• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
حالا جالب اینجاست که واکنش هواداران هم نسبت به خرید بلیند خیلی منفی نبوده و استقبال هم شده!
من تو سایت whoscored امتیازاش رو دیدم و متوجه شدم میانگین امتیازاش بالای 7 است که خوبه!
ولی با این حال فکر نمی کنم خرید خوبی باشه! و اینکه به عنوان دفاع وسط میاد یا دفاع چپ؟!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
حالا جالب اینجاست که گویا ونگر قبلا در عنفوان جوانی هم بلیند را می خواسته که بلیند رفت آزاکس!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@RuDiger
ونگر فقط منو تورو نمی خواست، هر بازیکنی رو بگی میگه من اونو می خواستم!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
@RuDiger
ونگر فقط منو تورو نمی خواست، هر بازیکنی رو بگی میگه من اونو می خواستم!
یه مصاحبه از بلیند دیدم تو طرفداری که گفته بود ونگر می خواستش اما ترجیح داد راه پدرش را در پیش بگیره و بره آژاکس!
البته اگر کوکلن و ژاکا بتونن خط هافبک رو جمعع کنن مثل سال 2015 ما مشکل بزرگی در خط دفاع نخواهیم داشت!
الان فقط مهاجم! فقط موراتا : ))))

Sent from my E2333 using Tapatalk

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خب جناب آقای آرتتا هم خیلی شیک رفت من سیتی و دستیار گواردیولا شد! ونگر حتی پیشنهاد هم بهش نداد در حالی که قبلا از توانایی های مربی گریش در تیم پایه آرسنال تعریف و تمجید کرده بود و ضمنا گفت که جای خالی برای او در باشگاه نیست!
باز هم گند زدی ونگر! به این نیروهای جوان در باشگاه و در همه سطوح نیاز داریم!

مرسون مهاجم سابق آرسنال و از کارشناسان فوتبال گفته که آرسنال باید قید واردی را بزنه و برای خرید لوکاکو اقدام کنه!
واقعا مهاجم خوبیه! باید ببینیم عملکردش در یورو چطور خواهد بود و می تونه عملکرد خوبش رد بازی دوم را تکرار کنه یا نه؟! اگر باز هم بتونه گلزنی کنه نشون داده که واقعا پیشرفت کرده و می تونه در تیم بزرگتر بازی کنه! قبلا خوندم که 70 میلیون یورو براش قیمت گذاشتند که قیمن نجومیه! ولی در بهترین حالت میشه با 40 میلیون پوند آوردش یا حداقل برای اقدام کرد!
هر چند هنوز هم روی موراتا تاکید دارم اما بعید می دونم بیاد آرسنال! :(

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
خب جناب آقای آرتتا هم خیلی شیک رفت من سیتی و دستیار گواردیولا شد! ونگر حتی پیشنهاد هم بهش نداد در حالی که قبلا از توانایی های مربی گریش در تیم پایه آرسنال تعریف و تمجید کرده بود و ضمنا گفت که جای خالی برای او در باشگاه نیست!
باز هم گند زدی ونگر! به این نیروهای جوان در باشگاه و در همه سطوح نیاز داریم!

مرسون مهاجم سابق آرسنال و از کارشناسان فوتبال گفته که آرسنال باید قید واردی را بزنه و برای خرید لوکاکو اقدام کنه!
واقعا مهاجم خوبیه! باید ببینیم عملکردش در یورو چطور خواهد بود و می تونه عملکرد خوبش رد بازی دوم را تکرار کنه یا نه؟! اگر باز هم بتونه گلزنی کنه نشون داده که واقعا پیشرفت کرده و می تونه در تیم بزرگتر بازی کنه! قبلا خوندم که 70 میلیون یورو براش قیمت گذاشتند که قیمن نجومیه! ولی در بهترین حالت میشه با 40 میلیون پوند آوردش یا حداقل برای اقدام کرد!
هر چند هنوز هم روی موراتا تاکید دارم اما بعید می دونم بیاد آرسنال! :(
فک کنم پت ویرا هم من سیتی بود!
لوکاکو یا موراتا هر کدوم بیان عالین
منتها ما که بعید میدونیم بیان یا حداقل مهاجم تراز اولی جذب شه...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آرسنال در صورت ناکامی در خرید واردی به سراغ Michy Batshuayi 22 ساله خواهد رفت که فصل گذشته 24 گل و 9 پاس گل داشته!

henry14

Registered User
لایک‌ها
210
این سیسوکو هم بازیکن بدی نیستا جنگندس وفرارای خوبی میکنه نیوکاسل سقوط کرد گفته دوست دارم برم آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
این سیسوکو هم بازیکن بدی نیستا جنگندس وفرارای خوبی میکنه نیوکاسل سقوط کرد گفته دوست دارم برم آرسنال
بازیکن خوبیه ولی تو پستش بازیکن داریم! مگر اینکه چمبو یا کمپل برن و جا برای سیسوکو باز بشه!
بازی هاشو دیدم، بازیکن با کیفیتیه!

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
جان کراس
بعد از اینکه رئال قیمت 60 میلیون پوندی برای موراتا مشخص کرده، آرسنال از رقابت برای جذب این بازیکن کنار کشیده.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
جان کراس
بعد از اینکه رئال قیمت 60 میلیون پوندی برای موراتا مشخص کرده، آرسنال از رقابت برای جذب این بازیکن کنار کشیده.
دیگه ته تهش 50 میلیون پوند می ارزه! واقعا ریسک است 60 میلیون پوند براش!
البته گفته میشه که ونگر بعد از نا امید شدن از خرید جیمی واردی سوئیچ کرده روی لوکاکو! البته بعید می دونم که اورتون هم راحت بخواد قید لوکاکو را بزنه و شاید قیمت بالای 40 میلیون پوند براش بذاره!
در کل قیمت مهاجم بالاست در بازار! و به نظرم اگر عزم جدی برای خرید مهاجم وجود داره، احتمالا باید رکورد نقل و انتقالات باشگاه شکسته بشه!
باید قید ولکات هم زده بشه! هم به نفع باشگاهه و هم به نفع خود ولکات که از آرسنال بره!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
بابا این موراتا چیه 60 میلیون پاوند! اگر همین گل هارو ژیرو میزد می گفتن گل خالی بوده!!!! :general304::general304::general304:
موراتا نهایتش 30 تا می ارزه... تازه اونم با ارفاق!!!! 60 میلیون مال امثالی مثل آگوئرو و هیگواین و اینجور بازیکناس! نه این آقا!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بابا این موراتا چیه 60 میلیون پاوند! اگر همین گل هارو ژیرو میزد می گفتن گل خالی بوده!!!! :general304::general304::general304:
موراتا نهایتش 30 تا می ارزه... تازه اونم با ارفاق!!!! 60 میلیون مال امثالی مثل آگوئرو و هیگواین و اینجور بازیکناس! نه این آقا!
بابا هیگوایین که همون دروازه خالیارو هم ید طولایی در نزدنشون داره:p:D
اگویرو خیلی خوبه ولی همش مصدومه اونم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
شماها نگاهتون خیلی سطحیه! بصیرت لازم برای دیدن توانایی های موراتا را ندارید!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@RuDiger من اصلا کورم :D
@AslanSalarkia همین هیگواین 36 تا گل زد فصل پیش! تو کوپا هم که داره گل میزنه! همین بیاد منچستر خو تو تاپیکتون همه یزله میرید:general304:
:general304::general304::general304:
یه نشانه ای به من بدین که موراتا 50 میلیون پاوند می ارزه! نمی ارزه دیگه! همون 30 تا زیادشه...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
@RuDiger من اصلا کورم :D
@AslanSalarkia همین هیگواین 36 تا گل زد فصل پیش! تو کوپا هم که داره گل میزنه! همین بیاد منچستر خو تو تاپیکتون همه یزله میرید:general304:
:general304::general304::general304:
یه نشانه ای به من بدین که موراتا 50 میلیون پاوند می ارزه! نمی ارزه دیگه! همون 30 تا زیادشه...
موراتا یه فرق اساسی داره با هیگوایین اونم ابنه که تو بازیای مهم گلای مهمی زده
البته منم قبول دارم 50 زباده، ولی تو این بازار و این قیمتایی که واسه امثال ژاکا و بیلی و ... میدن قبول کن یه مهاجم با تکنیک و شم گلزنی بالا و کلی پتانسیل خیلی پرت نیست 50 براش.
هر چند که ... استرلینگ هم 50 میلبون بود، دی بروینه هم 50 میلیون;)

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
موراتا اورريتده!
چون تو يوونتوس بود و ديده شد!
با اين قيمت ميتونيم دو دفاع هم بياريم و يه مهاجم با همين كيفيت

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خوب واردی تمدید کرد... ببینیم ونگر می تونه خرید کنه یا بازم همون داستان های تکراری رو داریم...
این آخرین فرصت ونگره، فعلا همون مسیر تکراری رو داره میره... اینکه بازیکنی در حد واردی پیشنهاد مارو رد می کنه همش تقصیر ونگره که تیم رو به این روز انداخته...

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
موراتا اورريتده!
چون تو يوونتوس بود و ديده شد!
با اين قيمت ميتونيم دو دفاع هم بياريم و يه مهاجم با همين كيفيت
هیگواین هم که تک به تک بلد نیست گل بزنه!
زلاتان هم که سنش بالاست!
موراتا که اورریتده!
لوکاکو هم که اگر مهاجم خوبی بود اورتون رو تو نیمه اول جدول نگه می داشت!
اوبامیانگ هم که حتما به سبک آرسنال نمی خوره! یا کلا گرونه نمی ارزه!

اصلا شما بگو کی رو بخریم!
موراتا یه فرق اساسی داره با هیگوایین اونم ابنه که تو بازیای مهم گلای مهمی زده
البته منم قبول دارم 50 زباده، ولی تو این بازار و این قیمتایی که واسه امثال ژاکا و بیلی و ... میدن قبول کن یه مهاجم با تکنیک و شم گلزنی بالا و کلی پتانسیل خیلی پرت نیست 50 براش.
هر چند که ... استرلینگ هم 50 میلبون بود، دی بروینه هم 50 میلیون;)
والا به خدا

بالا