• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
صحبت های آرسن ونگر درباره ی جدیدترین استعداد کشف شده اش ...
ونگر که به تازگی جوان هفده ساله بولیویایی را به خدمت گرفته گفته که به محض کامل شدن همه ی مراحل قرار داد وی او را به صورت قرضی به تیم دیگری خواهد فرستاد .
ساموئل گالیندو که از رئال آمریکا به آرسنال خواهد آمد قطعا همه ی شرایطی که مد نظر آرسن بوده را دارا است که ونگر حاضر است برای راحتی او هر کاری بکند . به گفته ی آرسن ونگر ، گالیندو دوست ندارد تحصیلات فوتبالی خود را در لندن بگذراند و به همین دلیل به تیم دیگری به صورت قرضی خواهد پیوست .
مرد فرانسوی درباره او این چنین می گوید : در حالی که باشگاه های کمی را برای فرستادن بازیکن به صورت قرضی در اختیار داریم اما او خواهد رفت . گالیندو بازیکنی است با تکنیک ، قد بلند و با استقامت و قدرت بدنی بالا و از همه مهمتر چپ پا . او می تواند به عنوان هافبک دفاعی به خوبی انجام وظیفه کند . آینده او را در اینجا بسیار درخشان می بینم .

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب بلاخره نهایی شد قرار داد سول کمپل . من اگر بودم یک علامت تعجب بزرگ رو می بردم می ذاشتم دم در اتاق پروفسور . یک نیم فصل هست با ما . باید ببینیم چه میکنه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خب بلاخره نهایی شد قرار داد سول کمپل . من اگر بودم یک علامت تعجب بزرگ رو می بردم می ذاشتم دم در اتاق پروفسور . یک نیم فصل هست با ما . باید ببینیم چه میکنه
همون كاري كه سندروس مي كرد.رو نيمكت ميشينه تا يه فرجي بشه!

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
تبریک
2-0 بردیم
واقعا سسک توی هر بازی تاثیر گذاره
ورمالن هم عالی بود

3 روز دیگه با همین بولتون توی زمین خودمون بازی برگشت رو داریم

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ضمن تبریک دیر! امیدوارم امروز هم ببریم

آرسن ونگر اخبار پیرامون ماندزوکیچ را تکذیب کرد...
در حالی که در این چند روز اخبار متنوع و زیادی پیرامون نقل و انتقالات باشگاه آرسنال مطرح می شود آرسن ونگر جز تکذیب برخی گزینه های کار دیگری ندارد.
شاید نزدیک به یک ماه است که در تمام کنفرانس مطبوعاتی ونگر نام های مختلف پرسیده و تکذیب شده است.
یکی از همین نام ها ماریو ماندزوکیچ کروات است که حجم وسیعی از اخبار را به خود اختصاصا داده بود و برخی خبر گزاری ها احتمال این انتقال را بسیار بالا می دانستند.
اما به هر حال آرسن ونگر امروز در کنفرانس مطبوعاتیش این بار نیز یک نام دیگر را تکذیب کرد.
این بازیکن 23 ساله در سال 2007 و در پی جدایی ادواردو از دینامو زاگرب به این تیم پیوسته بود.
” خیر . این قضیه صحت ندارد . شما اسم های دیگری نیز خواهید شنید و تا پایان نقل و انتقالات این قضیه ادامه دارد . این اسم در حالی مطرح می شوند که هیچ صحتی پشت آن ها نیست . ما در حال حاضر به هیچ چهره جدیدی نزدیک نیستیم . “

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سسک فابرگاس ادعا می کند که علاقه و اشتیاق سابق را برای بازی کردن به دست آورده است...

سال پیش همین موقع،آرسنال از کورس قهرمانی خارج شده بود و مصدومیت زانوی کاپیتان نیز مشکلات را برای آرسنال دوچندان کرده بود،مصدومیتی که چهار ماه سسک را به دور از فوتبال نگاه داشت.اما این فصل بخت و اقبال با توپچی ها یار بوده و بر خلاف سال قبل در کورس قهرمانی قرار دارند و با پیروزی با اختلاف دو گل و یا بیشتر مقابل بولتون می توانند خود را به صدر جدول برسانند.
سسک در بازگشت آرسنال به مسیر قهرمانی بسیار مفید واقع شده،به ثمر رساندن ده گل در لیگ برتر و مجموع سیزده گل در کلیه رقابت ها.
سسک در مصاحبه ای با مجله قهرمانان گفت:
"فصل قبل از لحاظ شرایط روحی خیلی وضعیت بدی داشتم،از هیچ چیزی لذت نمی بردم و همه چیز برای من منفی بود.اشتیاق و علاقه ام را برای بازی از دست داده بودم و ماندن در خانه بیشتر خوشحالم می کرد،آن احساس بسیار عجیبی بود.
مصدوم بودن آن هم به مدت چهار ماه،بدترین دوران زندگی کاری من بود اما از آن تجربه ناگوار،چیزهای بسیاری آموختم.هم اکنون من با خیلی از مسائل و مشکلات به گونه ای متفاوت با آن زمان برخورد می کنم.قبلا بعد از هر شکست مدت ها طول میکشید تا بتوانم به همان شرایط روحی سابق بازگردم،سه ساعت یا بیشتر زمان می برد تا بتوانم با باخت کناربیایم و در آن مدت هم هیچکس نمی توانست با من صحبت کند ولی الان شاید فقط نیم ساعت در آن حال و هوا می مانم و سریع به شرایط سابق بازمی گردم.
شاید شما روز بعد کمی شادتر از دیروزتان باشید اما شما باید فقط به جلو نگاه کنید و آدم مثبتی باشید.
البته این رفتار و عقاید هنوز در درون من کامل نشده چرا که الان هم موضوعات مختلفی هستند که من را منحرف می کنند،خانواده ام،دوست دخترم ودوستانم.
در حال حاضر من با انتقادات به نحو دیگری برخورد می کنم،چه آن هایی که در مطبوعات می خوانم یا از طرفداران می شنوم.
قبل از مصدومیتم با تمام مسائل و مشکلات بصورت خیلی شخصی برخورد می کردم اما الان با خودم فکر میکنم،خوب، چه کاری می خواهی انجام دهی؟اجازه نمی دهم که یک بار دیگر دچار آن احساسات و تفکرات بشوم".
سسک همچین تاکید کرد که به این زودی ها خیال ترک امارات را ندارد.
"شما هرگز نمی توانید بگویید هرگز،اما من احساس راحتی و مهم بودن در آرسنال میکنم و سپاسگزار و قدردان همه چیز هستم.بعضی از مردم باور نمی کنند که من آرسنال را ترک نمیکنم،اما شما باید با خودتان احساس راحتی بکنید.
من همه آن چیزی که دارم را در اختیار آرسنال قرار داده ام،زمانی که بیمار یا مصدوم بودم برای باشگاه بازی کرده ام،همچنین چند ساعت بعد از فوت پدربزرگم در لیگ قهرمان برای باشگاه بازی کردم.
احساس غرور می کنم از اینکه جزیی از باشگاه آرسنال هستم و همواره به تمام کارهایی که برای باشگاه انجام داده ام ،افتخار می کنم".

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ونگر جون عمت يه مهاجم بخر!!!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
چطوری امیر جون؟
بازی پخش نمیشه از نی وی؟
چاكر علي اقا هم هستيم.يه مدت درگير امتحاناي پايان ترم بودم(تا مرز مشروطي هم پيش رفتم)به لطف خدا و دعاي خير دوستان فكر كنم به خير گذشت.دربست در خدمتيم.
نه مثل اينكه بازي بازي ليورپول-تاتنهام پخش ميشه.تف تو ذاتشون. ليورپول كه تو اوج بود بازيهاش حال ادم رو به هم مي زد حالا اين تيم بحران زده رو مي خوان پخش مستقيم كنن كه چي بشه؟!اعصاب طرفداراش رو خورد كنن؟!؟!؟
بازي تيممون رو نشون بدن كه با تيم دوممون داريم مي تركونيم.دمشون گرم. واقعا گرم.خيلي دارن حال مي دن اما اخه چه وضعشه كه تيم در دهه اخير(؟)اينقدر مصدم ميده؟اقاي ونگر شما پاسخگو هستيد؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
توجه نكرده بودم عكس اواتارت عكس بچته؟؟؟ :دي

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چاكر علي اقا هم هستيم.يه مدت درگير امتحاناي پايان ترم بودم(تا مرز مشروطي هم پيش رفتم)به لطف خدا و دعاي خير دوستان فكر كنم به خير گذشت.دربست در خدمتيم.
نه مثل اينكه بازي بازي ليورپول-تاتنهام پخش ميشه.تف تو ذاتشون. ليورپول كه تو اوج بود بازيهاش حال ادم رو به هم مي زد حالا اين تيم بحران زده رو مي خوان پخش مستقيم كنن كه چي بشه؟!اعصاب طرفداراش رو خورد كنن؟!؟!؟
بازي تيممون رو نشون بدن كه با تيم دوممون داريم مي تركونيم.دمشون گرم. واقعا گرم.خيلي دارن حال مي دن اما اخه چه وضعشه كه تيم در دهه اخير(؟)اينقدر مصدم ميده؟اقاي ونگر شما پاسخگو هستيد؟

واسه منم سواله !
چرا ما هر بازی مصدوم میدیم؟!

در مورد پخش بازی لیورپول باهات کاملا موافقم
واقعا مضحکه!

توجه نكرده بودم عكس اواتارت عكس بچته؟؟؟ :دي
:D
نه برادرزادمه :D

نیمه اول 2-1 به نفع بولتون شد!
دقیقه 6 و 28 دو تال خوردیم دقیقه 44 روسیچکی یکشو جواب داد تا ببینیم نیمه دوم چی میشه ...

Last edited by a moderator:

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
فقط اومدم بالاخره یک تبریک بگم اگرچه با تفاضل گل و یک بازی بیشتر اما به هرحال به جایگاه وقعیمون رسیدیم یعنی بالاخره رفتیم صدر

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::happy::happy::happy::happy::happy::):):):):):rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::guitar::guitar:

ALMANPARAST

Registered User
لایک‌ها
2
نیمه اول 2-1 به نفع بولتون شد!
دقیقه 6 و 28 دو تال خوردیم دقیقه 44 روسیچکی یکشو جواب داد تا ببینیم نیمه دوم چی میشه ...

خب لااقل الان بیا گلهایی هم که زدیم بگو.راستی بازی رو دیدی؟اگر آره تعجبی نمیکنم که بگی گلهایی که خوردیم تقصیر1- گندکاری آلومینیا و 2- لیز خوردن کلیشی بوده:D(اگرچه فردا اخبار ورزشی نشون میده)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خيلي برد شيريني بود مخصوصا وقتي كه 2-0 عقب باشي و 4-2 ببري.اين نشان دهنده ي شخصيت بالاي تيمه.خيلي برد بزرگي بود و ما رو با جايگاه اصليمون رسوند.بعد از هفته ها و هفته ها به صدر بوسه مي زنيم.
حالا اونايي كه بازي با اورتون رو ديده بودن و كلي ذوق كرده بودن(نمي خوام اسم ببرم!) بيان اينو ببينن تا روحشون به پرواز در بياد.حالا بعضيا بيان بگن كه از قهرماني نااميدم.واقعا به حال اين ادما تاسف مي خورم كه تو زندگيشون هيچ چي نفهميدن :دي

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تبریک میگم بچه ها
میدونستم این بازی رو میبریم
صدر جدول مبارکهههههههههههههههههههههههه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مدیر برنامه های هانتلار ادعا میکند انگلیسی ها به دنبال عقد قرار داد موقت با موکلش هستند . آرسن قبلا این مورد را تکذیب کرده اما از سویی به نظر نمیرسد فعالیت جدی برا خرید بازیکن در حال انجام باشد . برخی هواداران دیشب ژکو را در امارات دیده اند . در صورت حضور ادین در لندن میتوانمنتظر اخبار تکان دهنده ای بود

ديروز در برخی وبلاگ های لندنی شایعه عجیب حضور ادین ژکو در محله اشبرتون گراو به گوش می رسد . آن ها مدعی هستند وی به لندن آمده و دیشب چهل دقیقه مانده به بازی در یک از خیابان های این محله در حال قدم زدن بوده است . البته آن ها ذکر می کنند که صحت خبر هنوز مشخص نیست . به هر حال بیشتر ایت خبر به شایعه نزدیک است تا واقعیت !!!
حضور ژكوئ در لندن فوق العاده خواهد بود.خيلي حس خوبي بهم دست داد وقتي اين خبر رو خوندم.يعني ونگر اين كار رو مي كنه؟؟؟

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
ایــــــــــــول ! بروبچ ترکوندن !
47b20s0.gif

خوب اگر بیفتیم رو دور و 3 بازی حساس و سنگینی که پشت سر هم داریم رو ببریم ، قهرمانیم
N_aggressive%20%2833%29.gif

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خبری نسبتا عجیب و البته خوش حال کننده امروز ( 4 بامداد ) به خروجی های گاردین رسید .

ولسبورگ خبر از علاقه ی خود به فیلیپ سندروس میگوید و اینکه حاضر است این مدافع آرسنال را به خدمت بگیرد .
فیلیپ سندروس مدافع آخر ارسنال که بعد از بازگشت از میلان هرگز به جایگاه خود بازنگشت ، این روز ها به فکر بستن چمدان های خود است تا لندن را ترک کند . سلتیک و اورتون از دوستداران این بازیکن سوئیسی آرسنال هستند .
وی هم اکنون سول کمبل را در پست خود میبیند و از این بابت بیشتر از پیش احساس نا خرسندی میکند . او میداند برای بازی در جام جهانی نیاز دارد تا بازی کند .
ونگر از دوستداران ادین ژکو است ، او هرگز علاقه خود به ژکو و ژینیاک را از دیگران نپوشانده بلکه در مورد آنها گفته است به دلایل مالی نمیتواند آنها را به لندن بیآورد .
به هر حال به میان آمدن پای سندروس بنظر بازی را جالب تر میکند . از سویی اخباری نا معتبر از حضور ژکو در لندن روایت میشود .
به هر ترتیب در حدود 200 ساعت تا پایان پنجره زمستانی باقی مانده و همه منتظر هستیم تا ببینیم آیا بازیکنی در سطح جهانی به تیم میآید یا نه !
//
اوضاع داره جالب تر ميشه.دارم اميدوار مي شم.

بالا