• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
الان داشتم بازی های آینده آرسنال - منچستر - چلسی رو نگاه میکردم، به جرات میگم 99 درصد آرسنال قهرمان هست !

آرسنال 7 بازی داره که تقریبا 2 تاش سخت هستن! میهمان تاتنهام هست و میزبان من سیتی .

یعنی اگر از این 7 بازی 16 امتیاز بگیره آخر فصل میشه 83 امتیاز !

منچستر از 7 بازی بعدی خودش 3 بازی سخت داره ! میزبان چلسی هست، میهمان من سیتی هست و میزبان تاتنهام ! پیش بینی من این هست که منچستر از 7 بازی بعدی خودش 12 امتیاز میگیره و در نهایت میشه 81 امتیاز !

چلسی هم از 7 بازی بعدی خودش 4 بازی سخت داره. میزبان استون ویلا هست، میهمان منچستر هست، میهمان تاتنهام و میهمان لیورپول ! پیش بینی من این هست که چلسی 14 امتیاز از 7 بازی بعدی خودش میگیره پس در نهایت میشه 82 امتیاز !

یعنی در نهایت سه تیم با اختلاف امتیاز 1 رده بندی میشن !

پیش بینی من طبق این چرت و پرت هایی که بالا گفتم، قهرمانی آرسنال هست و امیدوارم اگر آرسنال قهرمان نشد، چلسی قهرمان بشه !

در هر صورت اگر آخر فصل همینجوری شد که من گفتم، یک شیرینی ای چیزی از همتون میگیرم :دی

اینقدر 7 - 7 کردی یاد اون همون چیزه افتادم !!!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
حقایقی از بازی آرسنال و بیرمنگام را با هم مرور میکنیم ....

آرسنال تا امروز 497 گل در خارج از خانه ( در لیگ بتر ) به ثمر رسانده و اگر در این بازی سه گل بزند ، نفری که گل سوم را زده میتوان اسمش را ثبت کرد .
بیرمنگام 11 بازی اخیر خود را در لیگ برتر ( در زمین خود ) نباخته است .
بیرمنگام تنها یک بار آرسنال را برده است ، این دو تیم 11 بار در چهار چوب لیگ برتر با هم بازی کرده اند
آخرین بازی آرسنال و بیرمنگام در زمین آنها با نتیجه 2-2 تمام شد در آن بازی تئو 2 گل زد و ادواردو پایش شکست . کلیچی بدترین اشتباه عمر حرفه ای اش را انجام داد . بیرمنگام با پنالتی 2-2 کرد ، گالاس رفتاهایی کرد که باعث ایجاد مشکلاتی در رختکن شد .
لی باور 4 گل از 6 گل بیرمنگام در مقابل تیم های لندنی را به ثمر رسانده .
لی باور در بازی های آرسنال 6 کارت زرد و 1 کارت قرمز دریافت کرده است .
آرسنال از اکتبر 2007 تا امروز در بهترین شرایط فقط توانسته 6 بازی را پشت سر هم پیروز باشد .
4 پنالتی در 5 بازی اخیـــــر آرسنال ( در لیگ برتر ) گرفته شده است و از این بابت پرتموس و بارنلی و آرسنال با 8 پنالتی صدرنشین هستند .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سر الکس فرگوس سرمربی منچستر یونایتد معتقد است آرسنال هنوز هم در کورس قهرمانی قرار دارد...

در حالی که دیشب رقیبان آرسنال یعنی منچستر یونایتد و چلسی حریفان خود را در هم کوبیدند، آرسنال در عین ناباوری و در ثانیه های پایانی 3 امتیاز حساس را با یک امتیاز عوض کرد تا فاصله با صدر جدول به 4 امتیاز برسد.
با این وجود سر الکس فرگوسن معتقد است که آرسنال از جمع مدعیان خارج نشده است.
فرگوسن در این باره گفت:"هنوز هم کورس قهرمانی 3 تیمه است. از دست دادن امتیاز آن هم در دقایق پایانی برای آرسنال بسیار بد است. آنها اکنون 4 امتیاز با ما فاصله دارند ولی من فکر میکنم تمام تیمها امتیاز از دست خواهند داد. تساوی یعنی از دست دادن کمی کمتر از نیمی از امتیاز بازی."

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ول کنید خدایی این حرفها رو . فرگوسن خودش هم میدونه که آرسنال دیشب کمرش شکست
01176IMM1sa6h6er9ide03we81a8%5B1%5D1.gif
. در شبی که چلسی و منچستر بسکتبال بازی کردن با حریفاشون ما در دقیقه ی ...

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
ول کنید خدایی این حرفها رو . فرگوسن خودش هم میدونه که آرسنال دیشب کمرش شکست
. در شبی که چلسی و منچستر بسکتبال بازی کردن با حریفاشون ما در دقیقه ی ...

ای بابا!
چرا برد ما رو کم رنگ میکنی؟
این مساوی تیری بود بر پیکره ی توپچی ها.
خدا صبر بده :دی

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
ارسنال اين فصل خيلي نوسان داره اميدوار بودم جلوي بارسا كم نياره ولي بازي با بيرمنگام نشون داد با يه مشت جوون همين طور بدون جام فصلو تموم ميكنه.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
با تاخير عيد باستاني را به همه ارسنالي ها تبريك مي گم.امان از فيلتر...
تساوي نوميد كننده اي بود و من تازه به عمق اين فاجعه پي بردم!ونگر هم بدجوري ناراحت و عصباني بود.اين تساوي بعد رسانه اي زيادي داشت و اين روي تيم و كيفيت بازي تاثير منفي داره اون هم در شرايطي كه 4شنبه بايد به مصاف بارسا بريم و اگر نتيجه دلخواه و مناسب به دست نياد معلوم نيست كه با چه وضعيتي بايد به مصاف تاتنهام اماده بريم!قبلا گفتم و الان هم ميگم كه يك تساوي در امارات نتيجه خوبي خواهد بود چرا كه در خانه حريفان بهتر كار مي كنيم و مقابل دفاع باز بارسا هم يه جورايي كار راحتتره.از نظر فني توان شكستشون رو داريم اما اينكه چقدر از نظر روحي-رواني اماده باشيم و بتونيم با اين نتيجه مايوس كننده كنار بيايم(كه در طول فصل اعتماد به نفس و روحيه بالا رو نشون داديم)مهمه.
اينكه تو تفكرات بازيكنا و مربي چي ميگذره رو نمي دونم اما از تساوي خوشحال ميشم.
اين روزها نصري هم رو فرم خيلي خوبي قرار داره و مطمئنم كه مي تونه تا حد زيادي خلا سس رو پر كنه؛پست دلخواهش هم هست(بازي با پورتو هم ثابت كرد) البته اگه بازيكن ديگه اي مصدوم نشه.
منو بدجوري مي ترسونه:نبود سس،بارسا و سپس تاتنهام.
اين تساوي هم خوراك خوبي براي بعضيا(كه اسمشون رو نمي خوام بيارم)درست كرد:دي
لازم به ذكره كه چشم ديدن انري رو ندارم!!!تو بدترين شرايط ارسنال رو ترك كرد و هنوز نتونستم ببخشمش!با تاخير عيد باستاني را به همه ارسنالي ها تبريك مي گم.امان از فيلتر...
تساوي نوميد كننده اي بود و من تازه به عمق اين فاجعه پي بردم!ونگر هم بدجوري ناراحت و عصباني بود.اين تساوي بعد رسانه اي زيادي داشت و اين روي تيم و كيفيت بازي تاثير منفي داره اون هم در شرايطي كه 4شنبه بايد به مصاف بارسا بريم و اگر نتيجه دلخواه و مناسب به دست نياد معلوم نيست كه با چه وضعيتي بايد به مصاف تاتنهام اماده بريم!قبلا گفتم و الان هم ميگم كه يك تساوي در امارات نتيجه خوبي خواهد بود چرا كه در خانه حريفان بهتر كار مي كنيم و مقابل دفاع باز بارسا هم يه جورايي كار راحتتره.از نظر فني توان شكستشون رو داريم اما اينكه چقدر از نظر روحي-رواني اماده باشيم و بتونيم با اين نتيجه مايوس كننده كنار بيايم(كه در طول فصل اعتماد به نفس و روحيه بالا رو نشون داديم)مهمه.
اينكه تو تفكرات بازيكنا و مربي چي ميگذره رو نمي دونم اما از تساوي خوشحال ميشم.
اين روزها نصري هم رو فرم خيلي خوبي قرار داره و مطمئنم كه مي تونه تا حد زيادي خلا سس رو پر كنه؛پست دلخواهش هم هست(بازي با پورتو هم ثابت كرد) البته اگه بازيكن ديگه اي مصدوم نشه.
منو بدجوري مي ترسونه:نبود سس،بارسا و سپس تاتنهام.
اين تساوي هم خوراك خوبي براي بعضيا(كه اسمشون رو نمي خوام بيارم)درست كرد:دي
در ضمن از بازگشت انري به لندن اصلا خوشنود نيستم!!!تو بدترين شرايط ارسنال رو ترك و هنوز نتونستم ببخشمش.شما چطور؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
I Hate Barcelona
عضو بشيد و انزجارتون رو از اين تيم اعلام كنيد:ي

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سلام.چيكار كرديد من نبودم.ايول بابا ديگه چه ميشه كرد هوادارانارسنالن ديگه.راستي داريم به11 فروردين نزديك ميشيم.تقابل ارسنالوبارسا.و ايشااله يك شب فراموش نشدني ورويايي برا ما ارسناليه.ميقبولم يعني قبول ميكنم بارسا بهترينه ولي ما ميبريمشون.بزرگترين ناراحتي من وجود مسي فوق ستاره اوناس.واي ميخوايم چطور مهارش كنيم الله اعلم.خب ديگه باباي.راستي اينم يه وبلاگ توپ برا ارسناليهاي گل. www.football-lovers.blogfa.com:
وبلاگتو ديدم سارا خانم.اما چرا وقتي سايت هايي مثل arsenal.ir‌و arsenalfc.ir هست بايد وبلاگ زد؟
پيگير وبلاگت هستم ببينم چه كار مي كني:دي

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629
اين سايتها خيلي دير به دير اپديت ميشن تيمي مردمي!ارسنال كه اينهمه طرفداره پروپا قرص داره بايد يه وبلاگ توپ داشته باشه :happy: (نه كه وبلاگ من خيلي توپه)بهرحال يه سوال كسي ميدونه سسك به بازي ميرسه يا نه؟

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اين سايتها خيلي دير به دير اپديت ميشن تيمي مردمي!ارسنال كه اينهمه طرفداره پروپا قرص داره بايد يه وبلاگ توپ داشته باشه :happy: (نه كه وبلاگ من خيلي توپه)بهرحال يه سوال كسي ميدونه سسك به بازي ميرسه يا نه؟

ماموریت بیرمنگام باز هم انجام شد ، حضور سسک در حاله ای از ابهام ...
بعد از تساوی تراژیک و آشنای آرسنال در ورزشگاه خانگی بیرمنگام ، اینبار نیز یک مصدومیت سنگین و سخت برای آرسنال باقی ماند . سسک فابرگاس کاپیتان توپچی ها که در این دیدار توسط تکل سخت کریگ گاردنر مورد اثابت قرار گرفت ، حضورش در دیدار سخت و مشکل بعدی آرسنال در مقابل بارسلون در حاله ای از ابهام قرار دارد .

دقیقا دو فصل پیش نیز در این ورزشگاه آرسنال با یک گل دقائق پایانی هم امتیازات بازی را از دست دیده یافت هم ادواردوی تازه آرسنالی شده را . به نظر میرسد ماموریت بیرمنگام هر سال که به لیگ برتر میآید این باشد که امتیازات را در آخرین لحظه بگیرد و بازیکن کلیدی آرسنال را نیز مصدوم کند .

وقتی از آرسن ونگر در مورد وضعیت سسک بعد بازی سوال شد او اینگونه پاسخ داد " نمیتوانم بطور دقیق بگویم اوضاعش چطور است ، ما این موضوع را فرد بررسی خواهیم کرد او بر روی زانویش تکل شده است . ما سعی میکنیم که ابتدا او را آماده کنیم اما اگر خود او نیز به این آمادگی آگاهی پیدا کند "

و وقتی از وی درباره شانس حضور فابرگاس در مقابل بارسا سوال شد ونگر پاسخ داد که " واقعا نمیدانم "

کاپتان فابرگاس در این فصل در فرم رویایی به سر میبرد ، او که در رقابت های مختلف 34 بار با پیراهن آرسنال بازی کرده است موفق شده است تا 18 گل بزند و 19 پاس گل بدهد . بدون شک او کلیدی ترین بازیکن آرسنال است و حضورش کیفیتی متفاوت به بازی آرسنال میدهد . باید منتظر ماند و اخبار بعدی پیرامون مصدومیت وی را دنبال کرد .​

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام.چيكار كرديد من نبودم.ايول بابا ديگه چه ميشه كرد هوادارانارسنالن ديگه.راستي داريم به11 فروردين نزديك ميشيم.تقابل ارسنالوبارسا.و ايشااله يك شب فراموش نشدني ورويايي برا ما ارسناليه.ميقبولم يعني قبول ميكنم بارسا بهترينه ولي ما ميبريمشون.بزرگترين ناراحتي من وجود مسي فوق ستاره اوناس.واي ميخوايم چطور مهارش كنيم الله اعلم.خب ديگه باباي.راستي اينم يه وبلاگ توپ برا ارسناليهاي گل. www.football-lovers.blogfa.com:

دیدم
اما نوشته ها خیلی به هم ریخته هستن.

خوب شما هم که آخرین مطلبت ماله 20 اسفند هست
در ضمن arsenal.ir خیلی بروزه.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اين سايتها خيلي دير به دير اپديت ميشن تيمي مردمي!ارسنال كه اينهمه طرفداره پروپا قرص داره بايد يه وبلاگ توپ داشته باشه (نه كه وبلاگ من خيلي توپه)بهرحال يه سوال كسي ميدونه سسك به بازي ميرسه يا نه؟
چرا تهمت مي زني خانم بنده خداها هر نيم ساعت داره اپديت ميشه.بازي كه تموم ميشه كمتر از 15 دقيقه ريپورت بازي رو رو مي ذاره تو سايت.نزن اين حرفا رو نزن

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
يه سوال كسي ميدونه سسك به بازي ميرسه يا نه؟
هاله ي ابهام مي دوني چيه؟!اونجاس:دي
اگه نرسه احتمال فاجعه انساني هم هست!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چرا تهمت مي زني خانم بنده خداها هر نيم ساعت داره اپديت ميشه.بازي كه تموم ميشه كمتر از 15 دقيقه ريپورت بازي رو رو مي ذاره تو سايت.نزن اين حرفا رو نزن
آره تایید میشه
فک نمیکنم سایت بروز هواداری تو ایران مثه این سایت باشه

در ضمن همونطور که میدونید arsenal.ir سایت رسمی هواداران آرسنال در خاورمیانه هست و تتو خود سایت آرسنال هم درج شده.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
توی سایت اصلی در بخش اخبار مصدومان که چیزی از سس نگفتن . مصاحبه ی ونگر فقط بوده که بعد از بازی همون هاله ی ابهام رو مطرح کرده :دی من اصلا امیدوار نیستم

@ شیطان بزرگ :

اقا بارسا دومین تیم محبوب من هست در اروپا . بی خیال !#!@!#!@ :دی

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ر ادامه آرسن ونگر نحوه علاقه اش به سسک و دلایل این علاقه را بازگو میکند ...
ابتدا پاس ها و بازیسازی هوشیارانه او بود که چشم رئیس را به خود گرفت .

در سال 2003 سرمربی آرسنال به فنلاند رفت تا مسابقات زیر 17 ساله های جهان را تماشا کند ، جایی که میتوانست به راحتی بازی هافبک مورد علاقه اش را ببیند ، و گوی سبقت را از دیگر رقبا برباید . و این بازیکن کسی نبود جزء کاپیتان امروز توپچی ها ، کسی که در آن زمان در کنار لئو مسی و جرارد پیکه در حال رشد بود .

اسپانیا در آن سال نتوانست عنوانی را کسب کند ، اما فابرگاس جوان توانست همه ی جایزه های انفرادی را برای خودش کسب کند ، کسب کفش طلایی مسابقات به عنوان آقای گل و بهترین بازیکن تورنومنت بخشی از ناکامی او در این مسابقات را توانست جبران کند .

درست دوازده روز بعد از شکست اسپانیا در مقابل برزیل فابرگاس به خدمت توپچیها درآمد تا ادامه دوران بازی خود را تا کنون در این باشگاه سپری کند . حال بعد از گذشت تقریبا 7 سال و قبل از بازی یک چهارم نهایی جام باشگاه های اروپا ونگر از روزهایی که اولین استعداد ها را در فرانسس دید میگوید .

" من نمیتوانستم به دیدار یک بازی تیم جوانان بروم زیرا آنها به من خوش آمد نمیگفتند ،پس تنها راه دیدن بازی او مسابقات زیر 17 ساله ها بود . شما میتوانستید به راحتی ببینید که دید او در بازی استثناییست .او قدری از نظر فیزیکی ضعیف بود اما به راحتی گل میزد ."

" من نمیدانم که آیا آن زمان باشگاه های دیگری نیز در پی سسک بودند یا نه ! اما این را میدانم که ما اولین باشگاه بودیم که به وی علاقه مند شدیم و همانطور که میدانید اکثر بازیکنان جوان دوست دارند به ما بپیوندند زیرا میدانند که در اینجا فرصت بازی و ارائه استعدادهای خود را دارند و این دلیلیست که خیلی از بازیکنان جوان به ما ملحق میشوند . "​

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
توی سایت اصلی در بخش اخبار مصدومان که چیزی از سس نگفتن . مصاحبه ی ونگر فقط بوده که بعد از بازی همون هاله ی ابهام رو مطرح کرده :دی من اصلا امیدوار نیستم

@ شیطان بزرگ :

اقا بارسا دومین تیم محبوب من هست در اروپا . بی خیال !#!@!#!@ :دی

سلام چطوری پارسا؟
خائن یعنی تو از برد بارسا هم خوشحال میشی؟!

فابرگاس در حال مبارزه برای رسیدن به بازی چهارشنبه است...
کاپیتان فابرگاس ستاره ی بی چون و چرای این روز های آرسنال که در این فصل هم در نقش سازنده هم در نقش تمام کننده ظاهر شده است متاسفانه بر اثر تکلی که در بازی قبل آرسنال در مقابل بیرمنگام بر روی زانویش انجام شد ، حضورش در مقابل بارسا را به تردید انداخت . اما او همچنان برای آماده شدن و به این بازی حساس و مهم رسیدن تلاش میکند .

اما همچنان شانس حضور او در مقابل غول اسپانیایی وجود دارد ، باشگاه در حال مداوا و بررسی وضعیت اوست و تمام تلاش خود را میکند تا سکان دار و میدان دار خود را به این بازی برساند ، به بازی که شاید فابرگاس حرف های زیادی در آن برای گفتن داشته باشد .

اما متاسفانه وضعیت گونه ایست که تا آخرین لحظه احتمال حضور وی در ترکیب را نمیتوان پیش بینی کرد ، و این مساله ایست که همه ی آرسنالی ها را قدری مضطرب میسازد . شاید اطلاعات بیشتری در مصاحبه فردای آرسن ونگر در مورد وی فاش شود که به سرعت شما آرسنالی های عزیز را از آن اخبار مطلع میسازیم

http://www.arsenal.com/news/news-archive/fabregas-fighting-for-place-against-barca

Last edited:

sara.n

Registered User
لایک‌ها
629
اقايون محترم!چرا ميزنيد.من ميگم تو پارت سرچ گوگل نوشتم ارسنال سايت يا وبلاگ درست وحسابي پيدا نكردم. در ضمن منظورمن از سايتي كه دير به دير اپديت ميشه www.arsenal.ir نيست.چون من بيشتر اطلاعاتي كه از ارسنال تيم محبوبم به دست ميارم از همين سايته:hmm: در ضمن sj كه نميدونم اسمتون چيه اتفاقه مهمي برا ارسنال نيفتاده كه من درج كنم.اين يه وبلاگ كاملا مخصوص برا ارسنال نيس برا عاشقان فوتبال اروپاييه.شماها هم بهتره به جاي اينكه بيخود به من بتازيد درباره وبلاگ رو بهتر ميخونديد .اين وبلاگيه براي همه عاشقان فوتبال(البته از نوع اروپاييش)اميدوارم دوستاران فوتبال وارسنال حتما به اينجا سري بزنند. سعي ميكنم مطالب رو اپ ديت كنم.البته اگه درسا اجازه بدن :mad: در ضمن هاله اي از ابهام ميدونم چيه لازم به پرسش نبود اقا امير

Last edited:
بالا