• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
شایعه جدید:
Walcott OUT
Mahrez IN

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سکوهای خالی بدجور داره تو چشم می زنه!!!

Sent from my E2333 using Tapatalk

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
شایعات زیادی مبنی بر فروش چمبرلین به گوش می رسه! با اینکه گفته می شد که ساوتهمپتون و وستهم از مشتریان جدی او هستند اما امروز خبر رسید که آرسنال این بازیکن را به وست برومویچ پیشنهاد کرده!
فروش چمبرلین جای خالی برای خرید بازیکن را موجب میشه! با توجه به شایعات روز پیش، محرز جدی ترین گزینه برای جانشینی او خواهد بود!
ژیرو هم که این فصل رسما گند زده و احتمالا پایان فصل فروخته میشه تا جا برای خرید مهاجم باز بشه!
خرید خاکا هم کاملا جدی به نظر میاد و دیروز خبر توافقات شخصی با این بازیکن بیرون اومد!
آنری هم با اشاره به اینکه آرسنال تابستان شلوغی را پیش رو خواهد داشت، کانته را پیشنهاد کرده برای خرید در خط هافبک!

این جانب هم معتقد است در تابستان مهاجمان کلاس جهانی زیادی در دسترس خواهند بود! موراتا، بنزما، هیگواین، ابراهیموویچ و کاوانی!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
این بنر هم امروز برای بازی با ساندرلند برده بودند!
3130c0763478935dc2122ca1b2575e56.jpg

این دیکتاتور کی میره ما راحت شیم؟! :(

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
به نظر اون دو امتیازی که با کریستال پالاس از دست دادیم، واسه سهمیه بد جوری حالمون رو بگیره! حالا بازی با سیتی خیلی حساس میشه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
به نظر اون دو امتیازی که با کریستال پالاس از دست دادیم، واسه سهمیه بد جوری حالمون رو بگیره! حالا بازی با سیتی خیلی حساس میشه!
من دوباره سر این دوراهی قرار گرفتم که آیا باید سهمیه بگیریم یا بهتره که سهمیه نگیریم و ونگر اخراج بشه! :|

این ونگر منو یاد باند بازی های لیگ خودمون میندازه! اصلا نمی فهمم چرا ولبک نسبتا آماده باید رو نیمکت بشینه و ژیرو بیاد تو ترکیب اصلی و رکورد 14 بازی بدون گلزنی را ثبت کنه و در رده سوم بدترین رکورد عدم گلزنی رد لیگ برتر را از خودش به جا بذاره! همون مهاجم کلاس جهانی که ونگر فرمودند!!! یا نیمکت نشینی های بی دلیل و منطق کمپل! یا این رمسی که هیچ کار خاصی انجام نمیده جز الکی دویدن و توپ لو دادن و همیشه هم 90 دقیقه تو ترکیب اصلیه!!!
واقعا این تیم به یه بن بست بزرگ خورده! اوزیل هم دیگه رمقی برای پاس گل دادن نداره!
این تابستون خیلی ها باید برن! آرتتا، روسیچکی و فلامینی که قراردادشون تموم میشه و میرن! ژیرو، ولکات، گیبس، مرتساکر هم باید فروخته بشن!

دو هفته دیگه بازی با من سیتی نقطه عطف فصل خواهد بود! جایی که شاید حتی سهمیه لیگ قهرمانان را از دست بدیم و حکم اخراج ونگر ابلاغ بشه(که نمیشه)!
هیچ رقمه نمی تونم این ونگر را برای فصل بعد تحمل کنم!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@RuDiger
قطعا همه دوست دارن تیم سهمیه بگیره، اما خداییش ما چه غلطی تو لیگ قهرمانان کردیم؟! هر فصل تا بازی آخر سر صعود حرص می خوریم، آخرشم یک هشتم حذف میشیم! نگید قرعه هامون سخت بوده! ما موناکوی داغون رو هم نبردیم! نمیدونم، وای میستیم ببینیم چی میشه! من یکی که صحبت های هوادارا تو arsenalfantv واسم خیلی جذابتر از بازی های تیم شده...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@saeedrz70
من از چشم ژیرو نمیبینم! تیم موتورش خاموش شده! ژیرو خوب نیست، اما اوزیل چرا ایطور شه! رمسی چرا رمسی دو فصل پیش نیست؟!! آلکسیس! از طرفی، اگر ژیرو ضعیفه تقصیر مربیه که بازیش میده، توانش در همین حده... مثل این میمونه از یه پراید بخوای فراری باشه! خوب نمیشه... سهمیه بگیریم یا نگیریم نیاز به تغییر داریم! چون دیگه سهمیه گرفتن یا نگرفتن واسه ما فرقی نمی کنه! 12 ساله داریم سهمیه میگیرم چی گیرمون اومد! الان دوستان میان میگن سهمیه نگیریم ستاره ها نمیان! تاتنهام مگه سهمیه داشت؟! لستر مگه سهمیه داشت؟! 12 امتیاز از لستر عقبیم، این فاجعست...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
@RuDiger
قطعا همه دوست دارن تیم سهمیه بگیره، اما خداییش ما چه غلطی تو لیگ قهرمانان کردیم؟! هر فصل تا بازی آخر سر صعود حرص می خوریم، آخرشم یک هشتم حذف میشیم! نگید قرعه هامون سخت بوده! ما موناکوی داغون رو هم نبردیم! نمیدونم، وای میستیم ببینیم چی میشه! من یکی که صحبت های هوادارا تو arsenalfantv واسم خیلی جذابتر از بازی های تیم شده...
به طور خیلی جدی نگرانم!
به فرض که سهمیه گرفتیم، آیا تضمینی برای خرید بازیکنان بزرگ خواهد بود؟ خود ونگر که چند روز پیش گفته بود خریدهای زیادی در راه نیست گویا! من به لیگ قهرمانان کاری ندارم من لیگ را می خوام و بعد لیگ قهرمانان!
کسب سهمیه جز تثبیت حضور ونگر اثر دیگری نخواهد داشت! حتی اگر سهمیه بگیریم و ونگر دو بازیکن بزرگ بگیره، ونگر این پتانسیل را داره که دوباره تیم را چهارم کنه!
این باشگاه از ریشه و بن دچار مشکلاتیه که باید هم از ریشه حل بشه! هیيت مدیره ای که میانگین سنی بالای 70 داره و با تغییر و تحول بیگانه است و کروینکه ای که تا وقتی به سودش برسه خبری از اخراج ونگر نخواهد بود!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@RuDiger
تو خسته نشدی از داستان های تکراری؟! از نتایج تکراری؟! منو یاد مرحله آخر بازی سوپر ماریو میکرو میندازه، هی میری جلو هی تکرار میشه! لستر تو یه نیمه، مثل آب خوردن دو تا گل به سوانزی ای زده که مارو در اوج کورس قهرمانی 2-1 برد تو امیریتس! تو اوج لیگ!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
@RuDiger
تو خسته نشدی از داستان های تکراری؟! از نتایج تکراری؟! منو یاد مرحله آخر بازی سوپر ماریو میکرو میندازه، هی میری جلو هی تکرار میشه! لستر تو یه نیمه، مثل آب خوردن دو تا گل به سوانزی ای زده که مارو در اوج کورس قهرمانی 2-1 برد تو امیریتس! تو اوج لیگ!
دیگه حتی خشمگین هم نیستم! نا امیدم! نا امیدم از مسیری که ونگر و باشگاه داره طی می کنه!
مطمینا با این رویه فصل بعد کسب سهمیه خیلی رویایی خواهد بود!
حالا این هم اضافه کنید که باشگاه قصد تمدید قرارداد سانچز و اوزیل را دارد! چطور می خوان اینا رو متقاعد کنند برای تمدید قرارداد؟! تازه دارم می فهمم همه اونایی که از باشگاه رفتن برده پول نشدند بلکه برای موفقیت و تشنه قهرمانی بودند؛ چیزی که در این باشگاه گم شده!
واقعا نگرانم...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
on not winning the title…
It is disappointing, because we play to win the league and the fact that we have not won it is of course frustrating like it is for many other teams.
:eek::eek::eek::eek::eek:

ببین چی میگه این!!!!!!! میگه ما نشدیم، و ازین بابت ناراحتیم، همونطوری که خیلی از تیمای دیگه ناراحتن!!! واقعا چی بگم...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
on not winning the title…
It is disappointing, because we play to win the league and the fact that we have not won it is of course frustrating like it is for many other teams.
:eek::eek::eek::eek::eek:

ببین چی میگه این!!!!!!! میگه ما نشدیم، و ازین بابت ناراحتیم، همونطوری که خیلی از تیمای دیگه ناراحتن!!! واقعا چی بگم...
من جوابشو تو همون توییتر خیل آبدار دادم! :)))
/
جالبه که ولکات احمق را به کمپل ترجیح میده که دلیلش می تونه تنها یورو 2016 باشه! که امیدوارم دعوت نشه!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
@saeedrz70
من از چشم ژیرو نمیبینم! تیم موتورش خاموش شده! ژیرو خوب نیست، اما اوزیل چرا ایطور شه! رمسی چرا رمسی دو فصل پیش نیست؟!! آلکسیس! از طرفی، اگر ژیرو ضعیفه تقصیر مربیه که بازیش میده، توانش در همین حده... مثل این میمونه از یه پراید بخوای فراری باشه! خوب نمیشه... سهمیه بگیریم یا نگیریم نیاز به تغییر داریم! چون دیگه سهمیه گرفتن یا نگرفتن واسه ما فرقی نمی کنه! 12 ساله داریم سهمیه میگیرم چی گیرمون اومد! الان دوستان میان میگن سهمیه نگیریم ستاره ها نمیان! تاتنهام مگه سهمیه داشت؟! لستر مگه سهمیه داشت؟! 12 امتیاز از لستر عقبیم، این فاجعست...
یه وقت فکر نکنین من منتظر بودم که ژیرو با کله بخوره زمین بعد بیام عر عر کنم!
نه ژیرو کلا اینجوریه ، اصلا چه اصرار به بودنش هست؟ دلیل وجودش آیا چیزی جز ونگر و انتخابش هست؟
امیدوارم وری تاپ (های) کوایلتی های ونگر (ژیرو - چمبرلین - ولکات - فلامینی - آرتتا - گیبس - شزنی - سانوگو) به کمکش بیان و در گرفتن تایتل ها بهش کمک کنن (هر سال)!!
نکته:پراید قیمتش اندازه پرایده هزینه هاش اندازه پراید توان و مصرفشم اندازه پرایده آخر سر کلی هم فحش میخوره ، فراری هزینه هاش سر به فلک میکشه ولی کسی ازش بد نمیگه ;)

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
تیم ما از نظر بازیکن از تاتنهام و لستر سرتر بود، خیلی هم سرتر بود، اما مربی ما بلد نبود درست استفاده بکنه!
قبل بازی گفت که مطالعان نشون دا دو تا بازی در طول سه روز تاثیری نداره تو نتیجه نداره. بعد بازی گفته تیم ما نیمه دوم خسته شد! خوب اگر خسته شد، چرا همون دقیقه 55-60 دو تا تعویض نکردی، تعویض هارو چرا میذاری بعد دقیقه 70! ما با ترکیب ایوبی، ولبک، الکسیس، الننی و کوک تو فاز حمله وستهم، اورتون و حتی بارسلونا رو خیلی اذیت کردیم، چرا یهو ژیرو اومد؟ غیر از اینه که می خواد واسه یورو انتخابش کنن؟!! تیم رو به *** داد! این فصل ما باید هفته 33 ام قهرمانیمون مسجل میشد، اما به خاطر این آقا...

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
بنظر میاد باید یه آرسنال دیگه ساخته بشه و اسم این تیم رو تغییر بدن به Arsen FC
سهمیه بگیریم یا نگیریم ... هر بازیکنی هم میخواد بیاد و بره ...
ونگر دیگه تموم شدست و حتی با منتخبی از جهان هم نمیتونه به عنوانی بهتر از جام حذفی یا همون جام امارات پیش فصل دست پیدا کنه ...
چون دیگه نمیتونه با این نسل از فوتبالیست ها ارتباط برقرار کنه و انگیزه و دانش و ...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
هیچ! ونگر از هوادارا طلبکار هم شده! میگه پشت تیم نیستن! لیورپول هواداراش پشت تیمشن همیشه!

بالا