• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اخباری امروز در محافل اسپانیایی حسابی غوغا به پا کرد . آرسنال حاضر به فروش فابرگاس است ....
در صورتی که هیگوان آرژانتینی را از رئال به خدمت گیرد .
این خبررا امروز اولین بار مارکا در اسپانیا منتشر کرد . در این خبر ونگر چنین گفته بود : فابرگاس را به رئال میفروشیم تنها در شرایطی که هیگوان نیز به آرسنال آیند و مبلغی هم سر دریافت کنیم .
مارکا در این خبر قیمت فابرگاس را 45 میلیون یورو قرار داده بود که رئالی ها ترجیح میدادند رافائل ون در وارت را به لندن بفرستند و الباقی را به صورت ارزی به آرسنال حساب کنند . شایان ذکر است هیگوان را 35 میلیون در نظر گرفته اند .
از سویی دیگر بارسلونا هم احتمالش میرود که پیشنهاد بهتری ارائه دهد .
هیگیوان در سایت یوفا اعلام داشته بود که می خواهد بازی خود را در رئال پایان دهد و این شهر و این تیم را خانه دوم خود میدانست .
فابرگاس 22 ساله با 12 گل در این فصل بهترین گلزن لدنی ها است و تا سال 2014 با آرسنال قرارداد دارد .
ماه گذشته فابرگاس بازگشت به اسپانیا را رد کرده بود آینده فوتبالی خود را در لیگ برتر میدید . فابرگاس از آکادمی بارسلونا به آرسنال آمد و در سال 2003 قرار داد بست . وی هم اکنون از بهترین های آرسنال به شمار میرود و چندین ماه است که بازوبند را نیز از ویلیام گالاس گرفته است . فابرگاس اولین بار که در لیگ قهرمانان برای آرسنال بازی کرد تنها 16 سال و 177 روز داشت

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مدیر برنامه های مریدا، با رد شایعات انتقال او، از علاقه ی آنها برای تمدید قرار داد با آرسنال خبر داد !
در چند روز گذشته خبرهایی مبنی بر قطعی شدن انتقال مریدا به اتلتیکو پخش و اینطور به نظر می رسید که مریدا با اتلتیکو قرار دادی 5 ساله بسته است. حتی امروز مدیر این باشگاه اسپانیایی نیز از علاقه ی قطعی خود به مریدا خبر داد و گفت:" مسلما به دنبال او هستیم.او یکی از بهترین جوانان اروپاست. ولی همانطور که ما به دنبال او هستیم، باشگاه های دیگری هم خواهان او هستند.
اطمینان دارم که او پیشنهادات زیادی دارد، زیرا شخصی با توانایی های او، این شایستگی را دارد."
اما در سویی دیگر، وکیل مریدا امروز تمامی این اخبار را تکذیب کرد و خاطر نشان شد که اولین انتخاب مریدا، تمدید کردن با آرسنال است!
جوزبا دیاز در اینباره گفت:" هیچ چیزی با اتلتیکو امضا نکرده ایم زیرا تنها باشگاهی که با آن در حال مذاکره هستیم، آرسنال است.
اولین اولویت فران، تمدید قرار داد با آرسنال است. تکرار می کنم : با هیچ تیمی به توافق نرسیده ایم.
فقط در صورتی با دیگر باشگاه ها مذاکره خواهیم کرد که با آرسنال به توافق نرسیم. 4 باشگاه اسپانیایی به او ابراز علاقه کرده اند ولی با هیچکدامشان صحبت نکرده ام.
آرسنال در اولویت قرار دارد ، علاوه بر این آنها مانند همیشه بسیار با احترام رفتار می کنند."

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
lineup090110.jpg

تركيب بازي امشب

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی قشنگی بود. حق ارسنال باخت نبود. (به عنوان یه منچستری میگم)

نبود فابرگاستون خیلی حس شد

------------
امیدوارم این بنده خدا دنیلسون طوریش نشده باشه

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
گل دوم رو خیلی بد خوردید خدایی !

اون گل رو نمیخوردید 3 دقیقه بعد گل رو میزدید 100% !

- من خیلی خوشحال شدم برای گلزنی روسیچکی !

- خدایی این نخریدن یک مهاجم درجه یک دیگه داره تبدیل به یه لجبازی میشه از طرف ونگر !

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
عجب بازی بود امشب . یکی از جذاب ترین بازی های دهه اخیر
هيجانش خيلي بالا بود اما ديگه قلو نفرماييد.
بازی قشنگی بود. حق ارسنال باخت نبود.
اگر قراره حق به حق دار برسه تو اين 5 سال بي جامي بايد 5-6 تا جام مياورديم.
نبود فابرگاستون خیلی حس شد
به شدت.
من خیلی خوشحال شدم برای گلزنی روسیچکی
به دور از هواداري انصافا بازيكن خوش استيليه.گلزن هم هست و هافبك بسيار تاثير گذار.بعد از سال ها مصدوميت داره خوب بازي مي كنه.اگر جاي او بودم يادم مي رفت وپ به شكل كره است!
خدایی این نخریدن یک مهاجم درجه یک دیگه داره تبدیل به یه لجبازی میشه از طرف ونگر
من كه ديگه نااميد شدم.مگر يه مهاجم 19 ساله از كلوژ!!!
//
اين طبيعيه كه يك تيم تو اين سطح يي باره به پيسي بخوره اين بازي افتضاح رو به نمايش بذاره.سرخورده و نوميد نيستم و همون طور كه ونگر گفته بود و حالا من ميگم تيم ها امتياز از دست خواهند داد؛بدون شك.هنوز شانس زيادي براي قهرماني قائلم.و در روزهاي نه چندان دور هم سس و تئو و كليشي و بنتنر به تيم اضافه مي شن و تيم تيمتر ميشه.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بسیار عالی . مرسی . نتیجه رو بی خیال . امروز من واقعا به این تیم امیدوار شدم . مرسی . مرسی . واقعا مرسی . چه کردن در نیمه ی دوم

//

بازیکن های آشغال اورتون بعد از به زمین افتادن دنیلسون زشت ترین حرکتی که می تونستن بکنن رو کردن . من یه آن فکر کردم دچار حمله ی قلبی شده . به شدت ناامید کننده و کثیف بود این حرکت . واقعا زشت بود . آشغال ها

--

بازی ها پشت سر هم داره به تعویق میافته . چه خبر در لیگ برتر LOOL

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بسیار عالی . مرسی . نتیجه رو بی خیال . امروز من واقعا به این تیم امیدوار شدم . مرسی . مرسی . واقعا مرسی . چه کردن در نیمه ی دوم
پارسا جان شما به چي اميدوار شدي ميشه بگي ما هم اميدوار بشيم:hmm:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
پارسا جان شما به چي اميدوار شدي ميشه بگي ما هم اميدوار بشيم:hmm:

78ce1748375e7332ac5ccd7b1820a57f.jpg

بنده امروز از همین تریبون اعلام می کنم این بهترین بازی فصل تا اینجا بود . نتیجه رو ولش کن . موقعیت کنونی در جدول رو هم ول کن . شانس قهرمانی آرسنال 10 درصد هم نیست اما بازی امروز یه برگ درخشان در بازی های این فصل هست . عالی بودیم در دقایق زیادی از نیمه ی دوم و اول . پیستون های ما عاصی کرده بودن مدافعای اورتون رو . ترائوره چقدر اذیت کرد , سانیا چقدر اذیت کرد . نگاه کن ما - مثل همیشه - همه ی قدرتمون رو توی زمین نداشتیم . فان پرسی نبود . فابرگاس نبود ولی خیلی خوب بودیم .

عالی بودیم . یک در میلیارد هم شک نکن که یکی از بهترین بازی های این فصل بود

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بنده امروز از همین تریبون اعلام می کنم این بهترین بازی فصل تا اینجا بود . نتیجه رو ولش کن . موقعیت کنونی در جدول رو هم ول کن . شانس قهرمانی آرسنال 10 درصد هم نیست اما بازی امروز یه برگ درخشان در بازی های این فصل هست . عالی بودیم در دقایق زیادی از نیمه ی دوم و اول . پیستون های ما عاصی کرده بودن مدافعای اورتون رو . ترائوره چقدر اذیت کرد , سانیا چقدر اذیت کرد . نگاه کن ما - مثل همیشه - همه ی قدرتمون رو توی زمین نداشتیم . فان پرسی نبود . فابرگاس نبود ولی خیلی خوب بودیم .

عالی بودیم . یک در میلیارد هم شک نکن که یکی از بهترین بازی های این فصل بود
ها ها ها
نيمه اول كه فاجعه بود.همه بدون استثنا گند زده بودن.نيمه دوم هم خب طبيعيه كه تيم ميزبان و قدر ما جلو مي كشه و مي خواد گل بزنه.اما در اين كار هم ناكام بوديم.البته انكار نمي كنم كه بازي هيجان انگيز و پر ادرانيليني بود! اما كجا ترائوره حريف رو اذيت كرد!؟!؟!؟اين دوناوان بود كه تو بازي اولش ترائوره رو سرويس كرده بود حالا اين وسط دو تا سانتر خوب هم كرد شد ستاره؟!.سانيا هم كه همين طور؛پينار ماييده بودش و سراخر هم ماييد گا رو
پس بي خود جوسازي نكن كه يكي بهترين بازي هاي ارسنال بود!
در كل توسط همين رسانه اعلام مي دارم كه تمام حرف هاي پارسا بي پايه و اساس بوده سندش هم موجوده!
اون روز هم مي بينم كه با هم دست به يقه شديم:دي
انتظارم از ديابي خيلي بيشتر بود.روسيچكي خوب بود و ادواردو هنوز ادواردو نشده.رمسي=فاجعه

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من بازی رو ندیدم
اما مثه اینکه بدجور ترکوندیم آره بچه ها؟!
حیف که مساوی شده ...

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
انصافا بازی خوبی بود
موقعیت های زیادی داشتیم واسه گل کردن
همین ارشا 2-3 موقعیت گل داشت

در کل با توجه به تساوی منچستر و احتمالا باخت چلسی !!!
نتیجه ی خوبی میشه!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
انصافا بازی خوبی بود
موقعیت های زیادی داشتیم واسه گل کردن
همین ارشا 2-3 موقعیت گل داشت

در کل با توجه به تساوی منچستر و احتمالا باخت چلسی !!!
نتیجه ی خوبی میشه!
ایشالا
بچه ها هنوز خبری از خرید نیست؟!:wacko:

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
میدونم دیر شده اما به نظرم نه تنها بازی خوب و جالبی نبود بلکه مسخره و مزخرف بود.الان میگم چرا.در حالیکه همه بازیهای لیگ حتی تیمهایی لندنی که تو خود لندن بازی داشتن لغو شده بود موندم چرا این بازی برگزار شد.در همیچین شرایطی بازی به نفع تیمهای فیزیکی مثل همین اورتون قلچماق(دیکته اش درسته؟) هست و نه آرسنال که روی زمین و سریع بازی میکنه.از همون دقیقه 2با افتادن ورمالن(درسته دست ساها به صورتش خورد اما نیم ساعت روی زمین داشت چه غلطی میکرد نمیفهمم)بازیکنهامون همینجوری یهویی بدون توپ میفتادن زمین یا مصدوم میشدن.گالاس کمرش گرفت.دنیلسون پاشو چسبید افتاد.ادواردو داشت اسکی میرفت.گفتم خدایا چندتا مصدوم دیگه سر همین بازی رو دستمون موند.تا دیروز هم فکر میکردم آلومینیا فقط دروازه بانی بلد نیست اما دیشب نشون داد آی کیوش هم در حد شلغم هست.اون چه خروج احمقانه ای بود آخر بازی هم خودش هم بازیکن خودی و هم بازیکن حریف رو یکجا مصدوم کرد(باید پلیس میومد کروکی میکشید:D).یک نفر هم به من بگه دقیقه 80 که بازی 1-1 هست و تیم داره حمله میکنه با کدوم منطق و دلیل هر11 بازیکنمون روی کرنر تو 18 حریف بودن(حالا نزدیکش) که اونطوری توپ الکی رفت تو گلمون.

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مانوئل آلمونیا فاش کرد که سول کمپل هم علاقه زیادی به پیوستن مجدد به آرسنال دارد...
بعد از مدتی که سول کمپل با باشگاه آرسنال مشغول به تمرین شد شایعات پیوستن مجدد وی به آرسنال نیز به گوش رسید .
شاید قانون نا نوشته ونگر مبنی بر به خدمت نگرفتن بازیکنانی قدیمی مانع از گسترش این شایعه ها می شد .
اما طی این هفته ها و با ابراز علاقه مستقیم ونگر به بازی سول کمپل در لیگ برتر و به شکل مشخص تر در آرسنال دوباره گمانه زنی ها بالا گرفت .
سول که در حال حاضر بعد از فسخ قرار داد با تیم دسته پایین تر ناتس کانتری به دنبال باشگاه جدیدی در ژانویه می گردد نیز علاقه مند به حضور مجدد در آرسنال است.
این مطلب امروز توسط مانوئل آلمونیا دروازبان آرسنال به نشریات کشیده شد .
مانوئل که در این مدت از نزدیک با سول مشغول تمرین کردن بود بدون شک در این مورد با وی صحبت هایی داشته است.
مانوئل امروز اعلام کرد سول کمپل مشتاقانه امیدورا است تا دوباره در ترکیب ارسنال قرار بگیرد و وی از حضور احتمالی وی استقبال کرد.
این انقال با ورود شایعات خروج فیلیپ سندروس بالا گرفت و هم اکنون به اوج خود رسیده است .
آلمونیا باور دارد حضور سول می تواند کمک بسیار زیادی برای تیم آرسنال باشد و معتقد است این امر باعث افزایش کارایی تیمی آرسنال خواهد شد .
" برای آرسنال حضور هر بازیکنی مانند سول که بتواند کمک تیم باشد عالی است . حضور وی یعنی بازیکنان بیشتری در این پست باید بجنگند و این رقابت مفید در نهایت برای تیم خوب است . سول بسیار سخت تلاش می کند تا دوباره فوتبال بازی کند . اگر وی این کار را برای آرسنال انجام دهد این فوق العاده خوب است . "
هم چنین مانوئل در مورد رقابت بر سر لیگ و بازی های پیش روی تیم می گوید :
" من مبارزه را دوست دارم باید تا پایان بجنگیم چرا که این یک رقابت بسیار مهم است و دارای پیشینه بالایی است . ما در هر سه رقابتی که حضور داریم خواهیم جنگید اما ما واقعا گرسنه لیگ برتریم . بعد از شکست برابر چلسی هیچ کس نمی گفت بعد از چند بازی شما پشت سر آن ها خواهید بود ولی ما این کار را انجام دادیم و نشان دادیم مردم اشتباه فکر می کنند . "

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نگاهی کلی به اخبار ، شایعات و پیشنهادات آرسن ونگر در فصل نقل و انتقالات ...
چندی پیش بحث کارلتون کول مهاجم وستهام و آندری ژیناک فرانسوی مطرح شده بود که ونگر آن را رد کرد . گزارش های جدید حاکی از آن است که ونگر خواهان به خدمت گیری لویئس ساها از اورتون وهمچنین سرجیو کانالس میاندارهجده ساله از راسینگ سانتاندر است .
همچینین شایعاتی نیز به گوش می رسند که آرسن ونگر خواهان به خدمت گیری مهاجم ساحل عاجی و 19 ساله ی تیم کلوژ رومانی است که از او به عنوان آدبایور جدید یاد می شود .
ونگر نیز جوان برزیلی را با قراردادی سه و نیم میلیون پوندی به خدمت گرفته که تا تولد 18 سالگی اش امضا نخواهد شد . همچنین گفته می شود که ساموئل گالیندو میاندار بولیویایی در دو قدمی توپچی شدن قرار گرفته است .
اما باز هم شایعات که در پیرامون باشگاه در حال چرخش هستند خبر از علاقه مندی پروفسور به رحیم استرلینگ پدیده ی رنجرز می دهند . گفته می شود اسکات لاچ دروازه بان واتفورد و ویکتور موسز از تیم کریستال پالاس چشم استعداد یابان آرسنال را گرفته اند .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سول کمپل عقیده دارد بازگشتش به آرسنال رویای وی بود.حالا این رویا محقق شده است...

سول که در اين دو روز نقاب بر چهره شادمانش نگذاشته و آشکارا به اشتباهاتش پرداخته در آخرين مصاحبه خود بازگشت دوباره به آرسنال را روياي خود مي دانسته . اين رويا هم اکنون محقق گشته است.
وي حرکتش در سال 2006 و خروج از باشگاه را از بزرگترين اشتباهاتش مي داند ولي قصد دارد با فراموش کردن آن برهه از زمان دوباره براي باشگاهش خوش بدرخشد.
اين دفاع 35 ساله انگليسي در اولين بازي خود يک نيمه براي تيم رزرو هاي آرسنال به ميدان رفت و حالا منتظر است تا با تيم به رقابت ليگ برتر برود . مسلما حضور وي در ليست 18 نفره آرسنال و پر کردن خلا نام سندروس در دفاع بسيار حائز اهميت است . ( سندروس در اين فصل در مسابقه اي روي نيمکت در ليگ برتر حضور نداشته است . اين عدم حضور مبتني بر سربازدن خود وي و مصدوميت هايش عنوان شده است )
" اين رويايي بود که به واقعيت پيوست . من پيشنهاد هاي ندکي هم داشتم اما بعد از آن ها آرسن ونگر آمد و به من گفت خوب براي انجام آن آماده شو . من به وجد آمده بودم . اين از بهترين لحظات فوتباليم براي مدت طولاني بود .
من در زمين تمرين هستم و قدم به قدم در حال پيمودن مسير بازگشت . او واقعا مرا در تمرين زير نظر گ به من ياد داد و ديد که چه مي کنم . آن ها در مسير موفقيت هستند و همه با هم حرف مي زنند . آن ها برايم بسيار مفيدند.
من براي بازي کردن بسيار هيجان دارم . من مي خواهم بازي کنم . اين باعث ايجاد روحيه زندگي جديدي در من مي شود . من بسيار آماده و شاداب هستم.
دو يا سه هفته قبل به اين فکر مي کردم که مي توانم قراردادي با باشگاه امضا کنم و از اين بابت که به من ارائه پيشنهاد شد شکه نشدم زيرا بسيار سخت تمرين کرده بودم . "

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تبريك مي گم اولين خريد درست و حسابي ونگر رو.اينكه ايا خريد سول و بازگشتش كار درستي بوده يانه يه مساله ي ديگست. اما نكته ي اين انتقال عقب نشيني ونگر از سياست هاش هست.نكته ي مهميه.
جالبه كه ونگر تازه يادش افتاده كه در تمام پست ها بازيكن مي خواد و سراخر چي؟...هيچي!هيچ بازيكني را نخواهد خريد.

بالا