با این مصاحبه به نظرم نشون داد که نسبت به خریدش علاقه وجود داره! اما هنوز شاید پیشنهاد رسمی ارائه نشده و همه چیز در ابتدای کار است و نمیشه رویا پردازی کرد! آمارش در 3 فصل اخیر (مخصوصا 2 فصل اخیر) خیلی خوب بوده در لاشامپیونه!Wenger on Alexandre Lacazette: I can neither confirm nor deny interest. If I say that I like the player, after, it opens up speculation.
ونگر معمولا وقتی دنبال بازیکنی نباشه، خیلی راحت میگه نه، ما دنبال او نیستیم!!!!
ناپولی یکی از دندون گرد ترین رئیس باشگاه های اروپا را داره! سر انتقال کاوانی تا تونست قیمت را بالا کشید! مطمئنا برای هیگواین هم زیر 50 میلیون پوند راضی نخواهد شد!واقعا نمیدونم چرا انقدر شل عمل میکنه این ونگر .آخه الان نیاز مبرم به مهاجم داریم هیگواین هم که گفته ناپولی نمیمونه منتظر پیشنهاده از تیمای دیگه .چرا نمیرن سراغش واقعا نمیدونم .حتی ارزش 80 میلونم دارم به نظرم باید بدن بخرن دیگه اه به این ونگر خسیس
شانس پنالدوئه!!!(تیمی که شانسی سوم گروهش میشه بدون حتی 1 برد تو راحت ترین مسیر ممکن تا فینال هم میوفته،حتی اگه به خودش میگفتن بازیهای حذفی تیمتو خودت انتخاب کن خجالت میکشید این مسیر رو برداره والا!!!)چه بازی ای کرد رمسی...حیف واقعا! چه هند مسخره ای کرد! مفت محروم شد! می تونست حتی بهترین بازیکن تورنومنت هم بشه! 4 پاس گل و یک گل...
اگر به عنوان مهاجم ذخیره و آینده دار خریداری بشه می تونه خرید خوبی باشه! تو 21 سالگی 25 گل زده و بهترین بازیکن جوان لیگ ژاپن هم شده! خود آسانو هم صراحتا پیشنهاد آرسنال را تائید کرده!آرسنال به جذب Takuma Asano مهاجم 21 ساله ی ژاپنی و ملی پوش تیم سانفرسه هیروشما نزدیکه.
انتفال در حال انجام هست و آرسنال امیدواره که بتونه طی روزهای آینده قرارداد رو تکمیل کنه.
این بازیکن برای آینده مدنظر گرفته شده ولی با تیم اصلی تمرین خواهد کرد.
این احتمال هست که طی فصل اولش در آرسنال به باشگاه دیگری قرض داده بشه.
-----
ونگر حتما میخواد که این تابستون یه مهاجم به تیم اضافه کنه و لاکازت یکی از گزینه هاست ولی قیمت 45 میلیون پوندیش میتونه مانع این انتقال باشه.
میخوان شاهکار کنن و یکی مث ژیرود بیارن، بابا بکشین بیرون از این طور بازیکنا
شوخی نکن؟کسانی که Arsenalfantv رو دنبال می کنن، قطعا هوادار آرسنال به اسم Claude رو میشناسن. این هوادار آرسنال دو روزه که گم شده...
فکر من به فکر شما نزدیکتره!برام جالبه! رمسی واسه ما تو دو فصل اخیر آشغال بازی کرده، اما واسه ولز... رمسی 3 فصل پیش هم یه همچین چیزی بود اما یهو نابود شد! من فکر می کنم ونگر داره ازش جایی بازی میگیره که نمیتونه یا اینکه با وجود اوزیل وظایفش محدود شدن!