• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
تبریک می گم
بعد از دوتا باخت در هفته گذشته به برد نیاز داشتیم
امیدوارم تیم رو دور بیافته

بازی چطور بود؟
من طبق معمول ندیدم و کلاس بودم:دی

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
گل افساید بود البته سخت بود تشخیص چون ضربه پشت هم تو 6 قدم ردو بدل شد اونم خیلی سریع
همیشه شعبون یک بار هم رمضون

جک فوق العاده است جک راه بیفته تیم واقعا 50 درصد پتانسیل اضافه پیدا میکنه
حالا حساب کنید جا رمسی امروز روسیچکی بود چی میشد!ارتتا-جک-روسیچکی -سانتی کازولا!

امیدوارم بازی بعد والکات حسابی اماده بشه سرعتش خوراکه بازی بعدیه

تیم تو 10 روز 3 بازی سخت کزد و خسته بود بردن خودش ارزشمند بودو مهمتر برگشت جک که واقعا برای من از همه چیز مهم تر بود جک اماده برگرده
ذره ای از استعداد این بشر کم نشده .جک فوق ستاره ارسناله

فرگوسن هم تو ورزشگاه بود
شاید فردام رییس بره بازی با چلسیشون رو ببینه
در مورد بازگشت به میادین...
عالی بود که برای نخستین بار در برابر جمعیت حاضر در امارات 70 دقیقه بازی کردم. سفری طولانی بود اما اکنون بازگشته ام. هواداران آرسنال همواره در قبال من عالی بوده اند. امیدوارم انها در آینده نیز همین رفتار فوق العاده را با من داشته باشند.

در مورد نمایش شما در این بازی...
این بازی من است، نمی توانم آن را از دست بدهم. این همان چیزی است که امروز مرا به اینجا کشاند. نیاز دارم این روند را ادامه دهم و در تمرینات به سختی کار کنم تا به سطحی بازگردم که می دانم می توانم در آن باشم.

در مورد بازی امروز....
ما کوئینز پارک رنجرز را دست کم نگرفتیم و می دانستیم که آنها قوی ظاهر می شوند، خصوصا در خط میانی و کناره ها.

در مورد انتخاب شما برای این بازی...
امروز صبح رئیس با من صحبت کرد و گفت که می بینید بعد از 60 دقیقه بازی کردن چه احساسی دارم. بعد از 60 دقیقه دچار گرفتگی عضلات شدم و بهتر بود تئو که تازه نفس بود وارد زمین شود. صادقانه باید گفت که او تفاوت ایجاد کرد و حریف را رو به عقب راند و به میکل آرتتا اجازه داد جلوتر برود و پیروزی را برایمان بدست آورد.

در مورد حضور در کنار آرتتا و کازورلا...
بازیکنان بزرگتر و با تجربه تر مانند میکل و سانتی در اینجا هستند و به من کمک کردند تا این ماموریت را پشت سر بگذارم و از آنها ممنونم.

Last edited:

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
بازگشت جک ویلشیر رو تبریک میگم .
امید که این پسر دیگه واقعا دی ان ای آرسنال رو داشته باشه و خون به دل ونگر نکنه.

موفق باشید.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بازی چطور بود؟
من طبق معمول ندیدم و کلاس بودم:دی
بچه ها گفتن و باز هم میگم که بازی خیلی عالی نبود و کمی تو سرعت خودمون هم جا می موندیم اما تیم برای جبران نتایج ضعیف گذشته کاملا مصمم بود و هر چه به پایان بازی نزدیک تر شدیم فشار رو بیشتر کردیم و سرآخر به گل رسیدیم!
نسبت به 2 بازی گذشته در خلق موقعیت موفقتر بودیم و باید زودتر به گل می رسیدیم! سزار هم برای QPR عالی بود!
گل افساید بود البته سخت بود تشخیص چون ضربه پشت هم تو 6 قدم ردو بدل شد اونم خیلی سریع
همیشه شعبون یک بار هم رمضون
اتفاقا خواستم بگم که آفساید نبود!! :دی
چون درسته که آرتتا جلوتر از مدافعان QPR بود اما از اون طرف هم کاملا موازی با ژولیو سزار بود! پس چون جلوتر از سزار نبود آفساید نبود! برای همینه میگم شاهکار کمک داور! :دی

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
خواستم بگم که آفساید بود گفتم ریا میشه :دی الان فهمیدم که آفساید هم نبوده !

ولی انصافا باید 3-4تا میزدیم دیگه این یکی رو هم از خداشون باشه...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ویلشر بازی سه شنبه به صلاح دید ونگر بازی نخواهد کرد!

رئیس:
" احساس می کنم که فشار مضاعفی روی او وجود دارد اما ما نمی توانیم آن را تغییر دهیم، این اتفاق همواره برای بازیکنان بزرگ صورت می گیرد.
سطح انتظارات از جک همواره بسیار بالا بوده اما باید خود را با این موضوع درگیر کنیم. معتقدم که او به خوبی خود را با این موضوع درگیر کرده است اما در مجموع مهم است که وی تنها از فوتبالش لذت بببرد."
/
خب...همه جا صحبت از ویلشر هست! یادمه بعد از تر کاری انگلیس در یورو 2012 یه عده اومدن گفتن باید تیم ملی انگلستان رو حول ویلشر ببندیم!!! یه سری هم گفتن ما به 5 تا ویلشر نیاز داریم!!! اصن توجه نمی کنن که فقط 20 سالش هست و اون موقع هم که این صحبت ها رو می کردن پاش تو گچ بود!!! الان جکی باید از بازیش لذت ببره نه اینکه این همه فشار روش باشه! تجربه ولکات کمی ما رو می ترسونه اما وقتی می بینم در 19 سالگی پدر شده و مثل خیلی از بازیکنامون مصاحبه مفنگی نمی کنه و پخته عمل می کنه واقعا احساس غرور بهم دست میده:rolleyes:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ژشنی سه شنبه بازی میکنه مثل اینکه بازی از شبکه ورزش هم پخش میشه

اگه ژسنی اماده باشه واقعا گلر خوبیه یکم باید از این اعتماد به نفس زیادش کم کنه!

امیدوارم هفته دیگه رییس برخورد دوم رو انتخاب کنه!

قدر شناسی!

بدون شرح!

67830266340905663539.jpg

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
داور هفته بعد مشخص شده؟!
خدا به خیر کنه!
13 !

ارسنال با 6 گل خوره بهترین خط دفاع لیگ تا هفته 9

Last edited:

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
پولدی عاشق آرامش ونگر

c0e6ef0a-79a1-4535-9fe4-eba012490b02.jpg

لوکاس پودولسکی می گوید ونگر در صحبتهایش با بازیکنان مثل الکس فرگوسن پرخاشگر نیست...

به همین دلیل پودولسکی کار کردن با ونگر را دوست دارد ولی شاید این خصلت ونگر باعث شد تیمش در دو بازی نورویچ و شالکه از نظر روانی در شرایط خوبی قرار نداشته باشد.

اما پودولسکی 27 ساله می گوید:

" مربی خیلی خونسرد و آرام است، او از آن دسته مربیانی نیست که سر شما داد بزند و با پرخاشگری با شما برخورد کند.

" او آرام است و فکر میکنم می تواند من را ظرف یکی دو سال آینده به بازیکن بهتری تبدیل کند."

مهاجم سابق کلن که تا اینجای کار موفق به زدن 4 گل شده زدن 30 گل در این فصل را هدف گرفته است، او به همراه سانتی کازورلا و اولیویه ژیرو به خوبی در حال جا افتادن در تیم هستند.

" هر سه ما می دانیم که می توانیم گلزنی کنیم ولی مهمترین نکته برد تیم است.

" اگر در پایان فصل هر کدام از ما 30 گل زده باشیم ولی تیم در رده ششم جدول باشد خوشحال نخواهیم بود."

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
خبر خوب:گیبز-چمبو -ژشنی برای بازی با منچستر در دسترس هستند
خبر بد:انگار داور هاوارد وب هست و باید منتظر اتفاقات عجیب باشیم

27972945565965708494.jpg

بازی با ردینگم که مثل همیشه ترکیبی از بازیکنای که کم بازی میکنن و زیر 23 ساله ها میره تو زمین

جکی واقعا نشون داد که چقدر می تونه بازیکن تاثیرگذاری باشه! هر بار صاحب توپ شد زد به قلب دفاع! او می تونه کارهای بزرگی نه تنها برای تیم که برای باشگاه بکنه!!

این ویژگی جکی برای سیستم ارسنال واقعا عالیه
کمتر بازیکنی میتونه مثل جکی بزنه به قلب دفاع
تسلط و ارامش جکی بی نظیره همینطور ادامه بده تاریخ ارسنال و انگلیس از او یاد خواهد کرد

ونگر : ویلشر یک استعداد استثنايى‌ است
او یک بازیکن خاص است . مردمی که فوتبال را می فهمند این را هم می فهمند که او یک بازیکن خوب است . او به طور عادی این خاصیت را دارد که بتواند توپ را در جهت جلو گردش دهد که این برای بازیکنان خط میانی بسیار سخت است

دقیقا چیزی که امیر اشاره کرد کاری که رمسی اصلا نمیتونه بکنه پارسال که روسیچکی اماده بود وقتی میزد به خط دفاع تیم کاملا متمایز با زمان رمسی بازی میکرد و بسیار عالی!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
به مناسبت تولد 39 سالگی روبر پیرس...

چرا آرسنال؟
بخاطر آرسن ونگر. من با او چندین دوره صحبت کردم. من می دانستم او چه می خواهد و من هم می دانستم که باید چگونه بازی کنم. البته رئال مادرید باشگاه بزرگی است اما آن باشگاهی با برای بازیکنانی با دوام کمتر است. همه فکر می کردند رئال مادرید انتخاب من است اما من به دنبال این کار نبودم.

شما ریش بزی مشهور خود را تا حدی مدیون نیکلاس آنلکا هستید. می توانید جزئیات را بگویید؟؟ شما در تمام حرفه خود از یک مدل مو استفاده کردید. راز استفاده از این مدل ریش چیست؟؟
بله انلکا بود. این یک شوخی در میان ما قبل از فینال جام ملتهای اروپا مقابل ایتالیا بود. می خواستیم همگی به نوبه خود یک کار احمقانه انجام دهیم. بیاد نمی اورم او مجبور شد چکار کند اما من این کار را انجام دادم. من به آرسنال بازگشتم و آنها به من گفتند D’Artagnan و هرکس هرچه دوست داشت به من نسبت داد. این نام را دوست داشتم و ما چهار نفر بودیم، ویلتور، تی تی ، پاتریک و من. سه بعلاوه یک، بنابراین آن برای انگلیسی ها عالی بود. هیچ چیز مخفی در مورد این ریش وجود ندارد. اگر بخواهید اینطور درست کنید مثل آب خوردن است.

شما، اشلی کول و تیری هانری باهم سمت چپ آرسنال را به حرکت در می آوردید اما این کاری با درک شما بود و با طبیعتا پیش آمد؟؟
با اشلی و تیری، وای !! هر روز در تمرین بر روی ان کار می کردیم و بصورت خودکار در بازی اجرا میشد. آن تقریبا بی نقص بود. با اشلی، بنگ، با تیری واااو !! با آنها بازیهای حیرت انگیزی انجام داد، همیشه در کنار آنها احساس بی نقصی داشتم.

اخرین بازی شما برای ارسنال در فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2006 است. شما تعویض شدید زیرا ینس لمن بعد از 12 دقیقه اخراج شد. چه احساسی در شما ایجاد کرد؟؟ چه اندازه در تصمیم شما برای ترک باشگاه نقش داشت؟؟
بعد از 18 دقیقه بود نه 12. هیچ وقت آن را فراموش نمی کنم. می دانسیتم ویارئال به دنبال من است اما تصمیم نگرفته بودم در عین حال اتفاقی که در فینال افتاد احساس بسیاری بدی به من داد. ان پایان کار بود، ذهنیت من دیگر شکل گرفته بود. می دانسیتم بعد از ان کارت قرمز یک بازیکن بیرون خواهد رفت اما هرگز فکر نمی کردم که آن من باشم. وقتی شماره خود را روی تابلو تعویض دیدم، آن عملا مرا کشت. نمی خواستم ونگر را بکشم اما ینس؟؟ آره خودش بود. باید آن آلمانی را می گشتم،این بدترین لحظه در حرفه ام بود.
/
مصاحبه برای چند ماه پیش است که به مناسبت تولدش دوباره می ذارم :)

همه ی 84 گل پیرس برای آرسنال:
[video=youtube;n6D4Qgr11tQ]https://www.youtube.com/watch?v=n6D4Qgr11tQ[/video]

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
آنری پیرس ویرا فابرگاس فن پرسی و خیلی های دیگه در حق آرسنال نامردی کردند اگرنه الان آرسنال جای بارسا بود

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
داور بازی هفته دیگه عوض شد مایک دین جایگزین هاوارد وب شد!
واقعا دمشون گرم

مایک دین همون داور معروفیه که بعد گل تاتنهام داشت از خوشحالی سکته میزد

همون داوری که تو 10 بازی اخیری که برامون قضاوت کرده فقط یه برد داشتیم!

شاید چن روز دیگه اینم عوض کنن فیل گاو رو بزارن داور!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
خدارو شکر امشب هم میتونیم بازیو ببینیم!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
امروز محک خیلی خوبی برای جوانانی مث نبری، آیزفیلد، یناریس و... هست! همچنین آرشاوین هم این فرصت رو داره تا خودش رو اثبات کنه و با توجه به مصدومیت ژروینیو امیدوار باشه تا به ترکیب اصلی برسه! ونگر که ازش تعریف کرده و انتقادات وارده بهش رو رد کرده و گفته هنوز بهش اعتماد داره! منم هنوز بهش اعتقاد دارم!

این هم کانال هیا پخش کننده بازی:

Untitled.jpg

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
داور بازی هفته دیگه عوض شد مایک دین جایگزین هاوارد وب شد!
واقعا دمشون گرم

مایک دین همون داور معروفیه که بعد گل تاتنهام داشت از خوشحالی سکته میزد

همون داوری که تو 10 بازی اخیری که برامون قضاوت کرده فقط یه برد داشتیم!

شاید چن روز دیگه اینم عوض کنن فیل گاو رو بزارن داور!
اون خوشحالی نبود! بازیکن جلوش بود و دیدش رو مسدود کرده بود و با پردین می خواست از بالاسرش ببینه چه اتفاقی داره رخ میده! دیگه گاو نیست که وسط بازی خوشحالی کنه!!! :دی
در کل حالم از داورای انگلیسی به هم می خوره!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اسامی 18 بازیکن امشب:
6 Laurent Koscielny
12 Olivier Giroud
14 Theo Walcott
18 Sebastien Squillaci
20 Johan Djourou
22 Francis Coquelin
23 Andrey Arshavin
25 Carl Jenkinson
26 Emmanuel Frimpong
29 Marouane Chamakh
36 Damian Martinez (GK)
40 Hector Bellerin
46 Thomas Eisfeld
47 Serge Gnabry
53 Jernade Meade
54 Ignasi Miquel
60 James Shea (GK)
64 Nico Yennaris

فقط به دروازبان ها توجه کنید؟! مارتینز 20 ساله و شی 21 ساله!!! ابالفضل...
ولی می بریم آقا :دی

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
ببریم خوبه میتونیم بازم به جوون ترا میدون بدیم و از دیدن بازیشون لذت ببریم
امشب دوس دارم بازی نبری رو ببینم که تو ترکیبم هست

بالا