• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351

پاش خورد به زانوی ماسچرانو و هر چقدر هم که غیر عمد باشه پنالتی هست! بگذریم...
در کل از عملکرد ایوبی تعریف و تمجید شد و نشانه های امیدوار کننده ای از یک بازیکن با استعداد نشون داد!
الننی هم خوب بود! اما در حد یک بازیکن تعویضی خوب هست!

به هر حال...
باید متمرکز شد رو لیگ برتر و تا آخرین لحظه جنگید! تیم روحیه خوبی نشون داد از خودش و امیدوارم این روحیه تضعیف نشده باشه و در لیگ برتر هم با همین جدیت مبارزه کرد تا پایان فصل و ببینیم چی میشه!
اره، ماسچرانو خیلی حرفه ای بی احتیاطی کرد!!! جالبه، تو شبکه ها اجتماعی و همه سایت ها زدن دایو تاریخی ایوبی!!!!!!! هاوارد وب هم گفت که اولش ادم فکر می کنه دایو کرده، اما به دقت که نگاه کنی میبینی که پای ماسچرانو خورد به پشت پاش.
اگر قرار هست بگیم الننی در حد یه بازیکن تعویضی خوب هست، باید بگم ۶-۷ نفر از بازیکن های تیم ‌اصلی ما در بهترین شرایط یه تعویضی خوبن! من کاری ندارم این الننی در چه حد هست، اما تو این بازی در مقایسه با بازی رفت که رمسی بود، تیم توپ های خیلی کمتری لو‌ داد و باعث شد خیلی بهتر به فاز حمله بریم، از نظر من اگر تیم‌ یکم دقت می کرد و زهردار بود، راحت می تونستیم ۳-۴ تا بزنیم، البته اونور هم ۳-۴ تا می تونستیم بخوریم که خوردیم، اما نزدیم!!!

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اره، ماسچرانو خیلی حرفه ای بی احتیاطی کرد!!! جالبه، تو شبکه ها اجتماعی و همه سایت ها زدن دایو تاریخی ایوبی!!!!!!! هاوارد وب هم گفت که اولش ادم فکر می کنه دایو کرده، اما به دقت که نگاه کنی میبینی که پای ماسچرانو خورد به پشت پاش.
اگر قرار هست بگیم الننی در حد یه بازیکن تعویضی خوب هست، باید بگم ۶-۷ نفر از بازیکن های تیم ‌اصلی ما در بهترین شرایط یه تعویضی خوبن! من کاری ندارم این الننی در چه حد هست، اما تو این بازی در مقایسه با بازی رفت که رمسی بود، تیم توپ های خیلی کمتری لو‌ داد و باعث شد خیلی بهتر به فاز حمله بریم، از نظر من اگر تیم‌ یکم دقت می کرد و زهردار بود، راحت می تونستیم ۳-۴ تا بزنیم، البته اونور هم ۳-۴ تا می تونستیم بخوریم که خوردیم، اما نزدیم!!!

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
این تیم یک مدافع، یک هافبک و یک مهاجم کلاس جهانی می خواد!
یادمون نره کاسورلا و ویلشر هر دو جز بهترینهای دنیای فوتبال هستن و مصدومن! تا وقتی کاسورلا کنار کوکلن بازی می کرد همه چیز عالی بود!
رمسی هم باید توجه داشت که در پست خودش بازی نمی کنه به نظرم! او نیم خط باید جلوتر و کنار اوزیل بازی کنه تا توانایی هاش رو نشون بده! ولی ویژگی خوب رمسی دوندگی بالاش هست و تقریبا بالاترین میزان دوندگی در تیم برای رمسیه! به هر حال در فرم خوبی نیست!

Sent from my E2333 using Tapatalk

falang

Registered User
لایک‌ها
382
3تا خوردیم چندتا هم نخوردیم البته از قبل معلوم بود اوت میشیم بهرحال به لطف ونگر یک قانون شده که 1/8 باید بریم کنار من مطمئنم اگر غیر بارسا یه تیم دسته چندمی هم بود بازم حذف میشدیم
کلا هرچی جام بود حذف شدیم فقط مونده لیگ برتر که اونم به احنمال زیاد سوم یا چهارم میشیم! و این داستان تکراری همچنان ادامه داره

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ایان رایت: اگر این تیم قهرمان لیگ نشه ونگر باید بره! در حال حاضر تعداد مخالفان او از حامیان او بیشتر شده!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Arsenal and Tottenham have sent scouts to watch Michy Batshuayi, the striker who has been a revelation for Marseille this season. (Daily Express)

Arsenal are keeping an eye on Gonzalo Higuain as they look to add a top striker to their squad — with Zlatan Ibrahimovic also linked with a move to the Emirates. (The Sun)

ترکیب تیم هم اعلام شد! دقیقا همون ترکیب مقابل بارسا با این تفاوت که کوکلن به جای فلامینی مصدوم در ترکیب اصلیه! ببینیم چه کار میکنن بچه ها! مطمئنا نگاه ویژه ای هم به الننی و ایوبی 19 ساله خواهیم داشت تا ببینیم عملکردشون مقابل بارسا اتفاقی بوده یا نه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
همه چی عالی بود!
ایوبی فراتر از خوب بود! اولین گل اون هم لایی و خیلی شیک! صحنه نمایش را از اوزیل دزدید! گابریل هم فوق العاده بود، حتی یکبار هم نبرد با لوکاکو را واگذار نکرد!
به نظرم گابریل بهترین بازیکن زمین بود با اینکه ایوبی ترکونده بود!
ببینی لستر هم حال میده!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خوب، این بازی واقعا خوب بودیم! هافبک خیلی درصد لو دادن توپش کمتر شده و مستحکم تر شده. کوکلن و الننی خیلی خوب بودن!
من گابریل 10 بار دیگه هم فرت بده، بازم به مرته ساکر ترجیحش میدم! مرته ساکر کنده و همیشه هم کند خواهد ماند، اما گابریل همش 25 سالشه و به زودی سوتی هاش کم خواهند شد ما بازیکن جنگنده و کله خراب لازم داریم.
متاسفانه اوزیل مصدوم شد و از بازی رفت بیرون، امیدوارم این دفه از مصدومیت شانس آورده باشیم واسه یه بار هم که شده و شکستگی استخوان و از این جور چیزا نباشه! همیشه بدترین اتفاقات واسه ما میفته.
ما شانسمون خیلی خیلیییییی کمه واسه قهرمانی به خاطر اینکه 8 امتیاز حساس خانگی رو با چلسی، سوانزی و ساوتهمپتون از دست دادیم. اما اگر کریستال پالاس بتونه لستر رو ببره خیلی چیزا عوض میشه! چون تاتنهام و لستر تو همه بازی هاشون امکان از دست دادن امتیاز دارن، و ما می تونیم اختلاف رو کم کنیم، اما اگر لستر ببره کریستال پالاس رو به نظرم همه چی تمام شدست...
و البته بازم داور شاهکار کرد، پشت پا میزنن بمون، با دست می زنن تو صورتمون، پنالتی می کنن اصلا انگار نه انگار!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
داور که شاهکار بود! نیمه اول تو یه صحنه دو بار روی سانچز خطای پنالتی کردن و هیچ کدومو خطا نگرفت!
زوج الننی-کوکلن داره جواب داره! اما من الننی رو بازیکنی نمی بینم که باید در ترکیب اصلی تیم بمونه! توانایی بازیسازی بالایی نداره! اما دونده و جنگنده است!
یه بار دیگه باید یاد بشه از ایوبی که در این بازی مثل یک ستاره نوظهور درخشید! بعد از گل اعتماد به نفسش بالا رفت! خودش را در بازی درگیر کرد و جای اوزیل را گرفت! یه کم خودخواه شاید عمل کرد ولی واقعا عالی بود!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
الکسیس خیلی خوبه! : )))))))
9e69ea1234be36484ac3eaf7e1bf371e.jpg

falang

Registered User
لایک‌ها
382
من نمیدونم ما چرا بازی خوبمون جلوی 3تیم دیگه جزیره انجام نمیدیم؟ همیشه جلوی تیمهای رده دوم انجام میدیم؟ این یعنی ضعف تجربه و روحیه تمیمی در مقابل تیمهای بزرگ! کسی که باید تیم برای بازی های بزرگ آماده کنه سرمربی تیمه که اونم عرضش نداره شرم بر ونگر

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
امروز چون با تمام وجود پیروزی میخواستیم پس به هدفمون رسیدیم !
تو خیلی از بازی ها سردرگم بودیم اما امروز حتی یک دقیقه هم بی انگیزگی یا سهل انگاری دیده نمیشد !
حتی بعد از 2-0 جلو افتادن نیمه اول یه صحنه اوزیل در موقعیت آفساید یه ضربه زد که گل نشد ونگر چه حرصی خورد
یه چیزی هم این روزا بدجور ذهنمو به خودش مشغول کرده اینه که حس میکنم ونگر اگه چند بازیکن تاپ در اختیار داشت تاریخ ساز میشد ! همونطور که سال 2004 و 2006 تا آستانه این اتفاق هم پیش رفتیم !
اما چیزی که این وسط داره بدجور اذیت میکنه این لجاجت های بی دلیلشه ... نخریدن ها , حرف های بی سر و ته و ...
کاری که بارسا امروز داره با صد داد و بیداد و انبوه تبلیغات انجام میده و اسمش رو گذاشتن تیکی تاکا , ونگر اونو سالیان پیش با نام ونگربال به نمایش میزاشت ...
اما حیف و صد حیف از این لجاجت های سر پیری ...
مطمئنا وقتی بره هم خوشحالیم هم ناراحت ... خوشحالی بخاطر آینده ای نامعلوم ... و ناراحتی بابت خاطراتی که ونگر اونارو ساخت و به بدترین شکل پایان داد ...

falang

Registered User
لایک‌ها
382
امروز یه خبر عجیب قریب شنیدم که باشگاه با مورینیو برای فصل بعد داره مذاکره میکنه من نمیدونم منبع این خبرها کجاست ولی من با خوندن این خبر مطمئن شدم که ونگر فصل بعد رو نیمکت تیم حاضر خواهد بود!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
امروز یه خبر عجیب قریب شنیدم که باشگاه با مورینیو برای فصل بعد داره مذاکره میکنه من نمیدونم منبع این خبرها کجاست ولی من با خوندن این خبر مطمئن شدم که ونگر فصل بعد رو نیمکت تیم حاضر خواهد بود!
واسه من که اصلا عجیب غریب نبود، در کل فکر میکردم برن سراغ مورینیو
در حال حاضر فقط مورینیو کارنامه ی خوبی داره (نتیجه گرا) تو مربی های بی تیم...
اگر بگردی پستمو ۲-۳ صفحه قبل پیدا میکنی
شاید باشگاه رفته سراغ مورینیو تا هواداران بگن نه نخواستیم (که در نتیجه اش ونگر بمونه) همین ونگر بمونه
در هر حال بنده از مورینیو استقبال میکنم!

falang

Registered User
لایک‌ها
382
واسه من که اصلا عجیب غریب نبود، در کل فکر میکردم برن سراغ مورینیو
در حال حاضر فقط مورینیو کارنامه ی خوبی داره (نتیجه گرا) تو مربی های بی تیم...
اگر بگردی پستمو ۲-۳ صفحه قبل پیدا میکنی
شاید باشگاه رفته سراغ مورینیو تا هواداران بگن نه نخواستیم (که در نتیجه اش ونگر بمونه) همین ونگر بمونه
در هر حال بنده از مورینیو استقبال میکنم!
همه استقبال میکینم حرفت باید طلا گرفت اینا همه بازی تا ونگر نگه دارن و اینکه حواس هوادار کمی منحرف کنن تا فشار از روی سرمربی کم کنن تا زمانی که خود ونگر نخواد بره باشگاه برکنارش نمیکنه!

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ولی دیروز خبر رسید که باشگاه به ونگر اولتیماتوم داده تا در تابستان برای خریدهای بزرگ خرج کنه یا ریسک اخراج را بپذیره! موراتا در صدر لیست است و خاکا هافبک 50 میلیون یورویی هم از دیگر گزینه هاست که گویا ونگر دیروز با پدرش در لندن مذاکراتی داشته!
اوزیل هم شایعه ی ترک باشگاه را رد کرده و از ونگر دفاع کرده و گفته هنوز ونگر دلیل اصلی اومدنش به آرسنال است و دوست داره فصل بعد هم زیر نظر او کار کنه!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@RuDiger
سال هاس داریم از این خبرا میخونیم، هر سالم میگن ونگر 200 میلیون پول در اختیارشه! ونگر 150 تا! ونگر 100 تا! آخرشم نهایت 10-12 تا خرج می شه... اینا همش واسه گول زدن هواداراس! من تا ریخت و پاش رو به چشم خودم نبینم هیچ کدوم از این اخبار رو باور نمی کنم! یک دفاع وسط، یک هافبک دفاعی، یک وینگ راست، یک مهاجم نوک! چند فصله هوادارا دارن اینو میگن؟!!! من شک ندارم باشگاه راحت می تونه 200 تا خرج کنه اما ... و با توجه به اینکه ونگر وقتی خرج می کنه، خوب خرج می کنه، با این 200 تا تیممون فوق العاده خواهد شد، اما افسوس...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
@RuDiger
سال هاس داریم از این خبرا میخونیم، هر سالم میگن ونگر 200 میلیون پول در اختیارشه! ونگر 150 تا! ونگر 100 تا! آخرشم نهایت 10-12 تا خرج می شه... اینا همش واسه گول زدن هواداراس! من تا ریخت و پاش رو به چشم خودم نبینم هیچ کدوم از این اخبار رو باور نمی کنم! یک دفاع وسط، یک هافبک دفاعی، یک وینگ راست، یک مهاجم نوک! چند فصله هوادارا دارن اینو میگن؟!!! من شک ندارم باشگاه راحت می تونه 200 تا خرج کنه اما ... و با توجه به اینکه ونگر وقتی خرج می کنه، خوب خرج می کنه، با این 200 تا تیممون فوق العاده خواهد شد، اما افسوس...
ولی پارسال یادمه باشگاه باشگاه حاضر شد 35 میلیون پوند برای درکسلر بده اما ونگر گفت تهش 30 میلیون!!! معامله رو به هم زد! قرار بود جانشین فن پوسی بشه!
این تابستون هم صحبت از 75 میلیون پوند است! مطمینم که دنبال یک مهاجم کلاس جهانی خواهیم بود! هیگواین و موراتا جدی ترین گزینه ها هستن!
اما ترس من از اینه که به یک خرید بزرگ بسنده کنیم! چرا که به یک پاتریک ویرای جدید هم نیاز هست شدیدا! وینگر راست هم می خوایم!
مشکل دیگه اینه که ونگر راضی نمیشه که امثال مرتساکر، ولکات، چمبرلین و... را بفروشه و میگه نیازی به انقلاب نداریم!
به هر حال مطمینم فصل بعد قوی تر برخواهیم گشت! حالا چقدر قوی تر؟! باید دید!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
A £33m fee has been agreed between Arsenal and Granit Xhaka; £122,000 a week; 5 years deal. [Sky Sports in Germany].
تا جایی که من می دونم Sky Sports الکی زارت و زورت نمی کنه!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
A £33m fee has been agreed between Arsenal and Granit Xhaka; £122,000 a week; 5 years deal. [Sky Sports in Germany].
تا جایی که من می دونم Sky Sports الکی زارت و زورت نمی کنه!
این همه سال هافبک وسطی که ثابت باشه نداشتیم
امسالم با رفتن روسیجکی - آرتتا - فلامینی - احتمالا چمبرلین جای خالی هافبک وسط نداشته مون بیشتر حس میشه
با این مبلغ و این حقوق میشه گفت دنبالشن...
http://www.goal.com/en-gb/news/2914...qiri-the-teenage-basel-star-who-bayern-munich

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
این همه سال هافبک وسطی که ثابت باشه نداشتیم
امسالم با رفتن روسیجکی - آرتتا - فلامینی - احتمالا چمبرلین جای خالی هافبک وسط نداشته مون بیشتر حس میشه
با این مبلغ و این حقوق میشه گفت دنبالشن...
http://www.goal.com/en-gb/news/2914...qiri-the-teenage-basel-star-who-bayern-munich
این تیم به شدت کمبود پاتریک ویرا داره! یه الکس سانگ داشتیم که بعد از مدتها جای خالیشو خوب پر کرده بود! اون هم آقای ونگر مفت پرش داد رفت و نابود شد!

بالا