• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
هیچ! ونگر از هوادارا طلبکار هم شده! میگه پشت تیم نیستن! لیورپول هواداراش پشت تیمشن همیشه!
واقعا شرم آوره این صحبتا!
با هر مصاحبه اش داره از محبوبیت کم و بر منفوریتش می افزاید!
یکی نیست بگه آقای ونگر این هوادارها 10 سال پای تیم تو، افکار و تاکتیک های تو نشستن و هیچی گیرشون نیومد! گرون قیمت ترین بلیطهای انگلستان رو خریدن برای تماشای بازی تیمی که فراتر از رتبه 4 نمیره! سنگین ترین شکست تاریخ باشگاه در زمان زمام داری شما بود آقای ونگر!
شرم آوره...
از ته قلبم می خوام که این فصل سهمیه نگیره و اخراج بشه! این باشگاه نیاز به بازنگری اساسی داره! داریم به قهقرا میریم!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
Cech, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Elneny, Ramsey, Iwobi, Alexis, Ozil, Giroud
بازم رمسی و ژیرو تو ترکیبن! اگر تیم نتیجه نگیره، واقعا هوادارا بدجور جواب این حرکت ونگر رو میدن! دقیقا داره ضد نظر هوادارا ترکیب می چینه! رمسی و ژیرو ماه هاس مورد انتقاد هواداران...

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
اتفاقا ترکیبش خوبه ... بزار با همین فرمون بره تو دیوار
اینکه هر روز مصاحبه کنی مشکل مالی داشتیم و ورزشگاه ساختیم و مظلوم نمایی و این حرفا دیگه قدیمی شده ... صدسال ورزشگاه جدید نمیساختین !
این ورزشگاه فقط جنبه تبلیغاتی داشته وگرنه ابهت آرسناله هایبوری کجا ابهت این اشبرتون ؟! امارات ؟! امیریتس ؟! کجا
فقط یه چیزی که بدجور داره اذیت میکنه اینکه روزانه داره برا ساخت ورزشگاه های جدید پایه ریزی میشه ولی هیچکدوم رو ما متوجه نشدیم اما این طرف اینا یه ورزشگاه ساختن عالم و آدم رو رسوا کردن

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
b453501d692f9bbaf0f804a72dc834cf.jpg
ce3ac2813b8d98487b2d295150bb0228.jpg
dbd1158d825b60643f8f19dc485337a6.jpg
2e44f453996d1b49b9eb1df71bfa2020.jpg

گویا متاسفانه تعداد حامیان ونگر بیشتر بوده! ولی حرکت قشنگی بود که دقیقه 12 بنرهاشونو بالا آوردن! همه دنیا دید! قیافه ونگر در اون لحظه واقعا دیدنی بود!

Sent from my E2333 using Tapatalk

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
@RuDiger
کی گفته حامیان ونگر بیشترن؟!!!!!!!!!!!
BBC
خود REDaction و پیرس مورگان هم خیلی راضی نبودن! و هنوز مشکل ***** و سازمان دهی وجود داره! شاید بازی های بعدی...

اولیویه ژیرو رکورد جدیدت مبارک!!!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
BBC
خود REDaction و پیرس مورگان هم خیلی راضی نبودن! و هنوز مشکل ***** و سازمان دهی وجود داره! شاید بازی های بعدی...

اولیویه ژیرو رکورد جدیدت مبارک!!!

من هنوز تو کف پاسکاریش تو دقیقه 65 ام ...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خوب سهمیه رو تقریبا گرفتیم بازم چون بازی آخرمون تو زمین خودمون با تیم آخر جدوله و دوباره این آقا بهانش جور شد! احتمالا هم چهارم بشیم...
@A1C1E
من کاری ندارم به ژیرو، من عملکرد کل تیم رو نگاه می کنم، واقعا جدیدا شک دارم به اینکه با خرید یک مهاجم طراز اول ما موفق بشیم! مشکل ما فراتر از این هاست! با خودم میگم اگر ما یه ستاره نوک حمله داشته باشیم از کجا معلوم موفق بشیم! ما دفاعمون واقعا داغونه! از نظر من ما ضعیف ترین خط دفاع یا بهتر بگم ضعیف ترین دفاع تیمی لیگ رو داریم! هر توپی بیاد بوی گل میده...

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
این تیم نیاز به نفرات و اتمسفر جدید داره ... از مدیران باشگاه بگیر تا تور دروازه !
نیمه اول بازی رو دیروز نگا کردم رمسی تو 90 درصد موقعیت ها وقتی توپ رو لو میداد خیلی ملو و سر فرصتی برمیگشت عقب ... انگار نه اون دیگه حس داره نه پروفسور ونگر میخواد رقابتی ایجاد کنه !
سبک بازی تیم داره بشدت دخترونه میشه ... بازی ساتهمتون رو بیاد دارم یه بازیکن نچندان سطح بالا بنام وانیاما 4نفر وسط زمین مارو محو کرده بود ! فقط بخاطر اینکه روح جنگندگی داشت
تو این تیم فقط 4-5 نفر رو میشه به عنوان بازیکن تراز اول دونست: اوزیل سانچز چک و کازورلا و ولبک با اغماض !
دیروزم اعتراضات خیلی جالب بود ... ولی کل ورزشگاه اتحاد نداشتن... دو سه تا بلند میشدن 5تا میگفتن بشین سرجات !
برا دو سه دقیقه کارگردان کلا بازی رو ول کرده بود تو تماشاگرا گشت میزد !
این میتونه جرقه خوبی برا شروع فصل جدید باشه

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
@sadeghbb من که گفتم عین دخترا بازی می کنن، آقای @RuDiger گفت حرفم واقعا زشت بوده!!:D
داش امیر درست گفته ... واقعا حرفت زشت و زننده بوده :general211:
یه لحظه فک کنید این تیم بیاد رو در روی اتلتیکو !!! با کاردک باید از رو چمن جمعشون کنیم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
این تابستون چقدر مهاجم خوب در دسترس است! شنیده میشه لواندوفسکی وسوسه شده بیاد انگلستان و در این صورت آرسنال برای خریدش اقدام خواهد کرد! قیمتش 50 میلیون پوند تخمین زده شده!
موراتا دیگر گزینه خوب که بند بازخرید به ریال داره و گویا ریال با بازخرید می خواد بفروشه دوباره با 50 میلیون یورو! ونگر شدیدا بهش علاقه منده!
زلاتان 34 ساله هم همچنان می تازد و فصل بعد احتمالا در انگلستان توپ خواهد زد!
کاوانی هم از شرایطش در پاریس راضی نیست! آینده اش مبهمه!
سیمونه زاتزا هم از نیمکت نشینی ناراضیه! با درخشش در یورو می تونه گزینه خوبی باشه!
لوکاکو هم رویای بازی در لیگ قهرمانان داره! گزینه عالی است!

همه گزینه های در دسترس بالا بدون شک از همه مهاجمین فعلی ما بهترن! نخریدن یکی از این مهاجمین به هر دلیل، خریت محضه!
خاکا هم بیاد خط هافبک مستحکم کنه! جکی هم بالاخره مصدومیتهاشو کنار بذاره! عالی. میشه!
به جای مرتساکر هم یه مدافع "غول" می خوایم!

ولی ونگر این توانایی رو داره که با بهترین تیم دنیا هم چهارم بشه!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
خوب سهمیه رو تقریبا گرفتیم بازم چون بازی آخرمون تو زمین خودمون با تیم آخر جدوله و دوباره این آقا بهانش جور شد! احتمالا هم چهارم بشیم...
@A1C1E
من کاری ندارم به ژیرو، من عملکرد کل تیم رو نگاه می کنم، واقعا جدیدا شک دارم به اینکه با خرید یک مهاجم طراز اول ما موفق بشیم! مشکل ما فراتر از این هاست! با خودم میگم اگر ما یه ستاره نوک حمله داشته باشیم از کجا معلوم موفق بشیم! ما دفاعمون واقعا داغونه! از نظر من ما ضعیف ترین خط دفاع یا بهتر بگم ضعیف ترین دفاع تیمی لیگ رو داریم! هر توپی بیاد بوی گل میده...
اجازه بدید من قانع نشم! :D
برادر ولبک کلا خراب کرد، کلا نابود بود، اما فقط یه شوت داشت یه شوت! اما همون شوت گل شد!
ولبک با همین داغونیش همیشه یه مدافع رو به خودش جذب کرده تا تنها نباشه، اصلا برو آمار آفساید ها رو دربیار ببین درصد آفساید ها (نسبت به دقایل بازی کردن) رو به کدوم مهاجم نوک سنگینی میکنه و به چه دلیل؟!
من خودم مدافع تیم حریف باشم زیاد برای گرفتن ژیرو اهمیت به خرج نمیدم!
تیم 10 نفره (یا 11 نفره مقابل تیم 12 نفره) هم مشخصه نمیتونه خوب بازی کنه!
یکی به ونگر بگه لستر قهرمان شد

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

قبول نیست اونا تابستون بیشتر از 2 برابر ما خرج کردن، اونا تو بازیای اروپایی نبودن، ملی پوش نداشتن ، از ابتدا تو لیگ کاپ حذف شدن، دو راند قبل از ما تو FA حذف شدن و ...! ;)

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
من اگه جای ونگر بودم، بدون هیچ حرفی چمدونمو می بست می رفتم! آدم خیلی باید پر رو باشه! تمام تیم های بزرگ این چند فصل قهرمان لیگ شدن، الان که همشون ضعیف شدن، لستر سیتی شد! لستری که خودمون دو بار بردیمش! فصل دیگه من همین الان میگم هیچ شانسی برای قهرمانی نداریم، سیتی یونایتد لیورپول هر سه تاشون بهتر از ما خرید می کنن. حتی اگر بازم تا نیم فصل اول باشیم هیچ شانسی نداریم، نهایتش شاید سهمیه بگیریم. ما بازم فصل نقل و انتقالات همون حرفای همیشگی رو خواهیم شنید. "دنبال خرید یک یا دو بازیکن با کلاس جهانی هستیم، اما همه چیز دست ما نیست، بازیکن با کیفیت که مارو قوی کنه در بازار نیست". من مطمئنم با خرید بازیکن هم بازم دفاعمون همونطوری ضعیف خواهد بود! تیم تاکتیکش خیلی قابل پیش بینیه! چی فکر کردین؟ فکر کردین این آقا میاد ال ننی و کوکلین رو میندازه بیرون هافبک دفاعی بخره؟ فک کردین مرته ساکر و گابریل رو بندازه بیرون و یه دفاع بخره؟! من حتی واقعا شک دارم ژیرو رو بندازه بیرون و یه مهاجم بخره!
تیممون حداقل 2 تا ستاره (مهاجم نوک و دفاع وسط) و یکی دوتا بازیکن خوب (وینگ راست و هافبک دفاعی) می خواد، اما حتی باخرید اونا بازم من شک دارم به موفقیت با ونگر.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
این تابستون باید اینجور بازیکانا رو راضی کرد به تیم بیان:
Shkodran Mustafi یا در حدش، هوودس که نیومد!
Grzegorz Krychowiak دروغ شیرینی بود منتها داشتن همچین بازیکنی از محالات نیست!
Granit Xhaka به نظر میرسه با رفتن فلامینی و آرتتا و روسیجکی و بودن بازیکنایی مثل زلالم و الننی کافی به نظر کافی میرسه...
اگر چمبرلین و ولکات به فروش برن مخصوصا که اسم خوبی دارن واسه فرو کردن به تیم های بزرگ، با وجود نبری (جرنبری) یک بازیکن بزرگ لازم میشه...
اگر ژیرو فروخته شه (لازم میشه کل بچه های فوتبال خارجی رو یه شام بدیم :D) حتی مهاجمم نخریم تو نتیجه گرفتن تفاوتی نمیکنیم! ابراهیموویچ بیاد واسه دوفصل هم خوبه؛ تجربه کافی داره + تکنیک!
در پایان همه اینا باید اول تابستون گرفته شن نه روز آخر که بگی تیم هنوز هماهنگ نشده
اگر، در کار ما "اگر" نباشد، بی شک پیروز خواهیم شد...

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
اتلتیکو در 3سال اخیر دوبار رفته فینال اونم با شایستگی !
یکی به ونگر بگه :general107:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
برای ژیرو هم مشتری پیدا شده: وولفسبورگ!
می خوان جانشین بنتنر کنن که اخراجش کردن!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
میگم این جریمه فیفا درمورد خرید ولینگتون سیلوا و کالوم چمبرز چی شد؟
واسه ولینگتون سیلوا چون بار اول بود میگن بخشید ، ماجرای چمبرز چی شد؟

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
تیم ما به فرانسوی های بنجل مثل آنتونی گریژمان (2گل به بارسا ، 1 گل به بایرن، دو مرحله صعود) نیاز نداره حتی اگر پوما بگه 10 میلیون پوند بند جداسازیشو من میدم!
فرانسوی باکیفیت یعنی ژیرو ، کوش ، فلامینی ، سانوگو ...

بالا