به نظر اون دو امتیازی که با کریستال پالاس از دست دادیم، واسه سهمیه بد جوری حالمون رو بگیره! حالا بازی با سیتی خیلی حساس میشه!
من دوباره سر این دوراهی قرار گرفتم که آیا باید سهمیه بگیریم یا بهتره که سهمیه نگیریم و ونگر اخراج بشه! :|
این ونگر منو یاد باند بازی های لیگ خودمون میندازه! اصلا نمی فهمم چرا ولبک نسبتا آماده باید رو نیمکت بشینه و ژیرو بیاد تو ترکیب اصلی و رکورد 14 بازی بدون گلزنی را ثبت کنه و در رده سوم بدترین رکورد عدم گلزنی رد لیگ برتر را از خودش به جا بذاره! همون مهاجم کلاس جهانی که ونگر فرمودند!!! یا نیمکت نشینی های بی دلیل و منطق کمپل! یا این رمسی که هیچ کار خاصی انجام نمیده جز الکی دویدن و توپ لو دادن و همیشه هم 90 دقیقه تو ترکیب اصلیه!!!
واقعا این تیم به یه بن بست بزرگ خورده! اوزیل هم دیگه رمقی برای پاس گل دادن نداره!
این تابستون خیلی ها باید برن! آرتتا، روسیچکی و فلامینی که قراردادشون تموم میشه و میرن! ژیرو، ولکات، گیبس، مرتساکر هم باید فروخته بشن!
دو هفته دیگه بازی با من سیتی نقطه عطف فصل خواهد بود! جایی که شاید حتی سهمیه لیگ قهرمانان را از دست بدیم و حکم اخراج ونگر ابلاغ بشه(که نمیشه)!
هیچ رقمه نمی تونم این ونگر را برای فصل بعد تحمل کنم!