• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
رو که نیست!
ونگر بعد از بازی: منچستر همچین تیم ضعیفی هم نبود! هافبک با تجربه ای داشت که کلی پول خرجش کرده بود!!!!!!!!!!
تیم هر توپی میاد سمت دروازش گل میشه! تاکتیک هم که اصلا عوض نمیشه! نمیدونم یه مدته تیممون طوری شده که پاس های ساده هم میدن تو اوت!

falang

Registered User
لایک‌ها
382
دو باخت بد آوردیم حالا بارسا رو میشه توجیح کرد باخت به تیم دوم منچستر دیگه توجیه نداره قهرمانی که پرید احتمال 99 درصد اروپا هم حذفیم جناب ونگر خسته نباشی خودت فکر نمیکنی دیگه وقت رفتن!!! البته اگر فکر داشته باشی! الان چندساله منتظر قهرمانی لیگ هستم بخدا دیگه خسته شدم امسال نه چلسی بود نه منچستر اما باز نتونستن دیگه دارم از هرچی فوتبال زده میشم

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
" ما با قدرت بالایی امروز بازی کردیم. نمی توانم تقصیر را متوجه بازیکنانم کنم یا از تعهد و ذهنیت آن ها ایرادی بگیرم اما تصور می کنم که دو گل بسیار ساده و ابتدایی دریافت کردیم. اکنون باید مثبت فکر کنیم و خود را برای بازی آینده آماده کنیم. بازی سخت و دشواری در روز چهارشنبه داریم و باید روحیه و ذهنیت خود را حفظ کنیم.
امروز تا پایان مبارزه کردیم. توپ را در اختیار داشتیم اما باید در خط دفاعی با تمرکز بیشتری کار می کردیم. ناامید هستم چرا که بازی را واگذار کردیم اما باید خود را برای روزهای آینده آماده کنیم "

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
" ما با قدرت بالایی امروز بازی کردیم. نمی توانم تقصیر را متوجه بازیکنانم کنم یا از تعهد و ذهنیت آن ها ایرادی بگیرم اما تصور می کنم که دو گل بسیار ساده و ابتدایی دریافت کردیم. اکنون باید مثبت فکر کنیم و خود را برای بازی آینده آماده کنیم. بازی سخت و دشواری در روز چهارشنبه داریم و باید روحیه و ذهنیت خود را حفظ کنیم.
امروز تا پایان مبارزه کردیم. توپ را در اختیار داشتیم اما باید در خط دفاعی با تمرکز بیشتری کار می کردیم. ناامید هستم چرا که بازی را واگذار کردیم اما باید خود را برای روزهای آینده آماده کنیم "
تو موقعیت و شرایطیه که نمی تونه دستاشو ببره بالا و بگه تسلیم! می دونه که توسط رسانه نابود خواهد شد! یا باید استعفا بده یا اینکه با کلمات بازی کنه!
من الان بیشتر از این می ترسم که اوزیل آخر فصل ساز جدایی بزنه!

Sent from my E2333 using Tapatalk

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ولکات تو 63 دقیقه حضورش 16 بار توپ را لمس کرد! الننی تو تقریبا 15 دقیقه 17 بار! چک 50 بار!!!
هر چقدر از بیخود بودن ولکات بگم کم گفتم! چرا یه باشگاه چینی نیومد دنبالش؟! تف

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
در اینکه حقمون باخت بود شکی نیست! جای هیچ بهونه ای هم نیست! تیم افتضاح کامل بود.
صحنه ای در آخرین دقیقه نیمه اول رخ داد که صحنه آرومشو پخش نکردن، حتی اسکای هم پخش نکرد. اون توپ داشت می رفت تو گل و راشفورد با دست توپ رو زد! پنالتی و اخراج.
http://www.trollfootball.me/display.php?id=77875

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
پول مرسن، مهاجم سابق آرسنال و کارشناس ورزشی، هم تاکید کرد اگر ونگر قهرمان نشه باید اخراج بشه!
آلن شیرر هم ولکات رو شست گذاشت کنار:"او یک مهاجمه یا وینگر؟ او حتی در این آرسنال(با توجه به فرم ضعیف تیم) هم در ترکیب اصلی تیم جایگاه ثابتی ندراه!

خبر می رسه که بودجه خرید باشگاه 75 میلیون پوند خواهد بود! البته می تونست 100 میلیون هم باشه! ولی با همین 75 میلیون پوند میشه 2 بازیکن بزرگ خرید و تیم را تا حد زیادی به کمال رسوند!

چند روز پیش گفتم فرهاد مشیری سهامش را به عثمانوف فروخت! حالا رفته 49.9% سهام اورتون رو خریده به مبلغ 200 میلیون پوند و 100 میلیون پوند پول برای ترانسفر گذاشته کنار! و سعی بر این داره که ستاره های تیم را حفظ کنه! مارتینز،مربی اورتون، هم از این اقدام حمایت کرده و از شخصیت و نگرش مشیری تمجید کرده! از فصل بعد اورتون هم از اینی که هست شاختر میشه! یا خدا

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تلگراف: گیبس، آرتتا، فلامینی و روسیچکی، این تابستان آرسنال را ترک می کنند!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سانتی کاسورلا این فصل دیگه بر نمی گرده! ...شاید فصلی دیگر! :(
چمبرلین 6-8 هفته دیگه!
ویلشر هم دویدن را آغاز کرده! هفته بعد به تمرینات اضافه میشه و 3-4 هفته دیگه آماده رقابت میشه!
/
با توجه به فرم بد سانچز بعد از مصدومیت (که ونگر هم تائید کرده) صحبت سر این موضوع است که آیا باید به سانچز استراحت داد یا نه؟! که با توجه به جدول فشرده و بازی های سخت و سرنوشت ساز پیش رو کار سختی هست استراحت دادن بهش!
ولی ولکات این پتانسیل را داره که حتی جز لیست 18 نفره بازی ها هم نباشه! :‌|

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
کازورلا صحبت های ونگر را تکذیب کرد
هافبک اسپانیایی آرسنال بر خلاف گفته های سرمربی این تیم می گوید طبق برنامه زمان بندی شده به میادین بازخواهد گشت.
کازورلا در توئیتر خود نوشت:" از برخی صحبت ها در رسانه ها متعجب شدم. برنامه زمان بندی بازگشت من به همان شکل پیش می رود. من در روز اول ماه آوریل آماده بازگشت به میادین خواهم بود."
:general208::general208::general208::general208::general208::general208:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
bbc05cf59c738e769c7ecda285af21a0.jpg

14 سال پیش در چنین روزی!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
کازورلا صحبت های ونگر را تکذیب کرد
هافبک اسپانیایی آرسنال بر خلاف گفته های سرمربی این تیم می گوید طبق برنامه زمان بندی شده به میادین بازخواهد گشت.
کازورلا در توئیتر خود نوشت:" از برخی صحبت ها در رسانه ها متعجب شدم. برنامه زمان بندی بازگشت من به همان شکل پیش می رود. من در روز اول ماه آوریل آماده بازگشت به میادین خواهم بود."
:general208::general208::general208::general208::general208::general208:
چت مغز شده دیگه!
تازه در مورد هواداران خشمگین آرسنال هم گفته:"مردم یه کم احساساتین"!!! در واقع منظورش اینه که ما هیچ چی نمی فهمیم! ما بز تشریف داریم!
حیا کن پیرمرد!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
کمپل این بازی باید فیکس باشه، زوج خوبی با بلرین تشکیل میده، پاس تو عمقای خوبی هم میده، وقتی توپو از دست میده تا اخرین نفس میجنگه، چندین بار دیدیم از این تکل های چرخشی زده و توپو پس گرفته. اما خوب قبول خامی هایی هم داشته، شوت های بی دقت، جاهایی که می تونست بهتر کارکنه، که به دلیل عدم تمرکز از دست رفته! ونگر از نظر اعتماد به نفس، یه سری از بازیکن هامون رو نابود کرده! هنوز آرشاوین یادم نرفته که چطور تو 12 ماه، از یه ستاره به یه بازیکن سطح پایین تبدیل شد. الانم کمپل رو باز انداخته رو نیمکت، به خاطر بازیکن های انگلیسیه بی خاصیتی که داریم! اون از ولکات که استوپ نمی تونه کنه، اونم از چمبرلین که جفت پا تو دل حریف میره، آخرشم خودش نابود میشه...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
ببینیم این هفته هم دروازه بان حریف میشه واکاشی زوما؟!!! فابیانسکی سال پیش که n تا سیو داشت!!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
هواداران آرسنال دارن ورزشگاه رو ترک می کنن! دقیقه 74
شرم آوره!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
همینطوری پیش بره انشالا بازم باید نذر کنیم برا سهمیه ... تبریک به مستر ثبات ... یعنی واقعا دیگه این داستان داره تکراری و بی مزه و زجرآور میشه ...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
واقعا یکی به من بگههههه چراااااا کمپل تعویض شد؟!!! واقعا می خوام بدونم! چرا تیم ما پرس نمی کنه؟! چرا تیممون واسه تک تک توپا نمی جنگه! چرا بازیکنامون اینقد سطحشون پایین! چک چرا اینطوریههههه! چرا واقعا هر توپی میاد میره تو گلمون! دو تا توپ دو تا گل! چک بده؟ همه میدونیم نیس، پس این چه حرکتی بود کرد! اون مرته ساکر چیه آخه! تیم چرا نمیجنگه! خو مرتیکه نمیتونی چرا موندی!!! اصلا این تیم روحیه جنگندگی نداره!

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

henry14

Registered User
لایک‌ها
210
ما که این فصلم همه چیرو از دست دادیم جام حذفی رم نبریم خوبه یه چندتا باخت بدم بیاریم که شرم آور بشه لااقل ونگر بره فقط همین

Sent from my SM-J110F using Tapatalk

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
جام حذفی رو دوبار بردیم، واسه چیمونه دیگه؟! می خوام صد سال نبره، این فصل همه گفتن بیا ببر جامو، این مرتیکه با تاکتیکاش، با بازیکن های در پیتی که داره، با عدم خرید ستاره، گند زده به تیم! خودش کنار زمین اعتماد به نفس نداره، عین مرغ پرکنده میمونه، چطور می خوای تیم رو جمع کنه! شما کل بازی های این فصلو نگاه کن! تیممون اصلا نمی جنگه! اصلا پرس نمی کنه! سوسولی بازی میکنن! ما هیچ کدوم از نبردای وسط زمین رو نمیبریم. هرچی توپ میاد مره تو گل! همه سانتر ها عملا تو گلمون میرن، این تقصیر منه؟ تقصیر هواداره؟ تقصیر مربیه! اون سالهایی که مارو قهرمان کرد، همه ازش تشکر کردیم، چون کارش درست بود، اما الان دیگه وقتشه بره! من یکی حاضرم یه مربی تشنه موفقیت بیاد و ببازیم، تا اینکه یه روند تکراری ناکامی رو هر سال ببینم!
با تاتنهامم که کوش و چک رو نداریم، از همین الان منتظر باخت باشید...

بالا