• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
میگم این جریمه فیفا درمورد خرید ولینگتون سیلوا و کالوم چمبرز چی شد؟
واسه ولینگتون سیلوا چون بار اول بود میگن بخشید ، ماجرای چمبرز چی شد؟
چند ده هزار پوند جریمه شدیم! همین!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
تیم مارو! تو تمرینات لیگامنتشون آسیب میبینه! چمبرلین بین 6 تا 8 هفته دور از میادین! یورو رو از دست داد...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
شایعاتی هست که باشگاه دنبال خرید آردا تورانه! واقعا باید خیلی خر باشن که آردا توران رو بخرن! واقعا من هیچ چیزی در این بازیکن ندیدم، نمیدونم بارسلونا چطو اون همه پول واسش داد! توران نهایتش خیلی ارزش داشته باشه 12 میلیون یورو ه!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
شایعاتی هست که باشگاه دنبال خرید آردا تورانه! واقعا باید خیلی خر باشن که آردا توران رو بخرن! واقعا من هیچ چیزی در این بازیکن ندیدم، نمیدونم بارسلونا چطو اون همه پول واسش داد! توران نهایتش خیلی ارزش داشته باشه 12 میلیون یورو ه!
رمسی و ویلشر و اوزیل و کازورلا رو چه میکنن؟
این یارو که میخواد بخره مورد داره!
تیم مارو! تو تمرینات لیگامنتشون آسیب میبینه! چمبرلین بین 6 تا 8 هفته دور از میادین! یورو رو از دست داد...
بگذار اینقدر اینجور بشود تا لیگامنت دانشان پاره شود...

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
بابا بزار بخره ! نکو همچی
آردا بازیکن خوبیه ... حداقل تو اتلتیکو خیلی اوقات یه تنه بازی رو درمیاورد ... از اون بازیکن های گولاخه که باااااااید نمونش به تیم اضافه بشه !
میدون دیدست ... باتجربست و ...
ولی با این اوصاف بعیده این خریدا ...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
یه ولبکو داشتیم که اونم مصدوم شد! بدجور هم مصدوم شد! امیدوارم مصدومیتش از اون مصدومیت های بلند مدت نباشه! اما فک کنم یورو رو از دست بده! فک کنم لیگامنتش اسیب دیده باشه...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@A1C1E
یک و دوی ژیرو رو داشتی؟ :general304::general304::general304::general304::general304::general304:
دو تا یک و دوی خفن داشت! یکیشو ولکات الاغ زد تو اوت!!! اون یکی رو روشون نشد گل نکنن!
شرایط سهمیه بدین شکل شد که با مساوی مقابل استون ویلا هم سوم باقی میمونیم! تنها در صورت باخت به استون ویلا سهمیه در خطر میفته! البته از این ونگر هرچی بگی بر میاد!
طبق بررسی های اولیه، ولبک مینیسکش پاره شده و ... بقیش رو خودتون خو میدونید...

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
@A1C1E
یک و دوی ژیرو رو داشتی؟ :general304::general304::general304::general304::general304::general304:
دو تا یک و دوی خفن داشت! یکیشو ولکات الاغ زد تو اوت!!! اون یکی رو روشون نشد گل نکنن!
شرایط سهمیه بدین شکل شد که با مساوی مقابل استون ویلا هم سوم باقی میمونیم! تنها در صورت باخت به استون ویلا سهمیه در خطر میفته! البته از این ونگر هرچی بگی بر میاد!
طبق بررسی های اولیه، ولبک مینیسکش پاره شده و ... بقیش رو خودتون خو میدونید...
حا ، بزار این فصل هم بمونه...
تنها زمانی این حرفا خریدار داره که بازی به بازی انجام بشه! کیفیت باید اثبات بشه، کیفیت نیازمنده اثباته!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
ژیرو بدرد یه تیم درجه دو میخوره که هر 3-4 بازی یکبار بخودش بیاد و ...
نه تیمی که هر بازی مهاجمش باید بوی گل بده ... ژیرو هروقت بمدت طولانی ریپ زده و فشار روش زیاد شده بخودش اومده ...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
به نظر من، اگر سیتی سهمیه نگرفت، یه پیشنهاد 60-70 میلیون پوندی بدیم واسه آگوئرو! این همه اونا از ما بازیکن خریدم، یبارم ما! چرا ونگر به ستاره های حریف پیشنهاد نمیده؟!!!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
به نظر من، اگر سیتی سهمیه نگرفت، یه پیشنهاد 60-70 میلیون پوندی بدیم واسه آگوئرو! این همه اونا از ما بازیکن خریدم، یبارم ما! چرا ونگر به ستاره های حریف پیشنهاد نمیده؟!!!!
Mirror: آرسنال برای خرید استوریج 30 میلیون پوند پیشنهاد خواهد داد!
آگرو هم خودش می خواد بمونه! به نظر هم اینقدر احمق به نظر نمیاد که بخواد بیاد آرسنال! گواردیولا هم عمرا نمی فروشه! من سیتی هم درد پول نداره و با 100 میلیون هم عمرا نمی فروشه! کلا خیلی رویاپردازی کردی! : )))
ونگر خیلی هنر کنه بتونه ستاره هاشو نگه داره، خرید آگرو پیشکش!
جالبه که با وجود اینکه خرید Xaha به نظر تمام شده میاد، خبرهای زیادی برای خرید کانته هم به گوش می رسه! البته الان بازار نقل و انتقالات خیلی خر تو الاغه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
389eda24a07b7de7b67c28326fb54aa5.jpg

احتمالا پیراهن فصل بعد! حرف نداره! جون میده باهاش قهرمان شی!

Sent from my E2333 using Tapatalk

• Like
Reactions: usl

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@RuDiger
من نگفتم که حتما میاد! گفتم پیشنهاد بدیم! واقعا چرا ما پیشنهاد ندیم! تیم باید یه چیزی از خودش نشون بده! این که به ستاره ها تیم های بزرگ پیشنهاد نمیدیم دلیلش چیه؟! نفروختن هم نفروختن، حداقل پیشنهاد بدن! بالاخره یکیش میگیره! حقوق 150، 200 تایی پیشنهاد بدن! بالاخره یکی از بازیکنها هوایی میشه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
@pirouz3
پلی استیشن که نیست رقم بالا بدی و طرف بیاد! اول باید شرایط بازیکن و باشگاهش رو ارزیابی کرد! با ایجنتش صحبت کرد! ببینن که شرایط و درخواستاشون چیه و بعد وارد مذاکرات رسمی بشن!
مطمئن باش نه تنها آرسنال که تمام باشگاه ها قبل از پیشنهاد رسمی با ایجنت بازیکن صحبت می کنن و از چند و چون قضیه با خبر میشن که بفهمن که اصلا امیدی برای خرید هست یا نه! بعد باب گفت و گو را باز کنن!
و بهت قول میدم آرسنال در نیم فصل دوم حداقل با 3-4 بازیکن و ایجنتشون صحبت های اولیه را برای خرید را انجام داده ! یکیش بنزماست که ونگر (با توجه به رابطه خوبش با رئال مادرید) به پرز گفته اگر فروشی هست به آرسنال ندا بدن!
@sadeghbb
: )))

• Like
Reactions: usl

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
شایعه شده که علت کنار گذاشتن اوزیل از بازی با من سیتی درگیری قبل از بازی با ژیرو بوده که ونگر طرف ژیرو را گرفته!!!
غیر رسمی: مصدومیت ولبک هم گویا بین 3 تا 6 ماه طول خواهد کشید!

وستهم هم شدیدا دنبال یه مهاجم کلاس جهانیه! پیشنهاد 25 میلیون پوندیشون برای ایکاردی رد شده و حالا دنبال بنتکه هستند! گویا پیشنهادشون برای خرید بتشوای هم ناکام مانده!
اما ما هنوز داریم دنبال بهترین گزینه می گردیم!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
این ونگرم دیگه بدجور داره رگ فرانسویش باد میکنه ...

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
شایعه شده که علت کنار گذاشتن اوزیل از بازی با من سیتی درگیری قبل از بازی با ژیرو بوده که ونگر طرف ژیرو را گرفته!!!
غیر رسمی: مصدومیت ولبک هم گویا بین 3 تا 6 ماه طول خواهد کشید!

وستهم هم شدیدا دنبال یه مهاجم کلاس جهانیه! پیشنهاد 25 میلیون پوندیشون برای ایکاردی رد شده و حالا دنبال بنتکه هستند! گویا پیشنهادشون برای خرید بتشوای هم ناکام مانده!
اما ما هنوز داریم دنبال بهترین گزینه می گردیم!
شک کرده بودم اوزیل بعضی کاراش عمدیه!
بازی قبلی به همه پاس میداد جز ژیرو :دی

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
بایرن امروز مت هوملس و سانچز دو ستاره گرون قیمت دنیای فوتبال رو گرفت و رسمی کرد ! چه باشگاه هایی هم دنبالشون بودن ... ! رئال بارسا منچستر و...
اونوقت ما باید تا لحظه دد لاین منتظر بمونیم که خدا قسمت کنه یه بنجل حداقل بگیریم 11تا بشیم :general208:
اونوقت انتظار داریم بایرن و بارسا و رئالم ببریم ! انصاف نیست واقعا حتی نزدیک شدن به آمار اونا با این سطح حرفه ای گریشون در نقل و انتقالات
حتی باشگاهی با اون همه ستاره هم میدونه برا تهیج و افزایش روحیه تیمی و جتگندگی شما در بهترین فرم هم نیاز به خرید داری
اینطرف ما باید به گاج بریم تا یکی مثه شاماخ اونم بعد از کلی ریجکت قدم رنجه بفرمان !
هیچی از این فوتبال نمیخوام فقط 5-6 نفر از این ترکیب تو یورویی کونکاکافی یا هر زهرماری که هست مصدوم بشن بلکه این پیرمرد یه خریدی بکنه که اونم منتظر میمونه همینا برگردن کنسل میشه :general208::general208::general208::general208:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
گویا وستهم با 25 میلیون پوند به دنبال ولکات است!

بالا