• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
بی ریخت شدنشن هیچ ! اینقد شل و ول بودنش حتی تو تیم ملی واقعا چندش آوره !
بیش از حد خونسرد و تو شرایط حیاتی دسپاچه ...
همون رمزیه خودمونه دیگه ...

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
اینا رو ول کنین من دیروز بازی انگلیس رو میدیدم با خودم میگفتم این تاتنهامه یا انگلیس!
5 تا بازیکن تو تیم ملی دارن هر 5 تاش بازی میکردن : واکر - رز - دایر - الی - کین
اونوقت ما فقط ویلشر رو داریم تازه تو اون پست انگلیس قحطی زده بود وگرنه همونم نمیبردن!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
این Bartosz Kapustka عجب هوش و جرئتی داره!
یه توپ مرده رو برداشت با یه کنترل خوب برای خوش موقعیت شوت زنی درست کرد یه شوت چکشی
کلا تو بازیکنامون اینجوری مثل این ندیدم
فقط ۱۹ سالشه لیگ لهستان بازی میکنه یه زنگ بزنین ونگر ببینین نمیخرش :D

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
Arsenal will switch focus to Edinson Cavani if Jamie Vardy decides not to join the Gunners. (Sunday Express)

یه پایه شایعات واسه آرسنال الان فکر کنم 4-5 ساله که هر سری هم گفته میشه کاوانی میاد، دیگه خیلی لوس شده قضیه کاوانی و با رفتن زلاتان عمراً پی اس جی کاوانی رو بفروشه
----
کلچی ناکالی هم توی توییتر و فیس بوک پیوستنش به آرسنال رو تائید کرد
شناختی ازش ندارم و با سرچی که کردم فقط فهمیدم پستش هافبک مرکزیه و 18 ساله و اهل نیجریه هست

5ng7_78.jpg

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
رم درخواست رسمی خودش رو برای تمدید انتقال قرضی ژسنی فرستاده
اونها حاضرن حقوق کامل ژسنی رو بپردازن و بند خرید دائم هم برای این بازیکن داشته باشن

henry14

Registered User
لایک‌ها
210
دوستان ميگم به نظرتون اين ژينياك بازيكن فرانسه هم مهاجم خوبيه وگلزن خوبي نشون داده تو ليگ مكزيكم هست الان ميگم سفارش بديم ونگر بخرش از هيچي كه بهتره استيلش شبيه هيگواينه

Sent from my iPhone using Tapatalk

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
دوستان ميگم به نظرتون اين ژينياك بازيكن فرانسه هم مهاجم خوبيه وگلزن خوبي نشون داده تو ليگ مكزيكم هست الان ميگم سفارش بديم ونگر بخرش از هيچي كه بهتره استيلش شبيه هيگواينه
Sent from my iPhone using Tapatalk
یواش تر داداش ! ونگر میشنوه دودمانمون به باد میره ...
این ژینیاک داغونه ... دیگه فک کن نیمکت نشینه ژیروه !!! چه اعجوبه ای بشه ...
اینو بیاریم قشنگ اوزیل و سانچز و چک و باقی لغو قرارداد میکنن ...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
یه پایه شایعات واسه آرسنال الان فکر کنم 4-5 ساله که هر سری هم گفته میشه کاوانی میاد، دیگه خیلی لوس شده قضیه کاوانی و با رفتن زلاتان عمراً پی اس جی کاوانی رو بفروشه
----
کلچی ناکالی هم توی توییتر و فیس بوک پیوستنش به آرسنال رو تائید کرد
شناختی ازش ندارم و با سرچی که کردم فقط فهمیدم پستش هافبک مرکزیه و 18 ساله و اهل نیجریه هست

5ng7_78.jpg
بهترین بازیکن جام جهانی زیر 17 ساله ها شد!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
از مزخرف بودن تیم خودمون که بگذریم که نتونس موناکو رو هم ببره! با توجه به حرف های بلاتر، الان تازه دارم می فهمم که چرا 90 درصد مواقع یا به بارسا می خوریم یا به بایرن!

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
از مزخرف بودن تیم خودمون که بگذریم که نتونس موناکو رو هم ببره! با توجه به حرف های بلاتر، الان تازه دارم می فهمم که چرا 90 درصد مواقع یا به بارسا می خوریم یا به بایرن!
چی گفته؟

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
بازی اول فصل میزبان لیورپول هستیم :general210:... پراکندگی بازی های سختمون تقریبا خوبه! فقط آخر فصلمون یکم سخته...
اگر می خوایم قهرمان بشیم، باید اختلاف رو به اندازه کافی زیاد کنیم چون 4 تا بازی سخت آخر فصل داریم...
اگر ونگر خریت نکنه باز و مثل آدم کار کنه چه تو نقل و انتقالات و چه تو مربیگری، 3 ماه اول می تونیم کلی امتیاز جمع کنیم! از 30 امتیاز اول با توجه به برنامه، یک تیم قهرمان باید 28 امتیاز بگیره، هر چیزی کمتر از اون برابر با تکرار فصول گذشتس و ونگر رو باید انداخ بیرون! چون خارج خونه هامون با تیمهای داغونه، با بزرگا هم تو این سه ماه تو خونه داریم...اوکتوبر رو که حتما باید 4 بازیرو ببریم!!!!
امیدوارم این فصل دیگه مصدوم ندیم و ونگر هم در ادامه خرید کنه! از همه مهمتر، امیدوارم تیم های ملی ای که بازیکنای آرسنالی دارن هرچه زودتر حذف شن، بخصوص شیلی...
gun__1465977645_Fixtures_2016_Red_LIVE.jpg.jpeg

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
برنامه بازی ها داره میگه با برد مقابل منچستر یونایند قهرمانی دلچسبی خواهیم داشت! : ))))

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
The sister of Arsenal target Henrikh Mkhitaryan has dropped a major hint that he will join the Gunners, and NOT Man United this summer…by following the Gunners on networking site LinkedIn. (The Sun)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
پیشنهاد 19 میلیون پوندی منچستر یونایتد برای میخیتاریان رد شد!
ونگر بجنب باباجان!
/
ژاکا برای دومین بار بهترین بازیکن زمین شد!!!

بالا