تازه همون دو جام رو هم مگه از چه تیمایی بردیم؟هال سیتی و استون ویلا :general208: به قول مورینیو enjoyجام حذفی رو دوبار بردیم، واسه چیمونه دیگه؟! می خوام صد سال نبره، این فصل همه گفتن بیا ببر جامو، این مرتیکه با تاکتیکاش، با بازیکن های در پیتی که داره، با عدم خرید ستاره، گند زده به تیم! خودش کنار زمین اعتماد به نفس نداره، عین مرغ پرکنده میمونه، چطور می خوای تیم رو جمع کنه! شما کل بازی های این فصلو نگاه کن! تیممون اصلا نمی جنگه! اصلا پرس نمی کنه! سوسولی بازی میکنن! ما هیچ کدوم از نبردای وسط زمین رو نمیبریم. هرچی توپ میاد مره تو گل! همه سانتر ها عملا تو گلمون میرن، این تقصیر منه؟ تقصیر هواداره؟ تقصیر مربیه! اون سالهایی که مارو قهرمان کرد، همه ازش تشکر کردیم، چون کارش درست بود، اما الان دیگه وقتشه بره! من یکی حاضرم یه مربی تشنه موفقیت بیاد و ببازیم، تا اینکه یه روند تکراری ناکامی رو هر سال ببینم!
با تاتنهامم که کوش و چک رو نداریم، از همین الان منتظر باخت باشید...
اینو دیشب پیرس مورگان توئیت کرد و از یک منبع موثق شنیده که انتخاب گواردیولا آرسنال بود با دستیاری آنری!مثل اینکه پپ میخواسته جانشین ونگر بشه دستیارش هم انری باشه!
5 مربی برتر؟ من حتی جز 10 مربی برتر هم دیگه نمی بینمش! حتی بازی هایی که می بریم هم من بهش نقد داشتم! ...حوصله تحلیل ندارم! اصلا حوصله ندارم دوباره بحث سر اینکه ونگر یه احمقه!در اینکه رییس یکی از بهترین های اورپا و جهانه که اصلا شکی نیست ! یکی از تاپ فایو ها ...
اما یوقتایی هست شما به هر دلیلی به بن بست میخوری و هرچی دست و پا میزنی بیشتر تو این مشکلات فرو میری ...
پس بهتره ببوسی و بزاری کنار ! فقط امیدوارم بعد از بازشستگی (انشالا و به حق پنج تن امسال ) حداقل تو امور مالی ( ترنسفر و ... ) دخالت نکنه ! همین یه دنده بودنش اونو به این فلاکت کشونده ...
البته با این فلاکتش مارو ماییده بیشتر !
درسته که ونگر پشت یان آمارهای 16 سال حضور پیاپی در لیگ قهرمانان قایم میشه! اما اگر تو لیگ قهرمانان نباشیم خرید بازیکن خیلی سخت میشه! چه با ونگر و چه بی ونگر اگر لیگ قهرمانان نباشیم نمیشه بازیکن بزرگ خرید!@RuDiger
سود گرفتن سهمیه واسه ما چیه؟ از پولش که استفاده نمیشه، همش هم تو گروهی به زور تفاضل گل و گل زده بیشتر و این چیزا از آسونترین گروه ها صعود می کنیم، تو 1/8 هم که همیشه حذفیم، سود کسب سهمیه واس ما چی بوده واقعا!!! جز اینکه بهونه ایه واسه این آقا که هی پشتش قایم بشه؟!