• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

henry14

Registered User
لایک‌ها
210
باید فعلا منتظر یه باخت سنگین تو نیوکمپ جلو بارسا باشیم[emoji29] [emoji29]

Sent from my SM-J110F using Tapatalk

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@henry14
ما 2-0 باختیم درست، شانسمون تقریبا صفر مطلقه درست! تیم شرایط خوبی نداره درست، اما من نمیشینم پای بازی با بارسا واسه اینکه با اختلاف کم ببازیم! من میشینم که ببریم... تیم حریف هرکی می خواد باشه...
کوک من بین دو نیمه هم ترس داشتم که اخراجه! اون صحنه هم تابلو بود اخراجه، از 3 ثانیه قبل تکلش مشخص بود! تاتنهام رو درصورت ندادن اخراجی، راحت برده بودیم...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
یعنی تیم ما، اگر تو همه بازیا با این انگیزه بازی میکرد، هرچند این بازی خیلی عالی هم نبودیم، الان 10 امتیاز بیشتر تیم دوم داشتیم!!!

henry14

Registered User
لایک‌ها
210
جالتر از همه تو این بازی گزارش سرهنگ علیفر بود با اون حرفاش[emoji23] [emoji23] خدابرکت بده دفاع خطی رو [emoji2] تازه کلاس مربیگری هم گزاشته بود برا مربیا[emoji15] از اول بازی هم که طرفداری تاتی رو میکرد رو گلاشونم داش خودشو جر میداد[emoji22]

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اون خوشگلی که توپو به کین تقدیم کرد بلرین بود ؟
تیم واقعا انگار که قهرمانی رو نمیخواد یا اینکه کاملا ناامید هست ، انصافا شایسته ی قهرمانی هم نیست .
آرسنال شایسته مساوی هم نبود گر چه ضربه استثنایی و فوق العاده سانچز این مساوی رو به ارمغان آورد . بدون استپ بدون مکس و تغییر جهت توپ تنها با یک ضربه .
اشتباه داور هم چیزی رو عوض نکرد چون آرسنال قبل و بعد اخراج یه جور بازی کرد .
این تیم مثل خودروهای داخلی هر جاییش یه سازی میزنه و هیچیش با هم جور در نمیاد . عمده ترین مشکل هم خط دفاع هست که بدون فشار هم قصد زدن گل بخودی از نوع زیر طاق رو داره |||

.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اون خوشگلی که توپو به کین تقدیم کرد بلرین بود ؟
تیم واقعا انگار که قهرمانی رو نمیخواد یا اینکه کاملا ناامید هست ، انصافا شایسته ی قهرمانی هم نیست .
آرسنال شایسته مساوی هم نبود گر چه ضربه استثنایی و فوق العاده سانچز این مساوی رو به ارمغان آورد . بدون استپ بدون مکس و تغییر جهت توپ تنها با یک ضربه .
اشتباه داور هم چیزی رو عوض نکرد چون آرسنال قبل و بعد اخراج یه جور بازی کرد .
این تیم مثل خودروهای داخلی هر جاییش یه سازی میزنه و هیچیش با هم جور در نمیاد . عمده ترین مشکل هم خط دفاع هست که بدون فشار هم قصد زدن گل بخودی از نوع زیر طاق رو داره |||

.
اظهار نظر جالبی بود!
برای اینکه تقریبا همه فکر می کنیم که بازی خوبی انجام دادیم و حتی 10 نفره شکست را با تساوی عوض کردیم اون هم در یک بازی دربی!
اگر 11 نفره ادامه می دادیم فکر می کنم پیروز می شدیم! چون هم گلزنی کرده بودیم و هم شرایط کلا به نفع ما بود!
اون بازیکن هم فکر می کنم مرتساکر بود! خیلی هم عالی بود اما یه اشتباهش باعث گلزنی کین شد!

اما حرفهاتو به طور کلی و با توجه به عملکرد کل فصل قبول دارم! بحثی توش نیست!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
اظهار نظر جالبی بود!
برای اینکه تقریبا همه فکر می کنیم که بازی خوبی انجام دادیم و حتی 10 نفره شکست را با تساوی عوض کردیم اون هم در یک بازی دربی!
اگر 11 نفره ادامه می دادیم فکر می کنم پیروز می شدیم! چون هم گلزنی کرده بودیم و هم شرایط کلا به نفع ما بود!
اون بازیکن هم فکر می کنم مرتساکر بود! خیلی هم عالی بود اما یه اشتباهش باعث گلزنی کین شد!

اما حرفهاتو به طور کلی و با توجه به عملکرد کل فصل قبول دارم! بحثی توش نیست!
یعنی قبل اخراج تیم دست و پا بسته نبود ؟ نیمه اول چطور ؟ چند حمله یا ضربه ی در چهاچوب ؟
جلوی بارسلونا هم این تیم اینقدر محافظه کار بازی نکرد .
بعد گل دوم که تیم خورد فکر کنم کلا 3 یا 4 حمله داشت که با خوش شانسی تونست گل تساوی رو بزنه . من نمیتونم بپذیرم که تیم 10 نفره اینقدر ذبون باشه و اگه 11 نفره میبود یکسره حمله !
خوشبختانه یا متاسفانه لستر قهرمان میشه و آرسنال در فصلی که مستعدترین فصل برای قهرمانی بود جامی نمیگیره ، فصل بعد بیگ 4 برمیگردن و آرسنال باید امید داشته باشه که بینشون باشه .

.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یعنی قبل اخراج تیم دست و پا بسته نبود ؟ نیمه اول چطور ؟ چند حمله یا ضربه ی در چهاچوب ؟
جلوی بارسلونا هم این تیم اینقدر محافظه کار بازی نکرد .
بعد گل دوم که تیم خورد فکر کنم کلا 3 یا 4 حمله داشت که با خوش شانسی تونست گل تساوی رو بزنه . من نمیتونم بپذیرم که تیم 10 نفره اینقدر ذبون باشه و اگه 11 نفره میبود یکسره حمله !
خوشبختانه یا متاسفانه لستر قهرمان میشه و آرسنال در فصلی که مستعدترین فصل برای قهرمانی بود جامی نمیگیره ، فصل بعد بیگ 4 برمیگردن و آرسنال باید امید داشته باشه که بینشون باشه .

.
واقعا انتظار چنین حرفایی رو نداشتم! شما توییتر و فیسبوک هم چک کنی می فهمی که همه از عملکرد تیم راضی بودن! حتی هوادارهای تو ورزشگاه هم بعد بازی تیم رو تشویق کردن!
همه به کوکلن خرده گرفتن که اخراجش نتیجه عمل اشتباهش بود! وگرنه انصافا بازیکن بدی در زمین نداشتیم!

Sent from my E2333 using Tapatalk

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
اون موقع که کوکلین بعد کارت قرمز داشت میرفت تو رختکن حرکت هوادار تاتنهام رو دیدین؟ :general707: سانسورچی هم سانسورچی های قدیم:general304:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
واقعا انتظار چنین حرفایی رو نداشتم! شما توییتر و فیسبوک هم چک کنی می فهمی که همه از عملکرد تیم راضی بودن! حتی هوادارهای تو ورزشگاه هم بعد بازی تیم رو تشویق کردن!
همه به کوکلن خرده گرفتن که اخراجش نتیجه عمل اشتباهش بود! وگرنه انصافا بازیکن بدی در زمین نداشتیم!

اینهمه دلیل آوردم میگی تو فیسبوک و ... ملت راضی بودن ، شما عملکرد و آمار و ارقام برات مهمه یا نظر کلی طیف هوادار ؟
اوکی شما و اون طیف راضی ، من هم یه هوادار ناراضی با دلایل خودم ، مشکلی نیست . :android21:

.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اینهمه دلیل آوردم میگی تو فیسبوک و ... ملت راضی بودن ، شما عملکرد و آمار و ارقام برات مهمه یا نظر کلی طیف هوادار ؟
اوکی شما و اون طیف راضی ، من هم یه هوادار ناراضی با دلایل خودم ، مشکلی نیست . :android21:

.
آخه دلایلت رو من قبول ندارم!
من میگم سفیده تو میگی سیاهه!
نمی دونم چجوری باید بحث کنم باهات تا هر دو راضی و قانع بشیم!
فراموش نکن تاتنهام یکی از بهترین تیم های لیگ امساله! و این بازی دربی بود تو زمین تاتنهام! من از canal+ بازی رو می دیدم و صدای ورزشگاه کاملا واضح بود، جواب وحشتناکی بود! هر بازیکنی از ما نزدیک جایگاه هواداران می شد با شدید ترین لحن فحش کش می شدن!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
نصف تاتنهام هواداراشن چیزی که تو ورزشگاه ما کم دیده میشه همین هیجان و فشار هواداراست ... !
تیم بصورت کلی خوب بود اما کافی نبود !
یه زمانی تاتی آرزوی برد آرسنالو داشت ... مثه الان یادمه گزارشگر بازی میگفت ونگر به شوخی گفته اونا سالهاست مارو نبردن و به مساوی هم راضین و...
اون زمان هم تاتی قدرتی بود برا خودش ولی خوب ارسنال با ابهت و ترسناک بود ... الان حریف باید از کی بترسه ؟ از فرم خوب کدوم بازیکن ؟ کدومشون مهارنشدنیه ؟ کدومشون خاصه ؟
ما فقط یه اوزیل پاسور داریم و یه سانچزه جنگنده ! بقیه همه در سطح معمولی هستن ... نه بیشتر شاید هم کمتر !
لستر هم داره 1-0 بازی رو میبره و انصافا هم حقشونه ... هیچکی نمیتونه بگه اونا با شانس و اقبال دارن نتیجه میگیرن
ولی هنوز امیدواریم ... معمولا و برحسب سابقه اواخر فصل تیم جوون میگیره و این فصل واقعا اختلاف امتیاز ها کمه ...
در نهایت: #WENGEROUT لطفا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

henry14

Registered User
لایک‌ها
210
امسال هر نتیجه ای بدست بیاد امیدوادم ونگر بالاخره بازنشت شه با اینکه خیلی دوسش دارم وبرای تیم تو این چند ساله خیلی زحمت کشیده ولی تیم به یه شوک تعویض مربی نیاز داره حتی چند سالی هم زودتر میتونست اتفاق بیفته

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
من از بازی تیم راضی بودم، از جنگندگی تیم راضی بودم، اما از خریت ها، خنگ‌بازی های تیم اصلا راضی نیستم! این گابریل چش شده! تو ویاریال یکی از بهترین خطوط دفاعی رو ایجاد کرده بود با بیشترین تعداد کلین شیت!!!!

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
کاش امسال به جای جنس بنجل دوسه تا مدافع درست وحسابی بگیره من نمی دونم چرا هرسال ونگر عین خیالشم از دفاع نیست باز این یکی دوساله اون جلو هزینه کردند برای دفاع هیچی
خب میمیری یکی دوتا پیتر چکم واسه دفاع بگیری

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
کوکلن: از باشگاه، بازیکنان و هواداران به خاطر کارت قرمز معذرت خواهی می کنم!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
دلیل اینکه داریم با این ترکیب بازی میکنیم نمیدونم چیه؟!
تا اینجا اوسپینا یه دبل سیو داشت و ژیرو یه گل زد...
بعد بگین مایک دین %$^%$^$% نیست!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اوج بدبختی باشگاه در کاپیتانی ولکات نمود پیدا می کنه!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
اوج بدبختی باشگاه در کاپیتانی ولکات نمود پیدا می کنه!

در تایید حرفت؛ همین الان لایو اسکور خوده باشگاه ... !
Wow. That would have been some way to open your account at Arsenal! Elneny's audacious volley is tipped over the bar
دقیقه 51 رو بخونید...
http://www.arsenal.com/live

بالا