• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
چقدر خوب شد که این فرانسه قهرمان نشد!:D
اگر قهرمان میشد اسم مهاجم اولش به عنوان یکی از ارکان قهرمانیش ثبت میشد! :general304:
مثلا میگفتن فرانسه با اولیویه ژیرو یا فرانسه ی اولیویه ژیرو قهرمان یورو شد... :eek:
@hamedovic5405 :D:D:D:general304::general304::general304:

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
Jean-Michel Aulas رئیس باشگاه لیون:
"من ونگر رو در مسابقات فرانسه دیدم و اون چیزی بهم نگفت"
"من فکر می کنم او [لاکازت] این فصل با ما خواهد بود و از این بابت خیلی خوشحالیم"

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
چقدر خوب شد که این فرانسه قهرمان نشد!:D
اگر قهرمان میشد اسم مهاجم اولش به عنوان یکی از ارکان قهرمانیش ثبت میشد! :general304:
مثلا میگفتن فرانسه با اولیویه ژیرو یا فرانسه ی اولیویه ژیرو قهرمان یورو شد... :eek:
@hamedovic5405 :D:D:D:general304::general304::general304:
دیشب هم خوب بود ژیرو!
اما شما چشمانتون رو به روی حقایق بستین!
:):):):)

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
آرسنال داره به جذب ایگوایین فکر میکنه. ایگوایین بند آزادسازی 94 میلیون یورویی یا 79 میلیون پوندی تو قراردادش داره ولی آرسنال قصد داره با گنجوندن ژیرو در این انتقال، رقم درخواستی ناپولی رو کاهش بده.
ونگر در حال حاضر داره به رقمی که باید پیشنهاد بده فکر میکنه. از طرفی ژیرو مورد تحسین ماوریسیو ساری مربی ناپولیه.
در همین حین ناپولی پیشنهادی 50 میلیون یورویی را از تیم چینی هبی فورچون رد کرده.
---
دنیله روگانی نظر باشگاه های خیلی بزگی رو به خودش جلب کرده که آرسنال هم یکی از اوناست اما یووه در حال حاضر قصد فروش نداره.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
آرسنال داره به جذب ایگوایین فکر میکنه. ایگوایین بند آزادسازی 94 میلیون یورویی یا 79 میلیون پوندی تو قراردادش داره ولی آرسنال قصد داره با گنجوندن ژیرو در این انتقال، رقم درخواستی ناپولی رو کاهش بده.
ونگر در حال حاضر داره به رقمی که باید پیشنهاد بده فکر میکنه. از طرفی ژیرو مورد تحسین ماوریسیو ساری مربی ناپولیه.
در همین حین ناپولی پیشنهادی 50 میلیون یورویی را از تیم چینی هبی فورچون رد کرده.
---
دنیله روگانی نظر باشگاه های خیلی بزگی رو به خودش جلب کرده که آرسنال هم یکی از اوناست اما یووه در حال حاضر قصد فروش نداره.
ژیرو جایی نمیره! ونگر هم رقم پیشنهادی ناپولی را حاضر نیست پرداخت کنه! ناپولی هم از قیمتی که روی هیگواین گذاشته کم نخواهد کرد! پس این انتقال انجام نخواهد پذیرفت!

• Like
Reactions: usl

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
سان:
اينتر قيمت كاپيتان آرژانتينی خود را 43 ميليون پوند اعلام كرده است.
تاتنهام اصلی ترين مشتری ايكاردی است.
اتلتيكو جديترين رقيب تاتنهام در اين معامله است.

• Like
Reactions: usl

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
خوب به نظر تیری آنری هم از مربی گری تو آرسنال کناره گیری کرد! ونگر بهش گفت که یا کارشناسی اسکای یا مربیگری و اون حاضر نشد کار اسکای رو از دست بده! تو این یه مورد حق با ونگره! تو نمیتونی تو یه تیمی مربی باشی بعد بری اونور تو برنامه ازش انتقاد کنی...

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
آرسن ونگر از تیری آنری خواسته تا جهت مربی گری در تیم زیر 18 سال آرسنال از پست خودش در اسکای کناری گیری کنه چون ونگر میخواد آنری تمام وقت در آرسنال باشه و معتقده حضورش به این گونه برای تیم مفید نیست.
اما آنری در جواب ونگر فقط پیشنهاد داده که به صورت رایگان برای تیم کار کنه که ونگر این پیشنهاد آنری رو رد کرده و اون در آستانه جدایی از آرسنال قرار گرفته.
---
به گفته گاتزتا بند آزادسازی ایگوایین 30 ژوئن به پایان رسیده ولی ادامه داده که این تغییر زیادی در مبلغ درخواستی ناپولی ایجاد نمیکنه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
جالبه که خود ونگر کارشناس و مفسر فوتبال برای TF1 بوده و برای یورو2016 هم کارشناس تلویزیون فرانسه بوده! حالا که به آنری رسید اخ شد؟! تف تو ذاتت واقعا
اظهار نظر پیرس مورگان در این زمینه و واکنش گری لینکر را در لینک زیر ببینید:
http://www.givemesport.com/823719-p...al-a-disgrace-for-letting-thierry-henry-leave

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@RuDiger
عزیز من، اولندش لیگها هنگام یورو تعطیله! دومندش ونگر برای هیچ کدوم از تیم های یورو که کار نمی کردo_Oo_Oo_Oo_O آنری مربیه آرسناله، بعد موقع بازیه تیم میره تو اسکای کارشناسی که آقا این ژیرو به درد نمی خوره! آرسنال با این بازیکنا موفق نمیشه! ونگر فلانه! ونگر اشتباه کرد! ونگر باید این کار رو بکنه! بر خلاف خیلی از زمینه ها، تو این یه مورد حق با ونگره! باز نگو که ما کوریم و بصیرت نداریم...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
@RuDiger
عزیز من، اولندش لیگها هنگام یورو تعطیله! دومندش ونگر برای هیچ کدوم از تیم های یورو که کار نمی کردo_Oo_Oo_Oo_O آنری مربیه آرسناله، بعد موقع بازیه تیم میره تو اسکای کارشناسی که آقا این ژیرو به درد نمی خوره! آرسنال با این بازیکنا موفق نمیشه! ونگر فلانه! ونگر اشتباه کرد! ونگر باید این کار رو بکنه! بر خلاف خیلی از زمینه ها، تو این یه مورد حق با ونگره! باز نگو که ما کوریم و بصیرت نداریم...
مگه بازیکنان آرسنال تو یورو نیستند؟! چطور ونگر می تونه بره یورو و جام جهانی تحلیل و تفسیر کنه بدون چشم پوشی از بازیکنان خودش؟!
شما اینجوری به قضیه نگاه کن که گند قضیه تا کجا زده بالا که آنری به عنوان مربی تیم پایه آرسنال باید بره تو شبکه Sky Sport جار بزنه که آقای ونگر با این روش و سیستم نمیشه پیش رفت!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
@RuDiger
وقتی آنری داره واسه آرسنال کار می کنه، نباید بره تو شبکه اسکای آرسنال رو بکوبه! شما دیگه خیلی دارید یه طرفه قضاوت می کنید. ونگر کارشناس یورو بود و توی هیچ کدوم از تیم های یورو هیچ سمتی نداشت! اینطوریا هم نیس که میگی چقد قضیه بالا زده و این حرفا! اسکولز هم خیلی حرفا در مورد فان خال و منچستر تو اسکای زد! اما آیا تو منچستر سمتی داشت؟ واقعا زشته یکی تو یه تیم مربی حتی زیر 18 ساله ها باشه، بعد بره تو اسکای تیم رو بکوبه! خوب فردا تو تمرین رو در روی اونایی میشه که ازشون انتقاد کرده! از نظر تو، جو باشگاه به هم نمی خوره؟!!! می خوره دیگه!
تو این یه زمینه، ونگر کار درستو کرد!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
ژیرو جایی نمیره! ونگر هم رقم پیشنهادی ناپولی را حاضر نیست پرداخت کنه! ناپولی هم از قیمتی که روی هیگواین گذاشته کم نخواهد کرد! پس این انتقال انجام نخواهد پذیرفت!
یک سال از قرارداد هیگواین مونده و تمدید نکرده!
فکر کنم با کمتر از 50 میلیون در دسترس باشه

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
جالبه که خود ونگر کارشناس و مفسر فوتبال برای TF1 بوده و برای یورو2016 هم کارشناس تلویزیون فرانسه بوده! حالا که به آنری رسید اخ شد؟! تف تو ذاتت واقعا
اظهار نظر پیرس مورگان در این زمینه و واکنش گری لینکر را در لینک زیر ببینید:
http://www.givemesport.com/823719-p...al-a-disgrace-for-letting-thierry-henry-leave
قیاست اشتباست!
زمان بازیها نبوده و تعطیلات بوده!
ونگر مربی و سمت نداره تو تیمهای یورو!
ونگر هیچوقت علیه بازیکنهای تیمی که داره براش کار کنه موضع نگرفته تو کارشناسی هاش!
من خودم نقدهای تیری هانری رو قبول دارم در مورد تیم! اما باید قبول کنیم همزمانی کارش در اسکای و ارسنال فقط حاشیه ها رو بیشتر میکنه!
ضمنا دوشغله هم میشه! دولت گیر میده بهش!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
@RuDiger
خوب این اتفاق هم الان افتاده که لیگ تعطیله! آنری میخواسته رایگان سرمربی باشه!
ببین کسی که تاب انتقاد بازیکناش رو نداره (مثلا همین اوزیل) هر طور که باشه انتقاد کننده رو ***** و قلع و قمع میکنه!
اینکه استراتژی ونگر رو مورد انتقاد قرار بدی از نظر من مشکلی نیست ، از بازیکنی انتقاد کنی مشکلی نیست ، حالا اینکه بعد از نقل و انتقالات به عملکرد تیم در مورد نقل و انتقالات انتقاد کنی نمیتونه به تیم کمک کنه منتها به فهم طرفدارا کمک میکنه!
خودتون قضاوت کنید طرف میگه مجانی مربیگری میکنم (نمیخواد بگین دلسوزیه یا اصلا یه کمکه) ونگر قبول نمیکنه ، اونوقت 2 فصل هفته ای 65 هزار پوند به فلامینی که حاضر نیست بازی کنه مگر اینکه کسی نباشه بره تو زمین حقوق میده!
به هر حال اسکیزوفرنی بیماریه که پیرمردا نمیتونن کنترلش کنن و بروزش میدن! :D
قیاست اشتباست!
زمان بازیها نبوده و تعطیلات بوده!
ونگر مربی و سمت نداره تو تیمهای یورو!
ونگر هیچوقت علیه بازیکنهای تیمی که داره براش کار کنه موضع نگرفته تو کارشناسی هاش!
من خودم نقدهای تیری هانری رو قبول دارم در مورد تیم! اما باید قبول کنیم همزمانی کارش در اسکای و ارسنال فقط حاشیه ها رو بیشتر میکنه!
ضمنا دوشغله هم میشه! دولت گیر میده بهش!
لطفا به زمان دقت کنید، و ببینید در چه زمانی این اتفاق افتاده!
این اتفاق الان افتاده پس برای هر دو طرف این موضوع یکسانه ! به هر دوموضوع بدون تعصب فکر کنید ، حداقل به خودتون اجازه شک کردن بدید تا بتونید منطقی تر موضع بگیرید!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مدیر برنامه های ژیرو هم نسبت به شایعات اخیر واکنش نشان داد: احبه ای با Radio CRC گفته است:

اگر آن ها ( آرسنال) از ما درخواست خروج داشته باشند، آن گاه گزینه ها را بررسی می کنیم. اولیویه هیچ ترسی از احتمال انتقال به ناپولی ندارد، آن جا یک شهر جذاب است و موکل من می تواند یک زندگی فوق العاده داشته باشد. جدا از سبک بازی که ساری برای ناپولی در نظر دارد، او می تواند کیفیت بازی ژیرو را نیز بالاتر ببرد.

در حال حاضر اولیویه بازیکن آرسنال است و هیچ تماسی از ناپولی وآرسنال با ما نبوده است. هر زمان که آن ها درخواست جدایی به ما بکند، از آن موقع همه چیز عوض می شود.

ضمنا انتظار میره که رییس باشگاه ناپولی پنجشنبه برای مذاکرات به لندن بیاد!
/
اسکای ایتالیا: آرسنال با پیشنهاد 15 میلیون پوندی برای جذب موریلو، مدافع اینتر، مذاکرات را آغاز کرده است.

Sent from my E2333 using Tapatalk

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
ژیرو عشق ونگره! محاله ردش کنه! احتمال اینکه ما مسی و رونالدو و گریزمان رو سه تایی باهم بخریم بیشتره تا فروختن ژیرو :general304:

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
جانلوکا مونتی (که از لحاظ اعتبار چیزی از دی مارتزیو کم نداره) در گفتگوی زنده با رادیو مارته گفت که پیشنهاد مهمی از طرف آرسنال برای ایگوایین ارسال خواهد شد.
---
آرسنال به دراکسلر علاقه منده اما مبلغی در حدود 60 میلیون یورو (50 میلیون پوند) میتونه ولفسبورگ رو به فروش بازیکن ترغیب کنه.

بالا