چند ده هزار پوند جریمه شدیم! همین!میگم این جریمه فیفا درمورد خرید ولینگتون سیلوا و کالوم چمبرز چی شد؟
واسه ولینگتون سیلوا چون بار اول بود میگن بخشید ، ماجرای چمبرز چی شد؟
چند ده هزار پوند جریمه شدیم! همین!میگم این جریمه فیفا درمورد خرید ولینگتون سیلوا و کالوم چمبرز چی شد؟
واسه ولینگتون سیلوا چون بار اول بود میگن بخشید ، ماجرای چمبرز چی شد؟
رمسی و ویلشر و اوزیل و کازورلا رو چه میکنن؟شایعاتی هست که باشگاه دنبال خرید آردا تورانه! واقعا باید خیلی خر باشن که آردا توران رو بخرن! واقعا من هیچ چیزی در این بازیکن ندیدم، نمیدونم بارسلونا چطو اون همه پول واسش داد! توران نهایتش خیلی ارزش داشته باشه 12 میلیون یورو ه!
بگذار اینقدر اینجور بشود تا لیگامنت دانشان پاره شود...تیم مارو! تو تمرینات لیگامنتشون آسیب میبینه! چمبرلین بین 6 تا 8 هفته دور از میادین! یورو رو از دست داد...
بابا بزار بخره ! نکو همچیشایعاتی هست که باشگاه دنبال خرید آردا تورانه! واقعا باید خیلی خر باشن که آردا توران رو بخرن! واقعا من هیچ چیزی در این بازیکن ندیدم، نمیدونم بارسلونا چطو اون همه پول واسش داد! توران نهایتش خیلی ارزش داشته باشه 12 میلیون یورو ه!
حا ، بزار این فصل هم بمونه...@A1C1E
یک و دوی ژیرو رو داشتی؟ :general304::general304::general304::general304::general304::general304:
دو تا یک و دوی خفن داشت! یکیشو ولکات الاغ زد تو اوت!!! اون یکی رو روشون نشد گل نکنن!
شرایط سهمیه بدین شکل شد که با مساوی مقابل استون ویلا هم سوم باقی میمونیم! تنها در صورت باخت به استون ویلا سهمیه در خطر میفته! البته از این ونگر هرچی بگی بر میاد!
طبق بررسی های اولیه، ولبک مینیسکش پاره شده و ... بقیش رو خودتون خو میدونید...
Mirror: آرسنال برای خرید استوریج 30 میلیون پوند پیشنهاد خواهد داد!به نظر من، اگر سیتی سهمیه نگرفت، یه پیشنهاد 60-70 میلیون پوندی بدیم واسه آگوئرو! این همه اونا از ما بازیکن خریدم، یبارم ما! چرا ونگر به ستاره های حریف پیشنهاد نمیده؟!!!!
شک کرده بودم اوزیل بعضی کاراش عمدیه!شایعه شده که علت کنار گذاشتن اوزیل از بازی با من سیتی درگیری قبل از بازی با ژیرو بوده که ونگر طرف ژیرو را گرفته!!!
غیر رسمی: مصدومیت ولبک هم گویا بین 3 تا 6 ماه طول خواهد کشید!
وستهم هم شدیدا دنبال یه مهاجم کلاس جهانیه! پیشنهاد 25 میلیون پوندیشون برای ایکاردی رد شده و حالا دنبال بنتکه هستند! گویا پیشنهادشون برای خرید بتشوای هم ناکام مانده!
اما ما هنوز داریم دنبال بهترین گزینه می گردیم!