• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

saeedrz70

Registered User
لایک‌ها
207
اندر احوالات ما بعد از باخت های اخیر، و جناب رییس
37d62d5e9027990cfb31734932cd9487.jpg

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
https://www.youtube.com/watch?v=dTzuAz-l_ic
https://www.youtube.com/watch?v=AHXHRrPTEYE
https://www.youtube.com/watch?v=y47XUE3eBb0
https://www.youtube.com/watch?v=xHnPTjbhWAo
WE NEED A GOOD MANAGER, WE NEED GOOD TACTICS, WE NEED A TEAM WITH SPIRIT
I CANT DEFEND WENGER ANYMORE
همه هوادارا اعتراض به اینکه چرا بهترین بازیکن زمین رو ونگر بیرون کشید!!!! وقتی گل مساوی رو خوردیم، همه بازیکنا ناامید شدن، تنها کسی که تلاش می کرد کمپل بود، چرا کشیدیش بیرون! رمسی تو زمین چکار میکنه واقعا! اینا صحبت های هواداراست!!!
تقریبا همه هم میگن هیچچچچ شانسی برابر تاتنهام نداریم...
کلاود حرف قشنگی زد: شایسته بردن این لیگ نیستیم...

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
جام حذفی رو دوبار بردیم، واسه چیمونه دیگه؟! می خوام صد سال نبره، این فصل همه گفتن بیا ببر جامو، این مرتیکه با تاکتیکاش، با بازیکن های در پیتی که داره، با عدم خرید ستاره، گند زده به تیم! خودش کنار زمین اعتماد به نفس نداره، عین مرغ پرکنده میمونه، چطور می خوای تیم رو جمع کنه! شما کل بازی های این فصلو نگاه کن! تیممون اصلا نمی جنگه! اصلا پرس نمی کنه! سوسولی بازی میکنن! ما هیچ کدوم از نبردای وسط زمین رو نمیبریم. هرچی توپ میاد مره تو گل! همه سانتر ها عملا تو گلمون میرن، این تقصیر منه؟ تقصیر هواداره؟ تقصیر مربیه! اون سالهایی که مارو قهرمان کرد، همه ازش تشکر کردیم، چون کارش درست بود، اما الان دیگه وقتشه بره! من یکی حاضرم یه مربی تشنه موفقیت بیاد و ببازیم، تا اینکه یه روند تکراری ناکامی رو هر سال ببینم!
با تاتنهامم که کوش و چک رو نداریم، از همین الان منتظر باخت باشید...
تازه همون دو جام رو هم مگه از چه تیمایی بردیم؟هال سیتی و استون ویلا :general208: به قول مورینیو enjoy

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
mesut-ozil-jordi-amat-premier-league_3425419.jpg

این صحنه قبل گل اول سوانزی وسط زمین انجام شد و داور خطا نگرف
کارشناس داوری اسکای: این صحنه خطا نیست :general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304: یعنی نه تنها خودمون داغونیم، بلکه همه هم ضدمون جبهه گرفتن
آلکسیس هم گفت تیم تشنه قهرمانی نیست!!

falang

Registered User
لایک‌ها
382
یکی دیگه از نتایج درخشان جناب ونگر یعنی اگر امسال منچستر و چلسی هم بودن سهمیه هم نمیتونستیم کسب کنیم!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
در اینکه رییس یکی از بهترین های اورپا و جهانه که اصلا شکی نیست ! یکی از تاپ فایو ها ...
اما یوقتایی هست شما به هر دلیلی به بن بست میخوری و هرچی دست و پا میزنی بیشتر تو این مشکلات فرو میری ...
پس بهتره ببوسی و بزاری کنار ! فقط امیدوارم بعد از بازنشستگی (انشالا و به حق پنج تن امسال ) حداقل تو امور مالی ( ترنسفر و ... ) دخالت نکنه ! همین یه دنده بودنش اونو به این فلاکت کشونده ...
البته با این فلاکتش مارو ماییده بیشتر !

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
هر چی بگم تکرار مکرراته! بچه همگی حرف های خوبی زدن و همه رو تائید می کنم! دیگه نمی دونم چی بگم! دوران ونگر تمام شده! فقط از این می ترسم که حتی نتونیم سهمیه بگیریم!
مثل اینکه پپ میخواسته جانشین ونگر بشه دستیارش هم انری باشه!
اینو دیشب پیرس مورگان توئیت کرد و از یک منبع موثق شنیده که انتخاب گواردیولا آرسنال بود با دستیاری آنری!
در اینکه رییس یکی از بهترین های اورپا و جهانه که اصلا شکی نیست ! یکی از تاپ فایو ها ...
اما یوقتایی هست شما به هر دلیلی به بن بست میخوری و هرچی دست و پا میزنی بیشتر تو این مشکلات فرو میری ...
پس بهتره ببوسی و بزاری کنار ! فقط امیدوارم بعد از بازشستگی (انشالا و به حق پنج تن امسال ) حداقل تو امور مالی ( ترنسفر و ... ) دخالت نکنه ! همین یه دنده بودنش اونو به این فلاکت کشونده ...
البته با این فلاکتش مارو ماییده بیشتر !
5 مربی برتر؟ من حتی جز 10 مربی برتر هم دیگه نمی بینمش! حتی بازی هایی که می بریم هم من بهش نقد داشتم! ...حوصله تحلیل ندارم! اصلا حوصله ندارم دوباره بحث سر اینکه ونگر یه احمقه!
/
وقتی خشم هوادارها رو تو این ویدئوها می بینم خیلی ناراحت میشم! آخه چطور ونگر می تونه به اینها بگه "یه کم احساساتی شدن"!!! چطور می تونی اینقدر راحت توهین کنی و اعتراض ها و انتقادها رو نادیده بگیری!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@RuDiger
سود گرفتن سهمیه واسه ما چیه؟ از پولش که استفاده نمیشه، همش هم تو گروهی به زور تفاضل گل و گل زده بیشتر و این چیزا از آسونترین گروه ها صعود می کنیم، تو 1/8 هم که همیشه حذفیم، سود کسب سهمیه واس ما چی بوده واقعا!!! جز اینکه بهونه ایه واسه این آقا که هی پشتش قایم بشه؟!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
@RuDiger
سود گرفتن سهمیه واسه ما چیه؟ از پولش که استفاده نمیشه، همش هم تو گروهی به زور تفاضل گل و گل زده بیشتر و این چیزا از آسونترین گروه ها صعود می کنیم، تو 1/8 هم که همیشه حذفیم، سود کسب سهمیه واس ما چی بوده واقعا!!! جز اینکه بهونه ایه واسه این آقا که هی پشتش قایم بشه؟!
درسته که ونگر پشت یان آمارهای 16 سال حضور پیاپی در لیگ قهرمانان قایم میشه! اما اگر تو لیگ قهرمانان نباشیم خرید بازیکن خیلی سخت میشه! چه با ونگر و چه بی ونگر اگر لیگ قهرمانان نباشیم نمیشه بازیکن بزرگ خرید!
خلاصه اینکه تف تو ونگر!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
روی هاجسون تائید کرد که ویلشر را به یورو 2016 خواهد برد!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
در کنفرانس مطبوعاتی امروز ونگر، حضرت سر مربی به انتقادهای آنری تاخت و آنری را متهم کرد که در گروه Prawn sandwich brigade (هوادارنی که بیشتر از اینکه تیم را حمایت کنند در بهترین سکوهای ورزشگاه می نشینند مثل تماشاگر فقط نظاره گر هستند) قرار دارد! ونگر:"آنری نظرات شخصی خودش را دارد. اما نمی تواند در بهترین صندلی های ورزشگاه بنشیند و میزان خشم 60000 هوادار را درک کند."
آنری بعد از بازی سوانسی در روزنامه The SUN نوشته بود: "تا به حال این هواداران را اینقدر خشمگین ندیده بودم. این هواداران از همیشه کم حوصله تر هستند. به یکی از تعویض های ونگر(مشخصا تعویض کمپل) اعتراض کردند. هر تکل اشتباه و پاس غلط را هو کردند. مردم با ونگر مشکل شخصی ندارند. مردم چیزی را که می بینند قضاوت می کنند؛ هر چند که شاید در بیان ناراحتیشان کمی زیاده روی کنند."

این جواب ونگر لکه ی ننگ دیگری بر کارنامه ی اوست! تا دیروز از آنری به عنوان جانشینش یاد می کرد اما حالا مریدش هم علیه او جبهه گرفته!

پتر چک برای یک ماه مصدوم خواهد بود و بازی با بارسلونا را از دست میده!
کوشلنی هم دو بازی آینده را از داد!

جو سنگینی علیه ونگر بجود اومده! و با این شرایط و اوضاع مقابل تاتنهام شانسی نداریم! اگر مقابل تاتنهام هم شکست بخوریم نمی دونم چه اتفاقاتی رخ خواهد داد چون اون وقت کسب سهمیه هم در هاله ای از ابهام قرار می گیره!

falang

Registered User
لایک‌ها
382
سهمیه کسب میکنیم طبق معمول 1/8 حذف میشم بر میگیردیم دوباره به سختی سوم یا چهارم بعدش از اونجایی که ترک عادت موجب مرض است 1/8 حذف میشم برمیگردیم و داستان همچنان ادامه دارد!!!!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
@pirouz3 بازم میگی 1-2 های ژیرو؟ هنوز به حرف من نرسیدی که باید گفت 1-2 های صحیح ژیرو... ؟
پودولسکی تقریبا هر 2 بازی 1 گل واسه گلاتاسرای میزنه...
فقط 10 بازی از لیگ مونده ، حیف که پتانسیل 7-8 ام شدن رو نداریم حدود 10 امتیاز اختلاف هست...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@A1C1E
ببین، من خودم از مخالفا ژیرو بودم و هستم، اما از انصاف نگذریم که خیلی وقتا روی همین یک و دوهای پشت محوطه ژیرو گل زدیم، این فصلم زدیم، بازی با بورنموث. حالا صحیح یا غیر صحیح، یک و دوهای زیادی بوده که پاس آخرشو ژیرو داده و گل شده. در مورد پودولسکی هم، لیگ ترکیه که داغونه! همین ژیرو تو مونپیلیه هم فک کنم (مطمین نیستم) آقای گل شد و هم قهرمان. ژیرو از نظر من پاس های گل خوبی میده، نمونش پاس با لستر که داد به ولکات.
در اینکه تیم ما نیاز به بازیکن سطح بالا داره شکی نیس، در اینکه تیم ما لیدر نداره شکی نیس، یکی از هوادارا بعد بازی با سوانزی حرف قشنگی زد، گفت تیم ما لیدر نداره، من دوساله هنوز نمیدونم کاپیتان اولمون کیه! تیم ما ضعف داره قبول دارم، اما همش مشکل ما بازیکن نیست! مشکل ما جای دیگه هم هس!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دربی امروز بدون شک یکی از حساس ترین دربی های شمال لندن است! تا به حال این دربی را اینقدر حساس ندیدم!
پیروزی در این دربی می تونه همه چیز را برای ما تغییر بده و در نهایت پر رویی دوباره مدعی قهرمانی بشیم! اما همون قدر هم باخت در این بازی می تونه حتی کسب سهمیه را به طور جدی به خطر بندازه!
هر جوری حساب می کنم می بینم که حساس ترین بازی فصلمون است این بازی!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
من 90% مطمئنم که از بین "ایسکو، خامس رودریگز، تونی کروس و بنزما" حداقل یکی به فروش خواهد رسید! تا به حال چندین بار تو رسانه ها دیدم که پرز به دنبال فروش ایسکو با مبلغ 25 میلیون پوند است! و حتی به آرسنال پیشنهادش داده! خامس هم در بدترین فرمش هست!
من معتقدم در این تابستان میشه حداقل یک ستاره خرید و برای خرید ستاره ها نیاز است که در لیگ قهرمانان حضور داشته باشیم!

بالا