A1C1E
Registered User
دیروز بازی ژاکا رو دیدم بازیکن خوبیهپیشنهاد 19 میلیون پوندی منچستر یونایتد برای میخیتاریان رد شد!
ونگر بجنب باباجان!
/
ژاکا برای دومین بار بهترین بازیکن زمین شد!!!
به نظرم تیم ما به همچین بازیکنی نیاز داره...
دیروز بازی ژاکا رو دیدم بازیکن خوبیهپیشنهاد 19 میلیون پوندی منچستر یونایتد برای میخیتاریان رد شد!
ونگر بجنب باباجان!
/
ژاکا برای دومین بار بهترین بازیکن زمین شد!!!
امیدوارم دوستان متقاعد شده باشند که چه مهاجم طراز اولیست! اون هم فقط با 23 سال سن، مهاجم اول اسپانیاست!چه میکنه این موراتا ...!
جریان موراتا دقیقا جریان آنریه! تو یووه هیچ چی نبود! ونگر آورد و تبدیلش کرد به اسطوره!@RuDiger
من متقائد نشدم! هر وقت تو یک فصل، بالای 20 گل زد من قبول می کنم مهاجم طراز اولیه! بالوتلی هم تو نیمه نهایی اروپا تو 21 سالگی دو تا گل به آلمان بزرگ زد! اما چی شد؟! این خو ترکیه ای بیش نبود... موراتا گلزن نیست! بپذیرید! حداقل در حال حاضر...
فصل پیش 34 بازی 7 گل
فصل قبلش 29 بازی 8 گل
فصل قبلش تو ریال 23 بازی 8 گل
من از خرید موراتا استقبال می کنم، اما کسی نیست که مارو قهرمان کنه...
نمیدونم چرا کچل می کنه! با مو خیلی خوش تیپ تره!
خب بریم واسه گزینه بعدی!ونگر: واردی در لستر می ماند...
دو خرید منطقیه! یک مهاجم+یک مدافع وسط در صورت جدایی مرتساکر!@RuDiger
ونگر: ما سه تا بازیکنمون از تیم جدا شدن! یک بازیکن خریدیم! ماکزیمم دو خرید دیگر خواهیم داشت! اونم در صورتی که بازیکن مناسب پیدا کنیم!
ونگر گفته یک خرید و دیگه نهایتش دو تا خرید می کنیم...
مربی مارو! ما الان ولبکمون که این فصل دیگه زیاد بازی نمی کنه! چمبرز هم که داره میره! پس 4 تا خرید می خوایم!!!!
انشاءالله به یاری حق تعالی این خبر صحت داره و در فصل آتی شما نیز از برکات استاد بهره مند خواهید گشت.[emoji23]دو خرید منطقیه! یک مهاجم+یک مدافع وسط در صورت جدایی مرتساکر!
البته امیدوارم وینگر راست خریداری بشه!
شایعه خرید بلیند با 16 میلیون پوند هم آب سردی بود بر پیکر من! )
Sent from my E2333 using Tapatalk
مورینیو ماتا را داد به منچستر!@AslanSalarkia
خیالت راحت مورینیو به ما بازیکن نمی فروشه! مگر شرایط خیلی خاص مثل چک! بلیند بازیکنه بدی نیست، به شرط اینکه تو پست خوبی ازش استفاده بشه...
به دور از جوان مردیه! نکنید از این کارا : )))انشاءالله به یاری حق تعالی این خبر صحت داره و در فصل آتی شما نیز از برکات استاد بهره مند خواهید گشت.[emoji23]
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
انشاءالله به یاری حق تعالی این خبر صحت داره و در فصل آتی شما نیز از برکات استاد بهره مند خواهید گشت.[emoji23]
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
۵٪ از این ذهنیت رو ونگر داشته باشه آخر تابستون تاپیک بغلی جشنی برپا میشه[emoji23]@AslanSalarkia
خیالت راحت مورینیو به ما بازیکن نمی فروشه! مگر شرایط خیلی خاص مثل چک! بلیند بازیکنه بدی نیست، به شرط اینکه تو پست خوبی ازش استفاده بشه...