• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
حالا یه مهاجم می خوایم بخریم، ژیرو و مدافعامون گلزن شدن :general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
خرید مهاجم سوم که دیگه کلا پرید
ژیرو تو دو بازی گذشته فرانسه سه گل زده
کوش هم کم کم داره پخته میشه ولی هنوزم کامل نیست

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
میترسم با این دو گلی که دیشب این ژیروده زد ونگر بره دست واردی رو بگیره نیومده بندازش بیرون

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
لیورپول به کایرن گیبس علاقه مند است! آرسنال به پیشنهادهای احتمالی برای گیبس و چمبو رسیدگی خواهد کرد! ولکات هم رد کنن بره و جاش موراتا را بگیرن عالی میشه! : ‌))

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ژیرو در مصاحبه با اسکای اسپورت:‌ب ه من گفته اند که جیمی واردی می خواد بیاد آرسنال! به نظرم او مهاجم خیلی خوبیه و می تونیم زوج خوبی برای هم باشیم و همدیگه را کامل کنیم! بعد از مصدومیت ولبک ونگر می خواست که یک یا دو مهاجم به آرسنال بیاره!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
در شوق خرید واردی بودیم که The Sun امروز نوشت که میخیتاریان هم آرسنال را به عنوان مقصد بعدیش انتخاب کرده و آرسنال، چلسی و یوونتوس را در جدال برای خرید میخیتاریان 27 ساله پیروز شده!
حتی امروز خبر آمد که یکی از مسئولین آرسنال برای عقد قرارداد به آلمان رفته اما معلوم نیست این خرید کیه! بن عطیه؟ میخیتاریان؟ رودریگز؟ یا...

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
در شوق خرید واردی بودیم که The Sun امروز نوشت که میخیتاریان هم آرسنال را به عنوان مقصد بعدیش انتخاب کرده و آرسنال، چلسی و یوونتوس را در جدال برای خرید میخیتاریان 27 ساله پیروز شده!
حتی امروز خبر آمد که یکی از مسئولین آرسنال برای عقد قرارداد به آلمان رفته اما معلوم نیست این خرید کیه! بن عطیه؟ میخیتاریان؟ رودریگز؟ یا...
ایشالا دوتا از این سه گزینه رو بگیریم حله ...
حس میکنم یچیزایی داره واقعا تغییر میکنه ...
وقتی نیاز داری باید خرید کنی ... درستش همینه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بی بی سی: واردی فردا قبل از ساعت 11:30 (قبل از پرواز به سمت فرانسه برای یورو2016) قراردادش با آرسنال را رسمی خواهد کرد!

Sent from my E2333 using Tapatalk

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
خبر میختاریان هم بعضی جاها هست
اینقد بازیکن نخریدیم باورمون نمیشه واردی و میختاریان رو با هم بخریم!
هرچند مشخصه امسال میخوایم تیمی قوی ببندیم

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
فک نکنم مخیتاریان رو بخریم! شک دارم با وجود این همه هافبک تو پستش ونگر بخره هافبک دیگه ای! اما اگر خرید واقعا متحول شده!
بوی سال آخر ونگر میاد...
من هنوزم دارم حسرت مصدومیت مفت ولبک رو می خورم! واقعا حیفه واسه فصل دیگه نداریمش...
@RuDiger
هنوز واردی تصمیم نگرفته! دو دله! قبل سفر تصمیمشو میگیره! من که شک دارم بیاد...
Vardy set to give #AFC decision before flying to #EURO2016with #ENG at 1130 Mon. 4yr deal in place, agreement with#LCFC - now up to #Vardy

Last edited:
  • Like
Reactions: usl

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
فک نکنم مخیتاریان رو بخریم! شک دارم با وجود این همه هافبک تو پستش ونگر بخره هافبک دیگه ای! اما اگر خرید واقعا متحول شده!
بوی سال آخر ونگر میاد...
من هنوزم دارم حسرت مصدومیت مفت ولبک رو می خورم! واقعا حیفه واسه فصل دیگه نداریمش...
@RuDiger
هنوز واردی تصمیم نگرفته! دو دله! قبل سفر تصمیمشو میگیره! من که شک دارم بیاد...
Vardy set to give #AFC decision before flying to #EURO2016with #ENG at 1130 Mon. 4yr deal in place, agreement with#LCFC - now up to #Vardy
به نقل از میرور: گویا 24 ساعت از آرسنال وقت خواسته و منتظره که لستر پیشنهاد بهتری بده و بمونه! اما گویا تلویحا این ترانسفر را قبول کرده و آرسنال هم امیدوار است که امروز این انتقال نهایی بشه! پیشنهادی که آرسنال بهش داده را عمرا لستر نمی تونه بده! 3 ساله با دستمزد 120هزار پوند! لستر داره آماده میشه که در صورت رفتن واردی، دینی مهاجم واتفورد را با 10 میلیون بخرن! اگر به هر دلیلی این ترانسفر امروز نهایی نشه تقریبا همه چیز از بین خواهد رفت و باید دید که بعد از یورو چه مهاجم دیگری مد نظر خواهد بود!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
fd7777dc0a4b82b2e31cec1b195ddd2d.jpg

Decision Day!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Arsenal are in talks to add Riyad Mahrez to the signing of Jamie Vardy in a stunning double raid on Leicester. Arsene Wenger has already met the £20million release clause of Foxes striker Vardy, who has reportedly had his medical today at London Colney. But now in another incredible twist, Vardy is set to be joined by his PFA Player of the Year team-mate Mahrez. (The Sun)

هر دم از این باغ بری می رسد! :))

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@RuDiger
اصلا معلوم نیس چی به چیه! :general304:
ما یه وینگ راست هم می خوایم! اما الان اولویت با مهاجم و دفاعه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
@RuDiger
اصلا معلوم نیس چی به چیه! :general304:
ما یه وینگ راست هم می خوایم! اما الان اولویت با مهاجم و دفاعه!
چند هفته پیش هم گفته بودند که ونگر دنبال واردی و محرز است ما فکر می کردیم شوخی می کنن ولی گویا قضیه جدیه! : ))))
محرز اگر بیاد، چمبرلین مطمئنا فروخته میشه یا قرضی خواهد رفت! یه مدافع هم بگیریم تیم تکمیل میشه!

WENGER IS ON FIRE

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
هواپیمای تیم ملی انگلستان دقایقی پیش به مقصد پاریس، لندن را ترک کرد!!! واردی هم رفت!
uv4e_ckqwcfpwuaaagip.jpg

قرارداد بست و رفت؟ یا خشک و خالی رفت؟ :|

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
دیوید اورنستاین از بی بی سی: واردی هنوز هیچ کدام از پیشنهادات آرسنال یا لستر را قبول نکرده و انتظار میره که امروز تصمیمش را بگیره!

لحظه به لحظه با اخبار مربوط به جیمی واردی : )))

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
حق درینک واتر خورده شد! بین ویلشر و هندرسونی که این فصل همش مصدوم بودن یکی باید خط می خورد، با توجه به اینکه بازیساز نداره انگلیس، هندرسون باید خط می خورد...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
Emanuel Giulianelli خبرنگار ورزشی دقایقی پیش نوشت:
"تست پزشکی واردی انجام نشد و کنسل شده! قرار بر این است که تست پزشکی در پاریس انجام بشه و قرارداد هم فکس بشه!"

پس دیگه بحث Counter Offer لسترسیتی منتفی میشه و این انتقال نهایی است!
بی بی سی اما همچنان مدعیست که امروز این انتقال نهایی میشه، بر عکس اسکای اسپورت که نهایی شدن قرارداد در امروز را منتفی می داند!

بالا