حامد خیلی تو مخمی! : ))مهاجم ميخريم ولي در حد موراتا و هيگواين اينا نه!
اون پست كه ترافيكه!حامد خیلی تو مخمی! : ))
حالا جالبه که ونگر در مورد کانه هم اظهار نظر کرده و گفته:"لسترسیتی در این پست مندی را خریده که شباهت های زیادی به کانته داره، آیا این یعنی کانته از این تیم جدا میشه؟نمی دونم! ولی می دونم تیم های زیادی به دنبال او هستند و ما هم در این پست بازیکنان زیادی داریم، باید ببینیم چی میشه!"
یعنی رسما داره میگه بدم نمیاد کانته را بخرم! در این صورت وضعیت کوکلن در تیم به خطر میفته! یعنی ونگر می تونه این دو را با هم در تیم نگه داره؟! اگر این طوری بشه به جرات میگم بهترین خط دفاع لیگ را خواهیم داشت!! ولی خرید کانته می تونه باعث بشه که پست رمسی یه خط جلوتر بره و به عنوان هافبک تهاجمی در کنار اوزیل باشه که بیشتر به سبک بازیش یم خوره و پست تخصصیش هم همونجاست! در کل خیلی تعجب خواهم کرد اگر این انتقال رخ بده!
در مورد خرید بازیکن دیگه هم فعلا خبر خاصی نیست! و فکر هم نمی کنم تا پایان یورو اتفاق خاصی رخ بده!
فصل پیش 24 گل زده! فصل قبلش هم آقای گل شده! فقط من نمی دونم چرا تیم ملی دعوت نشد! :|آرسنال هم وارد نبرد برای جذب لاکازت شده و باید با وستهم و اتلتیکو مادرید رقابت کنه
ونگر این هفته با نماینده ی بازیکن توی فرانسه ملاقات میکنه
قیمت درخواستی لیون نزدیک 45 میلیون پوند خواهد بود
من ندیدم بازی رو! ولی 34 گل زد فصل گذشته و رکورد زنی کرد! نمیشه با این حرفا و مثالها توانایی هاشو زیر سوال برد! حتی تو ریال هم عالی بود و از بنزما بهتر، هر چند خود بنزما هم خیلی مهاجم خوبیه! ولی هیگواین مثل هیولا می مونه اون جلو! مدافع می ترسه ازش!هیگوائین رو تحویل گرفتید؟
حالا هی بگید موراتا بده
منم بودم اون تک به تک دقیقه 20 و خورده ای رو گل میکردم اون زد اونجا