• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
شایعات پیرامون رونی و علاقه اون از پیوستن به آرسنال زیاده شده گویا!

ونگر: من آدمی نیستم که به قراردادم احترام نگذارم و مانند یک دزد باشگاه رو ترک کنم

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]ونگر: هيچ مذاکره اي با فرانسوي ها نداشتم[/h]
[h=2] آرسن ونگر سرمربي تيم فوتبال آرسنال مذاکره اش با روساي پاريسن ژرمن را تکذيب کرد.[/h]
00943387.gif

آرسن ونگر سرمربي تيم فوتبال آرسنال در مورد شايعه مذاکره اش با روساي پاري سن ژرمن گفت: واقعيت اين است که من هيچ مذاکره اي با روساي پاري سن ژرمن نداشته ام و در عين حال آنها هم با من تماس نگرفته اند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، من براي قراردادي که با روساي اين باشگاه دارم احترام فراواني قائل هستم و تا زمانيکه روساي باشگاه آرسنال خواهان ادامه همکاري با من باشند به کارم در اين تيم ادامه خواهم داد و زماني هم که بخواهند مرا تعويض کرده و از گزينه جدي به جايم استفاده کنند اين تيم را ترک و براي آينده ام تصميم گيري خواهم کرد.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
با قهرمانی بارسا حدود 2 میلیون پوند به حساب باشگاه واریز خواهد شد! :دی
گویا در قراردادهای فابرگاس و سانگ بندهایی وجود داره که با قهرمانی بارسا باید پولی به باشگاه واریز بشه! که 2 میلیون پوند فقط برای فابرگاس هست! جی سیمپسون هم که با هال سیتی به لیگ برتر اومده 500 هزار پوند به باشگاه رسید!

هدف اول آرسنال در تابستان بدون شک یووتیچ هست اما از انجایی که یووه هم این بازیکن رو می خواد خرید او قطعی به نظر نمی رسه و ونگر هیگواین 25 ساله و 18 میلیون پوندی را نیز گزینه دوم قرار داده که سال 2007 قبل از پیوستن به رئال او را می خواست! این اواخر هم با شایعه ی خروج رونی در پایان فصل بعضی از سایت ها او را به آرسنال لینک داده اند که ونگر هم پاسخ روشنی در این مورد نداده و به شایعات دامن زده!

امشب هم 23:15 میزبان ویگان هستیم که یکشنبه قهرمان جام حذفی شد! می تونه دردسر ساز بشه! این بازی از شبکه ورزش و ایدمان پخش خواهد شد

Last edited:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
با قهرمانی بارسا حدود 2 میلیون پوند به حساب باشگاه واریز خواهد شد! :دی
گویا در قراردادهای فابرگاس و سانگ بندهایی وجود داره که با قهرمانی بارسا باید پولی به باشگاه واریز بشه! که 2 میلیون پوند فقط برای فابرگاس هست! جی سیمپسون هم که با هال سیتی به لیگ برتر اومده 500 هزار پوند به باشگاه رسید!

هدف اول آرسنال در تابستان بدون شک یووتیچ هست اما از انجایی که یووه هم این بازیکن رو می خواد خرید او قطعی به نظر نمی رسه و ونگر هیگواین 25 ساله و 18 میلیون پوندی را نیز گزینه دوم قرار داده که سال 2007 قبل از پیوستن به رئال او را می خواست! این اواخر هم با شایعه ی خروج رونی در پایان فصل بعضی از سایت ها او را به آرسنال لینک داده اند که ونگر هم پاسخ روشنی در این مورد نداده و به شایعات دامن زده!

امشب هم 23:15 میزبان ویگان هستیم که یکشنبه قهرمان جام حذفی شد! می تونه دردسر ساز بشه! این بازی از شبکه ورزش و ایدمان پخش خواهد شد

تو قرار داد رابین هم هست!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
رئیس شایعات پیرامون جذب رونی را رد نکرد!​
آرسن ونگر شایعات پیوستن وین رونی به آرسنال را رد نکرد!
شایعاتی مبنی بر علاقه آرسنال به جذب رونی در رسانه ها وجود دارد و وقتی از آرسن ونگر در این زمینه سوال شد، او این انتقال را رد نکرد.

" ببینید، من امروز در موقعیتی نیستیم که در مورد هرگونه هدفی در نقل و انتقالات صحبت کنم.

بر روی مسائل کوتاه مدت متمرکز شده ام و بعد از دیدار با نیوکاسل در مورد این سوالات به شما جواب می دهم."

و وقتی از سرمربی آرسنال سوال شد که آیا متصور می شید که بازیکنی مانند رونی یونایتد را ترک کرده و به آرسنال بیاید، وی پاسخ داد "در این مورد به شما پاسخ دادم!"

azada

Registered User
لایک‌ها
279
اینجا گل چهارم هم به ثمر میرسه

توی دروازه
توی دروازه

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بعد بازی برگشت بایرن متحول شدیم کاش از اول فصل اینجوری بودیم ان شا الله نیوکسل هم ببریم ولی این تاتنهامیا گناه دارن کاش سهمیه انگلیس بیشتر بود ان شا الله فصل دیگه بتونن سهمیه بگیرن ولی این فصل گرفتن سهمیه یعنی نگرفتن ما چون چلسی به هیچ وجه پنجم نمیشه با این تفاضل

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
تفاضلمون یکی از چلسی کمتره مساوی کنه با اختلاف 2 گل ببریم سوم میشیم با اختلاف یه گل فکر کنم رو در رو چلسی سوم میشه البته نبریم احتمال حذفمون خیلی زیاده که امیدوارم اینجوری نشه ان شا الله چلسی مساوی میده ماهم با 2 اختلاف میبریم میریم سوم سال دیگه من یکی دیگه خسته شدم جام خیریه هم شده باید بگیریم

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
[h=1]ونگر متاثر از سقوط ويگان[/h]
[h=2] آرسن ونگر مربي آرسنال پس از پيروزي 4 بر 1 در ديدار سه شنبه شب که منجر به سقوط ويگان به دسته پايين تر شد ، براي ويگان اظهار تاسف کرد .[/h]
00033535.jpg

به گزارش ورزش سه ، سرمربي کهنه کار توپچي ها گفت : ويگان تيم خوب و با کيفيتي است و خوب فوتبال بازي مي کند و حيف است که آن ها سقوط مي کنند . تيمي که بسيار هوشمندانه بازي مي کند و من اطمينان دارم که آنها به ليگ برتر باز خواهند گشت .

اين نتيجه باعث شد تا آرسنال در فاصله يک هفته مانده تا پايان ليگ برتر در مکان چهارم جدول رده بندي قرار بگيرد .

با اين حساب رقابت براي رتبه سوم و چهارم جدول به هفته پاياني کشيده شد و آرسنال ميهمان نيوکسل و تاتنهام ميزبان ساندرلند و چلسي ميزبان اورتون خواهد بود .

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
خب همه چی به هفته آخر کشیده شد!
شرایط تیم که عالی هست و نیوکاسل هم این اواخر ضعیف کار کرده! چلسی با اورتون بازی سختی خواهد داشت و تاتنهام هم که مهم نیست! :دی

Arsenal have been told they must splash out £22million for Real Madrid striker Gonzalo Higuain. Gunners manager Arsene Wenger would prefer to pay around £18m for Higuain, 25. (The Sun)

گفته میشه گزینه دوم هست بعد از یووتیچی که برای خریدش باید با یووه رقابت کنیم!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
به کوری چشم کسایی که سانتی رو تو تیم منتخب لیگ قرار ندادند دیشب سانتی 4تا پاس گل داد
منم به سانتی رای میدم
البته اگه بخوام بهتزین بازیکن نیم فصل دوم رو هم انتخاب کنم لورن کوسیلنی رو انتخاب میکنم

این پسر فوق العاده است دیوونه کرد منو این حرکتش

454%5B15%5D.jpg

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
ادعای نشریات انگلیسی؛ جک ویلشر در راه بایرن - Goal.com

:grrr:

خوندن این خبر اعصابم رو خراب کرد، پپ مشخصا میخواد یه بارسا توی باوارایا راه اندازی کنه، ویلشر هم دقیقا همون جایگاه و طراحی ژاوی رو میتونه داشته باشه

به این شایعات توجه نکنید تا خود باشگاه رسما اعلام نکرده
اگر بخوایم به ادعای روزنامه ها توجه کنیم تا الان باید نصف بازیکنای دنیا به بایرن اومده باشن تا زیر نظر پپ کار کنن!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
ویلشر هیچ کجا نخواهد رفت! تو همین نیم فصل بود که قراردادش رو تمدید کرد بدون هیچ گونه پیش شرطی تمدید کرد!

شالکه اما کوکلن رو می خواد! امیدوارم حدقال یک فصل دیگه نگهش داریم واقعا هافبک خوبیه! هم اون و هم فریمپونگ واقعا استعدادهای بزرگین! ولی خیلی سخته که هر دو رو در باشگاه نگه داریم!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
لورنت کوسیلنی و پرمرته ساکر در 17 دیدار گذشته خود که از ابتدا در کنار هم در ترکیب آرسنال قرار گرفتند شکست ناپذیر بوده اند !10 پیروزی و 7 تساوی ! آنها در 11 دیدار گذشته خود تنها 4 گل دریافت کرده اند و در هیچ دیداری بیش از 1 بار دروازه خود را باز شده ندیده اند !

جکی که ارسنالیه تیره
تازه هم تمدید کرده خیالتون راحت امسال هیچ بازیکنی نداریم سال اخرش باشه!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
FA تایید کرد که اگر چلسی و آرسنال هم امتیاز بشن و تفاضل گلهاشون هم یکی بشه دیدار Play-Off برگزار خواهد کرد! این تک بازی در ورزشگاه ومبلی و رد تاریخ 16 یا 21 می برگزار خواهد شد!

اما نتایج دیدار های آرسنال و چلسی مقابل حریفانشون باید به شکل زیر رقم بخوره تا دیدار play-off برگزار بشه:

Chelsea draw 0-0; Arsenal win 2-1
Chelsea draw 1-1; Arsenal win 3-2
Chelsea draw 2-2; Arsenal win 4-3
Chelsea draw 3-3; Arsenal win 5-4

بالا