• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
قضیه مرتساکر جدیه آیا؟

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مرتساکر به نقل سایتها قبمتش مناسبه هر چند دستمزدش بالاست.
فک میکنم مدافع مناسبی هم برای ما باشه . امیدوار به جذبش هستیم.(یا اگر بازیکن بهتری بجاس جذب شه که خوب بهتر)

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
به نقل از یه منبعی گفته که اسکات دان مدافع جوان بیرمنگام که این تابستون تیم هایی زیادی دنبالش بودن سه شنبه به آرسنال ملحق خواهد شد!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
منتظریم ببینیم فردا چی میشه!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
الكس آكسليد-چمبرلين در حال گذراندن تست پزشكی براي پيوستن به آرسنال است....

چمبرلين كه از او به عنوان يكي از آينده دار ترين فوتباليست هاي انگلستان ياد مي شود تا سال 2013 با ساوتمپتون قرار داد داشت. او فصل گذشته يكي از مهره هاي كليدي تيمش بود و در 34 بازي كه براي ساوتمپتون به ميدان رفت ، ده گل را به ثمر رساند.

او با سرعت ويران گر و توانايي هايش در عبور از سد مدافعين شناخته مي شود و قادر است تا در هر دو جناح خط حمله ايفاي نقش كند كه از اين لحاظ وي با تئو والكات مقايسه مي شود.

گفته مي شود كه وي اكنون در حال سپري كردن تست هاي پزشكي باشگاه است و احتمالا با مبلغي در حدود 12 مليون پوند راهي آرسنال خواهد شد.

امانوئل فريمپونگ هافبك جوان آرسنال نيز در صفحه توئيتر خود گفت:

"بازيكن جديد آرسنال ، جواني بريتانيايي است."

اينم يه كليپ ازش واقعا چه گلايي ميزنه زاويه بسته كفم بريد
10 تا تئو والكات مي ارزه

[nomedia="http://www.youtube.com/watch?v=U0bXkvQ0Gkc"]‪Alex Chamberlain - The Future Of Football‬‏ - YouTube[/nomedia]
خوشمان امد

Last edited:

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
الكس آكسليد-چمبرلين در حال گذراندن تست پزشكی براي پيوستن به آرسنال است....

چمبرلين كه از او به عنوان يكي از آينده دار ترين فوتباليست هاي انگلستان ياد مي شود تا سال 2013 با ساوتمپتون قرار داد داشت. او فصل گذشته يكي از مهره هاي كليدي تيمش بود و در 34 بازي كه براي ساوتمپتون به ميدان رفت ، ده گل را به ثمر رساند.

او با سرعت ويران گر و توانايي هايش در عبور از سد مدافعين شناخته مي شود و قادر است تا در هر دو جناح خط حمله ايفاي نقش كند كه از اين لحاظ وي با تئو والكات مقايسه مي شود.

گفته مي شود كه وي اكنون در حال سپري كردن تست هاي پزشكي باشگاه است و احتمالا با مبلغي در حدود 12 مليون پوند راهي آرسنال خواهد شد.

امانوئل فريمپونگ هافبك جوان آرسنال نيز در صفحه توئيتر خود گفت:

"بازيكن جديد آرسنال ، جواني بريتانيايي است."

اينم يه كليپ ازش واقعا چه گلايي ميزنه زاويه بسته كفم بريد
10 تا تئو والكات مي ارزه

‪Alex Chamberlain - The Future Of Football‬‏ - YouTube
خوشمان امد
کیا دمت گرم خیلی حال دادی:lol:
برای اولین بار گویا داریم خیلی سریع برای جذب یک بازیکن اقدام می کنیم :دی
یه کلیپ قبلا ازش دیده بودم؛ جدا که 10 تا ولکاته. چیزی که او داره و ولکات نداره تکنیکش و توانایی عبور از بازیکنان هست. میرور مبلغ قرارداد رو 12 میلیون پوند و اسکای اسپورت 15 میلیون پوند اعلام کرده! خیلی خوشحال شدم از این خبر. یه بار دیگه تو خرید بازیکن منچستر رو کنار زدیم :دی
یه مدافع هم بخریم به قهرمان یامیدوار میشم. امیدوار مرتساکر هم جدی بشه:rolleyes:

Last edited:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
سر انجام الکس اکسلاید چمبرلین به توپچی ها پیوست...
987fa04d-4505-4ef3-aeb7-874c04fb1cd9.jpg

بازیکن 17 ساله و جوان تیم ساوتمپتون که از ژانویه بر سر زبان ها افتاد پس از مذاکراتی طولانی در نهایت به تیم آرسنال پیوست .
سایت رسمی باشگاه آرسنال با خوشحالی این خبر را تایید می کند و حالا چمبرلین جوان پس از گذر از تست های پزشکی باشگاه به عنوان یک توپچی می تواند برای فصل جدید در آرسنال حضور پیدا کند .
این بازیکن از تیم دسته یکی ساوتمپتون جدا شده و حالا باید در برترین سطح لیگ انگلستان به میدان برود . وی که از تیم های پایه و آکادمی ساوتمپتون است به دلیل سرعت بالا و تکنیک مناسبش و همینطور توانایی بازی در هر دو گوش زمین به تئو والکات تشبیه شده است . این بازیکن در باشگاه قبلیش توانسته در 44 بازی به میدان برود و به دلیل نمایش های خوبش سریعا بر سر زبان ها بیفتد .
وی در آخرین فصل برای ساوتمپتون توانست در 41 بازی حضور پیدا کند و ده بار دروازه حریفان را باز کند . نمایش خیره کننده وی باعث شد در تیم منتخب سال دسته اول انگلستان در سال جاری نیز قرار بگیرد .
وی که توانایی بازی در میانه زمین را نیز دارد در تیم های رده سنی انگلستان نیز به میدان رفته است و به عنوان یکی از مهره های آینده دار فوتبال انگلیس از وی نام برده می شود .
آرسن ونگر پس از پیوستن وی به باشگاه درباره این بازیکن گفت :

" ما از بابت پیوستن وی به تیم خوشحالیم .
او پسر جوان حذابی است که می تواند در توانایی سازندگی تیم ما کمک کند و همینطور کیفیت های هجومی خوبی به تیم تزریق کند . الکس بازیکن همه کاره ای است که می تواند در چند پست بازی کند . می تواند به عنوان هافبک هجومی و یا در گوشه های راست و چپ بازی کند .
او یک پاسور با کیفیت است و فهم فوق العاده ای در بازی دارد و به نظر بازیکن تیمی عالی می آید .
الکس مراحل پیشرفتش را در ساوتمپتون به خوبی گذراند و ما وضعیت وی را دنبال کردیم و از پتانسیل بالای وی مطلعیم ."

الکس اکسلید چمبرلین نیز که تولد هجده سالگیش را هفته آینده جشن خواهد گرفت در اینباره گفت :

" از پیوستن به آرسنال بسیار هیجان زده ام . این باشگاه فوق العاده ای است و من آماده ام تا به جلو حرکت کنم و موقعیت بازی در بالاترین سطح را به دست آورم .
آرسنال مربی بسیار بزرگی به مانند آرسن ونگر دارد و بازیکنان سطح بالایی همراه با سبک بازی جذب کننده ای دارد . این ها همه عوامل مهمی برای نزدیک شدن من به آرسنال بود .
من از بابت پیوستن به آرسنال احساس غرور می کنم اما از این فرصت نیز برای تشکر از همه کسانی که در ساوتمپتون مرا حمایت و کمک کردند تشکر می کنم .
حالا باید به جلو حرکت کرد و برای دیدن تمام هم تیمی هایم بروم و برای پیراهن آرسنال همه چیزم را قاطعانه بگذارم . "

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ایولللللللللللللللللللل

اصلا فک نمیکردم انتقالی صورت گرفته باشه وقتی صحفه رو باز کردم!!!!!!!

تبریک تبریک!!!!!!!!!!!!!!!!!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
مدفع که صد در صده
من امیدوارم بجز مدافع یه بازیکن دیگه هم جذب بشه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
این چمبرلین هم که گرفتید. سسکو بدید خداییش بریم کار داریم! دی:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
اندازه جيبتون بازيكن بگيريد
استاد اسديه مگه:lol:
استاد اسدی نیست ولی ونگر هم دیده بارسا انقدر طالبشه اینجوری بازاری بازی دراورده قیمتو غیرمنطقی برده بالا. 45 تا خیلی تنده خداییش برای سسک.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
عجب کلیپی بود از این بازیکن... کفمون برید...
تیتر جالی هم داشت...

Alex Chamberlain - The Future Of Football

آقا مبارک باشه...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
باورذم نمیشه اینقدر سریع برای خریدش اقدام کردید و قراردادش رو نهایی کردیم! البته خیلی وقت بود که به دنبالش بودیم اما رسما اقدام خاصی نکرده بویدم.
یه مدافع که صد در صد هست. مرتساکر رو تو یک هفته میشه قراردادش رو نهایی کرد. هم قیمتش خیلی پایینه حدود 6 میلیون پوند و برمن هم برای فروشش علاقه نشون داده و مرتساکر هم که از خداشه! این هم بگیریم میریم برای قهرمانی!
استاد اسدی نیست ولی ونگر هم دیده بارسا انقدر طالبشه اینجوری بازاری بازی دراورده قیمتو غیرمنطقی برده بالا. 45 تا خیلی تنده خداییش برای سسک.
بیشیم بینیم بابا...:دی
قیمت مقطوع هست و چونه زنی هم نداریم. از من بهش ما نصیحت فکر خریدش رو این فصل از سر بیرون کنید!

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
98344071-22bf-4e18-aadb-158de7169b42.jpg

مرتساکر علاقمند است تا به باشگاه لندنی بپیوندد و از این بابت هیجان زده است.
مدت هاست که لندنی ها خواهان به خدمت گرفتن این بازیکن آلمانی هستند و چندین بار در مورد وی به پای میز مذاکره نشسته اند . مدتی پیش باشگاه برمن اعلام کرد در مورد مرتساکر آماده گوش دادن به پیشنهادات رسمی و جدی است !
مرتساکر تا امروز 75 بار برای تیم ملی المان بازی کرده است .
باشگاه برمن با این رفتارها نشان داده این بازیکن آماده فروش است.
کهیل و جاگیلکا هر دو آرسنال را رد کرده اند و راه برای این آلمانی به نظر بسیار هموار میآید .
مرتساکر در این مورد گفت : من بازیکنی بین المللی هستم و بازی در انگلستان را دوست دارم و من بابات آن هیجان زده شده ام

امیدوارم این خرید انجام شه

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بوش میاد مرتساکر هم بیاد ارسنال

دیگه تو کجاها کمبود بازیکن داریم؟

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بوش میاد مرتساکر هم بیاد ارسنال

دیگه تو کجاها کمبود بازیکن داریم؟
احتمال اومدنش زیاده!
حالا که رئیس داره موتورش روشن میشه یه هافبک وسط هم بگیریم:D بذاریم پشت فابرگاس و نصری ساپورت کنه

بالا