• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
سوال اینجاست!!!!
چرا خریدی انجام نمیده؟ غرور؟ یا مسائل دیگه؟

غرور و فلسفه و...غرور!
///

ونگر گفته این فصل برای دیابی به منزله ی بودن و نبودن است! یا خودش رو اثبات می کنه و این مصدومیت ها رو کنار میذاره یا اینکه...!

برکمپ هم برای چندمین بار از علاقه اش برای مربی گری در آرسنال سخن گفت اما تایید کرد که در حال حاضر پروژه ای در آژاکس داره و در حال یاد گرفتن است و در آینده ی نزدیک به لندن نخواهد آمد!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
برف سنگینی در لندن می باره! شاید بازی فردا کنسل بشه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تونی آدامز:

" دو بار به دیدن آرسن رفتم. به هر حال او استیو و نیل بانفیلد را به عنوان دستیارانش انتخاب کرد، اشکالی ندارد، این تصمیم اوست، او رئیس است. من به هیات مدیره گفتم آیا می خواهید به عنوان یک مشاور با شما همکاری کنم؟ مجسمه من بیرون از ورزشگاه است! اما آنها هیچ جوابی به من ندادند. به هر حال مشکلی با این قضیه ندارم، می دانم وضعیت فوتبال چگونه است، همه چیز کمی آزار دهنده است. فکر کنم 11 سال سابقه مربیگری دارم، اشکالی ندارد، این سهم من از باشگاه است. دیگر تلاشم برای کار کردن در باشگاه را کاملاً متوقف کرده ام. فعلاً سعی می کنم هر روز از زندگی ام لذت ببرم و هر وقت که فرصتی پیش آمد آن کار را انجام خواهم داد. مراقب دعاهای خودتان باشید، من در حال حاضر یک شغل عالی دارم. "

در مورد رئیس...

" آرسن کاری را خواهد کرد که خودش می خواهد. من شش سال برای او بازی کردم، چند بار با او ملاقات کردم، هر چه بیشتر او را می شناختم احساس می کردم کمتر او را می شناسم. هیچ سر نخی ندارم که این مرد چگونه فکر می کند یا چگونه کار می کند، درک کردن او کار دشواری است."

مصاحبه ی کامل و مفصل آقای آرسنال را در اینجا بخوانید

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
PSG می خواد رئیس رو در تابستون به خدمت بگیره با دستمزد 10 میلیون پوند در سال! رئیس در حال حاضر 7 میلیون پوند در سال می گیره و جز گرانقیمت ترین هاست!

امروز هم یه جا خوندم دستمزد ولکات شده 100000 پوند در هفته! یعنی بیشترین دستمزد رو در باشگاه داره می گیره!!!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
در ادامه نتایج درخشان ۷سال گذشته امروز هم 2-0نیمه اول عقبیم

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
نمیفهمم دلیل بازیکن نخریدن ونگر رو!
دیگه تیم به قهقرا رفته! جلو چلسی که قبلا واسه ما حریف محسوب نمیشد دست و پا بسته ایم!
دیابی رو چرا گذاشته تو زمین!!
ونگر:دیابی بازیکن کلیدی ای است!!!!

چقدر هم که کلیدی تشریف دارن ایشون!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ارسنال اگه جسور تر بازی میکرد بازنده نمیشد. البته من گلهای خورده ارسنال رو ندیدم. اما نیمه دوم واقعا بازی زیبایی شد. دوست داشتم ارسنال امتیاز بگیره اما حیف شد.

MehrnusH

Registered User
لایک‌ها
7
نمیفهمم دلیل بازیکن نخریدن ونگر رو!
دیگه تیم به قهقرا رفته! جلو چلسی که قبلا واسه ما حریف محسوب نمیشد دست و پا بسته ایم!
دیابی رو چرا گذاشته تو زمین!!
ونگر:دیابی بازیکن کلیدی ای است!!!!

چقدر هم که کلیدی تشریف دارن ایشون!!!

:lol::lol:

[من از تیم آرسنال خوشم میاد

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
چلسی همیشه کابوستون بوده برای چلسی افت داره و واقعا چلسی افت کرده که یه هوادار آرسنال اینجوری میگه

جدا؟
دوست عزیز چلسی تو این چند سالی که آبرامویچ اومده و خرج های کلان کرده رو اومده . اگر قبل از اون رو یادت نمیاد بهتره تاریخ رو مرور کنی.
نمیدونم منظور از کابوس چیه ؟ تیمی که 5 تا گل میخوره اسمش کابوس هست؟!

ضمن اینکه تا جایی که من یادم میاد اینجا کل کل تو تاپیک های هواداری ممنوع بود!

eole

Registered User
لایک‌ها
132
جدا؟
دوست عزیز چلسی تو این چند سالی که آبرامویچ اومده و خرج های کلان کرده رو اومده . اگر قبل از اون رو یادت نمیاد بهتره تاریخ رو مرور کنی.
نمیدونم منظور از کابوس چیه ؟ تیمی که 5 تا گل میخوره اسمش کابوس هست؟!

ضمن اینکه تا جایی که من یادم میاد اینجا کل کل تو تاپیک های هواداری ممنوع بود!

پست پاک شد

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
فقط یک جمله از آقای آرسنال:

آرسنال با هوادارانش فاصله ی زیادی دارد .

با این روند از سال دیگه آرزوی صعود به لیگ قهرمانان رو هم داریم غیر از قهرمانی !

پروفسور جان عمه ت پول خرج کن ! 5سال جور ساخت ورزشگاهو و.... کشیدیم بس نیست ؟!

خدایی کجاش نیمه دوم خوب بودم ؟! بهتر از نیمه اول بله ! ولی خوب به معنای واقعی هرگز !

خط حمله ای داریم بس بی دقت !

از بازی بسیار بد سانیا و دیابی هم نمیشه گذشت !

دقیقا شما حرکات سانیا رو مرور کنید میبینید که این بشر کلا یه نوع حرکت میکنه ! خلاقیت 0 ! امروز که دیگه دوتا سانتر درستم نتونست انجام بده ! جنکینسون چی شد پس ؟!
دیابی هم که خوب مزد این همه صبر هوادارا رو داد با پاس گلش به چلسی...

و افسوس خوردن های ما همچنان ادامه دارد !

جلوی بایرن با این خط دفاع و هافبک و مخصوصا حمله به هیچ جا نمیرسیم !

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خارج از اینکه هر دو گل چلسی احتمالا مردود بوده باید بگم که خیلی افت کردیم خیلی ضعیف شدیم! حال و حوصله بحث کردن ندارم ولی خیلی بد شدیم...
اینقدر با سانیا تمدید نکردن تا بالاخره ریده شد تو بازیش! امروز بدترین بازیش رو انجام داد!
به نظرم مدافعان خوبی داریم ولی نمی فهمم چرا اینقدر بد بازی می کنن!
مهاجم که نابود!

متاسفم آقای ونگر ولی خراب کردی...

ali m

Registered User
لایک‌ها
229

دوست عزیز ، چلسی تا قبل از اومدن آبرهامویچ فقط یک بار قهرمان انگلیس شد و اون هم فصل ۱۹۵۴/۵۵ بود. میدونی مربیش کی‌ بود؟ تد دریک بازیکن افسانه ای ده ۱۹۳۰ آرسنال. قهرمانیتونم مدیون آرسنال هستید. روزی که آبراهمویچ بره چلسی مثل دهه ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ در دسته ۲ توپ خواهند زد. البته الان هم فقط برای یک جام حذفی دست پا میزنید. ما هم تو جام حذفی هستیم هم چمپیونز لیگ.
حریف اصلی‌ ما تو لندن همیشه تاتنهام بوده و همیشه خواهد بود.
مواظب بازی چهار شنبه با سوانزی باشید(جام اتحادیه ، دور برگشت ). شاد باشید

Last edited:

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]ناراحتي ونگر از عملکرد داور در داربي لندن[/h]
[h=2] سرمربي توپچي‌هاي لندن پس از شکست برابر چلسي به انتقاد از داور بازي پرداخت و او را مقصر شکست تيمش دانست.[/h]
00026205.jpg

آرسنال در هفته‌ بيست و سوم ليگ برتر انگليس با نتيجه‌ دو بر يک برابر چلسي تن به شکست داد تا ناکامي‌هاي اين تيم در فصل جاري ادامه يابد.

آرسن ونگر، سرمربي توپچي‌ها پس از پايان بازي به انتقاد از داوري پرداخت و گفت: در گل اول چلسي بر روي کوکولين خطا رخ داد، اما داور به راحتي از کنار آن گذشت. گل دوم چلسي هم که از روي نقطه پنالتي به ثمر رسيد درست نبود و اصلا خطايي در محوطه جريمه ما رخ نداد.

ونگر درباره عملکرد تيمش در اين ديدار گفت: در نيمه اول نتوانستيم بازي هميشگي خود را به نمايش بگذاريم. نمي دانستيم بايد دفاع کنيم يا به کارهاي هجومي روي آوريم. بازيکنان سردرگم به نظر مي‌رسيدند. اولين فرصت بازي براي ما بود، اما آن را از دست داديم. در نيمه دوم دست به تغيير ترکيب تيم زديم و به بازي برگشتيم، اما متاسفانه نتوانستيم بازي را به تساوي بکشانيم. الان وضعيت آرسنال در جدول نگران کننده شده است.

آرسنال با شکست برابر چلسي با همان 34 امتياز و يک بازي کمتر در رده ششم باقي ماند. در جدول رده‌بندي منچستر يونايتد با 56 امتياز صدرنشين است و تيم‌هاي منچسترسيتي و چلسي به ترتيب با 51 و 45 امتياز در رده‌هاي دوم و سوم قرار دارند.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
عاشقتم پسر با غیرت !

پسرشم یه آرسنالیه دو آتیشست از همی الان:lol:

فایل های ضمیمه

• jackkkk.jpg
    jackkkk.jpg
    73.9 KB · نمایش ها: 50
  • Jack-.jpg
    Jack-.jpg
    28 KB · نمایش ها: 50
  • Jack-Wilsheres-son-already-a-gooner-pic-by-Jack-Wilshere-FC-Arsenal.jpg
    Jack-Wilsheres-son-already-a-gooner-pic-by-Jack-Wilshere-FC-Arsenal.jpg
    149.4 KB · نمایش ها: 52

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ویا از بارسلونا تقاضای خروج کرد!

گورکوف و وانیاما هافبک 25 میلیون پوندی سلتیک جدیدترین گزینه ها آرسنال برای ژانویه! البته گورکوف بدنبال قرارداد قرضی هستن باهاش!

Mapou Yanga-Mbiwa مدافع و کاپیتان مون پولیه هم دوباره در لیست ونگر قرار گرفته! از تابستون دنبالش هستیم و نیوکاسل و چند تیم دیگه هم می خوانش!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ونگر: اگز زاها به منچستر میره موفق باشه، ما هیچ وقت برای او اقدام نکردیم هیچ وقت!

انتقال 15 میلیون پوندی زاها به منچستر این هفته نهایی میشه! دیلی میرور نوشته بود که او طرفدار آرسناله!

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
معلوم هست اینا دارن چیکار میکنن ؟!

زاها واقعا بازیکن آینده داریه !

این علاقه ی پروفسور به بازیکن های فرانسوی منو کشته خدایی...
به پیر به پیغمبر نسل طلایی فوتبال فرانسه دیگه مرده و تموم شده... الان دیگه نهایتش بنزماست !

الان دوره اسپانیاست و بلژیک و این تیما...

دیگه حالم از دیابی و کلیشی و نصری و ... کلا بهم میخوره...

بالا