• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
2 -2 تموم شد

هر چند بازی در نیوکمپ به هر حال ... ولی خب کلآ هم نمیشه ناامید بود

بریم نیمه دوم رو ببینیم از تی وی . اقا عجب نیمه ای بوده خداوکیلی . ترکیده الان امارات

lo2ol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولی خب puyol رو ندارن دیگه :D

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اینا که دوربین مخفی نشون میدن!
کو نیمه دوم

نکنه واسه مردم برن تو حس بازی زنده 15 مین اون وسط میرن استراحت!
خاک برسرشون

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
ایول حال کردم .
این آرسنال یک جورایی شخصیت تیمیش مثل ذوب آهن ایران میمونه ... ( البته برعکس باید میگفتم ولی خوب اون موقع ربطی نداشت به این ماجرا , دوستان ببخشند ) :D

من خودم یوونتوسی هستم اما تبریک به آرسنالی ها ...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نگران فابرگاس هستم
اما فک نکنم زیاد جدی باشه چون اگه جدی بود نمیذاشتن دوباره بیاد تو زمین بلنگونه

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب 2 - 2 . نتیجه ای بود که اصلا انتظارش رو نداشتم . در 20 دقیقه ای اول بازی اگر حماقت ابراهیموویچ نبود باید یه 10 تا یی می خوردیم ولی نیمه ی دوم ه "نیمه دوم" تیم بهترین عملکرد رو داشت . بدترین بازیکن زمین!؟ بدون تردید :

آلمونیا و بنتنر

بهترین بازیکن ؟! بدون تردید :

سس فابرگاس

اما شاه صحنه ی بازی صحنه ی ورود تی تی آنری کبیر به زمین بود . هلهله ی ورزشگاه به محض ورود آنری شنیدنی و دیدنی بود .بازی سختی در نیوکمپ داریم . پویول و پیکه رو ندارن . میشه واسه خودمون تو دل خودمون امیدوار باشیم . بازی فوق العاده قشنگی بود . هر کس ندید واقعا عمرش بر فناست . هنوز جای سوزش برای من باقیه با اون ضربه ی احمقانه ی بنتنر . می تونست بر خلاف جریان بازی گل بزنه . شاید نتیجه این نبود اگه حماقت بنتنر نبود . ضربه ی سرش هم که ...

امیدواریم

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
@پارسا
كلمه ي اخري كه زدي رو يه بار ديگه خودت بشين روش فكر كن نتيجه اش رو بهم بگو.
بدترين بازيكن از نظر من ديابي بود.مثل هميشه ونگر تو بازياي بزرگ از ديابي به عنوان هافبك جنگنده و توپ گير استفاده كرد و مثل هميشه خراب كرد.نيمه دوم وظيفش تغيير كرد و به پست اصليش برگشت و خوب بازي كرد اما 10-15 دقيقه اخر در شرايطي كه پتانسيل بالايي براي گل زدن نشون مي داد پشت سر هم توپ لو داد.مطمئنا اگر تعويض داشتيم اومدن روسيچكي به جاش بازي رو زيباتر مي كرد.
غيبت پيكه و پويول عجب نعمت بزرگي و غيبت كاپيتان چه مصيبتي!ارشاوين و گالاس هم اضافه كنيد.
...ولي خيلي اميدوارم

lo2ol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نداشتن پویول برای بارسا بدتر هست یا نداشتن فابرگاس برای آرسنال؟ به نظر من دومی! تازه گالاس مصدومیتش جدی به نظر میومد...

حالا ما میخوایم به خودمون دلداری بدیم شما بیا داغ دلمونو تازه کن :(
ایشالا که فابی برسه

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
بازم شانس! ولی خوب جنگید...
فابرگاس که محروم شد!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آلمونیا کجا بدترین بازیکن زمین بود ؟!

همون نیمه اول آلمونیا نبود، راحت 5 تا خورده بودید !!

ولی عجب بازی ای کرد نیمه اول بارسا ! کف ما برید خدایی !

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
وضعیت دقیق هیچ کدوم از مصدوما هنوز توی سایت اصلی نیومده اما در مورد محرومیت پیکه و پویول ونگر حرف قشنگی زده :

on Barca losing Puyol and Pique to suspension

"From what I have seen tonight it is not enough

منم فکر می کنم نبودشون تاثیر زیادی نداره ولی بازم میشه امیدوار بود

@پارسا
كلمه ي اخري كه زدي رو يه بار ديگه خودت بشين روش فكر كن نتيجه اش رو بهم بگو.
بدترين بازيكن از نظر من ديابي بود.مثل هميشه ونگر تو بازياي بزرگ از ديابي به عنوان هافبك جنگنده و توپ گير استفاده كرد و مثل هميشه خراب كرد.نيمه دوم وظيفش تغيير كرد و به پست اصليش برگشت و خوب بازي كرد اما 10-15 دقيقه اخر در شرايطي كه پتانسيل بالايي براي گل زدن نشون مي داد پشت سر هم توپ لو داد.مطمئنا اگر تعويض داشتيم اومدن روسيچكي به جاش بازي رو زيباتر مي كرد.
غيبت پيكه و پويول عجب نعمت بزرگي و غيبت كاپيتان چه مصيبتي!ارشاوين و گالاس هم اضافه كنيد.
...ولي خيلي اميدوارم

به جان خودم من شوکه شدم . این حرف ونگر هست :

It was art. Art of football,

واقعا منم مثل ونگر شوکه شدم . آره امیدواریم ولی نه خیلی

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مطمئنم شما میبرید هیچ شکی هم ندارم حالا این خط این نشون :دی

قانون های نانوشته همیشه بیشتر از قانون های نوشته شده جواب میده :rolleyes:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
یه خبر هولنتاک ...امیدوارم اینطور نباشه ...

اسکن ها همه چیز را مشخص خواهند کرد....
کاپیتان آرسنال نگران پای مصدوم خویش است.

کاپیتان توپچی ها دقیقا به یاد نمی اورد که چه موقع پایش مصدوم شد ولی بنظر میرسد که زانوی وی درست لحظاتی قبل از زدن ضربه پنالتی که منجر به بثمر رسیدن گل تساوی توپچی ها در دیدارجذابشان دربرابربارسا دردقیقه هشتادوچهارم مصدوم شده باشد.
زلاتان ابراهیموویچ دوگل درنیمه دوم بثمر رساند تا بارسا به انچه استحقاقش را داشت برسد.اما باورود تئو ولکات ناگهان همه چیز تغییر کرد.گلی که ولکات دو دقیقه بعد از ورودش به زمین بثمر رساند ارسنال را به بازی بازگرداندودقایقی قبل از پایان بازی کارلس پویول فابرگاس را درمحوطه جریمه نقش برزمین کرد و سس از روی نقطه پنالتی گل دوم را بثمر رساند.
فابرگاس گفت:ضربه پنالتی را باشدت زدم ولی بعد از ان هنگامی که خواستم توپ را بردارم احساس کردم دیگر نمیتوانم راه بروم!وی اضافه کرد:دقیقا نمیدانم که خودم باعث مصدومیتم شدم یا هنگامی که روی من خطای پنالتی شد مصدوم شدم.
نازک نی است!فابرگاس ادامه داد:فکر میکنم دلیلش این است که هنگام خطای پنالتی پایم را میان دوپای پویول گذاشتم وشوت زدم!
میترسم که مصدومیتم جدی باشد ومن پایم را شکسته باشم ولی باید صبر کنیم تا نتیجه اسکنها بیاید انگاه مشخص میشود که این مصدومیت جدی بوده یانه؟
البته خودم فکر نمیکنم که مصدومیتم جزیی باشد وانتظارشنیدن خبر خوبی را ندارم ولی همچنان امیدوارم!

شاید سسک فابرگاس به دلیل شکستگی احتمالی استخوان پا، تا پایان فصل قادر به همراهی تیمش نباشد.
فابرگاس که پیش از بازی با بارسلونا مصدمیتی از ناحیه ی زانو داشت،با تلاش پزشکان به هر زحمتی بود به این بازی رسید.اما مشخص بود که از لحاظ بدنی کاملا آماده نیست!
همه چیز به خوبی پیش می رفت تا جایی که پویول با خطای خود روی فابرگاس باعث اخراج خود و شاید مصدومیت کاپیتان شد!فابرگاس پنالتی را به گل تبدیل کرد ولی توپ را لنگ لنگان تا نقطه ی شروع بازی آورد و در همان جا نقش بر زمین شد!!
فابرگاس با غیرتی مثال زدنی، با پایی مصدوم بازی را ادامه داد تا تیمش 10 نفره نشود، اما شاید قصه به همین خوشی ها تمام نشود! فابرگاس در مصاحبه ای پس بازی از احتمال شکستگی در پایش خبر داد!!!اگر او دچار شکستگی استخوان شده باشد، به احتمال زیاد ادامه ی فصل را از دست خواهد داد!!!
"خوب نیستم.می ترسم که بدترین اتفاق ممکن افتاده باشد! شاید چیزی را شکسته باشم!!
باید تا فردا صبر کنیم. فقط امیدوارم بتوانم این فصل دوباره پیراهن آرسنال را بر تن کنم!!!"
این ها جملات کوتاه اما پر از درد و اندوه کاپیتان غیرتمند آرسنال بود!! کاپیتانی که برای نجات تیمش، پایش را قربانی کرد!
بیایید همه با هم دعا کنیم که مشکل فابرگاس جدی نباشد و بتواند تیمش را در ادامه ی این راه دشوار همراهی کند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نگاهی به بازی سنگین آرسنال - بارسلونا در امارات ....

من مثل خیلی از شما عزیزان بازی را با تاخیر دیدم و از آنجایی که از نتیجه خبر نداشتم ، بازی برایم کاملا مثل یک بازی زنده بود ....

در ابتدای بازی فشار های بی امان بارسلونا فشار عصبی و روحی روانی به ما هواداران با هزاران کیلومتر فاصله ایجاد کرد که دست و پای لرزانمان و چشمان نگرانمان دیگر تاب و تحمل ادامه نداشتند ، پس میتوان حال روز جوانان ( اصولا زیر 24 سال ) آرسنال را درک کرد .
هرگز نمیتوان از درخشش فوق العاده آلمونیا چشم پوشی کرد ، او به تنهایی 5 گل را خرید و ابدا نمیتوان او را به خاطر اشتباه مهلکش در آغاز نیمه دوم سرزنش کرد ، به هر ترتیب نیرویی ماوراء آنچه از آلمونیا میشناسیم در دروازه آرسنال ( در نیمه اول ) دیدیم و این آغاز معجزه است ...
مصدومیت های وهشتناک به سراغ تیم آمد تا شب ترسناک را ترسناک تر کند ! گالاس کاملا از بازی خارج شد و از همین الان میتوانید روی خروج او از تیم در تابستان حساب کنید .
آرشاوین ، بازیکن تیز بین و ریز نقش آرسنال که چشم امید هواداران است و بزرگترین خرید تاریخ آرسنال ( به نقل از سان ) در همان دقایق اول خارج شد تا از آرسنال ، مشتی جوان بماند و لشگر زردپوش کاتالان که سال گذشته مزرعه جام ها را به کلی درو کرده بود !!!
نتیجه 2-0 بهت و اندوه را به خیمه آرسنالی ها آورد اما این بهت به داخل زمین رخنه نکرد و بازیکنان آرام آرام به خود و بازی غلبه کردند ....
بعد از 60 دقیقه و آمدن تئو والکات ، بال خروشان آرسنال ، وی با 3 فرار بسیار سریع ( تئو در دوی 100 متر نفر دوم جهان از نظر سرعت است و نفر اول قهرمان این رشته است <به نقل از دیلی میل در زمستان 88> ) توانست بلاخره شاخ غول را بشکند و با گلزنی خود دهن کجی بدی به همه منتقدانش بکند .
متاسفانه تنها حرکت مثبت بنتنر در این بازی ، پاس گلی بود که به والکات داد ، البته تئو با توپی که از بنتنر به او رسید چندین متر دوید و نمیدانم ، آیا میتوان به این پاس ، پاس گل گفت یا نه !!!!
بنتنر در ابتدای بازی ( به قول فردوسی پور ، با هیجان اذب ایحاد شده ) خود را در امتحان بازی مردود دید ! در جایی که او بود و دروازه بارسلونا ،وی بعد از 2 شوت پیاپی هم نتوانست دروازه را باز کند . هرچند وضعیت افساید اعلام شد اما به هر حال گل شدن آن توپ ، حتی اگر مردود اعلام میشد ، بازیکنان را به هوش میآورد که بارسلونا هم گل میخورد و بردن این تیم محال نیست !!!!
نصری بی تردید از بهترین هافبک های آرسنال بود و با تسلط بازی میکرد !
دیابی در بین بازیکنان بارسلونا گم شده و کاپیتان فابرگاس هم با مصدومیتی که همراه داشت ، همان یک پنالتی و یک گلی که برایمان به ارمغان آورد کاری کرد تا همه آرسنالی ها امیدوار بمانند !
حالا همه منتظر بازی برگشت مینشینیم . همه در انتظار پیروزی در نیو کمپ هستیم ...
آرسنال در گذشته توانسته در مادرید ، رئال را ببرد ، بازی که آرسنال واقعا شایسته زدن 3 گل بود ، پس باز م میتوانید در اسپانیا کار را تمام کنیم ....
ما میلان را ( 2 فصل قبل ) در میلان سر براندیم ...
ما کم از 10 سال قبل اینتر را در میلان از دور بازی ها خارج کردیم ....
نتیجه 2-2 معمولا باب طبع میهمان است ، اما 1-0 هم مارا بالا میبرد ، 2-1 هم برای ماست و مخلص کلام ؛ اگر 2 گل بزنیم ، همه چیز به حالت نخست باز میگردد ! کاری که توانایی اش را داریم ... با توجه به آنکه پویول بازی بعدی را از دست داده و مدافع دیگر بارسلونا هم محروم است ، آرسنال احتمالا با میلیتو و مارکز روبرو است و این دفاع بی تردید شکننده تر از دفاع کنونی بارسلونا است !
از همه این حساب کتاب های فوتبالی که بگذریم .... اگر قرار بود بازنده ی این 2 ازی باشیم ، در همین امارات( دیدیم که واقعا بارسلونا توانایی این کار را دارد ) آنقدر گل میخوردیم که بازی برگشت تشریفاتی میشد ....
پس میتوان روی بازی ارج از خانه حساب باز کرد ! منتظر هستیم تا ببینیم در اسپانیا چه خواهد گذشت .

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
گزارش تصویری ........
610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

x610.jpg

610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

x610.jpg

x610.jpg

610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

x610.jpg

610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

610x.jpg

x610.jpg

Last edited:

lo2ol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جدی فابرگاس محرومه ؟
بخوایم محرومین بازی بعد و ببینیم کسی میدونه کجا زده ؟

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
جدی فابرگاس محرومه ؟
بخوایم محرومین بازی بعد و ببینیم کسی میدونه کجا زده ؟
اره فردوسیپور گفت از بازیه بعد محرومه
ضمن اینکه الان اخبار گفت از ناحیه ی ساق پا مصدوم شده و تا پایان فصل نمیتونه بازی کنه

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

فایل های ضمیمه

• gun__1270117002_Henry_game.jpg
    gun__1270117002_Henry_game.jpg
    26.9 KB · نمایش ها: 39
بالا