• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
بازی رو دیده باشید نمیشه زیاد به ونگر خورده گرفت ! توپ اول که روی سانتر بی نقص کرسول و جایگیری بد مونرئال و کوشیلنی زدن ...
توپ دوم هم که دقیقا از همون توپا بود که فقط ما میخوریم ! یه دفع بچگانه از گابریل,جایگیری بده کوشیلنی و در برگشت ضربه نصف و نیمه کارول و برخوردش با خوده گابریل و تغییر مسیر و یه مجسمه که تو گله !
تا دقیقا 44 بازی رو کاااامل تو دست داشتیم یهو دوتا توپ اومد و همه چی عوض شد ! این نشون میده تیم از لحاظ دفاعی فاجعست ... کسانی که به کوشیلنی میگن بهترین مدافع جزیره دقیقا بیان و عنوان کنن دلیلش چیه !
5تا توپ نصف و نیمه میگیره یه موقعیت 100% میده به حریف ! مرته هم میومد داخل مثه بازی رفت رو ضد حمله ها به گا میرفتیم !
کلا این تیم بیشترین ضعفش تو خط دفاعه بعد از اون فقط یه مهاجم شش دانگ میخوایم و بس ...
نیمه اول انصافا از همه لحاظ سر بودیم ...
در آخر اگه ونگر میخواد با همین تفکر و شیوه به کارش ادامه بده خوشحال میشم برادارن داعشی یه حمله تروریستی برامون ترتیب بدن
که البته ونگر نشون داده لجباز تر از خودش استالینه !

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
رئال دنبال کوش بود چی شد پ!

این فصل هم به چیز رفت امیدوارم لستر کاپو بگیره واقعا برازندشونه

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
شبکه سه به دلیل حذف بارسلونا امروز رو عزای عمومی اعلام کرد!!! اون موقع که مجری هاش تیم مارو مسخره می کردن باید فکر اینجاهاشم می کردن! محمدرضا احمدی داشت اشک میریخت! جالبه، واسه تیم ما که میشه، بازیکن ما خودش می زنه به خودش میفته! اما واسه بارسلونا که میشه، داور غش می کنه به سمت حریف! اخبار ورزشی هم که ترکوند با اون جمله تیتر اخبارش!!! خجالت بکشید!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تا به حال ونگر بازی 3-1 باخته رو 4-3 برده؟ ناموسا
این کلوپ عجیب مربی خوبیست!
/
خبر خوب:
شایعاتی مبنی بر فروش ولکات به گوش می رسه! وستهم و ساوتهمپتون آماده مبارزه برای خرید چمبرلین هستن! گفته میشه اگر وستهم نتونه چمبو رو بخره میرن سراغ ولکات!
خرید Xaha هم به نظر جدی می رسه! میرور دیروز نوشت که مذاکرات برای خریدش با مبلغ 24 میلیون پوند شروع شده! هر چند مونشن گلادباخ رقم 32 میلیون پوندی روش گذاشت! گفته میشه آرسنال این فصل 30 بار بازی او را از نزدیک رسد کرده و برای جذبش مصمم هستن و حاضرن قیمت پیشنهادی را هم بالا ببرن!
گیبس هم اگر مشتری جدی براش پیدا بشه فروخته خواهد شد!

جالبه یک سال پیش وقتی قرارداد گیبس و ولکات و چمبو و ویلشر با هم تمدید کرد گفت من هسته اصلی تیم ملی انگلستان را بهتون تحویل میدم! حالا بعد از یک سال دنبال فروش همشون هست(به غیر از ویلشر)!!!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
ونگر:در تابستان خیلی خرید نمی‌کنیم
نمی‌توان خیلی از بازیکنان را در نظر نگرفت: آیووبی 19 ساله،‌النی 23 ساله،‌کوکلین 24 ساله و آنها فصل بعد قوی تر خواهند بود ولی باید هسته تیم را حفظ کرد و آن را تقویت نمود. تیم در مسیر درستی قرار دارد."

دیگه بی فایدست روی ونگر وقت صرف کردن ... 10سال به هیچ نرسیدیم ... سال دیگه هم باید به امثاله کوک و الننی دلخوش کنیم و تیم های دیگه دنبال پوگبا و ... باشن
در نظر ونگر ما یه باشگاه متوسطیم که با همین فرمون بریم جلو انشالا سالیان آینده قهرمان یورو لیگ خواهیم شد

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
من که گفتم، از پایان فصل تا شروع فصل بعد هیچ اتفاق خاصی نمیفته، خیالتون راحت! فقط هی شایعه میشه! بعد تو کنفرانس از ونگر می پرسن درسته دنبال فلانی هستی: میگه نه! بعدش میگه بازیکن با کیفیت که کیفیت مارو بالاتر ببره تو بازار نیست!!! هی همین سیکل تکرار میشه!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
من که گفتم، از پایان فصل تا شروع فصل بعد هیچ اتفاق خاصی نمیفته، خیالتون راحت! فقط هی شایعه میشه! بعد تو کنفرانس از ونگر می پرسن درسته دنبال فلانی هستی: میگه نه! بعدش میگه بازیکن با کیفیت که کیفیت مارو بالاتر ببره تو بازار نیست!!! هی همین سیکل تکرار میشه!
نه دیگه نشد به قول خودش چندتا از تاپ کوآیلیتی هاش این فصل بازنشسته و به فروش میرن باید جایگزین بشن
هر چند ممکنه بیاد بگه ما ایوبی ، آکپوم ، جرنبری ، زلالم ، بیلیک ، هایدن ، سانوگو و ۶ تا بچه ای که امسال تیم آکادمی گرفت رو داریم
ولی همینان ، تقریبا روی ۴-۵ تاشون میشه حساب کرد ولی چطوری؟
حساب حتی در حد الننی هم نمیشه کرد...!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
بابا این ع ن رو بندازین بیرون! کریستال پالاس رو هم تو خونه نمی تونه ببره!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
البته من حدس میزدم اینطوری میشه! تیم ما همیشه تا آخرین بازی سر رده چهارم رقابت داره!
سه تا تعویض کرد عملاً تیم نابود شد! رمسی و ژیرو و ولکات رو آورد جای ایوبی، ولبک و الننی، عملا تیم پاشید! الاغ...

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
امسال همه کار کردیم برا قهرمان نشدن و سهمیه مستقیم نگرفتن ...
دست تک تک بچه هارو میبوسم که روی آرمان های پیشوای بزرگ آرسن ونگر اسطوره جاوید باشگاه موندن ...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گویا در حین بازی با کریستال پالاس بدترین توهین ها به ونگر شد! و صدای اعتراض ها از همیشه بلندتر و بیشتر بوده! یکی از شاهدین عینی میگه که در کنار تونل ورودی به رختکن وقتی ونگر رد می شده فریادهای fuck off خطاب یه ونگر شنیده می شده و ونگر نمی تونه مدعی بشه که این توهین ها را نشنیده! بنرهایی هم علیه ونگر و کروئنکه تو ورزشگاه آورده بودن!
از اون ور هم اینقدر هوادارها از کوره در رفتند که با نیروهای امنیتی ورزشگاه هم درگیری پیدا کردند و یکی از هوادارها نزدیک بوده از ورزشگاه اخراج بشه!

امیدوارم این اعتراض ها تا پایان ادامه داشته باشه! و امیدوارم سهمیه چهارم را داشته باشم! و آخر فصل ونگر هم اخراج بشه!

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
گویا در حین بازی با کریستال پالاس بدترین توهین ها به ونگر شد! و صدای اعتراض ها از همیشه بلندتر و بیشتر بوده! یکی از شاهدین عینی میگه که در کنار تونل ورودی به رختکن وقتی ونگر رد می شده فریادهای fuck off خطاب یه ونگر شنیده می شده و ونگر نمی تونه مدعی بشه که این توهین ها را نشنیده! بنرهایی هم علیه ونگر و کروئنکه تو ورزشگاه آورده بودن!
از اون ور هم اینقدر هوادارها از کوره در رفتند که با نیروهای امنیتی ورزشگاه هم درگیری پیدا کردند و یکی از هوادارها نزدیک بوده از ورزشگاه اخراج بشه!

امیدوارم این اعتراض ها تا پایان ادامه داشته باشه! و امیدوارم سهمیه چهارم را داشته باشم! و آخر فصل ونگر هم اخراج بشه!
مطمئن باشید در شرایط عادی حتی اگه چهارم هم نمیشدیم این اعتراض ها شکل نمیگرفت! فقط به خاطر اینه که تاتنهام فصل رو بالاتر از ما تموم میکنه:دی

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مطمئن باشید در شرایط عادی حتی اگه چهارم هم نمیشدیم این اعتراض ها شکل نمیگرفت! فقط به خاطر اینه که تاتنهام فصل رو بالاتر از ما تموم میکنه:دی

Sent from my SM-G900H using Tapatalk
باز جای شکرش باقیه ما این ور مرز تاتنهامی نداریم و کل کل نداریم باهاشون وگرنه که واویلا! :))

Sent from my E2333 using Tapatalk

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
تا به امروز که تنها دو روز تا بازی با وست برومویچ باقی مونده، مثل اینکه هنوز تعداد بسیار زیادی بلیط رو دست باشگاه مونده!!! هوادارا مثل اینکه نمی خوان بیان ورزشگاه! گفته میشه که زیر 20000 تا بلیط فروخته شده! البته من فک نمی کنم این اتفاق بیفته، اما اگر بیفته، دمشون گرم...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تا به امروز که تنها دو روز تا بازی با وست برومویچ باقی مونده، مثل اینکه هنوز تعداد بسیار زیادی بلیط رو دست باشگاه مونده!!! هوادارا مثل اینکه نمی خوان بیان ورزشگاه! گفته میشه که زیر 20000 تا بلیط فروخته شده! البته من فک نمی کنم این اتفاق بیفته، اما اگر بیفته، دمشون گرم...
تو این سایت مربوط به خرید اینترنتی بلیط که برید می بینید تقریبا تمام صندلی ها خالیه! و این در انگلستان گویا بی سابقه است تقریبا! شخصا قبلا چک کردم بلیط بازی های آرسنالو و معمولا حدود یک هفته قبل از شروع بازی sold out میشه بلیطها! البته بعید می دونم که ورزشگاه خالی بمونه!
https://www.eticketing.co.uk/arsenal/details/event.aspx?itemref=6257

بالا