به مناسبت تولد 39 سالگی روبر پیرس...
چرا آرسنال؟
بخاطر آرسن ونگر. من با او چندین دوره صحبت کردم. من می دانستم او چه می خواهد و من هم می دانستم که باید چگونه بازی کنم. البته رئال مادرید باشگاه بزرگی است اما آن باشگاهی با برای بازیکنانی با دوام کمتر است. همه فکر می کردند رئال مادرید انتخاب من است اما من به دنبال این کار نبودم.
شما ریش بزی مشهور خود را تا حدی مدیون نیکلاس آنلکا هستید. می توانید جزئیات را بگویید؟؟ شما در تمام حرفه خود از یک مدل مو استفاده کردید. راز استفاده از این مدل ریش چیست؟؟
بله انلکا بود. این یک شوخی در میان ما قبل از فینال جام ملتهای اروپا مقابل ایتالیا بود. می خواستیم همگی به نوبه خود یک کار احمقانه انجام دهیم. بیاد نمی اورم او مجبور شد چکار کند اما من این کار را انجام دادم. من به آرسنال بازگشتم و آنها به من گفتند D’Artagnan و هرکس هرچه دوست داشت به من نسبت داد. این نام را دوست داشتم و ما چهار نفر بودیم، ویلتور، تی تی ، پاتریک و من. سه بعلاوه یک، بنابراین آن برای انگلیسی ها عالی بود. هیچ چیز مخفی در مورد این ریش وجود ندارد. اگر بخواهید اینطور درست کنید مثل آب خوردن است.
شما، اشلی کول و تیری هانری باهم سمت چپ آرسنال را به حرکت در می آوردید اما این کاری با درک شما بود و با طبیعتا پیش آمد؟؟
با اشلی و تیری، وای !! هر روز در تمرین بر روی ان کار می کردیم و بصورت خودکار در بازی اجرا میشد. آن تقریبا بی نقص بود. با اشلی، بنگ، با تیری واااو !! با آنها بازیهای حیرت انگیزی انجام داد، همیشه در کنار آنها احساس بی نقصی داشتم.
اخرین بازی شما برای ارسنال در فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2006 است. شما تعویض شدید زیرا ینس لمن بعد از 12 دقیقه اخراج شد. چه احساسی در شما ایجاد کرد؟؟ چه اندازه در تصمیم شما برای ترک باشگاه نقش داشت؟؟
بعد از 18 دقیقه بود نه 12. هیچ وقت آن را فراموش نمی کنم. می دانسیتم ویارئال به دنبال من است اما تصمیم نگرفته بودم در عین حال اتفاقی که در فینال افتاد احساس بسیاری بدی به من داد. ان پایان کار بود، ذهنیت من دیگر شکل گرفته بود. می دانسیتم بعد از ان کارت قرمز یک بازیکن بیرون خواهد رفت اما هرگز فکر نمی کردم که آن من باشم. وقتی شماره خود را روی تابلو تعویض دیدم، آن عملا مرا کشت. نمی خواستم ونگر را بکشم اما ینس؟؟ آره خودش بود. باید آن آلمانی را می گشتم،این بدترین لحظه در حرفه ام بود.
/
مصاحبه برای چند ماه پیش است که به مناسبت تولدش دوباره می ذارم
همه ی 84 گل پیرس برای آرسنال:
[video=youtube;n6D4Qgr11tQ]https://www.youtube.com/watch?v=n6D4Qgr11tQ[/video]