نه دیگه نشد به قول خودش چندتا از تاپ کوآیلیتی هاش این فصل بازنشسته و به فروش میرن باید جایگزین بشنمن که گفتم، از پایان فصل تا شروع فصل بعد هیچ اتفاق خاصی نمیفته، خیالتون راحت! فقط هی شایعه میشه! بعد تو کنفرانس از ونگر می پرسن درسته دنبال فلانی هستی: میگه نه! بعدش میگه بازیکن با کیفیت که کیفیت مارو بالاتر ببره تو بازار نیست!!! هی همین سیکل تکرار میشه!
مطمئن باشید در شرایط عادی حتی اگه چهارم هم نمیشدیم این اعتراض ها شکل نمیگرفت! فقط به خاطر اینه که تاتنهام فصل رو بالاتر از ما تموم میکنه:دیگویا در حین بازی با کریستال پالاس بدترین توهین ها به ونگر شد! و صدای اعتراض ها از همیشه بلندتر و بیشتر بوده! یکی از شاهدین عینی میگه که در کنار تونل ورودی به رختکن وقتی ونگر رد می شده فریادهای fuck off خطاب یه ونگر شنیده می شده و ونگر نمی تونه مدعی بشه که این توهین ها را نشنیده! بنرهایی هم علیه ونگر و کروئنکه تو ورزشگاه آورده بودن!
از اون ور هم اینقدر هوادارها از کوره در رفتند که با نیروهای امنیتی ورزشگاه هم درگیری پیدا کردند و یکی از هوادارها نزدیک بوده از ورزشگاه اخراج بشه!
امیدوارم این اعتراض ها تا پایان ادامه داشته باشه! و امیدوارم سهمیه چهارم را داشته باشم! و آخر فصل ونگر هم اخراج بشه!
باز جای شکرش باقیه ما این ور مرز تاتنهامی نداریم و کل کل نداریم باهاشون وگرنه که واویلا! )مطمئن باشید در شرایط عادی حتی اگه چهارم هم نمیشدیم این اعتراض ها شکل نمیگرفت! فقط به خاطر اینه که تاتنهام فصل رو بالاتر از ما تموم میکنه:دی
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
تو این سایت مربوط به خرید اینترنتی بلیط که برید می بینید تقریبا تمام صندلی ها خالیه! و این در انگلستان گویا بی سابقه است تقریبا! شخصا قبلا چک کردم بلیط بازی های آرسنالو و معمولا حدود یک هفته قبل از شروع بازی sold out میشه بلیطها! البته بعید می دونم که ورزشگاه خالی بمونه!تا به امروز که تنها دو روز تا بازی با وست برومویچ باقی مونده، مثل اینکه هنوز تعداد بسیار زیادی بلیط رو دست باشگاه مونده!!! هوادارا مثل اینکه نمی خوان بیان ورزشگاه! گفته میشه که زیر 20000 تا بلیط فروخته شده! البته من فک نمی کنم این اتفاق بیفته، اما اگر بیفته، دمشون گرم...