• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@RuDiger
من به لوکاکو، هیگواین و اوبامیانگ راضیم، هرچند هیچ کدوم نمیان :general304:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
فقط موندم اینا چطور نتونستن واردی رو راضی کنن ! واردی آقا واردی اونم نه هیگواین و موراتا و ... که مشتری ریخته براشون
همیشه نیاز به یه معجزه هست تا ما یه بازیکن با کیفیت بگیریم ...
چیزی شبیه خرید سانچز و اوزیل و چک که خروجشون اجباری بود و یجورایی چند باشگاه دست به دست هم دادن تا ما صاحب یه کیفیتی بشیم حداقل !

henry14

Registered User
لایک‌ها
210
ولی به نظر من زلاتان با اینکه سنش بالاست ولی شخصیت ومیل بردی که داره جدا از توانایی های بالاش کاملا به درد آرسنال میخوره که روحیه بردن تو بازیای بزرگ رو داشته باشه یه لیدر تو خط حمله مثل زمان هانری وبرکمپ

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
@همه بچه ها
ونگر تو بخر گوه بخر!
والاع
د.ی.و.ث سیاستی داره موقع خرید همچین کارایی میکنه که کلا طرفدارا رو متفرق کنه...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مهاجم ميخريم ولي در حد موراتا و هيگواين اينا نه!
حامد خیلی تو مخمی! : ))

حالا جالبه که ونگر در مورد کانه هم اظهار نظر کرده و گفته:"لسترسیتی در این پست مندی را خریده که شباهت های زیادی به کانته داره، آیا این یعنی کانته از این تیم جدا میشه؟‌نمی دونم! ولی می دونم تیم های زیادی به دنبال او هستند و ما هم در این پست بازیکنان زیادی داریم، باید ببینیم چی میشه!"
یعنی رسما داره میگه بدم نمیاد کانته را بخرم! در این صورت وضعیت کوکلن در تیم به خطر میفته! یعنی ونگر می تونه این دو را با هم در تیم نگه داره؟! اگر این طوری بشه به جرات میگم بهترین خط دفاع لیگ را خواهیم داشت!! ولی خرید کانته می تونه باعث بشه که پست رمسی یه خط جلوتر بره و به عنوان هافبک تهاجمی در کنار اوزیل باشه که بیشتر به سبک بازیش یم خوره و پست تخصصیش هم همونجاست! در کل خیلی تعجب خواهم کرد اگر این انتقال رخ بده!
در مورد خرید بازیکن دیگه هم فعلا خبر خاصی نیست! و فکر هم نمی کنم تا پایان یورو اتفاق خاصی رخ بده!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
امانوىل جیولیانلی(خبرنگار ورزشی): علی رغم فشار چلسی، آرسنال با لوکاکو به توافقات شخصی رسید، آرسنال در حال آماده کردن پیشنهاد رسمی به اورتون است!

Sent from my E2333 using Tapatalk

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اين سسشرا هر سال هست اقا!
به توافقات شخصي رسيد! ههه
تهش قراره مروانه شامممممماخخخ بخريم!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
حامد خیلی تو مخمی! : ))

حالا جالبه که ونگر در مورد کانه هم اظهار نظر کرده و گفته:"لسترسیتی در این پست مندی را خریده که شباهت های زیادی به کانته داره، آیا این یعنی کانته از این تیم جدا میشه؟‌نمی دونم! ولی می دونم تیم های زیادی به دنبال او هستند و ما هم در این پست بازیکنان زیادی داریم، باید ببینیم چی میشه!"
یعنی رسما داره میگه بدم نمیاد کانته را بخرم! در این صورت وضعیت کوکلن در تیم به خطر میفته! یعنی ونگر می تونه این دو را با هم در تیم نگه داره؟! اگر این طوری بشه به جرات میگم بهترین خط دفاع لیگ را خواهیم داشت!! ولی خرید کانته می تونه باعث بشه که پست رمسی یه خط جلوتر بره و به عنوان هافبک تهاجمی در کنار اوزیل باشه که بیشتر به سبک بازیش یم خوره و پست تخصصیش هم همونجاست! در کل خیلی تعجب خواهم کرد اگر این انتقال رخ بده!
در مورد خرید بازیکن دیگه هم فعلا خبر خاصی نیست! و فکر هم نمی کنم تا پایان یورو اتفاق خاصی رخ بده!
اون پست كه ترافيكه!
منم خوشم مياد بخريم ولي ونگر خوشش نمياد ;)

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خوب بهانه ونگر هم برای عدم خرید بازیکن جور شد. brexit

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
شایعه ی خرید Islam Slimani مهاجم 28 ساله من را به رعشه می اندازه!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
چه پنالتی مزخرفی زد ژاکا! اول بازی هم دو تا توپ ازش گرفتن که البته فک کنم یکیش خطا بود داور نگرفت! در کل در زمینه بازی سازی و پاس واقعا عالیه، چیزی که به جز اوزیل و کازولا، تو تیم ما هیچ کس دیگه بلد نیس و معمولا توپ رو میزنن تو اوت... فقط مشکلش اینه زیادی اخراج میشه...
خیلی خیلی کم پیش میاد ونگر پول زیاد جای بازیکن به درد نخور بده!

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
آرسنال هم وارد نبرد برای جذب لاکازت شده و باید با وستهم و اتلتیکو مادرید رقابت کنه
ونگر این هفته با نماینده ی بازیکن توی فرانسه ملاقات میکنه
قیمت درخواستی لیون نزدیک 45 میلیون پوند خواهد بود

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آرسنال هم وارد نبرد برای جذب لاکازت شده و باید با وستهم و اتلتیکو مادرید رقابت کنه
ونگر این هفته با نماینده ی بازیکن توی فرانسه ملاقات میکنه
قیمت درخواستی لیون نزدیک 45 میلیون پوند خواهد بود
فصل پیش 24 گل زده! فصل قبلش هم آقای گل شده! فقط من نمی دونم چرا تیم ملی دعوت نشد! :|
گزینه خوبیه ولی همون 45 میلیون پوند را میشه به لوکاکو پیشنهاد کرد که تجربه لیگ برتری داره و آمارش هم خیلی خوب است تو اورتون!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
خیالتون راحت ما پولمون رو خرج فرانسوی های بی کیفیت بنجل مثل لاکازته ، واران ، گریزمان ، پوگبا ، کومان و امثالهم نمیکنیم...
؛(

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
اوزیلم پنالتی خراب کرد! البته همیشه خراب می کنه! 23 پنالتی تا اینجا خراب کرده اوزیل...

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
سانچز به عنوان بهترین بازیکن کوپا آمریکا انتخاب شد.
ونگر الاغ یه دو تا بازیکن درست حسابی بخر تا بشه قرارداد سانچز و اوزیل رو تمدید کنیم. فقط دو سال از قراردادشون مونده و اگر این فصل تمدید نکنیم باشون و تیم باز گند بزنه، دیگه نمیشه نگهشون داشت، چون فقط یک سال از قراردادشون میمونه و باشگاه هم خو حاضر نیست بذاره به عنوان بازیکن آزاد برن، پس می فروششون!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
هیگوائین رو تحویل گرفتید؟
حالا هی بگید موراتا بده :D
منم بودم اون تک به تک دقیقه 20 و خورده ای رو گل میکردم اون زد اونجا :D:D:p

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
هیگوائین رو تحویل گرفتید؟
حالا هی بگید موراتا بده :D
منم بودم اون تک به تک دقیقه 20 و خورده ای رو گل میکردم اون زد اونجا :D:D:p
من ندیدم بازی رو! ولی 34 گل زد فصل گذشته و رکورد زنی کرد! نمیشه با این حرفا و مثالها توانایی هاشو زیر سوال برد! حتی تو ریال هم عالی بود و از بنزما بهتر، هر چند خود بنزما هم خیلی مهاجم خوبیه! ولی هیگواین مثل هیولا می مونه اون جلو! مدافع می ترسه ازش!
ولی با 28 سال سن و قیمت نجومی که ناپولی براش می خواد به صرفه نیست شاید! مخصوصا که در پستهای دیگه نیاز به خرید است!
من هوادار سر سخت موراتا و لوکاکو هستم!

Sent from my E2333 using Tapatalk

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
جیسن بارت
آرسن ونگر به منظور جذب الکساندر لکزت با نمایندگان این مهاجم دیدار میکنه.
وستهم پیش از این به دنبال این مهاجم بود اما الان دیگه به دنبال میشی بتشوایی هستن. پی اس جی هم پیشنهادی بیشتر از وستهم ارائه داده بود اما لکزت علاقه کمتری داره تا به یک تیم فرانسوی دیگه منتقل بشه.

بالا