اظهار نظر جالبی بود!اون خوشگلی که توپو به کین تقدیم کرد بلرین بود ؟
تیم واقعا انگار که قهرمانی رو نمیخواد یا اینکه کاملا ناامید هست ، انصافا شایسته ی قهرمانی هم نیست .
آرسنال شایسته مساوی هم نبود گر چه ضربه استثنایی و فوق العاده سانچز این مساوی رو به ارمغان آورد . بدون استپ بدون مکس و تغییر جهت توپ تنها با یک ضربه .
اشتباه داور هم چیزی رو عوض نکرد چون آرسنال قبل و بعد اخراج یه جور بازی کرد .
این تیم مثل خودروهای داخلی هر جاییش یه سازی میزنه و هیچیش با هم جور در نمیاد . عمده ترین مشکل هم خط دفاع هست که بدون فشار هم قصد زدن گل بخودی از نوع زیر طاق رو داره |||
.
یعنی قبل اخراج تیم دست و پا بسته نبود ؟ نیمه اول چطور ؟ چند حمله یا ضربه ی در چهاچوب ؟اظهار نظر جالبی بود!
برای اینکه تقریبا همه فکر می کنیم که بازی خوبی انجام دادیم و حتی 10 نفره شکست را با تساوی عوض کردیم اون هم در یک بازی دربی!
اگر 11 نفره ادامه می دادیم فکر می کنم پیروز می شدیم! چون هم گلزنی کرده بودیم و هم شرایط کلا به نفع ما بود!
اون بازیکن هم فکر می کنم مرتساکر بود! خیلی هم عالی بود اما یه اشتباهش باعث گلزنی کین شد!
اما حرفهاتو به طور کلی و با توجه به عملکرد کل فصل قبول دارم! بحثی توش نیست!
واقعا انتظار چنین حرفایی رو نداشتم! شما توییتر و فیسبوک هم چک کنی می فهمی که همه از عملکرد تیم راضی بودن! حتی هوادارهای تو ورزشگاه هم بعد بازی تیم رو تشویق کردن!یعنی قبل اخراج تیم دست و پا بسته نبود ؟ نیمه اول چطور ؟ چند حمله یا ضربه ی در چهاچوب ؟
جلوی بارسلونا هم این تیم اینقدر محافظه کار بازی نکرد .
بعد گل دوم که تیم خورد فکر کنم کلا 3 یا 4 حمله داشت که با خوش شانسی تونست گل تساوی رو بزنه . من نمیتونم بپذیرم که تیم 10 نفره اینقدر ذبون باشه و اگه 11 نفره میبود یکسره حمله !
خوشبختانه یا متاسفانه لستر قهرمان میشه و آرسنال در فصلی که مستعدترین فصل برای قهرمانی بود جامی نمیگیره ، فصل بعد بیگ 4 برمیگردن و آرسنال باید امید داشته باشه که بینشون باشه .
.
اینهمه دلیل آوردم میگی تو فیسبوک و ... ملت راضی بودن ، شما عملکرد و آمار و ارقام برات مهمه یا نظر کلی طیف هوادار ؟واقعا انتظار چنین حرفایی رو نداشتم! شما توییتر و فیسبوک هم چک کنی می فهمی که همه از عملکرد تیم راضی بودن! حتی هوادارهای تو ورزشگاه هم بعد بازی تیم رو تشویق کردن!
همه به کوکلن خرده گرفتن که اخراجش نتیجه عمل اشتباهش بود! وگرنه انصافا بازیکن بدی در زمین نداشتیم!
Sent from my E2333 using Tapatalk
آخه دلایلت رو من قبول ندارم!اینهمه دلیل آوردم میگی تو فیسبوک و ... ملت راضی بودن ، شما عملکرد و آمار و ارقام برات مهمه یا نظر کلی طیف هوادار ؟
اوکی شما و اون طیف راضی ، من هم یه هوادار ناراضی با دلایل خودم ، مشکلی نیست . :android21:
.
در تایید حرفت؛ همین الان لایو اسکور خوده باشگاه ... !اوج بدبختی باشگاه در کاپیتانی ولکات نمود پیدا می کنه!
Sent from my E2333 using Tapatalk