• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
22 آگوست 2006
نوشته‌ها
4,793
لایک‌ها
5,069
سن
35
محل سکونت
Tehran
و اين هم از اثرات صدر نشيني.
پخش زنده از شبکه سوم سیما :::: يکشنبه 04/11/1388 ساعت : 17:00 جام حذفي انگليس : استوک سيتي - آرسنال
 

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
22 آگوست 2006
نوشته‌ها
4,793
لایک‌ها
5,069
سن
35
محل سکونت
Tehran
اين جام هم پر...
اما اصلا نياز نيست كه دوستان(كه نمي خوام اسم ببرم:دي)بيان اينجا باز دوباره ايه ياس بخونن.چرا كه بعد از 5 سال بي جامي فتح جام اتحاديه و جام حذفي توفيق چنداني نداشت.اصل اين دو جامي است كه در هر دو شانس بالايي داريم.
ولي انصافا حالم از اين بازي بهم خورد.ولي سول خيلي با نشاط و با روحيه بود. از دنيلسون هم روز به روز بيشتر خوشم مياد.
خيلي يك نواخت و خوب و با انگيزه و با تعصب و...
 

lepkin

Registered User
تاریخ عضویت
6 فوریه 2007
نوشته‌ها
945
لایک‌ها
1,155
محل سکونت
khOzesTan
خب باختیم و حذف شدیم
امیدمون فقط به لیگ هست و سی.ال که ایشا الله هر دو رو ببریم......
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
خبر بسیار خوب برای هواداران...
ارسن ونگرکنفرانس مطبوعاتی اش را بایک خبرخوب اغاز کرد وان هم کوچک شدن لیست مصدومین تیم بود.
رئیس که هفته گذشته نه مصدوم را درلیست مصدومین تیمش میدید ارون رمسی را برای جام حذفی درمقابل استوک دراختیار داشت وسه تن از مصدومین دیگر تیم هم قبل از نبرد با استون ویلا درویلا پارک اماده شده اند.
ونگر افزود:لیست مصدومین تیم درحال کوچک شدن است.
ما سمیر وببنتنر را هم اکنون درتمرینات تیم داریم واین خبر خوبی برای ماست.ابوهنوز مصدوم است ولی سانیا به بازی با ویلا میرسد.
نصری که بدلیل مصدومیت از ناحیه زردپی ران انتظار میرفت سه هفته نتواند بازی کند مصدومیتش تنها هشت روز بطول انجامید وسریع تراز زمان پیش بینی شده به تمرینات بازگشته است.
البته بنتنر مجبور بود که مدت بیشتری بیرون بماند وی در سی ویکم اکتبر بدلیل مصدومیت از ناحیه ران درداربی شمال لندن به لیست مصدومین تیم اضافه شده بود.البته باکاری بخوبی مشکل شانه اش را سپری کرده وهم اکنون اماده است.
هم اکنون تنها پنج بازیکن درلیست مصدومین تیم حضوردارند.ون پرسی و ژوروبهمراه گیبزکه مصدومیتهای بلند مدتی دارن به علاوه دیابی و مریدا.
درهمین حین ونگرتایید کرد که توماس ورمائلن و ویلیام گالاس درمقابل استون ویلا به میدان خواهند رفت.
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
دو تیر دروازه و دو مصدوم در مقابل بازی خوب استون ویلا و یک امتیاز بیرون خانه حاصل تلاش آرسنال بود ...
بازی آرسنال و استون ویلا
در زمین خانگی استون ویلا
بازی در اوج هیجان
آرسنال برای کسب امتیازات قابل قبول در اولین ضلع مربع باید به مصاف این تیم سخت کوش برود . تیمی که در خانه بسیار خوب کار می کند.
بازیکنان آرسنال در این دیدار به ترتیب زیر هستند :
مانوئل آلمونیا
باکاری سانیا
ویلیام گالاس
توماس ورمائلن
گائل کلیچی
نوس دنیلسون
سس فابرگاس ( کاپیتان )
آرون رمزی
توماس روسیچکی
آندری آرشاوین
ادواردو داسیلوا
هم چنین در نیمکت آرسنال نیز بازیکنان زیر نشسته اند :
لوکاژ فابیانسکی
سول کمپل
آرماند ترائوره
کریگ استموند
سمیر نصری
تئو والکات
نیکلاس بندتنر
بازی با سوت داور توسط بازیکنان سفید پوش آرسنال شروع شد .
بر خلاف اخبار پتروف نیز به بازی رسید و در ترکیب استون ویلا حضور دارد.
زوج خطرناک آگبونلاهور و امیل هسکی نیز دیگر نکته بارز استون ویلا است.
هم چنین قضاوت این دیدار بر عهده لی پرابرت است .
بازی تقریبا متعادل شروع شده است و دو تیم سعی در ارزیابی یک دیگر دارند.
مسلما آرسنال باید با خونسردی ابتدا سعی در کنترل نبض بازی داشته باشد.
در دقیقه 8 بازی روی پاس در عمق بازیکنان میانی آرسنال ادواردو حرکتی انجام می دهد که پاس به بیرون وی با شوت توماس رسیچکی به کرنر می رود . این توپ در بین راه به بازیکنان حریف خورد و ثمری نداشت .
کرنر دوباره از سمت راست و سانتر سس فابرگاس که با ضربه سر نامشخص توپ به هوا می رود و در نهایت دور می شود .
در برگشت توپ نیز می رفت تا ضد حمله ای شکل گیرد که ثمری نداشت .
صحنه های مشکوکی در این دقایق رخ می دهد که نظر داور باعث اعتراض کم برخی بازیکنان می شود .
در این دقایق ضربه خطرناک آگبونلاهور و دفع زیبای آلمونیا و هم چنین کارت زرد ورمائلن در دقیقه 13 مهم ترین حوادث بازی بود .
دقیقه 16 بازی روی کرنری استون ویلا صاحب موقعیت است . ضربه کرنر ارسالی ثمری ندارد و در نهایت توپ برای تیم آرسنال است.
در میانه میدان بازیکنان آرسنال معمولا سعی در بازی مستقیم و درعمق حریف دارند . بازی کاملا جان گرفته و هر دو تیم زهر دار هستند .
تا دقیقه 24 بازی هم چنان گلی رد و بدلنشده است . هر دو تیم هم چنان خطرناک هستند به طوری که اصلا نتیجه بازی قابل پیش بینی نیست .
در دقیقه 32 دیدار هستیم . جایی که بازیکنان آرسنال در میانه میدان توپ را در اختیار دارند .
با اشتباه بازیکنان آرسنال توپ به بازیکنان ویلا می رسد . سریعا به حالت هجومی در آمده و می توانند خطرناک کار کنند . سانتر از سمت راست تیم ویلا حاصلی ندارد . ضربه ای که به توپ وارد می کند .
ادواردو مانند باز یهای قبلی سعی در دوندگی بالا دارد و اگر این دوندگی ادامه داشته باشد می تواند در کل مفید بازی کند . البته در این دیدار درگیری های کمی بالاست و ادواردو نیز از این فاعده تا به این جا مستثنی نبوده است .بله متاسفانه مصدومیت جدی است .
سول کمپل آماده ورود به میدان است . وی باید اولین بازی دوباره اش برای آرسنال را در لیگ به میدان برود .
توماس ورمائلن از بهترین های آرسنال بیرون رفت و حالا سول کمپل و ویلیام گالاس میانگین سنی دفاع آرسنال را بالا می برند .
باید پذیرفت با مصدومیت دفاع جوان آرسنال و زج پا به سن گذاشته دفاع باید ویلا را در دقایق پایانی بازی خطرناک تر دید .
دقیقه 36 بازی استون ویلا روی یک پرتاب و حرکت آن صاحب موقعیتی شد که ثمری نداشت .
استون ویلا حالا با مصدومیت توماس ورمائلن سعی در گسترش حملات خود دارد .
مدافعان باید مواظب سرعت بالای آگبونلاهور باشند .
دقیقه 39 دیدار بازی تقریبا در میانه زمین و بدون شکل تاکتیکی خاص از هر دو تیم .
با این حال آرسنال سعی دارد به مانند گذشته با حرکات میانه میدان موقعیت ایجاد می کند .
چند پاس در میانه زمین و در نهایت خطایی که در تقریبا 10 متری پشت محوطه جریمه به سود آرسنال گرفته شد.
می توان به یاد ضربه فرانسس در بازی رفت افتاد .
خود وی آماده ضربه زدن . ضربه فابرگاس به برخورد به دیوار دفاعی به بیرون می رود .
آرسنال در این دقایق کمی هجومی تر بازی می کند . با این حال عمده جرکاتش ثمری ندارد .
در آخرین لحظات بازی حرکت فرانسس و ضربه وی از سمت چپ به شکلی خطرناک به تیر دروازه برخورد می کند و در برگشت نیز ضربه روسیچکی در فشار مدافعان به بالای دروازه می رود تا صحنه ای بسیار خطرناک حاصل شود.
در نهایت نیمه اول در حالی که در مجموع چنگی به دل نمی زد به پایان رسید تا آرسنال در نیمه دوم تاکتیک هایش را پیاده کند .
مصدومیت توماس ورمائلن بدترین خبر ممکنه برای آرسنال در این برهه زمانی است.
نیمه دوم بازی نیز شروع شد.
دقیقه 48 بازی حرکت گابریل آگبونلاهور با دخالت کلیچی و در نهایت خطای آگبونلاهور به روی کلیچی همراه بود.
آرسنال می تواند از وجود بازیکنانی مثل نصری و والکات و بندتنر در صورت نیاز استفاده کند . شاید تعویض اجباری ونگر در نیمه اول کمی نظم وی را بر هم زد .
دقیقه 51 بازی روی حرکت آرسنال و لو رفتن توپ ویلا نزدیک به ترتیب یک ضد حمله بود که ثمری نداشت . سرعت بازی در این دقایق بسیار بالاست . الته بازیکنان آرسنال به دلیل یک صحنه مشکوک در محوطه جریمه ویلا معترض به رای داور هستند . در دقیقه 52 حرکت از سمت چپ آرسناب و سانتر آن ها نیز ثمری نداشت .
باز هم دقیقه 53 در بازگشت توپ آرسنالی ها روی یک ضد حمله آگبونلاهور از سمت راست پاس در عرضی انداخت که سول کمپل توپ را برگرداند .
روی ادامه همین حرکت داور روی یک ضربه توپ را در اختیار بازیکنان آرسنال قرار داد .
بازی فیزیکی ویلا در میانه میدان و تکلی که هدفش فابرگاس بود . کارت زرد برای بازیکن ویلا . بازی بسیار درگیرانه و سنگین دنبال می شود .
اعتراض بازیکنان ویلا به تک تک صحنه ها نشان از حساسیت بازی دارد .
دقیقه 57 حرکتی از بازیکنان ویلا و در راس آن باز هم گابی آگبونلاهور و ضربه کرنر برای ویلا . سانتر بلند و در شلوغی صحنه توپ از آن سمت به بیرون رفت .
در دقیقه 63 بازی هستیم . نیکلاس بندتنر دومین تعویض آرسنال است . وی به جای ادواردو که وضعیت سلامتیش مشخص نیست وارد میدان می شود . روال بازی مانند قبل است و استون ویلا روی سرعت مهاجمانش بسیار خطرناک
در همین دقیقه فرار از سمت چپ آرسنال و پاس در عرضی که با دخالت بازیکنان آرسنال به مقصد نمی رسد .
در این دقایق برتری استون ویلا را می توان حفظ کرد . شاید بهترین راه برای رسیدن به دروازه استون ویلا آرام کردن بازی باشد.
دقیقه 66 پاس بسیار خطرناک در عمق برای گابی که خوش بختانه وی در آفساید بود .
دقیقه 68 بازی این بار پاس در عمق بازیکنان آرسنال آفسید گرفته می شود .
استون ویلا کاملا موفق روی رساندن توپ روی دروازه آرسنال عمل می کند و تا به این جا نمره بالاتری از آرسنال گرفته است .
دقیقه 69 سانتر خطرناک از سمت چپ و دخالت دفاع روی برگشت توپ ضد حمله برای آرسنال که این حرکت نا تمام می ماند .
دوباره بازی استون ویلا در نیمه زمین آرسنال . دقیقه 70 باز هم از سمت چپ آرسنال پاس در عرض بازیکنان ویلا به بیرون رفت که البته در میان اعتراض شدید یانگ داور ضربه دروازه اعلام کرده است .
دقیقه 74 روی خطایی از سمت چپ استون ویلا صاحب ضربه ایستگاهی خطرناکی شده است .
این ضربه با دخالت بازیکنان آرسنال به کرنر می رود و کرنر حاصله نیز توسط آلمونیا مهار می شود .
هم چنان حرکات دو تیم بی حاصل است .
سومین تعویض آرسنال در دقیقه 78 بازی : سمیر نصری به جای توماس روسیچکی وارد میدان می شود.
دقیقه 80 بازی و نتیجه بدون گل . آرسنال توانسته نسبت به دقایقی از بازی که استون ویلا برتر بود بهتر کار کند و نزدیم دروازه استون ویلا کار کند .
دقیقه 81 بازیکنان استون ویلا در سمت راست دفاعی آرسنال و پاسی که ثمرش ضربه ایستگاهی است .
استون ویلا که این فصل فقط پنج گل در خانه خورده است بار دیگر این را نشان داد .
ضربه ایستگاهی استون ویلا ثمری ندارد.
دقیقه 82 حرکت از سمت راست سانتر به روی دروازه و درادامه شوت خطرناکی که به بازیکنان ویلا برخورد کرده و منحرف می شود .
خطای کلیچی در میانه میدان برای وی یک کارت زرد به همراه دارد .
دقیقه 85 بازی بازیکنان آرسنال روی حرکت هجومی به یک ضربه ایستگاهی خطرناک دست پیدا می کنند و
چسبیده به محوطه جریمه .
خوب ضربه فرانسس ثمری ندارد . حالا در برگشت دقیقه 87 ضد حمله خطرناک برای ویلا از سمت چپ که حاصلی ندارد .
بلافاصله حمله آرسنال و در نهایت سانتر از سمت چپ که باز هم بی ثمر است.
وارد زمان های اضافی شده ایم . آرسنال در دقایق پایانی میل بیشتری به هجوم داشت و سعی می کرد تا حرکاتی ترتیب دهد .
آرسنال در دقیقه 92 صاحب ضربه کرنر می شود . فرانسس سانتر می کند و روی یک کشمکش ضربه کمپل در خیل عظیم مدافعان ویلا برخورد می کند و باز می گردد .
در آخرین ثانیه های بازی حرکت خطرناک بازیکنان ویلا چیزی نمانده بود دروازه آرسنال را باز کند .
در آن سو موقعیت عالی برای آرسنال و توپی که ناباورانه به تور ویلا نرسید .
بازی هم با همین نتیجه به اتمام می رسد.
موقعیت فوق العاده پایان بازی شاید هم چنان بهت هواداران را به همراه داشته باشد . ضربه ای که به دروازه بدون دروازبان راهی شد و به تیر دروازه برخورد کرد.
به هر ترتیب متاسغانه یا خوشبختانه در یک بازی متعادل و حساس آرسنال با یک امتیاز از خانه حریف باز می گردد
 

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
22 آگوست 2006
نوشته‌ها
4,793
لایک‌ها
5,069
سن
35
محل سکونت
Tehran
موقعیت فوق العاده پایان بازی شاید هم چنان بهت هواداران را به همراه داشته باشد . ضربه ای که به دروازه بدون دروازبان راهی شد و به تیر دروازه برخورد کرد.
ادم اونجاش مي سوزه اين تيكه رو مي خونه.
تو اخبار اون تيرك اول هم نشون داد.اينجام سوخت.وقتي سسك زد به تيرك تو اومد سمت موزارت كوچك اومد بزنه تو گل كه رمسي اومد تو شكم توماس.اونجاش سوخت.
حيف شد مي شد برد اما نتيجه ي بدي نگرفتيم.ويلا تو بازي هاي خونگي فقط 5 گل خورده.
//
وعده ي ما هفته ي بعد يكشنبه آرسنال- منچستر در ورزشگاه 60000 نفري امارات لندن.
محكوم به تركوندنيم.
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
خوب امروز بازی هم خوشبختانه پخش مستقیم میشه تا 45 دقیقه دیگه شروع میشه.
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
آرسن ونگر در مصاحبه ای دلایل نخریدن مهاجم را بیان کرد...
a


آرسن ونگر دلیل قانع کننده ای برای نخریدن بازیکن در پنجره نقل و انتقالات ژانویه دارد و آن هم این است که بازیکنانی که مورد توجه او بوده اند برای خرید در دسترس نبوده اند.
در هفته ای که رابین ون پرسی مصدوم شده بود و ارسن ونگر بر خرید بازیکن جدید برای خط حمله آرسنال تاکید میکرد به لیستی از باریکنان برای این نقطه نسبت داده میشد.سول کمپل با بازگشتش به باشگاه یک شوک را برای هواداران به وجود آورد اما هنوز خبری از بستن قرار داد با بازیکن جدید در خط حمله نیست.همین موضوع موجب نا امیدی خیلی از هواداران که معتقد بودند ارسنال برای رسیدن به قهرمانی نیاز به یک یک مهاجم دارد شد اما دستان آرسن برای خرید بازیکنان از طرف محیط اطراف(بازیکنان موجود) بسته بود.
" قضیه فقط خواستن برای خرید بازیکن نیست ، باید بازیکنی را به تیم اضافه کنید که از بازیکنان کنونی تیمتان بهتر باشند و نیرویی جدید را به باشگاه تزریق کنند."
" شما همیشه میخواهید رونالدو را به تیمتان اضافه کنید اما آیا او همیشه او در دسترش است؟.چاماخ در بوردو بازی میکند و برای خریدن موجود نیست برای اینکه بوردو او را میخواهد و قصد فروش او را ندارد و همینونطور داوید ویا که والنسیا او را نمیفروشد"
بنتنر به تازگی از بند مصدومیت رها شده است و همین موضوع باعث شده تا دست کم آرسن ونگر بتواند به بازیکنان بیشتری برای قرار دادن در ترکیب تیمش فکر کند.
" من نیز باور دارم نیروی جدید میتواند به باشگاه کمک کند وهمیشه آسوده ترین راه برای حل مشکل مصدومین این است که به دنبال بازیکنانی خارج از باشگاه باشید"
" اگر به اتفاقاتی که برای ما افتاده است دقت کنید میبینید که ما بهترین خط حمله را داشته ایم و اگر ما توانسته ایم در 20 /21 بازی اولمان گل بزنیم چرا نباید بتوانیم در 18 بازی باقی مانده نیز گل بزنیم"

خبری که امروز در روزنامه های منتشر شد: "ونپرسی زودتر از موعد!!"
رابین ونپرسی، مهاجم 26 ساله و فوق العاده موثر آرسنال، در بازی دوستانه تیم ملی کشورش با ایتالیا از ناحیه ی لیگامنت قوزک پا با پارگی مواجه شد. پس از آن پزشکان تیم ملی هلند، مدت زمان دوری او را حداکثر 8 هفته اعلام کردند ولی پس از بازگشت او به باشگاه و بررسی های دقیق تر، مشخص شد که شاید او تا پایان فصل قادر به همراهی تیمش نباشد!
رابین برای معالجاتی راهی صربستان شد! جایی که از ماده ی جنینی انسان برای درمان مصدومیت ها استفاده می شد، اما این روش درمانی نوین نیز نتوانست کمک حال او باشد و او ماند و راه طولانی بهبود!
اما امروز در روزنامه های صبح یکشنبه، اخباری منتشر شد که هنوز صحت آن مشخص نیست! اما شاید بتواند نوید خبری خوب برای هواداران باشد! به گزارش این روزنامه ها، رابین ونپرسی، به راحتی راه می رود و هفته ی پیش به تمرینات توپچی ها ملحق شده است!
هرچند که آرسن ونگر انتظار بازگشت رابین را تا ماه آپریل ( 3ماه دیگر) ندارد اما پزشکان او بر این باورند که او ظرف 7 هفته ی دیگر،یعنی در اواسط مارچ شرایط بازی کردن را پیدا خواهد کرد! یعنی 1 ماه زودتر از موعد!
باید منتظر نشست و دید که آیا این اخبار از منابع معتبر تری هم پخش خواهد شد یا خیر! اگر رابین زودتر از موعد به تیم ملحق شود، می تواند در برحه ی زمانی سخت و مهم پایان فصل، کمک بزرگی به تیمش در راه قهرمانی بکند.

در حالی که امروز شاید تمام چشم ها رو به مستطیل سبز امارات و شاید مهم ترین بازی فصل در انگلستان باشند، پیش از بازی به سکو ها نگاه کنید!

در برنامه ی مورد نظر باشگاه برای هواداران، پیش از بازی و در حمایت از طرح جهانی مبارزه با ایدز در قاره آفریقا، تمام تماشاگران کاغذ های در نظر گرفته شده را در دست خواهند گرفت تا شاید دیگران همه کمی بیشتر به اطراف خود نگاه کنند! به جایی در همین نزدیکی در آفریقا.
آندری آرشاوین، مرد روس توپچی ها نیز درباره ی این فعالیت می گوید:" اگر زندگی کمی بیشتر از آن چه به باقی مردم داده به شما بدهد، اونوقت شما هم باید چیزهایی از آن را برگردانید. فوتبال پرطرفدارترین ورزش دنیاست، بنابر این هرکس صرف نظر از آن که کجای دنیا بازی می کند می تواند کمک کند!"
این فعالیت جمع آوری کمک در سطح جهانی توسط شرکت نایک ترتیب داده شده است. اساس این طرح ساده خریداری بندکفش های قرمز برای کمک به این عزم جهانی است.
 
Last edited by a moderator:

De Monarch

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 آگوست 2007
نوشته‌ها
2,707
لایک‌ها
17
محل سکونت
Minas Tirith
اون دوستی که اسمم رو نمی آوردی :

تحویل بگیر . یک بازی بی انعطاف از گوشه ها و ... یک نتیجه ی خورد کننده و ... یک باخت بد و ...

چیزی به نظرم نمی رسه واقعا
 

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
22 آگوست 2006
نوشته‌ها
4,793
لایک‌ها
5,069
سن
35
محل سکونت
Tehran
خاك تو سرشون و خاك تو سرمون
اون گل دوم چي بود اخه.عين يه مشت احمق دست و پا چلفتي ريختن تو دروازه حريف كه مثلا گل بزنن.اخه كسخورا همين دو هفته پيش نبود كه همين جوري گل خورديد!اين دفعه چندمه كه اين جوري گل مي خوريد؟!شمايي كه زارت و زورت از روني تعريف مي كنيد و هي مي گيد كه بايد مهارش كنيد پس چرا هيچ گهي نخورديد.هر گهي خواست خورد.اون بي مغز كه انسان بودن و وجود هوش و بينش در اون هيكل ناقصش رو منكر مي شم، و شماره 1 مي پوشه، كي ميميره راحت بشيم.اون شاسميخ كه 22 مي پوشه كي گورشو گم مي كنه از باشگاه بره بيرون.تا كي اين دو تا بي شعور بي فهم و ناقص العقل رو بايد تحمل كنيم.
تا كي بايد تحقير شيم.
حيف آرشاوين كه داره بين يه مشت خر و گاو و يابو علفي داره بازي مي كنه.حيف من كه جووني داره فنا ميشه.حيف نون.حيف اون همه حرص و جوشي كه تو اين مدت خوردم.خاك تو سر من خاك تو سر اون شاسكولاي بي ابرو.اي تف اي لعنت ؛اي خدا منو بكش تا اين همه اسكل بازي ها و نفهمي ها و خنگي ها و... رو نبينم.
اخه ما چه گناهي كرديم كه بايد اين جوري تاوانش رو بديم.اخه مگه ما دل نداريم.
 
Last edited:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
خوب فعلا تا اطلاع ثانوی حوصله حرف زدن در مورد تیم رو ندارم ....
 

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
15,874
لایک‌ها
17,805
محل سکونت
ایران
دوست عزیز.

برو بچز ارسنالی همه رفقای ما هستند. اعصابشون خورده زیاد اذیتشون نکن.
-------------------------------

بازی خوبی بود. منچستر حرفه ای تر بود. اما من واقعا تو کار این المونیا موندم !!!
این ونگر تو این بشر چی دیده ؟!؟! تازه ادعای تیم ملی اسپانیا رو هم داشته بابا

اخر سوتی بود این بشر
 

jerii

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
11 مارس 2007
نوشته‌ها
7,946
لایک‌ها
9,663
سن
39
محل سکونت
اهواز
از سر کارم فوتبالو دیدم!
نیازی هست بگم ابروم رفت یا نه؟!
 

ari_gholi

Registered User
تاریخ عضویت
13 ژانویه 2009
نوشته‌ها
531
لایک‌ها
4
سن
33
محل سکونت
کرمان
دوست عزیز.

برو بچز ارسنالی همه رفقای ما هستند. اعصابشون خورده زیاد اذیتشون نکن
موافقم!!
بلاخره هر تیمی یه بازی خوبه یه بازی بد!!
من-یو هم پارسال توی اولد ترافورد 4-1 از لیور خورد!
-----------------------------------------------------------
غمی نیست ایشالا چلسی رو بزنین!!
بازی خوبی بود. منچستر حرفه ای تر بود. اما من واقعا تو کار این المونیا موندم !!!
این ونگر تو این بشر چی دیده ؟!؟! تازه ادعای تیم ملی اسپانیا رو هم داشته بابا
اخر سوتی بود این بشر
__________________
من این سوال خیلی وقته از خودم دارم میپرسم!!هر کی جوابشو پیدا کرد پی-ام بده!!
 

lepkin

Registered User
تاریخ عضویت
6 فوریه 2007
نوشته‌ها
945
لایک‌ها
1,155
محل سکونت
khOzesTan
اومدم هرچی از دهن بیرون میاد بدم به اینا....که دیدم چند پست بالاتر گفته شده....


واقعا حیف خودمون که این همه سال پشت این تیم بودیم.....
 

lepkin

Registered User
تاریخ عضویت
6 فوریه 2007
نوشته‌ها
945
لایک‌ها
1,155
محل سکونت
khOzesTan
لعنت تو روح اون کسی که قرعه کشی نیم فصل دوم رو انجام داده:

31 ژانویه که با منچستر بود
7فوریه با چلسی
10 فوریه با لیورپول

3 هفته پشت سر هم با big3
 

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
تاریخ عضویت
17 ژانویه 2009
نوشته‌ها
6,144
لایک‌ها
13,444
محل سکونت
سرزمین دروغگو ها
خیلی امید داشتم آرسنال ببره ، اونم اساسی ...

حیف بود این فصل که تو کورس بود و اوضاعش خوب بود نتونست منچستر رو بزنه .
انصافا نتیجه میتونست از این بدتر بشه :wacko:

منچستر هم که همیشه خــــدای شانسه تو گل نخوردن !
 

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
15,874
لایک‌ها
17,805
محل سکونت
ایران
بابا شما هم کلی گل نخوردید

درسته موقعیت های گل هم داشتید

این خدای شانس رو اگه در مورد منچستر میگید. خوب در مورد تیم خودتون هم بگید. بخصوص با اون سوپر دروازه بانتون
 

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
22 آگوست 2006
نوشته‌ها
4,793
لایک‌ها
5,069
سن
35
محل سکونت
Tehran
بیانیه کانون هواداران آرسنال درایران...
به نام خدا
این روزها ودرپی شکست آرسنال درمقابل منچستر یونایتد و کسب نتایج ضعیف درمقابل تیمهای بزرگ فشارها بر روی تیم وبازیکنان وخصوصا کادر فنی تیم وشخص ارسن ونگربیش از پیش شده است دراین شرایط بحرانی وبرنامه ریزی بسیار سخت وعجیب اتحادیه فوتبال انگلستان که درنوع خود بینظیر است وظیفه خود میدانیم تا حمایت کامل خود را از تیم وکادر فنی وشخص آرسن ونگر اعلام کنیم .
دراین شرایط سخت که اشتباهات مختلف اعم از سیاست عدم حضور دربازار نقل وانتقالات وبعضا ایرادات تاکتیکی موجود درتیم موجب کسب نتایج درواز انتظار شده واز طرفی پنج سال نبردن جام کاسه صبر هواداران را لبریز کرده بهترین راه تنها وتنها حمایت از مردی است که به ارسنال شخصیت بخشید واین تیم را برسر زبانها انداخت بدون شک ونگر ازتجربه کافی برای هدایت این تیم برخورداراست وباتوجه به ظرفیتهای این تیم نتایج درخورتوجهی را کسب کرده است لذاکسب این نتایج درگذشته سبب میشود تا به او اعتماد کنیم ودرگذرازاین پیچ دشوار درلیگ برتر انگلستان هدایت این اتومبیل را به این مرد فرانسوی بسپاریم نیاز به گوشزد کردن نیست که هم اکنون بسیاری از تیمها در دنیا درارزوی بدست اوردن ونگر هستند بنابراین بیاییم قدر گوهری را که دراختیار داریم بدانیم وتا لحظه اخر ازاو حمایت کنیم بدون شک ونگر خود بهتراز هرکسی به مشکلات تیمش واقف است ومسلما درپی رفع انها خواهد بود .
حال که نام این مرد بزرگ با نام ارسنال عجین شده است بهتراست کس دیگری زمام این تیم را دردست نگیرد وبرای رسیدن به این مهم تنها تلاش کادرفنی وبازیکنان کافی نیست بلکه حمایت هواداران نقش بسیارپررنگی را بازی میکند پس با افتخارهوادار ارسنال باقی خواهیم ماند وبا امید به سوی اینده مینگریم.
فارق ازاینکه چه نتیجه ای درمقابل چلسی و لیورپول بدست خواهد امد باید به وظایف خودمان درقبال تیم عمل کنیم وحمایت همه جانبه خودمان را از ارسنال و ارسن ونگر دریغ نکنیم هنوز زمان زیادی تا پایان لیگ باقی مانده و وقوع هر اتفاقی ممکن است ضمنا لیگ قهرماناان اروپا هم پیش روی ماست که فصل گذشته توانستیم تا نیمه نهایی صعود کنیم پس امیدواریم تا این فصل نیز بتوانیم نتایج درخشان فصل گذشته را درلیگ قهرمانان تکرار کنیم وچه بسا شگفتی ساز ان مسابقات شویم پس با امید وایمان کامل به پیر تیم پیش به سوی اینده....

باتشکر از شما عزیزان وهواداران محترم ارسنال درایران
معراج اگاهی
دبیر کانون رسمی هواداران آرسنال درایران
//
بنده هم خود را جزئي از اين بيانيه مي دانم و با حمايت كامل خود از ونگر به تمامي شايعات پايان مي دهم!باشد دوستاني(كه نمي خواهم اسمشان را ببرم)كه مدتي است راه را از بي راهه تشخيص نداده و در دام استكبار و دشمنان آرسنال افتاده اند به خود بيايند و به حول مدار ولايت ونگري بازگشته و پوز دشمنان را به خاك بمالند
.اين انقلاب بي نام ونگر عليه السلام در هيچ كجاي جهان شناخته شده نيست
 
Last edited:

lepkin

Registered User
تاریخ عضویت
6 فوریه 2007
نوشته‌ها
945
لایک‌ها
1,155
محل سکونت
khOzesTan
بنده نیز حمایت خودم رو از ارسن اعلام میدارم

و به قول معروف :

In Arsen We Trust
 
بالا