیاری و با حضورت اون جام به شمال لندن بیاری چون قبلا عناوین بسیاری رو در غرب لندن تصاحب کردی. مراقب خودت باش و بهترین ارزوها رو برات دارم.
فرانک لمپارد، بازیکن سابق چلسی و باشگاه نیویورک سیتی
تبریک فراوان به دوست خوبم پتر چک که رکورد بیشترین تعداد کلین شیت در تاریخ لیگ برتر رو شکست. می تونم به اندازه کافی در مورد چک خوب صحبت کنم، یه مرد فوق العاده، یه دوست خوب و یه حرفه ای خارق العاده. نه تنها این، فکر می کنم شاید در 15 سال گذشته او یکی از معدود گلرهای درجه یک باشه. بازی کردن در کنار تو باعث خوشحالی بود و بخاطر این دستاورد بی اندازه بهش تبریک می گم.
دیوید دخیا، گلر منچستر یونایتد
بابت شکستن رکورد بهت تبریک می گم. یکی از بهترین گلرهای تاریخ لیگ برتر هستی.
دیدیه دروگبا، مهاجم سابق چلسی
به دوستم پتر چک تبریک می گم. این یه دستاورد بزرگیه و فکر می کنم هواداران آرسنال واقعا از داشتن تو تو باشگاهشون خوشحالند.
تیری هانری، مهاجم افسانه ای آرسنال
بارها مقابل تو بازی کردم. فکر می کنم از نظر من باید به عنوان یکی از بهترین گلرهای جهان و نه تنها لیگ برتر نامت در تاریخ ثبت بشه. فوق العاده ای، خارق العاده بودی و هنوزم هستی. تاثیری که تو روی چهار مدافع و تیمت داری حیرت انگیزه و نه همیشه، اما لذت بخش بود که مقابل تو بازی کنم! خ
وبه که می بینم برای آرسنال بازی می کنی و امیداورم بتونی به ما کمک کنی تا در نهایت عنوان قهرمانی لیگ رو به بخش درست لندن برگردونیم.:general304: