• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

HD-ArsenaL

Registered User
لایک‌ها
4
نیمه اول

آرسنال در نیمه اول بازی به مراتب بازی بهتری از خود ارائه داد و نتیجه این بازی خوب و هماهنگ ، یک گل در این نیمه بود. خط هافبک و دفاع میلان در این نیمه بسیار به یکدیگر نزدیک بودند اما موقعیت های خوبی برای هردو تیم شکل گرفت. دقیقه 9 اولین حرکت آرسنال روی ضربه آرشاوین شکل گرفت که با اختلاف زیاد از سمت چپ دروازه به بیرون رفت. اولین کرنر آرسنال نیز از سمت چپ ارسال شد اما ضربه فوق العاده دیدنی ورمالن را آبیاتی به از گوش دروازه بیرون کشید و به کرنر فرستاد. اولین حرکت جدی میلان روی ضربه پرقدرت فلامینی از پشت محوطه جریمه شکل گرفت که با برخورد به کوسیلنی منحرف شد و به تیرک افقی دروازه برخورد کرد. این شروع حرکات فلامینی بود. چند دقیقه بعد ضربه سنگین او اینبار به ورمالن ، کاپیتان امروز ارسنال برخورد کرد و به بیرون رفت. در ادامه یاران آرسنال چند موقعیت خوب بدست اوردند. اولین حرکت را نصری در سمت راست انجام داد. او یک بازیکن را به خوبی از پیش رو برداشت و پشت محوطه شش قدم توپ را به روسیچکی داد اما ضربه زمینی توماس را آبیاتی با پا برگشت داد. دقیقه 38 گیبز با توپگیری عالی خود در سمت چپ باعث حرکت سریع ارشاوین شد. آرشا به سمت محوطه جریمه حریف پیش رفت و پاس در عمق خوبی را برای شماک ارسال کرد. شماک هم که یک مدافع را کنار خود داشت بدون تعلل با یک بقل پا دروازه میلان را باز کرد تا در نخستین دیدار خود در ورزشگاه امارات نخستین گل خود را به ثمر رساند. در ادامه پاتو روی ارسال خوب نستا در سمت راست صاحب توپ شد اما ضربه او از پشت محوطه جریمه از بالای دروازه با اختلاف خیلی کم به بیرون رفت.

نیمه دوم

در ابتدای نیمه دوم آرسنال با سه تعویض وارد زمین شد. در طول این نیمه بازیکنان با تجربه تر آرسنال از زمین بیرون امدند و این مساله به میلان فرصت خوبی داد تا روی دروازه آرسنال فشار آورد و سر انجام نیز گل تساوی را به ثمر رساند. اولین موقعیت آرسنال در این نیمه خیلی زود شکل گرفت سانیا توپ را برای والکات سانتر کرد اما در تیر دو به آرشاوین رسید. آرشا تا کنار دروازه میلان جلو رفت اما شوت او را آبیاتی برگشت داد. در برگشت ویلشیر میتوانیت دروازه را باز کند اما مدافع میلان توپ را از مقابل پای او دور کرد. میلان هم کم کم به فکر جبران نتیجه بود. ضربه فلامینی از سمت راست محوطه جریمه را فابیانسکی مهار کرد. این نخستین حرکت آنها در این نیمه بود. کارلوس ولا ، مارک رندال و جیورو نیز در ادامه وارد زمین شدند. میلان هم در این نیمه چندین تعویض انجام داد. دقیقه 73 لوکاس فابیانسکی شوت پرقدرت مهاجم میلان را با دست چپ برگشت داد. دققیقه 76 داور بازی خطای سانیا را در گوشه راست محوطه جریمه اعلام کرد. سیدرف پشت توپ ایستاد و آن را روی خط شش قدم فرستاد. کوسیلنی و پاتو در کنار هم حضور داشتند اما این پاتو بود که با اشاره ای کوچک به توپ آن را در سمت چپ دروازه به گل تبدیل کرد. کوسیلنی اگر یک قدم جلوتر بود شاید می توانست مانع زدن این ضربه شود. چند دقیقه بعد رندال دو موقعیت پیاپی بدست اورد اما آبیاتی هر دوی آنها را مهار کرد. او خودش پشت محوطه جریمه توپی را گرفت و آن را برای والکات در داخل محوطه فرستاد اما بازیکن میلان با دورکردن توپ بار دیگر در محوطه جریمه توپ را به رندال سپرد. مارک اولین ضربه خود را زمینی زد که آبیاتی آن را با پا مهار کرد در برگشت خود رندال ضربه دوم را زد که باز هم ابیاتی آن را به کرنر فرستاد. شاید اگر رندال کمی به توپ زاویه می داد ، گل دوم آرسنال نیز شکل می گرفت. دو دقیقه پیش از پایان بازی ضربه زامبروتا بار دیگر به تیرک دروازه آرسنال برخورد کرد تا نتیجه کار همان 1 - 1 تمام شود.

نکات مهم بازی

-مدافعان آرسنال در این دیدار عملکرد خیلی خوبی داشتند. خصوصا در نیمه اول بارها مانع حرکت حریفان شدند. کوسیلنی نیز در اولین بازی جدی خود خیلی خوب عمل کرد.

- شماک بسیار پر تحرک نشان داد و همه جای زمین حریف حضور داشت. او بارها برای دیگر بازیکنان فضا سازی کرد.

- والکات در نیمه دوم پس از خروج شماک به مرکز منتقل شد اما نتوانست تحرک لازم را داشته باشد.

- آبیاتی بدون شک ستاره تیم میلان بود. او بارها بازیکنان آرسنال را در گلزنی ناکام گذاشت.

- فریمپونگ بازی بسیار بسیار خوبی از خود ارائه داد. او بارها بدون ترس وارد درگیری ها می شد و خیلی خود از قدرت بدنی خود استفاده کرد.

- گیبز هم در نیمه اول فرارهای بسیار خوبی از سمت چپ داشت اما کلیچی در نیمه دوم بیشتر متمایل به مرکز زمین بود.

منبع: سایت GunnersTrust.com

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوب 3-2 سلتیک رو بردیم و قهرمان امیریتز کاپ شدیم
امیدوارمک این شروعی باشه برای یک فصل خوب.
بازیکنان جوون هم مثه اینکه شروع خوبی داشتن و رئیس ازشون راضیه!

//

مصاحبه ی آرسن ونگر پس از پیروزی برابر سلتیک...

در مورد تمرین های پیش فصل

معتقدم این بازی هم 70 دقیقه ی مشابه با بازی گذشته داشت. ما بسیار خوب بازی کردیم. در 20 دقیقه ی پایانی کمی از لحاظ بدنی کم آوردیم و می شد دید که همه ی بازیکنان توان 90 دقیقه بازی کردن را نداشتند. ولی از این دو روز بسیار راضی هستم زیرا رقبای خوبی داشتیم - تیم هایی که تسلیم نشدند. چیزی را که می خواستم ببینم ، دیدم. دو بازیکن جدید ما می توانند به خوبی در ترکیب جا بی افتند و از این بابت که بازیکنان جوانی که در این دو بازی به میدان رفته اند ، خوب بازی کرده اند بسیار خوشحالم. شما از این بابت که آنها ملیت انگلیسی دارند بسیار راضی خواهید بود بنابراین همه ی ما بسیار خوشحالیم!

در مورد عملکرد جک ویلشر در طول این آخر هفته

او بسیار خوب بازی کرده و همچنین معتقدم فریمپونگ هم به همان اندازه خوب بوده است. او توانایی دریبل زدن کمتری دارد ولی در عوض یک بازیکن جنگنده و پیروز است. شما بازیکنی در اختیار دارید که می تواند بین انگلیس و غنا انتخاب کند ، بنابراین اگر به جای شما می بودم ، بدون معطلی او را برای بازی در انگلستان دعوت می کردم. فکر می کنم او آینده ی درخشانی خواهد داشت. هر دوی آنها ( فریمپونگ و ویلشر) آینده ی درخشانی خواهند داشت. سخت است که پیش بینی کنید در چه سطحی ولی هردوی آنها جنگنده و با روحیه ی پیروزمندانه هستند و آماده اند تا برای تیم بجنگند . آنها قاعدتا آینده ی روشنی دارند ولی بهتر است محتاط باشیم و قبل از اینکه ستاره باشند ، آنها را ستاره نکنیم!

در مورد اینکه آیا این فصل ، برای ویلشر فصل بزرگی خواهد بود

مشکل این سن این است که باید صبور باشید! ولی شما صبر ندارید!! بازیکنان خوب دیگری هم در باشگاه دارید. اگر به بازیکنانی که ما در میانه ی میدان داریم نگاه کنید ، می بینید که هیچکس نمی تواند به کسی ضمانت بازی کردن بدهد.

در مورد شانس ویلشر در تیم ملی انگلستان

در سال 2012 ، او 20 ساله خواهد بود ، پس چرا که نه؟!نمی توانید به کلی شانس او را ندیده بگیرید ولی بستگی به عملکرد او دارد.

در مورد اینکه آیا او نگران دعوت شدن زود هنگام ویلشر به تیم ملی است؟

خیر. در نهایت وقتی بازیکن خوبی هستید ، باید با این مسائل کنار بیایید. تئو والکات در سن 17 سالگی در جام جهانی بود. او حتی یک بازی هم در لیگ برتر انجام نداده بود ولی رفتن او به جام جهانی او را نکشت!! وقتی در بالاترین سطح بازی می کنید ، باید با اینگونه مسائل کنار بیایید.

در مورد اینکه آیا او در والکات به خاطر دعوت نشدن به تیم ملی انگیزه ی مضاعفی دیده است؟

او بسیار مصمم و با انگیزه است. فصل جدید تا دو هفته ی دیگر شروع می شود. در حال حاضر نمی توانم بگویم چه کسی فصل خوبی خواهد داشت یا نه! فقط می گویم که ما دو بازیکن را در بازی های پیش فصل به تیم اضافه کردیم و آنها می توانند با عملکرد خودشان ، جای خود را در تیم تثبیت کنند. من بیشتر از این نمی توانم چیزی بگویم. امروز جی امانوئل توماس سرحال و آماده نبود زیرا دیروز سرما خورده بود ، ولی او هم کیفیت های خاص خودش را دارد. تئو از لحاظ بدنی کاملا آماده است. او به سختی تمرین کرده و آماده ی شروع فصل است.

در مورد عملکرد مانوئل آلمونیا

او خوب عمل کرد. ما دو هفته ی دیگر فرصت داریم تا تصمیم بگیریم که چه کاری خواهیم کرد. در مجموع بازیکنی را بازی خواهیم داد که تشخیص دهم لیاقت بازی کردن را دارد. در بازی های پیش فصل رقابت وجود دارد و باید با آن کنار بیایید.

در مورد اینکه در این دو بازی ، کدام دروازه بان بیشتر او را تحت تاثیر قرارداده است

هر دو

در مورد دو حریف آرسنال در این آخر هفته

معتقدم هر کدام از آنها مشکلات متفاوتی را برایمان به وجود آوردند. سلتیک بازی را با سرعت بریتانیایی بازی کرد و این یعنی بالاترین سرعت. میلان سرعت را کم کرد و سعی کرد تا بازی را بیشتر کنترل کند و سرعت ما را کم کند. این دو کاملا متفاوت هستند. ولی سلتیک هم مانند میلان تا پایان بازی حمله کرد. در حال حاضر سلتیک به شدت به یک نتیجه ی خوب نیاز دارد. معتقدم آنها تیم خوبی هستند که در حال حاضر به یک نتیجه ی خوب نیاز دارند. آنها امروز نبردند، در وسط هفته هم پیروز نشدند. آنها می دانند که چهارشنبه شب یک بازی بزرگ در پیش رو دارند و برای اعتماد به نفسشان به گل نیاز داشتند و ما به آنها این فرصت را دادیم.

در مورد اینکه آیا بازیکنانی که در میانه ی زمین بازی کرده اند ، تفکرات او را تغییر داده اند

تا حدی بله. زیرا در شروع فصل معتقدم نبودم که ویلشر و فریمپونگ بتوانند از لحاظ دفاعی ،هافبک مرکزی باشند. رقابت بیشتر از آنی بود که انتظار داشتیم. ما حتی در فکر این بودیم که هافبک جدیدی خریداری کنیم ولی با این شرایط دیگر اینکار را نخواهیم کرد.

در مورد اینکه آیا هنوز به دنبال مدافع مرکزی دیگری هست یا خیر

مسلما به یک مدافع دیگر نیازمندیم. همچنان از لحاظ تعداد مدافعان کمبود داریم . حداقل یه یک مدافع دیگر نیاز داریم.

در مورد اینکه دوست دارد تیمش تا چه زمانی به هماهنگی برسد

ما ترکیبی در اختیار داریم که به با هم بازی کردن عادت دارد و این را می توانید در زمین ببینید که همگی در یک طول موج قرار دارند و مشابه بازی می کنند.دیدگاه خود نسبت به سبکی که می خواهیم بازی کنیم را بین بازیکنان پخش کرده ایم بنابراین من معتقدم مشکل ما بیشتر به ایمان ، اعتماد به نفس و آمادگی بدنی مربوط می شود تا پیدا کردن سبکی جدید.از نظر من ما 90 درصد به آن رسیده ایم.

در مورد نقل و انتقالات

به اندازه کافی بازیکن از باشگاه خارج شده اند - تعدادی از بازیکنان را از دست دادیم. در مورد بازیکنان جدید هم ، همچنان یک یا دو بازیکن دیگر می خواهیم.

در مورد اینکه آیا می خواهد پیش از بازی با لیورپول بازیکن جدید را خریداری کند

نمی تواند به شما چنین قولی بدهم زیرا به خرید هیچ بازیکنی نزدیک نیستیم.

در مورد پر مرتساکر

دوست ندارم تا اسم ها را بگویم زیرا بلافاصله قیمت ها 50 درصد زیاد می شود!!

در مورد خرج های منچستر سیتی

معتقدم با مقدار پولی که آنها خرج کرده اند ، مدعی قهرمانی خواهند بود. اگر به بازیکنانی که خریده اند نگاه کنید ، می بینید که کیفیت های بالایی دارند. بنابراین انتظار دارید که برای قهرمانی مبارزه کنند.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دانلود گلها و خلاصه بازیهای پیش فصل

آرسنال 1 - 1 آث میلان

شماک [0-1]

پاتو [1-1]

======================

خلاصه بازی

Rapidshare ||| لینک مستقیم ||| Depositfiles ||| Hotfile ||| Downloading ||| [ame="http://www.zshare.net/download/7889672434660144/"]Zshare[/ame]

نئوسیدل 0 - آرسنال 4

دانلود از سرور mediafire با حجم 21 MB با فرمت flv:

SC Neusiedl vs Arsenal 0-4 - Match Highlights & All The Goals

Password: http://www.arsenal.ir
لطفا پسورد را بدون http:// وارد کنید

SC Neusiedl 1919 0-4 Arsenal - Pictures

gun__1280300206_neusiedl27072010_08.jpg

استرم گراز 0 - آرسنال 3

دانلود گل های بازی

دانلود از مدیا فایر با فرمت MPG

دانلود از رپید شیر با فرمت MPG

حجم : 31 مگابایت

------------------------

دانلود از مدیا فایر با فرمت MP4

دانلود از رپیدشیر با فرمت MP4

حجم : 14 مگابایت

بارنت 0 - 4 آرسنال

Full Goals

Mediafire

Password : www .arsenal.ir

با تشکر از اشکان​

خلاصه بازی

HD-ArsenaL

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز sJaguar یه توصیه، خیلی رو ویدئوهایی که این سایت arsenal.ir میزاره حساب باز نکن به چند دلیل
1. کیفیت ویدئوها بسیار پایین
2. اغلب از سایتهای دیگه برداشته میشن بدونه ذکر منبع و سازنده ویدئوها
3. خودشوننم از محتوای ویدئو ها خبری ندارند برا مثال این خلاصه بازی که در دو قسمت از بازی بارنت - آرسنال گذاشتید خلاصه بازی نیست فول مچ بازی با کیفیت بسیار پایین می باشد.
موفق باشید

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام
خسته نباشید
بله خودم هم دانلود کگردم
به هر حال بهتر از هیچ چیه دوست عزیز.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
سانيا به تمجيد از امير اسپاهيك پرداخت...
باكاري سانيا اعلام كرد از خريد امير اسپاهيك استقبال مي كند.اسپاهيك مدافع تيم مونت پليه ي فرانسه ديروز در مصاحبه اي اعلام كرده بود كه در آستانه ي پيوستن به آرسنال قرار دارد و حالا باكاري سانيا كه پيش از پيوستن به آرسنال در تيم بوردو بازي مي كرد و با نحوه ي بازي اسپاهيك آشنايي دارد او را مناسب آرسنال مي داند.
سانيا در مورد كاپيتان تيم ملي بوسني گفت:"من سال گذشته بازي او را در ليگ فرانسه دنيال مي كردم و او بازيكن خوبي است.مطمئنآ او به اندازه ي كافي خوب است تا بتواند براي آرسنال بازي كند و اگر او به آرسنال بيايد همه از او استقبال مي كنيم."

i222830_x610.jpg

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
فابرگاس امروز در تمرینات آرسنال در ورزشگاه امارات شرکت کرد ...

بعد از اتمام مدت زمان استراحت فابرگاس به دلیل حضور در فینال جام جهانی وی امروز به لندن بازگشت و در تمرینات این تیم شرکت کرد .
فابرگاس و ون پرسی هر دو به دلیل حضور در فینال جام جهانی مدت زمان بیشتری نسبت به بازیکنان معمولی استراحت کردند و امروز به لندن بازگشتند .
این بازیکنان بالافاصله بعد از رسیدن به لندن در جلسه تمرینی آرسنال در استادیوم امارات حضور یافتند تا برای فصل جدید آماده شوند .

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
ورمائلن و تئو والکات در مصاحبه هایی جدا از اطمینانشان مبنی بر ماندن سس در لندن خبر دادند ...

تئو والکات در مصاحبه با روزنامه سان اعلام کرد از بابت سس خیالش راحت است .
وی منتظر بازی در کنار فابرگاس برای فصل بعد است .
فابرگاس که امروز پنجشنبه به لندن باز میگردد تا در تمرینات تیم شرکت کند با مصاحبه های هم تیمی هایش روبرو شده است .
" سس بازیکن بزرگی برای آرسنال است و من منتظر بازی در کنار وی برای فصل بعد هستم .
سس از آن دست بازیکنانی است که توپ را آنگونه که می خواهد و دیگران نمی توانند به جریان در می آورد و من واقعا از این بابات وی را تحسین می کنم .
من تبریک خود را برای قهرمانی وی در جام جهانی ارسال کردم و از اینک هپاس گل فوق العاده ای در بازی فینال داد .
بعد از آن فقط نیاز داشت تا برای فصل جدید از لحاظ روانی آماده شود .
منتظر بازگشت و دیدن دوباره اش هستم . او بازیکن فوق العاده ایست و کاپیتان ماست .
بعد از پیروی اسپانیا بسیار عالی است که بتوانید در باشگاهتان نیز پیروز شوید . "

ورمائلن نیز در مصاحبه ای اعلام کرد خواهان ماندن سس است .
وی نیز مانند والکات از اینکه سس در لندن ماندنی است اطمینان دارد .
توماس در مصاحبه با اسکای اسپورت گفت :
" او سرپرست و حامی ماست و برای ما حکم یک لیدر را در زمین بازی دارد .
سال گذشته او بازیکن بسیار موثری برای ما بود و گل های فراوانی به ثمر رساند . او واقعا برای ما با اهمیت است و من امیدوارم وی امسال در تیم باقی بماند .
برای من سخت است که در این مورد بخواهم نظر بدهم . فقط چیز هایی در روزنامه ها خواندم و نمی دانم واقعیت کدام است .
من اطمینان دارم او در لندن باقی می ماند و برای آرسنال بازی خواهد کرد . "

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
ممنون از گلها...

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
ورمالن مي گويد آرسنال قهرمان ليگ برتر مي شود...
توماس ورمالن كه به ركن اساسي دفاع آرسنال تبديل شده است و فصل گذشته توانست 7 گل را براي آرسنال به ثمر برساند معتقد است كه اين فصل مي تواند فصل بهتري باشد و به قهرماني آرسنال منجر خواهد شد.
توماس به سايت رسمي باشگاه گفت:"من هميشه مطمئنم كه ما مي توانيم قهرمان شويم اين آرزوي ما است كه پيروز شويم و ما اين فصل اين كار را انجام خواهيم داد.روياي من مانند هر سال است-اينكه قهرمان ليگ برتر شويم و در اروپا خوب كار كنيم-و مطمئنم كه اين همان كاري هست كه انجام خواهيم داد."
فصل گذشته همين موقع خيلي از كارشناسان معتقد بودند كه منچستر سيتي جاي آرسنال را در بين 4 تيم برتر مي گيرد اما اشتباه كردند و اگر اين فصل هم چنين پيش بيني هايي دوباره انجام شود جاي تعجب ندارد.
ورمالن در اين باره مي گويد:"من فكر نمي كنم كه پول كليد موفقيت باشد شما مي توانيد هرچقدر كه بازيكن مي خواهيد بخريد اما اين بدين معني نيست كه شما با آن بازيكنان قهرمان خواهيد شد.مهمترين چيز اين است كه بتوانيد مانند يك تيم بازي كنيد.من سيتي چند بازيكن خيلي خوب خريده است اما اين بر عهده ي آن ها است كه بتوانند خودشان را به يك تيم تبديل كنند.ساختن تيم با استفاده از جوانان راه درستي است چرا كه بعضي مواقع شما استعداد هاي بزرگي در باشگاهتان داريد و رئيس كار درستي مي كند كه به آن ها شانس بازي مي دهد.شما هفته ي گذشته در ليگ امارات ديديد كه آن ها مي توانند خوب بازي كنند بنابراين شايد اين فصل آنها بتوانند در تيم اصلي براي ما كاري انجام دهند."​

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
فرانسس فابرگاس به شکل رسمی مصاحبه کرد...

بعد از ماه ها کشمکش و شایعات گوناگون انتقال فابرگاس به بارسلونا امروز فرانسس که در لندن حضور دارد و برای فصل آینده با ارسنال تمرین می کند در بیانیه ای حرف هایش را زد .
" اول از همه باید از تمام هوادران آرسنال به دلیل اینکه زود تر از این صحبت نکردم عذر خواهی کنم .
البته من واقعا نمی دانستم آینده چگونه می شود و تا این لحظه از آن اطلاعی نداشتم .
نمی توانم این مسئله که انتقال به باشگاهی مثل بارسلونا وسوسه کننده و جذب کننده است را رد کنم . آن جا باشگاه دوران کودکی من بود جایی که در آن جا فوتبال را شروع کردم . شهر دوران کودکیم که خانواده و دوستانم و باشگاهی در آن هستند که رویای بازی در آن را در کودکی داشتم .
بازیکنان کمی در دنیا هستند که نخواهند برای بارسلونا بازی کنند .
مکالمات و صحبت های زیادی با آرسن ونگر در این چند ماهه داشته ام چه رو در رو و چه به صورت تلفنی و البته تمامی این صحبت ها کاملا شخصی و خصوصی بود . نتیجه این است که بارسلونا دو پیشنهاد رسمی داشته که توسط آرسنال رد شده است .
من قرار داد حرفه ای دارم و به عنوان یک بازیکن حرفه ای کاملا این را درک کرده ام که ارسنال نمی خواهد من را بفروشد .
به باشگاه آرسنال و مربی و تمام هوادران بسیار بدهکارم و به تصمیم آن ها احترام می گذارم و حالا برای فصل جدید با آرسنال تمرکز می کنیم .
به تمامی هواداران اطمینان می دهم تمامی مذاکرات هم اکنون به پایان رسیده و من به شکل 100 درصد برای آرسنال فکر خواهم کرد و روی آن تمرکز کرده ام .
من بازیکن ارسنال هستم و به زودی آن را در زمین بازی به نمایش می گذارم . آرسنال تناه باشگاهی است که هم اکنون به آن فکر میکنم .
به سمت این می روم که فصل را شروع کنم و به همه حرفهای پاسخ دهم . "

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خوب
موندن فابی قطعی شد تبریک میگم
امیدوارم فصل خوبی داشته باشه و داشته باشیم!

//

رابین ون پرسی؛ سال پاسخ به 7 سال اعتماد!
امروز 27امین سال تولد رابین ون پرسی است و این در حالی است که شاید او هم ترجیح می دهد کادوی تولدش را در ماه می پیش رو و با قهرمانی همه ی هم تیمی هایش بگیرد.
رابین که پس از گذراندن تابستانی پر کار با تیم ملی هلند در جریان مراسم روز هواداران دوباره به تیم ملحق شد، در مصاحبه ای از اعتقاد قلبی اش به آرسنال گفت؛ اعتقادی که نمی توانید از او بگیرید:
«هیچ وقت اعتقادم به آرسنال را از دست نخواهم داد. من عاشق این باشگاهم و حالا هفتمین سال حضورم در آن است. آرسنال به من شانس تبدیل شده به یک بازیکن خوب را عطا کرد و من می خواهم جواب آن را با قهرمانی به باشگاه، هواداران و همه و همه بازگردانم.»
«من عاشق نحوه ی تفکر آرسنال هستم، شیوه ای که واقعا نوعی درخشان از ارائه ی بازی است. من در تمام دنیا فقط دو تیم را می شناسم که چیزی شبیه به این سبک از بازی را انجام دهند، ما و بارسلونا. چند تیم دیگر هم برای این کار تلاش می کنند ولی در واقع نمی توانند به آن نزدیک شوند. در تیم ملی با هم بازی هایم از تیم های بزرگ دیگر صحبت می کردم؛ تیم هایی با تفکر متفاوت، ولی من شیوه ی خودمان را ترجیح می دهم، خیلی هم زیاد.»
و شماره ی جدید رابین: «درباره ی پوشیدن شماره ی 10 حسابی به آینده امیدوارم. وقتی بازیکنی جوان بودم همیشه شماره ی 10 را می پوشدم ولی از زمانی که بازیکن حرفه ای شده ام دیگر آن را نپوشیده بودم. برای من این یک شماره ی مخصوص است چون 11 سال بر تن دنیس برگکمپ بوده است.
از پوشیدن این لباس بسیار خوشحالم، شماره ای که باید توسط یک مهاجم یا هافبک پوشیده شود.»

//

باب ویلسون دروازبان سابق توپچی ها،رفتار بارسا در چند ماه اخیر را مورد انتقاد قرار داد...

امتیاز از دست دادن آرسنال در هر مقطع فصل قبل مساوی بود با ایجاد شایعات جدید حول کاپیتان تیم،سسک فابرگاس.شایعاتی عجیب و غریب که گاه و بیگاه سر از اخبار روز دنیای فوتبال درمی آوردند.
داستانی تکراری برای تمام رسانه ها،ایجاد یک شایعه و چند روز بعد تکذیب شدن آن توسط باشگاه آرسنال،چه بسا در بسیاری از مصاحبه های آرسن ونگر و دیگر مقامات آرسنال به موضوع سسک و شایعات پیرامونش اشاره می شد و آنها را رد می کردند.هجوم بی سابقه شایعات از همان ابتدا خبر از تابستانی خاص می داد که با پایان یافتن فصل همانطوری که از قبل پیش بینی می شد،بسیاری از مقامات و بازیکنان بارسا جنگ روانی را شروع کردند.
با استفاده از فرصت دوری سسک از آرسنال و دسترسی آسان آبی اناری پوشان به کاپیتان توپچی ها در اردوی تیم ملی اسپانیا،تعداد مصاحبه ها حول سسک روز به روز بیشتر از قبل می شد،تا زمانی که پیشنهاد رسمی بارسا توسط مقامات آرسنال رد شد و تا چند روزی شاهد افت چشمگیر این شایعات بودیم.تا قبل از آن گویی هر مدیر و بازیکن تیم بارسا وظیفه داشتند هر روز یک مصاحبه راجع به سسک انجام دهند و بعد از اتمام مصاحبه خود، میکروفون را در اختیار مدیر یا بازیکن بعدی قرار می دادند.
با وجود این هجوم بی سابقه که حتی می توان آن را پر حاشیه ترین تابستان در کارنامه ورزشی خود سسک هم نامید،باشگاه آرسنال با همان یک بیانیه خود به تمام این شک و شبهه ها پیرامون سسک پایان داد و روی موضع ابتدایی خود ایستادگی کرد.
تا اینکه سسک دیروز به لندن بازگشت و بارسلونا با تمام تلاش های خود در راه جذب کاپیتان توپچی ها در تابستان امسال،شکست خورد.گفتنی است بارسا در این مسیر خود را به هر دری زد که شاید سسک را به زادگاهش بازگرداند اما در نهایت نشد که بشود.
برای طرفداران بارسا،رویای دیدن سسک در بارسلونا حداقل تا یک سال دیگر محقق نمی شود تا آنموقع هواداران این تیم می توانند با دیدن چندباره همان تصاویر پوشاندن پیراهن بارسا به تن سسک لحظات خوشی را برای خود رقم بزنند و از آفرینندگان این اثر یعنی پویول و پیکه هم به شدت ممنون باشند.
باب ویلسون که این رفتارها را بی احترامی کامل نسبت به آرسنال می داند معتقد است که بارسلونا این بی احترامی را در تک تک قسمت های تلاشش برای جذب سسک فابرگاس،از خود نشان داده است.
باب ویلسون یازده سال دروازبان توپچی ها بوده و از اسطوره های فراموش نشدنی باشگاه محسوب می شود.
وی در مصاحبه ای گفت:
"آنها به خوبی می دانند همانطور که هر کسی می داند،که اگر شما به دنبال خرید بهترین بازیکن جهان هم باشید در آن هنگام شما مجبورید احترام بگذارید و جایگاه پایین تری از موقعیت بارسا این است که آنها نمی توانند موجب خریدن سسک شوند با قیمتی که وی دارد.او حداقل پنجاه میلیون پوند ارزش دارد و بارسا در مشکلات مالی خود به سر می برد".
بعد از مشاهده پیشرفت سسک،که در 15 سالگی از بارسا جدا شد و به آرسنال پیوست،ویلسون همچنان معتقد است که کاپیتان قرمز و سفید پوشان تیم شمال لندن،حداقل یک فصل دیگر به آرسنال بدهکار است و باید بماند.
باب در ادامه گفت:
" من فکر نمی کنم نیازی باشد به او بگوییم که هر فردی در باشگاه،او را دوست دارد.
او پدر دومی در باشگاه دارد،آرسن ونگر و فکر می کنم که آرسن قادر خواهد بود که وی را با این واقعیت روشن سازد که او بازیکن آرسنال است و نه بازیکن بارسلونا".

//

ری پارلر: نبرد با بارسلونا تاثیری بر رختکن امارات نخواهد گذاشت.
ری پارلر، هافبک افسانه ای توپچی ها، با وجود حضور تیم هایی مانند تاتنهام و منچستر سیتی و احتمال جان گرفتن دوباره ی لیورپول، هم چنان آرسنال را تیمی قدرتمند برای نبرد سخت پیش رویش در این فصل می داند.
اگرچه تابستان امسال مملو از اتفاقات سخت و تنش زا میان کاپیتان فابرگاس، بارسلونا و آرسنال بود ولی ری باور دارد که این ماجرا تاثیر چندانی بر تیم نخواهد گذاشت:« به یاد می آورم که وضعیت مشابهی را برایی پاتریک ویرا داشتیم. هر تابستان او با نام باشگاهی جدید مورد توجهات قرار می گرفت ولی به عنوان یک بازیکن شما همیشه بر روی زانوی خود نشسته و به آمادگی هرچه بیشتر خود برای فصل تمرکز می کردید. آن موضوع هیچ وقت تاثیر مستقیمی روی ما نمی گذاشت.»
مرد انگلیسی آرسنال اگرچه هنوز تیم سابقش را برای جنگ بر سر عنوان لیگ برتر نیازمند خریدهای بیشتر می داند، ولی در حال حاضر نیز شاگردان ونگر را از صدر نشنان جدول در ماه می می داند. «آن ها هنوز به یک یا دو قرارداد جدید برای رقابت قهرمانی نیاز دارند ولی من زیر دست ونگر کار کرده ام و او می داند چه کار می کند. وقتی به پایان فصل برسیم، هم چنان باید منتظر دیدن آن ها در بالای جدول باشیم.»
پارلر آرزوهای خوبی برای مرد 18 ساله ی توپچی ها، جک ویلشر دارد. او در را بطه با جک گفت:« من به او رتبه ی بالایی می دهم. او در طی فصل گذشته پیشرفت کرده است. رسیدن به ترکیب اصلی برای او سخت بود ولی رفتن به بولتون به طور قرضی و کار سخت برای رسیدن به نتیجه در آن جا او را تبدیل به بازیکن بهتری کرده است. او چیزهای زیادی یاد گرفته است. ونگر می تواند این فصل خیلی بیشتر از او استفاده کند و او نیز می تواند به سمت روزهایی خوب در آرسنال و انگلستان حرکت کند.»
و بالاخذه مرد مراکشی تازه رسیده که چشم های ری را به خود جلب کرده است؛ مروان شاماک:« به نظر بایزکن هوشیاری می آید و گلش برابر میلان در جام امارات را خیلی خوب به ثمر رساند. به نظر می رسد او تمام چیزهای بلازم برای نجات یافتن در لیگ برتر را در اختیار دارد و می توان امیدوار بود حتی آن را بهبود بخشد.»

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
پيشنهاد عجيب آرسنال براي به خدمت گيري سنگربان ليورپول
زمان نقل و انتقالات تابستاني در حال اتمام است و آرسنال همچنان نتوانسته گزينه اي مناسب براي بر طرف كردن مشكلش در درون دروازه پيدا كند . شايعات بسياري درباره شوارتزر ، استكلنبرگ و ماركتي و ... بود و حال خبر گزاري سان طي خبري از پيشنهاد عجيب 23 ميليوني آرسنال براي دروازه بان اسپانيايي ليورپول خبر ميدهد .

اگر اين خبر درست باشد پس مشخص است كه ونگر ميخواهد با يك پيشنهاد 23 ميليوني كار را يكسره كند و مشكل تيمش در درون دروازه را بر طرف كند زيرا او ميداند جداسازي يكي از اركان اصلي ليورپول از آنفيلد به سادگي انجام نميپذيرد مگر آنكه مسئولين ليورپول كه اتفاقا از نظر مالي نيز مشكلاتي را دارند وسوسه شوند و به اين انتقال تن دهند .

رينا 5 سال پيش با 6 ميليون به ليورپول پيوست و در ماه آپريل يك قرار داد 5 ساله ديگر با باشگاه به امضا رساند .

ونگر كه به نظر نااميد از دروازبانان كنوني خودش بعد از اشتباهات بس زمين گير كننده آنها در فصل گذشته ميرسد حال ميخواهد تا با اين پيشنهاد سنگين مسئولين ليورپول را كه قبلا عنوان كرده بودند به هيچ عنوان ستاره اي را از دست نميدهند مجاب كند تا دروازبان خودشان را به آرسنال بدهند زيرا اين انتقال نه تنها مبلغ بالايي را به ليورپول تزريق ميكند بلكه برگ برنده اي در دستان ونگر ميگزارد تا چند سال ناكامي را پايان دهد و اين فصل عنواني را براي توپچي ها به ارمغان بيآورد .​

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
توپچی های بی انگیزه نیمه اول را بازنده به رختکن رفتند . گزارش نیمه اول بازی با ورشو ...
آرسنال باید در آخرین دیدار تدارکاتی خود قبل از شروع فصل جدید رقابت های لیگ برتر به مصاف لژیا ورشو لهستان برود .
آرسنال که به این کشور سفر کرده باید در ورزشگاه خانگی ورشو به میدان برود .
برای این بازی آرسن ونگر با ترکیب زیر وارد میدان شده است :
لوکاژ فابیانسکی
باکاری سانیا
توماس ورمائلن
لوران کاسیلنی
گائل کلیچی
امانوئل فریمپونگ
توماس روسیچکی
سمیر نصری
جک ویلشر
تئو والکات
مروان شماک
هم چنین بر روی نیمکت ارسنال نیز بازیکنان زیر حضور دارند :
ووچیچ ژسنی
کایرن گیبز
هاوارد نوردویت
امانوئل ابوئه
هنری لانسبوری
کارلوس ولا
جی امانوئل توماس

بازی با سوت داور دیدار در ورزشگاه مملو از تماشاگر وچکا ورشو شروع شد .
در دقایق ابتدایی بازی موقعیتی از روی سانتر از جناحین برای ورشو به دست آمد که این موقعیت بی ثمر ماند .
در دقیقه 8 بازی روی فرار از سمت چپ آرسنال و پاس در عرض لژیا صاحب موقعیتی شد که با دفاع خوب سانیا در دو مرحله این موقعیت از دست رفت .
روی برگشت همین توپ آرسنال در زمین ورشو صاحب یک ضربه خطا شد که سانتر بلند نصری و ضربه سر شماک ثمری در پی نداشت .
دقیقه 17 بازی لژیا ورشو موفق می شود اولین گل بازی را وارد دروازه فابیانسکی کند .
شوت بسیار دیدنی بازیکن ورشو از راه دور که از کنار دستان فابیانسکی به تور دروازه ارسنال می چسبد تا نتیجه دیدار یک بر صفر به نفع ورشو شود .
آرسنال بعد از دریافت گل سعی در باز تر کردن بازی داشت اما دوندگی خوب بازیکنان ورشو باعث شده تا موقعیت های زیادی نصیب ارسنال نشود . از دیگر سو توپچی ها نیز پیش از شروع فصل و در آخرین بازی خود علاقه ای به آوردن فشار های سنگین به خود را ندارند و سعی در حفظ بازی در نیمه زمین دارند .
ورو در یک حرکت هماهنگ صاحب موقعیت بسیار خوبی شد که ضربه نهایی در دستان فابیانسکی قرار گرفت . این در حالی است که آفساید نیز اعلام شده است .
در ادامه این حرکت آرسنال از سمت راست خود و پشت محوطه جریمه ورشو صاحب موقعیت ارسال است . خطا روی بازیکنان آرسنال و سمیر نصری پشت توپ .
این حرکت نیز در نهایت برای آرسنال ثمری در پی ندارد .
در حالی که نزدیک به 35 دقیقه از نیمه اول گذشته است آرسنال گل دوم را نیز از تیم ورشو دریافت کرد .
توپچی ها که در این بازی متفاوت با بازی های قبلی بدون انگیزه و فشار اوردن به خود بازی می کنند روی یک حرکت از سمت چپ و سانتر روی دروازه ارسنال گل دوم را نیز دریافت کردند تا نتیجه بازی در میان تشویق شدید هواداران ورشو دو بر صفر شود .
لژیا که در این دقایق بازی بسیار خوبی از خود به نمایش می گذارد باز هم از سمت راست آرسنال حرکت جکرد که با تکل خوب فریمپونگ توپ راهی کرنر شد .
کرنر از سمت راست ارسال می شود و باز هم یک ضربه سر و گل دیگر برای لژیا ورشو . ضعف آرسنال و خرج های ضعیف دروازبان ارسنال روی سانتر ها و ضربات کرنر باعث شد تا ارسنال سه بر صفر از حریف خود عقب بیفتد .
آرسنال روی یک حرکت خوب از سمت چپ و سانتر زیبا روی دروازه صاحب موقعیت شد که جا گیری عالی شماک باعث شد تا مروان شماک در مقابل دروازه ورشو گل اول ارسنال را وارد دروازه حریف کند .
آرسنال باز هم روی حرکت از سمت راست و سانتر روی دروازه صاحب موقعیت شد که دفع خوب دفاع باعث شد تا یک کرنر به آرسنال برسد .
سانتر جک ویلشر از ضربه کرنر نیز ثمری برای توپچی ها ندارد .
در نهایت نیمه اول بازی با نتیجه سه بر یک به سود ورشو به اتمام رسید تا توپچی ها برای اولین بار در رقابت های پیش فصل بازنده به رختکن بروند .
در این بازی بعد از گل آرسنال توپچی ها بیشتر روی دروازه ورشو توپ ریختند اما بی انگیزگی و محافظت از ساق های پا نکته مهم تری در بازی آرسنال بود .

//

فعلا تا دقیقه 69 3-2 عقبیم
گل دوم رو ابوئه زد دقیقه 53

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
:D
دقیقه 73
4-3 جلو افتادیم ;)

61 ابوئه
62 کیرون گیبز

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
6-5 بردیم!!!

گل پنجم رو جی امانوئل توماس
گل ششم رو هم سمیر نصری زدن

اما یکم زیاد گل خوردیم!

Last edited:

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
6-5 بردیم!!!

گل پنجم رو جی امانوئل توماس
گل ششم رو هم سمیر نصری زدن

اما یکم زیاد گل خوردیم!
خوب شد .. اخرین بازی تدارکاتی رو هم بردیم تا الان دیگه با تمام انگیزه بریم سراغ لیگ ..

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سلام بر دوستان
ببخشید من یه مدت درگیر کاراموزیم و نمی تونم بیام اینجا.تف...
لعنتی دقیقا همون روز بازی با میلان هم شروع شد نذاشت که حالشو ببرم.تف...
خرید بازیکنا هم خیلی داره کش پیدا می کنه...نگران کننده است.

بالا