• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
عبدالله ویسی هم می تونه این تیمو چهارم کنه بخدا!
بذار برو دیگه! تف تو این زندگی!

Sent from my E2333 using Tapatalk

saeedrz70

Registered User
لایک‌ها
207
عبدالله ویسی هم می تونه این تیمو چهارم کنه بخدا!
بذار برو دیگه! تف تو این زندگی!

cf37ce67bc1cd25618aa45fbcd501925.jpg

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
من همون اول فصل گفتم قهرمانی غیر ممکنه
3 هافبک وسط داریم که نمیتونیم ازشون استفاده کنیم : آرتتا جدیدا معمولا مصدومه ولی در هر حال نبودش بهتر از بودنشه! فلامینی هم فقط به خاطر حقوقش مونده هیچ هدف خاصی به جز پول گرفتن نداره ، روسیچکی هم نیم فصل نیم فصل مصدوم میشه!
تازه ویلشر و رمزی رو هم اضافه کنید هر چند وقت یه بار مصدوم میشن (رمزی کمتر) جدیدا دیگه ته شانس بودیم تو بدترین موقع کازورلا مصدوم شد اونم طولانی مدت...
این تیم به هیج عنوان اون تیم فصل قبل نیست (اون تیم هم خودش نیاز به بازیکن داشت)
بلاخره خیلی خوب شد که ونگر کله پا شد ، ببینم این فصل بعد (که اخراج نمیشه) میخواد چه بازیکنی بیاره و چه ماله کشی انجام بده؟!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
هضم این موضوع که یکسری هنوز هستن که از ونگر دفاع می کنند و مایی که #WengerOUT می زنیم را مسخره می کنند برام سخته! واقعا چه بهانه و عذری برای این شرایط وجود داره!؟
یکی منو قانع کنه که من دارم اشتباه می کنم!
دو فصل پیش یادمه در چنین مقطعی از فصل دچار وضعی حتی بدتر از این بودیم و حتی در آستانه از دست دادن رتبه چهارم به اورتون بودیم و در یک بازی فوق حساس به اورتون 3-0 باختیم! و رسما تو بحران قرار گرفتیم اما بازی بعد در جام حذفی را بردیم و رفتیم به ومبلی و ورق برگشت و در نهایت قهرمانی جام حذفی! یعنی حتی قهرمانی اون فصل هم یه جور حادثه بود شاید! شاید...! آخر همون فصل باید می رفت! شخصیتش حفظ میشد! اما الان شبیه پیرمردهای غرغرو می مونه که نمیشه اصلا تحملش کرد!

falang

Registered User
لایک‌ها
382
من که امیدی ندارم اخراج بشه مگر اینکه خودش خسته بشه که نمیشه!!!
جام حذفی که از دست دادیم من نمیدونم یه نفر باید چندتا جام حذف بشه تا بره بخدا هرکی بود از شرم استعفا میداد این اصلا عین خیالش نیست!!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
وسط هفته با بارسا بازی داریم! و حتی معجزه هم باعث برد ما نخواهد شد! و به نظرم زمان مناسبیست تا هواداران اعتراضاتشو رو شدت و حدت بدن! ونگر عمرا این فصل اخراج نمیشه ولی هواداران باید اینقدر فشار بیارن که ونگر آخر فصل بذاره بره! کانون های هواداری باید فعال باشن!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

henry14

Registered User
لایک‌ها
210
پیرس مورگان البته!
شدیدا آرسنالی، شدیدا ضد ونگر و شدیدا صریح اللحن! خیلی خوبه! تو توییتر دارمش!

همون اشتب شد اسمش[emoji23]

Sent from my SM-J110F using Tapatalk

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
وای که این حرفش چقد دلنشین بود:
اگر مربی آرسنال بودم، نیمی از این بازیکنان را می فروختم. یه مشت بازیکن تنبل، بدون قلب با دستمزدهای غیر واقعی. پوشیدن پیراهن باشگاه توسط آن ها، رسوایی است.

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
من فکر می کردم هوادارامون خیلی تعطیلن، اما واقعا همه دیگه دارن اعتراض می کنن، مشکل اینجاست که مسئولین اصلا نمی خوان گوش بگیرن...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سایت Mirror از 12 تن از ورزشی نویسانش در مورد وضعیت ونگر و موضوع استعفا و اخراج او پرس و جو کرده که در لینک زیر می تونید ببینید:
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/should-finally-time-up-arsene-7552670
اکثرا گفتن که او نباید اخراج بشه و این خودش هست که باید صمیم بگیره که آیا برای فصل بعد می تونه شانسی برای قهرمانی داشته باشه یا نه! و اینکه به خاطر 20 سال حضورش در باشگاه باید بهش احترام گذاشت و اخراجش نکرد! و همچنین وضعیت چلسی و منچستر این فصل را مثال می زنن و اینکه آیا جانشینی برای او وجود دارد؟ با توجه به تیم داری گواردیولا، آنچلوتی و کلوپ آیا جانشینی برای او وجود دارد که بتواند وضعیت تیم را بهتر از زمان ونگر کند؟

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@RuDiger
ونگر دیر یا زود میره! چون سنش بالاس و حتی لیگ رو هم بگیره بازم نهایت یکی دو سال دیگه میره! پس اگر ترس از پیدا کردن جایگزین واسشه، دیر یا زود این اتفاق میفته! و همه هم می دونیم، اگر ونگر این یکی دو سال رو هم بمونه، باز هم اتفاق خاصی نمیفته و تیم هیچ کاری از پیش نمیبره! پس بهتره یک یا دو سال زودتر بریم واسه زندگی بدون ونگر!
اگر ونگر بمونه، هم من، هم تو، هم صادق، همه و همه می تونیم فصل بعد رو پیش بینی کنیم چه اتفاقی میفته! واقعاً چیزی نمونده بهش امیدوار بود! ما 13 ساله داریم یه سیکل تکراری رو طی می کنیم! واقعا خسته شدیم. هیچ کسم امیدی نداره! یه مربی جوون! شاداب، بازیکن های جنگنده و با غیرت می خوایم! نه بازی شل و ول و این دفاع های داغون که انگاری دخترن! خدا شاهده اصلا رفتار مردانه از خودشون نشون نمیدن.
هیئت مدیره هم نیاز به تغییراتی داره، چون با ونگر دستشون تو یه کاسس...
ترس از جایگزین واسه یه تیمی مثل منچستر بود، که کلی جام درو کرد! ما ترسمون از چیه؟!!!! از از دست دادن رتبه چهارمی که همش مرحله 1/8 حذف بشیم؟!!!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
@RuDiger
ونگر دیر یا زود میره! چون سنش بالاس و حتی لیگ رو هم بگیره بازم نهایت یکی دو سال دیگه میره! پس اگر ترس از پیدا کردن جایگزین واسشه، دیر یا زود این اتفاق میفته! و همه هم می دونیم، اگر ونگر این یکی دو سال رو هم بمونه، باز هم اتفاق خاصی نمیفته و تیم هیچ کاری از پیش نمیبره! پس بهتره یک یا دو سال زودتر بریم واسه زندگی بدون ونگر!
اگر ونگر بمونه، هم من، هم تو، هم صادق، همه و همه می تونیم فصل بعد رو پیش بینی کنیم چه اتفاقی میفته! واقعاً چیزی نمونده بهش امیدوار بود! ما 13 ساله داریم یه سیکل تکراری رو طی می کنیم! واقعا خسته شدیم. هیچ کسم امیدی نداره! یه مربی جوون! شاداب، بازیکن های جنگنده و با غیرت می خوایم! نه بازی شل و ول و این دفاع های داغون که انگاری دخترن! خدا شاهده اصلا رفتار مردانه از خودشون نشون نمیدن.
هیئت مدیره هم نیاز به تغییراتی داره، چون با ونگر دستشون تو یه کاسس...
ترس از جایگزین واسه یه تیمی مثل منچستر بود، که کلی جام درو کرد! ما ترسمون از چیه؟!!!! از از دست دادن رتبه چهارمی که همش مرحله 1/8 حذف بشیم؟!!!!
این قسمت از صحبتت جالب نبود! : |

شما فکر می کنید کسب رتبه چهارم چیز کمیه! در حالی که به واسطه ی همین رتبه چهارم و حضور در لیگ قهرمانان اوزیل و سانچز را خریدیم! و بدون شک 16 سال پیاپی در لیگ قهرمانان دستاورد بزرگیست! اینو نمیشه انکار کرد! ولی از همون ور هم 11 سال در جمع 4 تیم برتر ماندن و قهرمان نشدن یه ننگه!
از اتفاقی که برای منچستر افتاده باید درس گرفت! 24 سال امپراطوری فرگوسن یک شبه به فاک رفت! این اتفاق برای آرسنال هم می تونه رخ بده! منچستر اینقدر پشتوانه مالی داشت و داره که می تونه هر فصل ولخرجی کنه و تا حدودی نبود در لیگ قهرمانان را با خرج کردن بیشتر تا حدی جبران کنه اما آرسنال همین هم نمی تونه انجام بده مسلما و دستمون از خرید هر بازیکنی کوتاه خواهد شد !
بعد از گل دوم واتفورد بین هواداران درگیری هایی در داخل ورزشگاه پیش اومده! حتی در بیرون ورزشگاه هم این اتفاق رخ داده! اوضاع اصلا جالب نیست! کاسه ی صبر هواداران سر اومده! حرف هایی هم که ونگر این روزها می زنه اوضاع رو داره بدتر می کنه!
ونگر پایان فصل بعد قراردادش تموم میشه! اواسط این فصل صحبت هایی مبنی بر تمدید قراردادش بود که خود ونگر هم گویا مایل به تمدید بود اما حالا اوضاع عوض شده! حتی اگر 3 گانه ببره فصل بعد باید بره! دیگه دورانش تموم شده!
اما مساله الان اینه که جانشینش کی خواهد بود؟ گواردیولا، کلوپ و آنچلوتی گزینه های جانشینیش بودن که همگی الان تیم دارن! آیا برکمپ و آنری جانشینان خوبی برای میراث ونگر خواهند بود؟! یه ریسکه! گزینه ی مطمئنی در حال حاضر دیده نمیشه! ولی با این حال دیگه نمی تونم ونگر را تحمل کنم! حقیقتا دیگه نمی تونم تحملش کنم!

falang

Registered User
لایک‌ها
382
ونگر دیگه تموم شدست قرار نیست چون 17 سال مربی بوده الکی نگه اش داریم البته قبول دارم برای تیم خیلی زحمت کشید 12 سال جز چهار تیم بودن کم نیست اما نظرم اینه این آقا نمیتونه قهرمانی برای تیم به ارمغان بیاره 12 سال جز 4 تیم بودیم اگر ده سال دیگه هم بمونه بازم هرسال سال جز 4 هستیم اما بدون قهرمانی!! اونوقت نمیگن آرسنال 22سال جز 4 تیم بوده اما یه بار هم قهرمان لیگ نشده خنده دار نیست!! مطمئن هستم تو اروپا همیشه 1/8 حذفیم اگر این آقا بمونه
برای آرسنال خوب بوده زحمتم کشیده اما تاریخ مصرفش تموم شده است!!!! از نظر من بابت 17 سال حضورش تشکر ویژه بشه بفرستنش بره

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
به نقل از ESPN آرسنال به دنبال جانشین ونگر است و سیمیونه و پلگریینی جدی ترین گزینه ها هستند! پلگرینی؟؟؟
جان کراس اما از Mirror مدعیست که هییت مدیره باشگاه 100% پشت ونگر است!

me22

Registered User
لایک‌ها
574
ونگر واقعا فسیل شده دیگه!
طرفدار دو آتیشه ی آرسنال نیستم، ولی واقعا آرسنال داره تلف میشه با ونگر

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
به نقل از ESPN آرسنال به دنبال جانشین ونگر است و سیمیونه و پلگریینی جدی ترین گزینه ها هستند! پلگرینی؟؟؟
اینو دیگه مطمئنم لنگ دمپایی ونگر بیشتر از پیگرینی برامون تاثیرگذاره !

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اینو دیگه مطمئنم لنگ دمپایی ونگر بیشتر از پیگرینی برامون تاثیرگذاره !
یعنی اینا هنوز نفهمیدن دوران این پیرمردا تموم شده؟!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
دوباره این میمون کثیف شروع کرد به اظهارنظر !
آلوس: از قرعه آرسنال خوشحال شدیم

امیدوارم بجای این خاله زنک بازی ها اینسری هوادارا واقعا یه اعتراض دسته جمعی بکنن اونم نه فقط با یه بنر !
ونگر تنها مقصر این داستان نیست مطمئنا نقش مدیران باشگاه از اون بیشتره
ونگر: آرسنال را با دست خالی ساختم

این حرفارو اگه سه چهار فصل پیش میزد یطوری میشد کنار اومد ولی نه الان !
هر فصل دارن میگن 100-120 میلیون بودجه داریم در نهایت میشه 60میلیون میرسه به 50 ! در نهایت هم خریدی انجام نمیشه
بالاخره پول یا هست یا نیست ... هوادار رو مسخره کردن این عواقب رو هم داره

Last edited:
بالا