• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
بقیه تیم ها بازیکن می خرن، ما هم بازیکن می خریم! ونگر چی بگم بت!
خوش آمدی جگوار :general304::general304::general304: خوب ما به اهدافمون در فصل نقل و انتقالات رسیدیم و بازیکن های مورد نیاز رو جذب کردیم... بریم واسه آمادگی پیش فصل :general304::general304:
zp_GettyImages-533824918_2284.jpg

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تبریک میگم خرید آسانو 21 ساله!
به گفته رسانه ها این خرید برای آینده است و احتمالا همین فصل به طور قرضی از باشگاه جدا خواهد شد! ویدیویی هم ازش دیدم که امیدوار کننده بود! جالبه با 171 سانتیمتر قد چه ضربه سرهای خوبی هم می زنه! ویدیوش تو طرفداری است برید ببینید!

رییس باشگاه لیون هم مدعی شده که لاکازت گفته که می خواد در لیون بمونه!

Sent from my E2333 using Tapatalk

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
تنها باشگاهی هستیم تو دنیا که هیچ شایعه ای در موردمون حقیقت نداره غیر از این بنجل پنجلای درپیت
خاک تو سر بازیکن گرفتنتون ...
وقتی تمام تیم ها به بازیکن های مورد نظرشون دارن میرسن و ما روزبروز از هدفمون دورتر میشیم باید از همین الان بجنگیم برا سهمیه نهایتا یا انشالا یورو لیگ و اخراج ونگر که من هستم این یه مورد رو شدید !

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تنها باشگاهی هستیم تو دنیا که هیچ شایعه ای در موردمون حقیقت نداره غیر از این بنجل پنجلای درپیت
خاک تو سر بازیکن گرفتنتون ...
وقتی تمام تیم ها به بازیکن های مورد نظرشون دارن میرسن و ما روزبروز از هدفمون دورتر میشیم باید از همین الان بجنگیم برا سهمیه نهایتا یا انشالا یورو لیگ و اخراج ونگر که من هستم این یه مورد رو شدید !
مگه قراره این مهاجم اول ما باشه که اینجوری صحبت می کنی؟!
سر هیچ چی اینقدر جو ندید! هنوز هیچ اتفاق وحشتناکی رخ نداده و همه بازیکنای مورد نظر در بازار هستند و مطمینم مهاجم خوبی به تیم اضافه خواهد شد!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
سر هیچ چی اینقدر جو ندید! هنوز هیچ اتفاق وحشتناکی رخ نداده و همه بازیکنای مورد نظر در بازار هستند و مطمینم مهاجم خوبی به تیم اضافه خواهد شد!

اگه این ژیرو بذاره:general304::general304::general304::general304::general304::general304:

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
از این طور خریدا ما هر ساله داریم که برای آینده روشون برنامه ریزی داریم که مثال هم زیاده
بهتره تا ددلاین صبر کنیم و ببینیم اگه خریدی نشد اونوقت به زمین و زمان فحش بدیم
3 ساله پشت سر هم که تو تابستون تو هر پستی یکی از بهترین ها رو میخریم، اوزیل، سانچز و چک و این تابستون هم یقیناً این روند ادامه خواهد داشت
----
جرمی ویلسن
آرسن ونگر میخواد یه مهاجم بگیره و حالا به آلوارو موراتا و الکساندر لکزت علاقه منده. اونا همچنین به دنبال جذب یک دفاع وسط هم هستن.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160

وقتی حریفان به خواسته های انتقالاتیشون رسیدن واقعا میشه امیدوار بود که ستاره ای مونده باشه ؟!؟!
ما سه خرید تاپ داشتیم که هر 3 خرید یجورایی دیپورتی بودن ! یعنی واقعا اگه بخوایم میتونیم بازیکنی که همه دنبالشن رو بگیریم ؟!
بعیده ... مگه همون لاکازت که معلوم نیست چی از توش درآد ...
با ورود اینهمه مربی کارنامه دار و البته بازار خراب کن تو لیگ جزیره حتی لحظه ای نمیتونم به تحقیر دیگه ای توسط پروفسور ونگر فکر کنم !:general208:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اگه این ژیرو بذاره:general304::general304::general304::general304::general304::general304:
انصافا تمام بازیکن هایی که فحش خار مادر مخورن تو تیم ملیشون نشون دادن مشکل از تاکتیک و سبک بازیه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
وقتی حریفان به خواسته های انتقالاتیشون رسیدن واقعا میشه امیدوار بود که ستاره ای مونده باشه ؟!؟!
ما سه خرید تاپ داشتیم که هر 3 خرید یجورایی دیپورتی بودن ! یعنی واقعا اگه بخوایم میتونیم بازیکنی که همه دنبالشن رو بگیریم ؟!
بعیده ... مگه همون لاکازت که معلوم نیست چی از توش درآد ...
با ورود اینهمه مربی کارنامه دار و البته بازار خراب کن تو لیگ جزیره حتی لحظه ای نمیتونم به تحقیر دیگه ای توسط پروفسور ونگر فکر کنم !:general208:
هنوز هیچ اتفاق وحشتناکی نیفتاده! فقط زلاتان رفته منچستر که با 34 سال سن فکر نمی کنم خیلی اتفاق بزرگی رخ داده باشه!
لاکازت، کاوانی، هیگواین، لوکاکو، موراتا و.. هنوز در بازار هستند!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
به نوشته AS اسپانیا، آرسنال در تدارک یک پیشنهاد جذاب برای خرید موراتا است! گفته میشه آرسنال دستمزد 144 هزار پوندی برای او تدارک دیده و در حالی که دستمزد او سالیانه 4 میلیون یورو در سال است آرسنال حاضر به افزایش آن به 7.5 میلیون یورو در سال است!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
از آلمان خبر می رسه که آرسنال در حال مذاکره برای انتقال رودریگز -دفاع چپ- وولفسبورگ است و این انتقال خیلی محتمل به نظر می رسه!
ضمنا آرسنال برای خرید سابوتیچ-مدافع دورتموند- وارد مذاکره شده! دورتموند چند روز پیش طی بیانیه ای رسما اعلام کرد که سابوتیچ برای حضور ثابت در ترکیب اصلی از تیم جدا خواهد شد!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
هنوز هیچ اتفاق وحشتناکی نیفتاده! فقط زلاتان رفته منچستر که با 34 سال سن فکر نمی کنم خیلی اتفاق بزرگی رخ داده باشه!
لاکازت، کاوانی، هیگواین، لوکاکو، موراتا و.. هنوز در بازار هستند!
از بین این گزینه ها لوکاکو و لاکازت هندونه سربستن ! موراتا هم نه ... !
هیگواین و کاوانی باید بشن اهداف اصلی ... البته خوب ونگر بهتر میدونه چطوری با 40میلیون 5تا بازیکن بگیره !:general208:

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
طرف هنوز نیومده باز حاشیه و تیکه انداختن به این و اون رو شروع کرده! بابا روی کار خودت تمرکز کن! ازش در مورد اخراج شدنش می پرسن! از ونگر می گه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
کی چی گفته؟

when asked about whether he now has a point to prove following his sacking by Chelsea in December Mourinho aimed a pointed barb at his rival.

“There are some managers, the last time they won a title was 10 years ago, the last time I won was a year ago," he said.
“I feel I have to prove - not to the others - to myself. I will never be able to work without success. That’s my nature.

“If I have something to prove, imagine the others! To finish 4th is not the aim.”
من نمیدونم! ونگر اصلا کاری به این نداره، اما این همیشه دهنشو وا می کنه از ونگر میگه!

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
شاید ونگر حق اینو خورده! :))
نمی دونم از چی می سوزه که هر جا کم میاره از ونگر میره بالا

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
جیمز اولی
انتخاب اول آرسنال موراتا هست و باشگاه قصد داره در این راه با چلسی رقابت کنه ولی نه آرسنال و نه چلسی حاضر به پرداخت مبلغ درخواستی 57 میلیون پوندی رئال نیستن و قهرمان اروپا باید رقم درخواستی رو کاهش بده.
در صورتی که رئال رقم درخواستی رو کاهش نده آرسنال توجهش رو معطوف با لکزت میکنه. آرسن ونگر با نماینده این بازیکن در فرانسه ملاقات داشته و ازش خواسته تا اونو در جریان در دسترس بودن بازیکن قرار بده.
گزارشاتی هم از علاقه آرسنال به لوکاکو وجود داره اما به شدت غیر محتمله که آرسنال 60 میلیون پوند برای اون پرداخت کنه.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
جیمز اولی
انتخاب اول آرسنال موراتا هست و باشگاه قصد داره در این راه با چلسی رقابت کنه ولی نه آرسنال و نه چلسی حاضر به پرداخت مبلغ درخواستی 57 میلیون پوندی رئال نیستن و قهرمان اروپا باید رقم درخواستی رو کاهش بده.
در صورتی که رئال رقم درخواستی رو کاهش نده آرسنال توجهش رو معطوف با لکزت میکنه. آرسن ونگر با نماینده این بازیکن در فرانسه ملاقات داشته و ازش خواسته تا اونو در جریان در دسترس بودن بازیکن قرار بده.
گزارشاتی هم از علاقه آرسنال به لوکاکو وجود داره اما به شدت غیر محتمله که آرسنال 60 میلیون پوند برای اون پرداخت کنه.
همون طور که قبلا هم گفتم به نظر من رئال داره بازار گرمی می کنه برای موراتا! و بعید می دونم که انتقال موراتا به هر تیمی در آینده نزدیک رخ بده! 40 میلیون پوند به نظر من رقم معقولی است برای موراتا ولی بالاتر از اون دیگه ریسکه! مخصوصا که رد پست های دیگه مثل دفاع وسط و دفاع چپ هم ونگر به فکر خرید بازیکن است! ولی نسبت به خرید موراتا خوشبین هستم؛ ونگر با یه تماس 1 ساعته (مثل قضیه اوزیل) می تونه مجابش کنه که بیاد آرسنال! : ))
و چیزی که تقریبا مشهود است اینه که هیچ کدوم از گزینه های مورد نظر برای خط حمله را نمیشه با قیمت زیر 40 میلیون پوند خرید!

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
به نقل از اسکای که همتون میدونید چقدر موثقه
آرسنال میخواد مدافع کناری 23 ساله لیل، جبرئیل سیدیبه رو جذب کنه. گفتنیه که این بازیکن برای انتقال به موناکو به توافق رسیده اما تو 48 ساعت اخیر، آرسنال وارد شده و امیدواره بتونه اونو جذب کنه
سیدیبه بهترین مدافع کناری لیگ فرانسه شده و خیلیا ازش تعریف میکنن (میتونه بک آپ خوبی واسه بیرین و مونرئال باشه)
---
خبر دیگه که بیشتر باهاش حال میکنین اینه که آرسنال پیشنهاد 50 میلیونی واسه خرید دراکسلر فرستاده و دوباره قصد به خدمت گرفتن اون رو داره

بالا