ایشالا دوتا از این سه گزینه رو بگیریم حله ...در شوق خرید واردی بودیم که The Sun امروز نوشت که میخیتاریان هم آرسنال را به عنوان مقصد بعدیش انتخاب کرده و آرسنال، چلسی و یوونتوس را در جدال برای خرید میخیتاریان 27 ساله پیروز شده!
حتی امروز خبر آمد که یکی از مسئولین آرسنال برای عقد قرارداد به آلمان رفته اما معلوم نیست این خرید کیه! بن عطیه؟ میخیتاریان؟ رودریگز؟ یا...
به نقل از میرور: گویا 24 ساعت از آرسنال وقت خواسته و منتظره که لستر پیشنهاد بهتری بده و بمونه! اما گویا تلویحا این ترانسفر را قبول کرده و آرسنال هم امیدوار است که امروز این انتقال نهایی بشه! پیشنهادی که آرسنال بهش داده را عمرا لستر نمی تونه بده! 3 ساله با دستمزد 120هزار پوند! لستر داره آماده میشه که در صورت رفتن واردی، دینی مهاجم واتفورد را با 10 میلیون بخرن! اگر به هر دلیلی این ترانسفر امروز نهایی نشه تقریبا همه چیز از بین خواهد رفت و باید دید که بعد از یورو چه مهاجم دیگری مد نظر خواهد بود!فک نکنم مخیتاریان رو بخریم! شک دارم با وجود این همه هافبک تو پستش ونگر بخره هافبک دیگه ای! اما اگر خرید واقعا متحول شده!
بوی سال آخر ونگر میاد...
من هنوزم دارم حسرت مصدومیت مفت ولبک رو می خورم! واقعا حیفه واسه فصل دیگه نداریمش...
@RuDiger
هنوز واردی تصمیم نگرفته! دو دله! قبل سفر تصمیمشو میگیره! من که شک دارم بیاد...
Vardy set to give #AFC decision before flying to #EURO2016with #ENG at 1130 Mon. 4yr deal in place, agreement with#LCFC - now up to #Vardy
چند هفته پیش هم گفته بودند که ونگر دنبال واردی و محرز است ما فکر می کردیم شوخی می کنن ولی گویا قضیه جدیه! : ))))@RuDiger
اصلا معلوم نیس چی به چیه! :general304:
ما یه وینگ راست هم می خوایم! اما الان اولویت با مهاجم و دفاعه!